ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Aja, Ninocka,...s čim ti pa je masiral tvoj dragi presredek? Bi prej mislila, da paše in ne boli Mislilm, da mi je z mandeljevim oljem uh, res se ne spomnem. Drugace imajo pa v DM od Wellede prav olje za masazo presredka. Jst sem tud mislila, da bom uzivala , pa ni blo tko. Samo ne se zdej zarad mene ustrasit - jst sem zgleda med nosecnostjo spodi ful obcutljiva, ker tud zdaj, ko sem mela pregled in me je pregledala zarad izcedka, sem mislila, da ji bom kr s stola dol padla. Pa tud pri porodu, ko so me sopali z umetnimi popadki, ker nisem mela svojih, me en popadek ni tolk bolel, kot takrat, ko so mi preverjali, kolk sem odprta. Tist mi je blo najhujs, pa se mi je pol se zdel da me na 10 min poreverjajo. Pa vsi so mi govoril naj se sprostim, pa sprostim misice, men je slo pa po glavi samo Kako naj se sprostim, ce pa tolk prekleto boli IZVIRNO SPOROČILO: nayya28 Ninočka luškan sinček sem si pogledala tvoj albumček..koliko je sedaj star? Hvala V soboto bo star 2 leti. Sploh ne morem verjet, kolk gre cajt hitro. Men se zdi, da sem sele z njim noseca, ne pa da ze drugega cakam... Punce Ljubljančanke res bi se lahko dobile kje na kakšni kavici? No,sporočite,če ste katere za... Jst sem za, samo zment se mormo. Najboljs da ena doloci datum, uro in kraj in potem samo potrdimo tiste ki pridemo. Ker ce se bomo dogovarjala kdaj in kje, se ne bomo nikoli zmenile. IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Koliko pa kaj veste o čaju iz malinovih listov, ki naj bi se tudi začel piti šele 4 tedne pred porodom in baje pomaga pri lažjem porodu, kaj pravite A se ne pije ta caj tud zato, da se porod sprozi in da se hitreje odpiras? Drugac je blo pa o tem ful velik napisanga ze na RRju, samo jst takrat nisem brala, ker je blo to ze po mojmu porodu, tko da me ni niti zanimalo. Zato pa nic ne vem Debeluska, jst tud mislim, da ni nic narobe. Mogoce ga zdaj samo bolj cutis, al pa si bla lih v takem polozaju. Ce te pa skrbi, se pejt pa vseeno pokazat k zdravniku. Plenicke - jst bom mela tud te za 1x uporabo. Pri tamalmu sem uporabljala najprej DMove, potem pa Mullerjeva do cca. 2 meseca nazaj, ko je fasal ful hude glivice. Sicer niso ble krive plenicke, glivice bi lahko tud prej pozdravli, ce bi bla njegova P kolkrtolk sposobna in me ne bi krivila, da mu dajem za jest ne vem kaksno hrano, na katero je alergicen (BTW na nic ni alergicen). Takrat smo presaltali na ene Pamperske, ki so mal bolj tanjse, zdej mam pa spet DMove. Mi tud nismo meli nikoli vnete ritke, razen lani enkrat glivice in zdaj to, ko se je tolk zakompliciralo. Nayya - sej verjetno ti je ze nadomestni zdravnik odprl bolnisko, vazno je samo, da sporocis, da si doma in da si oni zabelezjo datum. Jst moram pa zdaj na zavod za transfuzijo kri dat in potem v cetrtek it iskat injekcijo in jo odnest k G, da mi jo dajo. Ne vem, zakaj ne more za to ZD poskrbet, ne pa da se jst s tem trebuhom setam po pol LJ? Joj, kaksen dan sem mela jst vceraj v sluzbi - sef je bolan, se en sodelavc bolan, en na dopustu in sem potem sama s studenti (pa se en mi je zahinavu, ker se ga je nazgal). Guzve na polno, mene pa ful dol tisci in sem ful tezko delala. S tem, da smo ble popoldne samo 3 (pa jst bolj nedejavna). Je pol lih sefe prodaje uletu in ga je skor kap, ko je vidu kaksna guzva in kolk mal ljudi in je celo paniko zagnal. Pol je klicaru, da so nam folk od drugje potegnili in mi je blo najbolj smesno, ko je razlagal, kako je moj sef bolan, pa sodelavc bolan, jst pa noseca No nekak smo pol zgural vcerajsnji dan skoz, upam da bomo tud danasnjega. Ko sem prisla domov sem samo na kavc padla. Sva ze v nedeljo z mojim zacla gledat Ocean's 13, pa ga vceraj spet nisem do konca pogledala. Sej zdej itak vse filme gledam kot nadaljevanko Porocam kako je blo, ko bo kaj cajta. Lep dan vam zelim, ceprav je tak smotan