|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
10.8.2007 10:23:38   
Anitka
Ahoj Larisa. Seveda se te spomnimo. Ti si bila precej prisotna tule v naših "starih" časih user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem se že spraševala kako je kaj s Klariso user posted image Pa tudi Gea se že zeloooooooooo dolgo ni oglasila. Bi me prav zanimalo kako je kaj z našimi starimi soborkami.

In kako si kaj ti? Kaj novega? Upam, da se še kaj oglasiš, saj si tudi ti naša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da tule ni prostor za to, ampak jaz bi vas vseeno prosila, da če ima katera kakšne TUŠ nalepkice odveč, če mi jih lahko odstopi. Hvala že vnaprej.

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.8.2007 10:50:39   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Vem, da tule ni prostor za to, ampak jaz bi vas vseeno prosila, da če ima katera kakšne TUŠ nalepkice odveč, če mi jih lahko odstopi. Hvala že vnaprej.

Lp,

Anitka

Anitka, če so zelene zdaj taprave, jih imam 7 (ni glih neki). Roza pa kakšne 3user posted image   A bo!?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.8.2007 11:03:50   
Sulfinija
Anitka,kaj se pa da tokrat dobiti za tuševe zvezdice'Kake barve pa morejo biti?Bom še danes prosila teto,ki hodi samo kupovat v Tuš,da mi jih hrani in,ko bom šla do nje ti ji vzamem in pošljem po pošti,če se strinjaš?

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.8.2007 11:52:18   
koala
larisa tudi jaz se še te spomnim.

Klarisa se je umaknila zaradi določenih težav, je pa ok.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.8.2007 12:25:28   
emaa
Larisa seveda se te še spomnimo, vidim po tickerju, da pričakujete, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.8.2007 13:00:35   
soncek.djukelica
zdravo,

čestitke sisy! user posted image
Pia73, tebe sem pa pogrešala, lepo,da si se oglasila!user posted image

Jaz sem od zjutraj aktivna po stanovanju! Sem user posted image in user posted image  inuser posted image  in user posted image  in user posted image  in user posted image  in user posted image
na koncu sem pa še kuferček spakirala, ker odhajam na dopust! Sedaj pa malce počivam pred user posted image !
Včeraj sem prvič začutila kako se premika ena ali obe bejbice! Ful vesela sem bila!
Vse lepo pozdravljam! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.8.2007 13:34:15   
lana38
soncek.djukelica, ti si pa preveč aktivna za user posted image .user posted image  Boš morala več počivati, pa še user posted image user posted image  imaš.
Lepo se imej na user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.8.2007 16:57:11   
GoYa
Hojla babuške user posted image .

Neža, lepo da si oglasila. Ti kar izlij svojo bolečino. Tu smo zato, da ti vsaj malo pomagamo prebroditi krizo, če ti lahko. Lepo uživaj na dopustu. Ko boš pripravljena za zamrznjenčke, pa veselo v nov boj.

Pia73, fajn, da tudi ti kdaj k nam pokukaš user posted image . Tečejo leta, a ne? Imaš že prava dva korenjaka user posted image .

Anitka, je kaj novega na temo sesalcev user posted image ? Je že kakšna odločitev padla?

Neni bom tudi po riti, ker se nič ne oglasi. No, vsaj javila se mi je, da sta z malim brcačem ok user posted image .

Sulfinija, a ti si že nazaj z dopusta? Matr čas hitro beži. Jaz sem že dva tedna v službi in sta tako švignila mimo user posted image .

Lana, koliko tednov je zdaj že mimo? Kaj pa če bi poklicala na kliniko?

Larisa, dobrodošla nazaj in čestitam za user posted image . Ja, Klarisa se več ne oglaša tu, je pa ok in uživa s svojim sončkom user posted image .

S.d, če nosiš dva, še ne pomeni, da moraš delat za dva user posted image . Kr lepo na izi.
In iskrene čestitke Sisy za punčko Saro user posted image user posted image user posted image user posted image .

Šibam, moja mišolina se je zbudila user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.8.2007 17:32:58   
soncek.djukelica
ojla,

pa ne me kregat!user posted image  Sej tamla dva se nista nič bunila, zdej pa,ko sem za rač., se pa že oglašata! Očitno se jima žura!user posted image user posted image  Se že zdej navajata na petke-metke! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.8.2007 18:28:45   
lana38
Goya, danes je 4 tedne od AC. V ponedeljek sem klicala, pa sem dobila izjavo, ki me je najprej hudo zmedla, potem pa sem nekako razmislila in prišla do zaključka, da ženska, s katero sem govorila verjetno nima najbolj pristojnosti za informacije po telefonu. Rekla je:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna." Ta beseda "načeloma" me je skoraj čisto spravila iz tira. Potem se mi je pa vse živo motalo po glavi, ampak zdaj skoraj že verjamem, da je res vse v redu, ker jutri začne teči že 5. teden. Močno pa si želim, da bi končno držala dober izvid v rokah.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.8.2007 18:35:21   
Sulfinija
Goya,lepo da si se tudi ti spomnila name.Ja doma sem že iz dopusta in to kar dvakrat bila na morju in že spet doma.Sedaj komaj čakam spet september,ko ga mahnema še malo na Gorenjsko.Upam,da bo do takrat moja noga totalno v redu.Sedaj v ponedeljek pa bi spet lahko šla za en dan z mojim dragim na user posted image ,on bi delala čez dan,jaz kopala in zvečer bi šibala domov,samo morem pod nujno do osebne zdravnice z tole nogo,me preveč boli in otečena je zelo povrh vsega pa še lepo modra.

Sonček-djukelica uživaj na morju in pazi na svoja dva user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.8.2007 18:49:13   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Rekla je:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna." Ta beseda "načeloma" me je skoraj čisto spravila iz tira. Potem se mi je pa vse živo motalo po glavi, ampak zdaj skoraj že verjamem, da je res vse v redu, ker jutri začne teči že 5. teden. LP

Lana, imam sodelavca, ki v razlago kako stvar deluje za katero je povsem prepričan vedno vključuje "načeloma". Ko sem tvoj post brala, me je takoj na njega spomnilo, ke mi gre pošteno na živce, da se tako varuje pri stvareh o katerih je prepričan. Gre pa za tak tip človeka, ki pač 101 preveri, preden bi bil sposoben reči "tole dela pa tako in tako", pa mogoče sam en načeloma na koncu user posted image .
Verjetno je bila gospa tud taka ziherašica, zato verjamem na najboljše! 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.8.2007 19:03:19   
lana38
Samo ti ziheraši ne vedo, za koliko minut nam skrajšajo življenje s svojimi izjavami.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.8.2007 19:19:02   
dajamaja
Pa še ženska je .. bi lahk vedla, da bo ženska nadrugi strani to izjavo "v delo vzela". Že tko smo komplikatorke, tkole pod hormončki pa sploh čudeže delamo. Ti kar uživaj svojo nosečnost, tko pravjo, da se slabe novice hitro širijo, tko da 5 tednov govori samih zase.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.8.2007 19:26:46   
Anitka
Ojla!

GoYa a veš, da sem že besna ko ris grrrrrrrrrrrrrr. Še vedno nimam sesalca in še vedno ne vem katerga naj vzamem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.8.2007 19:28:27   
Pia73
Ej, sonce.djukelica mene še vedno firbec matra katera si??? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.8.2007 19:30:32   
emaa
Jaz pa vem, pa ne povemuser posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.8.2007 20:27:53   
Pia73
user posted image user posted image user posted image saj vem, da veš, pa Anitka ve pa menda tudi Pika74,... jaz pa itak ne bom uganila,......

Ja, ja,...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.8.2007 22:21:35   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73

Ej, sonce.djukelica mene še vedno firbec matra katera si??? user posted image user posted image

Eh, Pia, tudi jaz sem firbčna, pa babe nočjo potešit naše radovednosti user posted image . Sploh ne misli o tem, bo najboljš user posted image .
Bi blo pa lepo, če bi kljub temu kako sporočilce z razkritjem na ZS dobile, kaj pravišuser posted image ? Sam s.d. gre zdej na dopust. Nč ne bouser posted image .

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
11.8.2007 11:48:00   
Anitka
Ahoj!

A ste še kaj firbčne kdo se skriva za imenom S.D.?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj jo vse stare borke poznate. Mogoče vam pa po dopustu res izda preko z.s. Mogoče...

In kako ste kaj danes? Ste bile pridne včeraj s kofetkanjem. Jaz sem pa tudi šla malce ven na pijačo. Lokali so pa kar prazni, razen teras, kjer lahko kadijo. No je potem sicer začelo deževati in smo šli vsi noter. In res se čuti sprememba - ko prideš domov ni treba več dva dni luftati jaken...

A pri vas kaj dežuje? Pri nas je že eno tako kislo vreme, ki mi ni čisto nič pogodu. Danes bova z dragim verjetno šla v MB iskat sesalec in potem še skočiva v kino in v kitajsko restavracijo - njamiuser posted image

Vsem skupaj en lep deževen pozdrav,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
11.8.2007 12:15:46   
dajamaja
Kako si eni privoščijo user posted image . Anitka si mi dala idejo, da bi tudi jaz lahko kam mojega zvlekla kak dan .. ko bo hiša pri koncu .. zdej ma dost rekreacije in se doma najraje zvrne na kavč al pa za računalnik, pol moram pa jaz nehat kafetkat user posted image .

Res je bil deževen dan, zato jaz posnemam Sonchek.d od včeraj. Le da sem jaz "sama" in gre bolj počasi user posted image  
Kljub dežju se imejte lepo!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
11.8.2007 12:23:31   
Anitka
Hja Dajamaja včasih si ga pa moramo privoščiti user posted image user posted image user posted image user posted image Je bil moj dragi med tednom bolj malo z mano zaradi službenih obveznosti po dopustu in se mi mora danes malce oddolžit user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa tudi mene še pred tem čakajo opravila v katerih bom posnemala s.d.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
12.8.2007 19:59:25   
GoYa
Kaj je zdej šjore? Mrk user posted image . Kam ste se skrile?

No, jaz se pa moram pohvalit, da sem točno pred enim letom, 12 urami in 7 minutami rodila našo mišolino. Za RD smo jo peljali v ZOO. Čist navdušena user posted image . Praznovali pa bomo v soboto user posted image . Joj, ko se spomnim tega dne pred enim letom user posted image . Wiiiiiiiiiiiiiiiiiu, komaj čakam ponovitev user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
12.8.2007 21:47:22   
Pia73
O GoYa vse najboljše za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

larisa jaz se te tudi spomnim! user posted image

Me je razkurla ona tema o čvekanju,... user posted image

s.d. mene še kar zanima kdo si,.... user posted image Pričakujem sporočilo na zs,.... user posted image user posted image user posted image Prisežem ,da ne bom nobenemu povedala,... pa še goyi povej,.... user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.8.2007 8:33:27   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73
pa še goyi povej,.... user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Pia73, hvala za čestitke user posted image .

Bom pa še tle čestitala še eni princeski - Leni od tie. Tudi včeraj praznovala, sam je en korak pred nami. Miška, vse najboljše . Pa da te bojo starši še naprej ubogali user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?