neni
|
Zdravo punce! Long time no see? Nč hudga, sam da je moj računalnik nazaj iz krtove dežele. No, najprej čestitke Lani, sem bila že takrat obveščena, da je vse ok in da bo . Vesela novička, upam, da boste izbrali lepo ime. Zdej kar pridno. Pri nas še nič ne vemo, jaz imam izbrano, samo moj sploh nima občutka , da bomo kaj dobili in se niti še ne ukvarja s tem. Pa berem pri oktoberkah, da imajo celo že torbe za v porodnišnico naštimane. No, če jaz slučajno kej kmal rodim, ga bomo v najlon vreči prinesli domov. Pa Buškica in Špelka, drage sonosečke, a gredo hitro tile tedni, kaj ne da? Kar letijo, tudi jaz se z astronomsko hitrostjo bližam 31. tednu. Še dobro, da imam drugi teden pregled, mora moj G vseeno malo pogledat, če je z nama vse v redu. Dete je sicer živahno, ampak nikoli se ne ve, pa čisto malo izcedka imam, sej vem, da je to normalno, samo sem zadnjič slišala za eno, ki je zaradi vnetij izgubila otroka. Bom kar zatežila, da bo pogledal. Da ne pozabi na svojo zahtevno nosečnico. Pika lepo da si uživala, oglasi se kaj. Ko boš na unem ovinku, sej veš, ko zmeraj vrže gsm ven. Goya, nisem pozabila prit, samo ne spadam tja. Jaz bom prišla lupčka dat drugi teden, ko boš doma in bom sproti pozdravila že slikice ta novih dojenčkov. Drugače pa pri meni nič novega, prejšnji teden sva bila z mojim v Čatežu. Je blo lepo, sploh glede na tao, da se jaz v tisti umazani vodi nisem kopala. Nisem hotla reskirat. Je moj veliko preveč vreden. Je pa zato moj dragi treniral čuvanje otrok in mislim, da mu gre kar fajn. So se skoraj otroci prej naveličali igrat kot on. Drage punčke, lepo se imejte, pa se še kaj beremo lp Neni in brcko
|