Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 10:23:38
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj Larisa. Seveda se te spomnimo. Ti si bila precej prisotna tule v naših "starih" časih Tudi jaz sem se že spraševala kako je kaj s Klariso Pa tudi Gea se že zeloooooooooo dolgo ni oglasila. Bi me prav zanimalo kako je kaj z našimi starimi soborkami. In kako si kaj ti? Kaj novega? Upam, da se še kaj oglasiš, saj si tudi ti naša. Vem, da tule ni prostor za to, ampak jaz bi vas vseeno prosila, da če ima katera kakšne TUŠ nalepkice odveč, če mi jih lahko odstopi. Hvala že vnaprej. Lp, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 10:50:39
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vem, da tule ni prostor za to, ampak jaz bi vas vseeno prosila, da če ima katera kakšne TUŠ nalepkice odveč, če mi jih lahko odstopi. Hvala že vnaprej. Lp, Anitka Anitka, če so zelene zdaj taprave, jih imam 7 (ni glih neki). Roza pa kakšne 3 A bo!?
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 11:03:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka,kaj se pa da tokrat dobiti za tuševe zvezdice'Kake barve pa morejo biti?Bom še danes prosila teto,ki hodi samo kupovat v Tuš,da mi jih hrani in,ko bom šla do nje ti ji vzamem in pošljem po pošti,če se strinjaš? LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 11:52:18
|
|
|
|
koala
|
larisa tudi jaz se še te spomnim. Klarisa se je umaknila zaradi določenih težav, je pa ok.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 12:25:28
|
|
|
|
emaa
|
Larisa seveda se te še spomnimo, vidim po tickerju, da pričakujete, čestitke
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 13:00:35
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
zdravo, čestitke sisy! Pia73, tebe sem pa pogrešala, lepo,da si se oglasila! Jaz sem od zjutraj aktivna po stanovanju! Sem in in in in in in na koncu sem pa še kuferček spakirala, ker odhajam na dopust! Sedaj pa malce počivam pred ! Včeraj sem prvič začutila kako se premika ena ali obe bejbice! Ful vesela sem bila! Vse lepo pozdravljam!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 13:34:15
|
|
|
|
lana38
|
soncek.djukelica, ti si pa preveč aktivna za . Boš morala več počivati, pa še imaš. Lepo se imej na . LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 16:57:11
|
|
|
|
GoYa
|
Hojla babuške . Neža, lepo da si oglasila. Ti kar izlij svojo bolečino. Tu smo zato, da ti vsaj malo pomagamo prebroditi krizo, če ti lahko. Lepo uživaj na dopustu. Ko boš pripravljena za zamrznjenčke, pa veselo v nov boj. Pia73, fajn, da tudi ti kdaj k nam pokukaš . Tečejo leta, a ne? Imaš že prava dva korenjaka . Anitka, je kaj novega na temo sesalcev ? Je že kakšna odločitev padla? Neni bom tudi po riti, ker se nič ne oglasi. No, vsaj javila se mi je, da sta z malim brcačem ok . Sulfinija, a ti si že nazaj z dopusta? Matr čas hitro beži. Jaz sem že dva tedna v službi in sta tako švignila mimo . Lana, koliko tednov je zdaj že mimo? Kaj pa če bi poklicala na kliniko? Larisa, dobrodošla nazaj in čestitam za . Ja, Klarisa se več ne oglaša tu, je pa ok in uživa s svojim sončkom . S.d, če nosiš dva, še ne pomeni, da moraš delat za dva . Kr lepo na izi. In iskrene čestitke Sisy za punčko Saro . Šibam, moja mišolina se je zbudila .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 17:32:58
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, pa ne me kregat! Sej tamla dva se nista nič bunila, zdej pa,ko sem za rač., se pa že oglašata! Očitno se jima žura! Se že zdej navajata na petke-metke!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 18:28:45
|
|
|
|
lana38
|
Goya, danes je 4 tedne od AC. V ponedeljek sem klicala, pa sem dobila izjavo, ki me je najprej hudo zmedla, potem pa sem nekako razmislila in prišla do zaključka, da ženska, s katero sem govorila verjetno nima najbolj pristojnosti za informacije po telefonu. Rekla je:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna." Ta beseda "načeloma" me je skoraj čisto spravila iz tira. Potem se mi je pa vse živo motalo po glavi, ampak zdaj skoraj že verjamem, da je res vse v redu, ker jutri začne teči že 5. teden. Močno pa si želim, da bi končno držala dober izvid v rokah. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 18:35:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Goya,lepo da si se tudi ti spomnila name.Ja doma sem že iz dopusta in to kar dvakrat bila na morju in že spet doma.Sedaj komaj čakam spet september,ko ga mahnema še malo na Gorenjsko.Upam,da bo do takrat moja noga totalno v redu.Sedaj v ponedeljek pa bi spet lahko šla za en dan z mojim dragim na ,on bi delala čez dan,jaz kopala in zvečer bi šibala domov,samo morem pod nujno do osebne zdravnice z tole nogo,me preveč boli in otečena je zelo povrh vsega pa še lepo modra. Sonček-djukelica uživaj na morju in pazi na svoja dva . LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 18:49:13
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Rekla je:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna." Ta beseda "načeloma" me je skoraj čisto spravila iz tira. Potem se mi je pa vse živo motalo po glavi, ampak zdaj skoraj že verjamem, da je res vse v redu, ker jutri začne teči že 5. teden. LP Lana, imam sodelavca, ki v razlago kako stvar deluje za katero je povsem prepričan vedno vključuje "načeloma". Ko sem tvoj post brala, me je takoj na njega spomnilo, ke mi gre pošteno na živce, da se tako varuje pri stvareh o katerih je prepričan. Gre pa za tak tip človeka, ki pač 101 preveri, preden bi bil sposoben reči "tole dela pa tako in tako", pa mogoče sam en načeloma na koncu . Verjetno je bila gospa tud taka ziherašica, zato verjamem na najboljše!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 19:03:19
|
|
|
|
lana38
|
Samo ti ziheraši ne vedo, za koliko minut nam skrajšajo življenje s svojimi izjavami. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 19:19:02
|
|
|
|
dajamaja
|
Pa še ženska je .. bi lahk vedla, da bo ženska nadrugi strani to izjavo "v delo vzela". Že tko smo komplikatorke, tkole pod hormončki pa sploh čudeže delamo. Ti kar uživaj svojo nosečnost, tko pravjo, da se slabe novice hitro širijo, tko da 5 tednov govori samih zase.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 19:26:46
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! GoYa a veš, da sem že besna ko ris grrrrrrrrrrrrrr. Še vedno nimam sesalca in še vedno ne vem katerga naj vzamem.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 19:28:27
|
|
|
|
Pia73
|
Ej, sonce.djukelica mene še vedno firbec matra katera si???
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 19:30:32
|
|
|
|
emaa
|
Jaz pa vem, pa ne povem
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 20:27:53
|
|
|
|
Pia73
|
saj vem, da veš, pa Anitka ve pa menda tudi Pika74,... jaz pa itak ne bom uganila,......
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.8.2007 22:21:35
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Ej, sonce.djukelica mene še vedno firbec matra katera si??? Eh, Pia, tudi jaz sem firbčna, pa babe nočjo potešit naše radovednosti . Sploh ne misli o tem, bo najboljš . Bi blo pa lepo, če bi kljub temu kako sporočilce z razkritjem na ZS dobile, kaj praviš ? Sam s.d. gre zdej na dopust. Nč ne bo .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.8.2007 11:48:00
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! A ste še kaj firbčne kdo se skriva za imenom S.D.? Saj jo vse stare borke poznate. Mogoče vam pa po dopustu res izda preko z.s. Mogoče... In kako ste kaj danes? Ste bile pridne včeraj s kofetkanjem. Jaz sem pa tudi šla malce ven na pijačo. Lokali so pa kar prazni, razen teras, kjer lahko kadijo. No je potem sicer začelo deževati in smo šli vsi noter. In res se čuti sprememba - ko prideš domov ni treba več dva dni luftati jaken... A pri vas kaj dežuje? Pri nas je že eno tako kislo vreme, ki mi ni čisto nič pogodu. Danes bova z dragim verjetno šla v MB iskat sesalec in potem še skočiva v kino in v kitajsko restavracijo - njami Vsem skupaj en lep deževen pozdrav, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.8.2007 12:15:46
|
|
|
|
dajamaja
|
Kako si eni privoščijo . Anitka si mi dala idejo, da bi tudi jaz lahko kam mojega zvlekla kak dan .. ko bo hiša pri koncu .. zdej ma dost rekreacije in se doma najraje zvrne na kavč al pa za računalnik, pol moram pa jaz nehat kafetkat . Res je bil deževen dan, zato jaz posnemam Sonchek.d od včeraj. Le da sem jaz "sama" in gre bolj počasi Kljub dežju se imejte lepo!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.8.2007 12:23:31
|
|
|
|
Anitka
|
Hja Dajamaja včasih si ga pa moramo privoščiti Je bil moj dragi med tednom bolj malo z mano zaradi službenih obveznosti po dopustu in se mi mora danes malce oddolžit Sicer pa tudi mene še pred tem čakajo opravila v katerih bom posnemala s.d.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 12.8.2007 19:59:25
|
|
|
|
GoYa
|
Kaj je zdej šjore? Mrk . Kam ste se skrile? No, jaz se pa moram pohvalit, da sem točno pred enim letom, 12 urami in 7 minutami rodila našo mišolino. Za RD smo jo peljali v ZOO. Čist navdušena . Praznovali pa bomo v soboto . Joj, ko se spomnim tega dne pred enim letom . Wiiiiiiiiiiiiiiiiiu, komaj čakam ponovitev .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 12.8.2007 21:47:22
|
|
|
|
Pia73
|
O GoYa vse najboljše za 1. rojstni dan! larisa jaz se te tudi spomnim! Me je razkurla ona tema o čvekanju,... s.d. mene še kar zanima kdo si,.... Pričakujem sporočilo na zs,.... Prisežem ,da ne bom nobenemu povedala,... pa še goyi povej,....
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 8:33:27
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 pa še goyi povej,.... Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pia73, hvala za čestitke . Bom pa še tle čestitala še eni princeski - Leni od tie. Tudi včeraj praznovala, sam je en korak pred nami. Miška, vse najboljše . Pa da te bojo starši še naprej ubogali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?