|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
15.8.2007 8:44:37   
Ilije
Ojla!
Tudi sama sem se že spraševala, kje so danes vse user posted image . Hvala za user posted image  Tantra, mene je že zbudila, upam da bo še katero.
Danes bo res en lep dan, kar zavidam vsem tistim, ki se boste šle potepat. Mi bomo pa kar doma, saj ima user posted image  popoldne službouser posted image . No mogoče pa tudi sama skočim na kakšen manjši sprehod z Iris, če jo bom le uspela dohajatuser posted image .

Papa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.8.2007 8:45:26   
Tanayya29
živjo punce!

tantra-
hvala zauser posted image !
midva bova tudi verjetno kupila Scenicauser posted image ,tako,da komaj čakam na nov avtouser posted image ..

ja,res lepo nakupujete zauser posted image user posted image .Jaz mam sicer ta mesec malo zatišja,imam pa tudi že kar nekaj stvari!
Je pa res super zauser posted image kupovat,mene full sprosti,no ko plačam,pa nisem več tok sproščenauser posted image ...
meni se zdi,da odkar so euri,je res vse bolj drago...men takoj zmanjka user posted image user posted image !!!

Danes je praznik,tiste,ki ste v službi se spočite...

se tipkamo....pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.8.2007 9:03:45   
tintin
Hojla bejbe,
no tudi midva sva včeraj spet malo zapravljala za user posted image v avstriji...malo cunjc, kombinezonček, obroba za posteljico itn....Mami je pa zase samo eno majčko kupilauser posted image
Manca, očitno imava midve ob istem datumu materinskouser posted image user posted image

Lp vsem,
tintin

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.8.2007 9:23:37   
scubadiver
Tantra hvala za kavico user posted image
Midva z mojim user posted image greva tudi na potep danes. Si je v službi sposodil avto, ki ga nikoli ne bova imela.. range rover sport ... ampak že en dan uživati v njem je luksus. Sva se že včeraj malo peljala in je res noro dober avto. Že njejog mali bratec ki ga imava midva - landrover je super, ampak proti temu se pa skrije. No ja, pa sej je bil najin tud dvakrat cenejši user posted image Verjetno bova šla v kobarid in na bovško. Komaj čakam.
No, poročam zvečer. Uživajte in pazite nase

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.8.2007 9:37:47   
nemrak
user posted image user posted image ,
mi pa danes praznujemo!!user posted image
Imamo že 4 leta!!
No, naša tamala.user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.8.2007 10:05:09   
Ilije
user posted image user posted image Vse najboljše za vašo 'tamalo'! Lepo praznujte nemrak.user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.8.2007 10:44:47   
nicolina
Dan user posted image ,
vidim, da ste user posted image  že spile, jaz sem jo tudi že, sem danes malo dlje poležala, čeprav je moj user posted image  imel danes zjutraj nogometno tekmo v mojem trebuhu.user posted image
Danes je prav lep dan, ampak na žalost tudi moj user posted image  popoldan dela, najbrž se bom s kako prijateljico odpravila na manjši potep, da bo dan hitreje minil.

Nemrak čestitke za vašo tamalo, lepo praznujte user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa želim lep sončen dan... pa pa

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.8.2007 12:02:52   
Tanayya29
NEMRAK vse najboljše tvoji hčerki...lepo praznujteuser posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.8.2007 12:21:09   
potepinka
Dober dan!

nemrak-čestitke za roj.dan hčerin in lepo praznujteuser posted image user posted image
Upam da se jutri vidiva

No danes greva z hči na obisk na deželo,gre hči konja jahat,mojuser posted image  dela in ga še kar par dni ne bo doma.Potem se pa z hči kar sami potepava.

Ja kako luštn je iti v shoping za user posted image  kupovat,vse je tako lepo in cart da adijo,ja ko pa prideš na blagajno te pa kapuser posted image .

Ne vem ena je pisala za maxsi cosi lupinico,da bo z 20.8 še znižana.A to v BC?
Ker se mi zdi da je že zdaj akcija al kako?

Lepo bodite se še slišmo zvečer!

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.8.2007 13:21:40   
ajtak
Nemrak, vse najboljse za vaso (vsak cas) "ta veliko" user posted image .

Ostalim pa zelim en lep praznicni dan!!
Midva sva noro pridna, ker prazniva omare v spalnici. Je treba, ker naju cakajo ornk premiki!

Bozajte busije.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.8.2007 13:45:28   
manca
o, to je pa res super tintin...se bova še na materinski šoli videvaleuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.8.2007 13:53:34   
Tanayya29
manca in tintin...sta vidve iz Kranja?
in nameravata tudi roditi v Kr?
jaz sem iz Medvod...user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.8.2007 14:20:29   
manca
ja, jaz sem iz okolice Kranja. Nameravam pa vsekakor roditi v Kranjski porodnišnici. Prideš ti tudi rodit v Kranj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.8.2007 15:47:30   
Tanayya29
ja pridem!user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.8.2007 16:28:48   
manca
superuser posted image
lahko bi pa prišla tudi na naslednje srečanje Gorenjk in bi se tako lahko spoznale. Morda se pa še celo v porodnišnici srečava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.8.2007 16:37:00   
Tanayya29
no,sporoči mi kje bo srečanje,pa pridem..
pozdravček**user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.8.2007 16:46:03   
nicolina
Potepinka, jaz sem napisala za akcijo maxi cosijeve lupinice, včeraj sem dobila ABC novičke in bo ta akcija 30% samo v ponedeljek v BC spletni trgovini user posted image .
Je pa res, da so jo imeli tudi že prej znižano, samo ne za toliko.

Lep pozdravček...

Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.8.2007 17:04:28   
nemrak
user posted image user posted image ,
hvala za lepe želje!!

Potepinka, ja, se vidiva jutri user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.8.2007 17:07:53   
tintin
Nayya, ja jaz sem iz Kr, ja. Rodit bom šla pa v Kranj.user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.8.2007 17:58:55   
štorkljica
Pozdravljene user posted image !

Sem lanska oktoberka in prodam cunjice za punčko od št. 56 - 80. Vse cunjice so bile kupljene nove in so zelo lepo ohranjene, jih je pa nekje od 80 - 90 kosov. Cena je po dogovoru (simbolična).
Če katero zanima naj mi piše na ZS, pošljem lahko tudi slikice po mejlu!

Upam da uživate vse v svoji user posted image  in želim vam prelep preostanek nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.8.2007 20:50:00   
zirafa76
user posted image pozdrav vsem se od nasuser posted image user posted image
Mi bolj lenarimo, drugace pa smo letali za novim avtom, ki koncno pride domov jutri..WV Touran..mi rabimo mal vecjega....
Pripravljamo se tudi na krajsi oddih..komaj cakam, da zadiham mal morski zrakuser posted image user posted image , sigurna sem, da bouser posted image user posted image  tudi malo pasalo...drugace so ativne, pridne...

Otepamo se le nadleznih komarjevuser posted image user posted image ...vsako noc mi brzi okrog uses....user posted image user posted image ...

Hvala za info.o lupinicah..sem pogledla na internet in nekako izracunala, da bi mogla bit cena nekje 90EUR????
Se eno neumno vprasanje..user posted image user posted image    Ali potrebujem za to lupinico namestiti tudi ta adapter na sedez ali jo lahko samo polozim?????Res ne vem????user posted image user posted image

Drugace pa lepo spite in pozdravcke od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemrak, cestitkeuser posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image roj.dan Vase malo vecjeuser posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.8.2007 20:52:25   
murencek
Živjo še od mene!
Mene pa zanima: kdaj poiščem user posted image  pediatra? Kakšna je procedura? Kaj pa zobozdravnik?
A se to lahko ureja že pred rojstvom ali po rojstvu?

Že vnaprej vam hvala za informacije!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
16.8.2007 8:46:21   
Ilije
Dobro jutro zaspanke!

Kako ste kaj? In kako ste preživele včerajšni praznični dan? Jaz sem čistila, saj danes pričakujem obiskuser posted image

Lepo se imejte in pišite kaj!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
16.8.2007 10:31:14   
naraščaj
Ojla,

Včeraj se nisem nič oglasila. Oba računalnika sta nama zružla. No leptop je še vedno fuč, tale pa za silo dela. Upam, da danes ne bo zaružil.

Celjanke, jaz žal ne morem prit, ker je otrdevanje še vedno prisotno, pa ne bi razkirala. Se bom sedaj raje pazla in se nato udeležim naslednjega srečanja. Saj še bo, ane? Boste poročale kako je bilo. Sem vam kar mal fouš.

Včeraj je moj ati praznoval RD, tako, da smo šli k njima na kosilo (še dobr,da smo niti kilometr narazen) in prvič sem se peljala v novem avtu. Picassoju- kok nimam filinga, ker nič ne vem,kje se spredaj konča. Se bom že navadla. Je pa fletno, ker si ful višje in se ne rabiš matrat pri vsedanju in vstajanju tako kot sem se prej pri xsari- čeprav je bla ok.

Nemrak, user posted image user posted image user posted image user posted image ob RD tvoje starejše.

Jaz bi tut šla tak na šoping.Me že tolk mika, pa ne upam, ker pol me bo pa spet vse bolel. No, zdaj me pa boli vse od ležanja.

Tudi mene zanima,kdaj se dogovoriš za pediatra. Če katera ve prosim, za inf.

No se še kaj beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
16.8.2007 11:29:33   
Tanayya29
Živjo bejbe...

No,jaz sem ravnokar iz knjižniceuser posted image ...sem vzela mal za brat....

A vi kej veste,kako je to(saj tko sem prebrala),da nekje je plačljiva EA,nekje pa dobiš zastonjuser posted image ,ni mi čisto jasno....?zakaj se nekje plača nekje pa ne?

no,sedaj pa šibam malo pojest....
se tipkamo!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?