murencek
|
nayya28, kolikor jst vem, EA ni nikjer brezplačna! Še to, če imaš npr. klasičen porod in želiš imeti partnerja/moža ob sebi, mora le-ta plačati (ne vem, kolk točno je). Če pa želi še kosilo..., pol mora to tudi doplačati. Drgač pa so že ene s foruma svetovale (sam ne vem, katera), naj s seboj vzamemo malo prigrizka, ko bo veliki finish. No, jst bom kr pripravila futr, da se moj ne bo "posušil" ob porodu . Jst imam pa že zdej full zaloge - 9kg sem pridelala do sedaj! Glih dons se mi je začel 30t, obseg trebuha sm pa zjutri namerila okroglih 100 cm. Aja, še to. Jst sm dons že plačala račun in zdej žeeeljno pričakujem paket plenic. Komaj čakam! Bom pa poročala, kako in kaj, ko dobim robo. Fejst bodte in uživite v tej vročini! Aja, jst čakam, da mi moj po službi dostavi sladoled. Predvčerajšnjim me nič ni moglo nasititi, pa sem mu naročila, da rabim 1 šus, da se s ta malim pomiriva. In sem mu izrecno naročila napolitanke, oblite s čokolado - v glavnem, čokolada pod nujno! Pol sem pa dobila 1 švoh politanke k moj ni bil pozoren ob naročilu (je preslišal, da morajo biti oblite). No, zdej tiste politanke še zmeri čakajo na polici! Jst sm si pa pol kr skuhala čokoladni puding in not vmešala 3 žlice benkota. Ja, res, ko dobiš napad, si res revež ! Sploh, če ne smeš iti 2x po stopnicah ven. Jst pa itak hodim ven bolj zjutri....
|