|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
16.8.2007 12:02:21   
murencek
nayya28, kolikor jst vem, EA ni nikjer brezplačna!
Še to, če imaš npr. klasičen porod in želiš imeti partnerja/moža ob sebi, mora le-ta plačati (ne vem, kolk točno je). Če pa želi še kosilo..., pol mora to tudi doplačati.
Drgač pa so že ene s foruma svetovale (sam ne vem, katera), naj s seboj vzamemo malo prigrizka, ko bo veliki finish. No, jst bom kr pripravila futr, da se moj ne bo "posušil" ob poroduuser posted image . Jst imam pa že zdej full zaloge - 9kg sem pridelala do sedaj! Glih dons se mi je začel 30t, obseg trebuha sm pa zjutri namerila okroglih 100 cm.
Aja, še to. Jst sm dons že plačala račun in zdej žeeeljno pričakujem paket plenic. Komaj čakam! Bom pa poročala, kako in kaj, ko dobim robo.

Fejst bodte in uživite v tej vročini!
Aja, jst čakam, da mi moj po službi dostavi sladoled. Predvčerajšnjim me nič ni moglo nasititi, pa sem mu naročila, da rabim 1 šus, da se s ta malim pomiriva. In sem mu izrecno naročila napolitanke, oblite s čokolado - v glavnem, čokolada pod nujno! Pol sem pa dobila 1 švoh politanke user posted image  k moj ni bil pozoren ob naročilu (je preslišal, da morajo biti oblite). No, zdej tiste politanke še zmeri čakajo na polici! Jst sm si pa pol kr skuhala čokoladni puding in not vmešala 3 žlice benkota. Ja, res, ko dobiš napad, si res revež user posted image ! Sploh, če ne smeš iti 2x po stopnicah ven. Jst pa itak hodim ven bolj zjutri....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
16.8.2007 12:05:28   
murencek
nayya28, glih kar sm si ogledala tvoj album! Joj, kolk si bila lepa in preprosta! Zelo lepooo!user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
16.8.2007 12:31:01   
nicolina
Dan user posted image ,
murenček pri nas v NM se EA ne plača, je zastonj. Ja pa ta smola, da ti ne morejo čisto zagotovit, da bo ravno ta čas, ko potrebuješ EA anestezist prost.
Čeprav sem se jaz do zdej s kar nekaj mamicami pogovarjala, ki so imele EA in so jo vedno tudi dobile brez problema. Upam, da bo tudi takrat, ko bom šla jaz rodit user posted image .

Nayya zadnjič si že predlagala fejst knjige za brat, a poznaš še kakšno dobro? Bi prosila še za kakšen naslov.  user posted image

Pa pa

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
16.8.2007 12:51:15   
Tanayya29
murenčekuser posted image hvala...
ja nisva glih tok zapravlala za poročne obleke,....
ja,sm bla pa še suha 4 mesece nazajuser posted image ..jst mam tut +9kg....bom nesla s seboj za jest tut jst,da ne bom skp padlauser posted image ...
nicolina ja tut jst sm tko slišala...baje je v lj tut zastonj...ni pa zastonj v Kr in Postojni(tam jo lahko dobiš 24 ur na dan,a mogoče zarad tegauser posted image )
no bom napisala nekaj knjig..

Berenekini kodri(A.Kermavner-napisala je tudi dnevnik Hiacinte  Novak)
Panika(Desa Muck)
Lepotica s pomarančami(ne vem avtorja)
Spi z menoj
meni so všeč tudi knjige od Marinke fritz-kunc(Janov krik...obravnava različne tematike v svojih knjigah,od drog do anoreksije,ne vem vseh naslovov...)
Rojena iz tvojega življenja
Kdo si Alibrandi?
vseh avtorjev se ne spomnim...nekaj sem napisala..če pa niste prebrale Dnevnika HIjacinte Novak,pa fulll priporočam tudi to(so 4 knjige se mi zdi),,,fulll smeha....

papa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
16.8.2007 13:29:05   
murencek
Glih kar sem dobila mail!
Dejte, pejte gor in podpisite Peticijo v podporo uvedbi brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti humanemu papiloma virusu (HPV):
http://www.zares.si/peticija/

Neposredna povezava do sporočila: 3030
16.8.2007 13:56:23   
sonchek
Ojla so- user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Nayya...kokr sem jaz slišala ali zvedla je res EA nekje zastonj- ampak tam jo skoraj nikoli ne delajo razen v redkih primerih ko je Anest. prost...v Postojni je tam samo zaradi nas...takih ki bi to hotele in je pomoje zato plačljivo...sicer je pa men ččist vseen kok je glavn, da se sploh lohk dobi...user posted image

murenček..poznam to...nikoli dovolj...user posted image

...zdej grem pa malo počivat....se mi zdi da sem zadnje čase kr skoz neki zmatrana...haha

Lep dan vam vsem želim...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
16.8.2007 14:19:28   
naraščaj
la. vidim, da vas je kar nekja,ki se zanimate za EA. Jaz pa še sploh nisem kaj razmišljala o te, A se morš to kaj prej zment al kako to zgleda. Jaz sem načeloma za naravno, ampak v primeru, da pa bi bolel ko hudič pa bi si zagotovila kak backup. Kako je s tem. Kje se to pozanimaš. Rodila pa bom v CElju. Hvala.

Kar pa se utrijenosti tiče - tut jaz sem ful. Več ko spim, slabš je, ker me pa pol vse boli. Zdaj sem se ravno najedla in polkne mi že kar skup lezejo. Tako, da posla vabi.user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
16.8.2007 14:43:55   
sonchek
naraščaj...
za v Celju ne vem.za PO pa vem da morš it na eno predavanje o tem prej in ti tudi tam vse povejo...tko da upam, da ti bo katera znala bolj pomagat kot jaz...
Pa srečno...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
16.8.2007 15:18:02   
ajtak
No, naj povem, da je srecanje v Celju uspelo! user posted image  Bilo nas je 5 in sedaj samo se cakam kdaj bo marinci prilimala fotko user posted image

Drugace je pa danes en tak smotan dan, mi je vroce za znoret, pa kr spala bi...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.8.2007 15:37:03   
marinci
Slikca Celjak novemberk! user posted image

http://users.triera.net/lesjajoz/Marinci/Novembrke.jpg

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
16.8.2007 15:39:30   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: marinci

Slikca Celjak novemberk! user posted image

http://users.triera.net/lesjajoz/Marinci/Novembrke.jpg

ja superca zgledate...bravo punce in čestitke ker ste se uspele tako skup zbrat...res super....

...sam trebuhov se bol malo vidi user posted image ....user posted image

l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
16.8.2007 15:56:59   
scubadiver
Joj Ljubljančanke in okolica... kdaj se bomo me dobile??
Jutri v petek 17.08 ob 16h v sladolednem vrtu pri Prešernu? Ali pa ob pol petih kje izven centra kjer se da parkirati...

Celjanke prav luštne ste user posted image .. a lahko ena napiše še legendo katera je kera?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.8.2007 16:05:04   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Celjanke prav luštne ste user posted image .. a lahko ena napiše še legendo katera je kera?

Iz leve proti desni...
Zgoraj: ajtak, marinci
Spodaj: nemrak, barika in potepinka

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
16.8.2007 16:05:52   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  Celjanke za srečanje, ja bi bilo res fajn, če bi napisale katere ste..

Neposredna povezava do sporočila: 3039
16.8.2007 16:12:53   
potepinka
Dober dan!

Ja super je uspel ta naš čvek celjank.

Pa še legenda:
spodaj iz leve :nemrak,barika,potepinka
zgoraj z leve:ajtak,marinci

No drugače pa sem jaz zdajle ful utrujena po moje vreme al kaj,vroče za znoret

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 3040
16.8.2007 16:14:49   
scubadiver
HVala še za legendo, lepo vas je spoznati user posted image

Torej ljubljančanke? Katera lahko jutri?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
16.8.2007 16:21:26   
zirafa76
pozdravuser posted image user posted image , joj zelo mi je zal, da nisem mogla pridet..sele jutri gremo do slo...pa naslednjic....user posted image user posted image
fajn, da ste se dobile....
Nemrak in Ajtak..hudo sta mi znane...morem mal postudirat....user posted image user posted image od kje..pa javim al pa vprasam, ce je to to...user posted image user posted image

Samo da javim danasnjo novico..moj sladkor je o.k. user posted image user posted image user posted image sedaj pa lahko mirneje napadam cokolado.....user posted image user posted image

Ja, punce zivajte cez vikend, mi gremo zgodaj zjutraj na morje, tako da ......
se slisimo kaj drug teden, ko imam tudi spet pregled........

caocao.................................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
16.8.2007 16:22:27   
Tanayya29
user posted image user posted image super fotke...;))))

scubadiver midva greva verjetno,čez vikend na morje(če pa ne,se pridružim)...
kje bi se pa dobile????a v centru?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 3043
16.8.2007 16:25:37   
scubadiver
Nayya28 jaz sem dala dve varianti ki meni najbolj ustrezata.
Delam do 16h v centru ali pa saj pravim okoli pol petih kje izven centra kjer se da parkirati. Seveda pa se lahko prilagodim na kontra predlog user posted image
LAhko pa to prestavimo na ponedeljek recimo, če bomo jutri vsi kam pobegnili za vikend?

Neposredna povezava do sporočila: 3044
16.8.2007 17:36:52   
naraščaj
Lep pozdravček.

Celjanke user posted image user posted image user posted image user posted image . Prav lepo vas je videt. Mi je prav žal,ker nisem mogla prit.user posted image user posted image user posted image user posted image

Žirafa, user posted image user posted image za sladkor. Pa eno dobro čokolado ti želim.

Jaz sem se ravno zbudila po popoldanskem spancu in lejga zlomka, se mi zdi, da sem spet lačna.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
16.8.2007 17:57:36   
barika
user posted image user posted image jaa fajn je  blouser posted image user posted image
ko sem prišla domov, sem bla pa tak zmatrana da sem se ulegla pa zaspala ko klada.user posted image zdej sem boljše, pa vidim da je vroče za pop****tuser posted image , moj pa itaq, počiva, men se pa ne da več.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
16.8.2007 18:52:28   
Dajica
Res lepa fotka, Celjanke, lepo vas je videti, same bodoce mamice user posted image na kupu. user posted image

Jaz sem pa danes spet tako slabo spala ponoci, kr more so me tlacile glede avta, ki sva ga kupila. Neprestano se mi je sanjalo, da sva tik pred tem, da se zaletiva, potem pa sem se vedno zbudila vsa prestrasena, pa stokala sem, vsa nemirna. Pa se krscen je tudi ze bil, sicer ne z nesreco (bog ne daj!), ampak malo drugace. Sva se peljala na daljso pot, k njegovim na obisk in pri ovinkih meni vedno slabo rata. Skoraj vedno se mora ustavit, da grem bruhat. Tokrat sem misnla, da bo ok. Pa mu recem, naj malo pocasneje pelje po cesti in cez minuto mu ze recem, naj ustavi. Pa ni bilo mogoce takoj ustaviti, js sm mela pa malo bruhice ze v ustih, pa roko na ustih in ko je koncno ustavil in ko sem ze odpirala vrata, mi je ze malu bruhice uslo po vratih, potem pa se cel kup po tleh v travi. Jaz sem prihajala k sebi, moj je pa pucal vrata in rekel, da sem ga fajn krstila. user posted image Jah no, se zgodi. user posted image

Mala pa pridno brca in komaj cakam na ponedeljek, ko imam spet po dolgem casu pregled!

Lep pozdravcek

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
16.8.2007 19:34:35   
naraščaj
Dajica, tak je treba., Krst mora bit. Ni važn v kaki obliki. Ampak, bolš tak kot pa kak drugač.user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
16.8.2007 19:55:09   
Dajica
hvala, hvala user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
16.8.2007 20:00:42   
nicolina
Dajica user posted image user posted image user posted image  za krst  user posted image user posted image  in seveda čestitke za novi avto.

Ja, Ljubljančanke, jaz bi se vam tudi z veseljem pridružila, samo bi mogla mal prej vedet, jutri pa tudi jaz ne moremuser posted image .
Grem zdej malo papcat.user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......