|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 64 [65] 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
13.9.2007 22:15:38   
soncek.djukelica
sulfinija,sem ga že nabavila!user posted image
z vso extra opremo, z ležalnikoma in vrečami,kot kaže prva slika!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
13.9.2007 22:18:31   
tia
Pozdravljene,

da se malce oglasim ,ker nekatere sprašujete kje sem.
Vsaki dan kot mi čas dopušča,se oglasim na ringaraji  ali le toliko da preberem kako in kaj se dogaja.
Vslužbi imam tako stresno, da bi najraje dala odpoved in ostala doma z mojo Leni ,namreč sva tako malo skupaj ,da komaj čakam kdaj sem doma da sem lahko z njo.
Moja Leni je pravi mali lump, vsak dan nam popestri z kakšno stvarjo ,včasih sem tako jezna ali kaj ko pa pomislim kako dolgo sem čakala  da jo dobim pa vse pozabim.
Vsi mi pravijo da ji preveč dam,ali kaj ko pa sem rekla ko bom imela otroka bom mu dala vse.
Tukaj prilimam nakaj slik od naše male razbonice.

http://shrani.si/f/1B/M0/2xBszZvo/dsc02222small1.jpg

http://shrani.si/f/1i/12E/2SLqUlAC/dsc02227small2.jpg

http://shrani.si/f/2w/vq/1oygrlIW/dsc02316small.jpg

http://shrani.si/f/2e/pr/2DSiEtIQ/dsc02343small.jpg

http://shrani.si/f/8/ts/2J0GtELB/dsc02390small.jpg

http://shrani.si/f/l/jS/3jhowBp6/dsc02425small.jpg

http://shrani.si/f/16/Cr/3rpWzKwP/nodi1small.jpg

http://shrani.si/f/A/j6/4TaHueyk/dsc02491.jpg

http://shrani.si/f/1C/12O/2LrJtKqF/dsc02475.jpg

Se kasnje kaj oglasim,in kaj več napišem.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
14.9.2007 10:54:46   
lana38
Kako lepo je, ko ste tako pozitivne vse.user posted image user posted image user posted image

SAFIRA, kam pa greš na HYSC, da si tako hitro prišla na vrsto?

Sulfinija, ti pa veliko dopustuješ in uživaš. Še dobro, da lahko tudi na dopustu user posted image , drugače še user posted image  ne bi imela časa narediti.user posted image Pa saj imaš prav, ti samo uživaj.user posted image  Imejta se lepo.
Tudi vse ostale pozdravljam, čeprav vas nisem posebaj omenjala. Želim vam lep vikend.
LP

lana38

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
14.9.2007 11:14:55   
anadejka
O zdravo Tia user posted image  joooj sej ne morem verjet kok je tvoja pupika že velika.user posted image  Se te še spomnim iz srečanja ko si bila še nosečka,zdej je pa tvoja mala že prava princeska.Res je cuker!
Vama želim, da čimveč časa preživita skupaj.Služba je pa tisto nujno zlo ja, tut men.Uživajte!
S.D. men je voziček full ušeč,komi pa čakam slikce ko bo zapolnjen user posted image
Ej Goya a pol to pomeni da bomo čez dva tedna vedl kok bratcev bo dobla miša?No kokrkoli jih bo,vam želim zdravo nosečnost in da se lepo konča.
Pika naj ti čimhitreje mine čas do konca leta,prauvjo da je vse za neki dobr,tko da je verjetn tut to,čeprav zdej še ne veš za kaj.Ti želim vso srečo!!!!user posted image user posted image user posted image
Sulfinija akcija!user posted image
Jest pa že komi čakam naslednji teden (in s strahom trepetam),da se mi zjasni,če je kej ratal.Mal mi je sumljivo,ker me joške bolijo že vse od O,zdele 4 dni pa še glava,k da bi me en z lopato po glav user posted image ,pa že ob 21.00 sem user posted image  Upam,da ni to samo plod moje domišljije,k bol bom pa full jezna user posted image
Ma ja pa sej vem,da je za "znake" še čist prezgodi,sam si ne morem pomagat,sej sm bogauser posted image k se mi bo še zmešal od preveč razmišljanja,ampak ne morem iz svoje kože.

LejdisRR uživajte!!!user posted image user posted image user posted image

p.s.: jupiiiii kok mi je fajn k je petk,pa še takle sonček se bohoti skozi okno,komi čakam da bo ura 3,da grem ven na en giro!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
14.9.2007 11:21:39   
Sulfinija
Anadejka meni sedmi čut govori,da vama je tokrat ratal.

Punce meni je čudno,ker sem v času O in ne opažam sluzi le spodaj nemogoče špikanje.Kaj je nujno,da se sluz pojavi ob O,jaz imam namreč le špikanje brez vlečljive sluzi.

Lana38.maš prav da uživam in še resno je dober,da lahko na naših dopustih user posted image ,ker drugače bi res bila kriza.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
14.9.2007 11:29:03   
pupika
Ojla punce za vse e lep pozdravček po dolgem času. Jza sem zopet na delovnem mestu po skoraj letu in pol.

Tia tvoja pupa je prava princeska uf kolk je že velika.
Emamair nisem vedela zate, da imaš dva fantka user posted image

Biba tudi jaz te pogrešam, kje si in kaj si lani rodila, sem jaz predčasno zginila iz RR ker nimam doma interneta, pa nisem na tekočem.

Goya upam da si user posted image

In vse ostale, kako ste kaj, vse lepo pozdravljam.

Aja mi imamo fantka Gala.

Pa slika našega korenjaka

http://www4.slikomat.com/07/0914/500911yrk9.jpg

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
14.9.2007 12:21:14   
Špelka
Čao!

Anadejka - tole vse zloo dobr kaže, tko da trepetam in upam s tabo, da je res user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image  Uh, kolk bi bla vesela zate.... Že tko, sploh pa po vseh vajinih peripetijah na GK, pa trudu, pa ......

Goya - zate sem pa itak vedela, da bo - tko da user posted image user posted image user posted image  ful vesela zate in držim mooočne pesti, da ostaneta tokrat kar dva user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Pika, Tuinkamiška, Biba, Anitka, Mucamaca - držim pesti za vse vas, da se vam čimprej izpolni želja in zagledate user posted image ! user posted image user posted image user posted image

S.d. in Koala - a se strinjata z mano, da se tale user posted image  dogaja z gliskovito hitrostjo in dobiva vedno večje pospeške? user posted image  Meni se zdi, kot da sem bila šele pred enim tednom na morfologiji, pa bom ravno kar v porodni - sem že kar v 30. tednu! Uh! user posted image user posted image

Obeta se nama pa zdej po novem še selitev, tko da bo kar pestro... user posted image  Ampak ko bo to vse za nami, bo pa super.... user posted image

Aja-  Vampirka - jaz sem skor vedno doma, ker sem na bolniški, tko da ti samo poklič, ko bosta z malo Lauro kaj prosti. Za kavico se strinjam, da bi se po dveh letih dogovarjanja že spodobila. user posted image  Pa tudi malo razgrajačko bi rada videla v živo. user posted image  Upam, da nama tokrat res uspe za eno urco posedet na sončku in ob kavici. user posted image

Punce, lepo se mejte za vikend, pa ne pozabte dons navijat za naše košarkaše - ob 21.30! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
14.9.2007 13:05:37   
soncek.djukelica
dan,

kako smo? jaz sem dobro,otroka pa tudi!user posted image
Špelka, a veš da imaš prav, tudi meni user posted image  hitro mineva! Meni se zdi,da sem komaj imela nuhalno, in evo, sem že v 25 tednu!Upam,da vzdržim še naslednjih 10,pol pa tudi če grem rodit!user posted image
tia,pupika kok luštni sta vajini deklici! user posted image   

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
14.9.2007 13:49:39   
lana38
s.d. tudi mene veseli ta 25T. Kako se mi je začela ta user posted image , sem mislila, da ne bom nikamor prišla. Skoz je bilo nekaj od začetka. Takrat sem mislila, samo da pridem do 30T. No, zdaj imam do 30T še 5T in tudi vse se je izboljšalo, tako da pridem verjetno tudi bližje 40T.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
14.9.2007 16:46:19   
koala
Špelka ja maš prav, res čas hitro mineva, čeprav se bo meni naslednjih 14 dni veeeeeeeeeklooooo ker čakam na MF, no saj bo minilo.

soncek.djukelica ful lep voziček.

Tia a tvoja princeska je stara že dve leti? Jao kam čas leti, se mi zdi da še ni dolgo odkar si javila da si srečka.

pupika, Biba pa ima krasnega junička, pravi ded je žeuser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
14.9.2007 22:06:56   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Biba tudi jaz te pogrešam, kje si in kaj si lani rodila, sem jaz predčasno zginila iz RR ker nimam doma interneta, pa nisem na tekočem.

Oj, pupika in ostale cveke.

Tukaj sem. Bolj v ozadju. Berem vas, pozitivke, sama pa nekako nimam prave volje in kar padam v neko otoznost, ker se mi zdi, da bomo za novega user posted image morali dati skozi najmanj tako ali se hujso kalvarijo kot za bauca.
Tamali je zlat otrok in ... se 2 taka takoj!

Drugace mi delo doma in na nasi novi hiski vzame precej casa; v sluzbi visi nad mojo glavo zakljucno studijsko delo, ki mora biti cez dobro leto natisnjeno, jaz pa se ga se sploh nisem lotila. user posted image

Drugace sem OK (no, razen ginekolosko) in sem vesela, da si se oglasila (pupika). Sem se veckrat vprasala, kako je s teboj?

No, ce ze vse pridno slikice dodajate, pa naj jo ze jaz. Mi 3-je (ati pa slika):
user posted image .

Vec na: http://biba77.moj-album.com/

Punce, bodite se naprej taksne. Dvigujete moralo.

Lp,
B77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
14.9.2007 22:59:01   
pika74
Ojla. Zdaj, ko se je še biba77 oglasila in rekla, da je treba dvignit moralo, sem rekla... madonca... se moram pa še jaz user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj pomoje nas je več takih, ki smo več al manj ves čas nekak na stand-by tuki na RR. Jaz npr. med službo sploh nimam cajta za RR. Še pokukam s težavo, ker je ves čas en đumbus user posted image .

Doma pa čas tako hitro mine, da mogoče sam na hitrco kaj pogledam in sem ter tja kaj napišem. Ampak volja je pa pri meni tko-tko. Včasih sem čist po luftu, drugič pa čist na tleh. Me prou zanima, kako bom, ko bom enkrat nosečka. Danes sem govorila z eno dobro prijateljico, ki je pred kratkim zagledala plusek... in videla sem jo, da kar žari. In tudi počuti se tako. Rekla je: veš, v času nosečnosti, se ti vse želje izpolnijo... Verjamemuser posted image . Čeprav sama tega še nisem okusila. Ampak vem, da tako zgledajo nosečke... in upam, da tudi sama to enkrat dočakam.

Saj bo... vse tiste, ki čakate na prvo nosečnost: Anitka, anadejka, Sulfrinija, citrončica, safira.... in vse tiste, ki bi rade to v drugo/tretje... doživele: biba, MucaMaca, tinkamiška... in mnogo mnogo mnogo ostalih, ki jih nisem omenila... fosilk je v bistvu vedno manj tukaj gori... samo en par nas je še takih, ki še čakamo na to. In vse tiste, ki vam je uspelo, ste nam za zgled in dokaz, da je na koncu tunela lučka... za katero gremo. In ne bomo se ustavile na tej poti. Ne. Glavo gor punce in z optimizmom naprej. Včasih nam je težko, ko vidimo, da moramo čakati malo dlje... ampak vse je za nekaj dobro.

Punce- držte se! Imejte rade svoje bližnje in zajemite vsak dan z veliko žlico.

Velik sončka in lep vikend vsem skupaj!

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 14.9.2007 23:01:30 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.9.2007 8:44:08   
neni
Zdravo pupike!
A je možno, da včeraj cel dan ni nobena nič napisala v za nas???? Spet smo se potepale in imele lepo.

Pri meni nič novega, včeraj sem bila na eni slovesni maši, kjer se mi je prijateljica poročila, potem pa še na pogostitvi. Blo je fajn, videla sem nekaj poznanih iz mladosti in ponosno kazala trebušček. Ko sem a pa privlekla domov, sem bila že čist izžeta, kot ena cunja. Sem imela še namen malo cunjice za user posted image  pregledat pa me je zmanjkalo. To ne pomeni, da sem dobro spala, ampak bo že.

Danes sva z mojim dragim spet povabljena na eno kosilo, tako da mi ni treba kuhat in jaz seveda vse to spretno izkoriščam.user posted image user posted image user posted image  So nam rekli v šoli za starše, naj se pustimo crtat, no jaz nimam niti najmanjšega namena ne izkoristit vsakega, ki bo ponudil pomoč. Predvsem pri gospodinjstvu, verjetno pri dojenčku ne bom pustila tako zlahka.

Vidim, da je bil ta mesec IVF zelo uspešen, kar se mi zdi ful vzpodbudno. Upam,d a bodo tudi naslednji, a nebi blo fajn, če bi do konca leta odprli že 300. nadaljevanje in bi vse fosilke postale fosečke. Potem bi pa tudi naslov zamenjale, da ne bi zgledale kot kakšna slaba brazilska nadaljevanka.

Lepo vas pozdravljam, nosečke tudi meni se je zdelo, da ko bom 30.teden sem že na koncu, kaj nej rečem zdej, ko sem že proti koncu 34.???  Če bi jaz ukazala, bi morala nosečnost trajat vsaj 2 leti, da bi ženska lahko uživala v tem, pa se navadila na trebuh. Če je vsak dan večji, se ga sploh ne moreš navadit.

Neniuser posted image in 2-kilski brcko

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.9.2007 9:47:11   
lana38
neni, ti se pa že nekaj časa nisi oglasila. Jaz sem včeraj samo brala. Nisem imela nič pametnega za napisati. Jaz sem v prvi user posted image  tako uživala in bila polna energije, da sem si želele, da bi kar trajala. Zdaj tale je bila pa bolj stresna, ker je skoz bilo nekaj, da me je bilo strah in si želim, da čimprej zagledam svojega user posted image  in da bo vse OK.
Lepo nedeljo vam želim.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.9.2007 14:21:00   
Anitka
Ojla!

No pa se vam še jaz oglasim, če ste bile ve tako priden v preteklih dneh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda najprej en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za GoYo.

Jaz imam pa že dva dni tak zobobol, da je joj in verjetno bom šla še danes do dežurnega zobozdravnika. Mi modrostni nagaja. Zgleda, da je začel spet malce rasti. Me že uho boli pa cela leva stran. Drugače pa sem med tednom tako izžeta in izčrpana, da je joj in vsakič komaj čakam vikend.

Pia73 jaz  tudi upam, da bomo kmalu lahko udarle v 300.user posted image Vsekakor delamo na tem.

Še malo pa bo 4. 10. tukaj in z dragim bova na vrsti v MB, da dorečemo kako in kaj naprej. Me prav zanima kako se bodo stvari odvijale glede na to, da sem imela že kar nekaj preiskav (med drugim tudi HSG in laparoskopijo). Takrat sem začela tudi s Klomifenom in Dabrostonom, a sem po enem mesecu jemanja z vsem skupaj zaključila zaradi saj veste česa. Sem upala, da tokrat ne bo treba čez vse to, a žal... Je pa toliko dobrega v tem, da imam sedaj res razumevajočega, optimističnega in sploh najboljšega partnerja ob sebi.

U Neni vi ste že tako daleč?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo slišati, da ste o.k.

S.D. lep voziček user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba lepe slikice. Jaz upam in ti želim, da ne boste prestajali poovne kalvarije in da vas kmalu presenetijo user posted image user posted image

Pika74 lepo napisano. Se kar podpišem po tvoj post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala zdaj bo pa že čas za user posted image user posted image user posted image

Pa Tia tvoja princeska je že tudi tako velika. Kako čas beži. Tudi naju že kar nekaj časa čaka user posted image user posted image user posted image

Pa Špelka se je oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image pa Anadejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa Pupika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa Vampirkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa Neni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse je kot v "starih" časih.

Pa seveda naša Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image se tudi pridno oglaša. Pa Emamir user posted image user posted image user posted image user posted image Le jaz malce štrajkam, pa ne namerno ali da bi se vas izogibala, le časovno mi ne znese. Saj niste jezne name. A ne, da ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Safira dobro opravi.

Punce pridne bodite in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.9.2007 14:48:57   
soncek.djukelica
dan,

Anitka, kako lepo da si se oglasila!user posted image  Naj te zobobol hitro mine, ali pa poskusi staro tehniko; velik šnopsa spiješ in zob privežeš na kljuko od vrat!user posted image

Biba, glavo pokonci! user posted image  Vse se bo uredilo!user posted image Tvoj sinček je pa pravi junak,verjamem,da si ponosna nanj in da ti je v veliko veselje!user posted image

Jaz sem včeraj malce šopingirala za svoja dva user posted image user posted image ! Zapravila 25€,pa nič kaj takega nisem kupila! Mi je pa bilo toliko več v veselje!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.9.2007 10:59:26   
Anonimen
Hojla. To je vse. user posted image
Da nas prestavim malo bolj gor. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.9.2007 15:40:26   
Špelka
Oj, bom še jaz prestavla malo gor. user posted image  Na vsake tolko pokukam, če je Anadejka že kaj javila.... Andejka - držim mooočneeee pesti še naprej... In upam, upam, da javiš vesele novičke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.9.2007 20:20:04   
GoYa
Čau piške.

Ja, kr neki mormo prestavljat to temo gor. Mah, včasih ni časa, včasih smo volje, da nimamo kaj za napisat, včasih....
Jaz imam npr. polne dneve, domov pridem pozno, pol kej za pospravit, naredit, Lino dat spat in pol tudi mene počasi zmanjka. In vsak dan tako. Pa še zima bo, dnevi pa kratki. Buuu.
Ampak bo že. Po zimi pride pomlad in pol pa poletje. To me veseli.

Bodite pridne, pa se beremo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.9.2007 21:08:47   
soncek.djukelica
čer,

Pika draga, tudi zate bo posijalo sonce!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spet fasala glivice, že drugič v user posted image ! user posted image  
Ampak poznamo tisto.... za otroke je treba potrpet!user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.9.2007 21:30:45   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Pika draga, tudi zate bo posijalo sonce!user posted image user posted image user posted image

Ja... ma se bojim, da je moje sonce že zašlo - vsaj tisto od donsuser posted image .

Naslednje dni pa tud ne bo glih neka perla, kar se sonca tiče user posted image
user posted image

Glede glivic...
- nč cukra oz. čim manj ogljikovih hidratov
- nč mehčalca v cunjah
- prekuhat spodne gate
- magari prepeglat gate
- čim manj mila spodaj
- čim bolj kšno kiklco nosit in ne oprijete stvari

tokle na kratk... pa da bi hitr minila sitnostuser posted image

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.9.2007 21:54:01   
citrončica
Pika74,ti si mal čarovniceuser posted image ,
zdaj sem za službo delala in skočim še napoved pogledat,jo zaprem,odprem rr,da vidim,kaj ste pisale in tukaj spet ista napoveduser posted image in zdej gledam,če mam še kar odprt kej,....no,sej pol mi je kresnl
user posted image ,pa sem prebrala in mi je zdej  jasno.....ja,najbolj da grem spat,zjutrej bo boljš,ja pa dež!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
18.9.2007 7:59:24   
anadejka
Ja res je danes zjutraj dež.Pa ne samo zunaj tut na mojih licih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tako žalostna da bi cel dan user posted image user posted image user posted image ,pa sem v službi in komaj zadržujem.Sem že zjutri ko sem ustala imela izliv user posted image ,ker sem vidla svežo kri pomešano z rozo sluzjo,ko sem sem lulala.Pa sej sem že učer user posted image ,ker sem kar čutla da bo prišla user posted image .Ma joooooj kok je to težko!Sej na začetku sem bla full hladna,ker itak pr 15% nimaš kej dost upat,ampak pol so mi boleče joške in hud glavobol full dali nekaj upanja.Zdej pa vidim,da to sploh nič ne pomeni in je res brezveze se obremenjevat z znaki,ki to sploh niso.
Tut tok veselja nisem dobila,da bi test lahko delala,saj me je ta kri danes zjutraj presenetila en dan prezgodej.Sej user posted image  se še ni usula,ampak se bo sigurn,če ne dans pa jutr,ko ima itak za pridet.No vsej na testu sm pršparala.Mi bo prav prišlo za 2.pot v Pragouser posted image .
Pa ravno danes se peljem v službo in po radiu slišim reklamo za revijo Jana o množičnem odhodu slovenskih parov v Prago po otroka.Sm takoj zavila v trafiko.No ko sem prebrala, sem pa še bolj user posted image .Taka objokana pol in z rdečimi očmi k zajc nism mogla v službo,zato sem šla kr k staršem domov,da sva se še z mami skupej zjokale user posted image .
Sej vem, sej vem, morm bit močna.Sej grem zdele pisat nov mail dr.Mardešiču,da prideva ponovno decemra v zlato Prago.
Mejte se na ta deževen dan.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
18.9.2007 8:43:32   
GITA14
Anadejka
žal mi je, ti se kar zjoči boš vidla da bo potem vse lažje.

Mislim nate

čao

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
18.9.2007 8:50:53   
Špelka
Anadejka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako zelo mi je žal... Pa vendar - dokler se user posted image  v vsej svoji veličini ne usuje, je še nekaj upanja! Če je le par kapljic sveže krvi, je to lahko tudi vgnezditvena. Pa ne, da ti želim dajat lažno upanje, samo tudi taki primeri so že bli. user posted image  Če pa je res to to, pa ti pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image user posted image  in šopek dišečih user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 64 [65] 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 64 [65] 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?