|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
13.8.2007 10:01:54   
larisa
Ojoj sem kar user posted image  postala, ko sem videla da se me spomnete!!! Res ste zlateuser posted image . Hvala vam za odgovor glede Klarise, sem vesela da je ok in še bolj da ima user posted image !!! Kljub temu da sem sedaj v user posted image , velikokrat skočim sem malo pogledat kako ste in za vse, prav vse močno držim pesti, da vam kmalu uspe zagledati user posted image ali user posted image !

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.8.2007 10:10:06   
lana38
user posted image Dobila sem izvid AC in imeli bomo še enega dečka, na izvidu piše 46 ****.user posted image
Danes bomo pa proslavljali.
LP

lana38

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.8.2007 10:10:48   
emaa
Lana super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.8.2007 11:43:17   
Anonimen
Super, Lana! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.8.2007 13:26:15   
Anitka
Ojla!

Ja vse najboljše malim princeskam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana pa za tvoje novičke sem tudi zelo vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce v soboto pa smo kupili sesalec in zdaj bom šla v akcijo z njim.

Larisa vesela sem zate, da si srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia oglasi se kaj, da se kaj dobimo in počvekamo.

Koala a sta z Bibo že kaj uskladili termine?

Pia zdaj vidim kaj je nova RR-ja.

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.8.2007 13:48:44   
GoYa
Lana38, user posted image user posted image user posted image . En velik kamen se ti je kljub vsemu odvalil od srca, a ne? Zdaj pa res brezskrbno uživaj naprej.
Neni je včeraj po tebi spraševala. Ji  moram prenest lepo novičko. Jim je strela v računalnik udarla, tako da je trenutno odrezana.

In Anitka, kaj ste nabavli? Slikco, prosim user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.8.2007 14:26:31   
Anitka
GoYa vzela sva Electroluxov twinclean cyclonic. In zdaj me čaka le še premiera po hiši z njim user posted image user posted image user posted image Bom poročala, če me ne potegne vase user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.8.2007 14:58:39   
tinkamiška
Lana, sem zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, kakšen sesalnik je to? Jst sme kupila gorenjevega(Mars), takega brez vrečk, pa sem zelo razočaranauser posted image Na začetku je fino vlekel, zdej je pa čist za nič, po vsakem sesanju bi morala tist filter umit in učistit, pa se mora potem posušit, jst pa zdej, ko Iza okoli nor, lahko sesam po parkrat na dan...No povej kako boš zadovoljna z njimuser posted image

Pupe helouuser posted image

Aja Larisa, tudi jst se te spomnim, pa Klarise tudiuser posted image Držita se pupi!user posted image

GoYa, vse najboljše tvoji pupi za 1. rojstni dan, ta je sploh zelo čustveno nabit, se mi zdi, jst sem že en teden prej z solznimi očko okoli hodila, vse pride spet na plano, kot, da se je zgodilo včeraj...Srečno!user posted image

Lep dan vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.8.2007 16:15:25   
citrončica
Anitka,bova vidle katera bo bolj zadovoljna s
user posted image sesalcem,jaz sem se odločla ta elektroluxov egrospace,pa sem tud istega,ko ti hotela,pa so me prepričal,naj vzamem takega,kateremu vseeno lohk vstaviš vrečko za kako svinjarijo-saje,omet...,ker baje ni dobro to v posodo sesat,ker se ne očistit več??Bova videle,poročaj!!! Pa en lep-sončen celo-pozdravček vsem!!  

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.8.2007 17:53:01   
koala
Jejjjjjjjj lana, kako sem jaz vesela zate!!!!!!!!!! No pa saj sem itak vedela da bo vse ok, mene je zanimalo samo kdo dobi okrepitevuser posted image .

Anitka, Biba je na morju, ko se pa ona vrača pa grem jaz, tako da se bova zmenil po 30 avgustu.
Uživaj z novim sesalcem.

GoYa malo z zamudo, pa vseeno vse najlepše tvoji punčki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
13.8.2007 18:04:34   
citrončica
Lana,user posted image ,
šele zdaj sem vse za nazaj prebrala,
zdaj pa uživaj maximalno!!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
13.8.2007 18:59:32   
lana38
Hvala vam za čestitke!

koala, kot vidiš bom ostala brez okrepitve, prevladali bodo moški.user posted image  Jaz sama, oni pa kar trije. No, pa važno, da bo vse OK in bo user posted image  zdrav.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
13.8.2007 19:02:04   
koala
No, vsaj samo eno ime boste zbiraliuser posted image , pa oblačilca bo lažje kupit, ker se mi zdi, da je v BC vse al roza al pa palavo, pa v H&M tudi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
13.8.2007 19:05:20   
lana38
Ne bomo kaj dosti oblačilc kupovali. Imam še vse od Blaža. Tudi ostalo opremo, razen stajice. V stajici pa si je lukno zvrtal v mrežo in prišel ven, tako da jo je čisto uničil. Mene je pa skoraj kap, ko je plazil po štirih po sobi in se smejal. Pa točno sem vedela, da sem ga dala not.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.8.2007 8:19:51   
Neža81
Morgen!

Jutri pa na moooooorje....jupiiiiiii  Do konc meseca bom uživala ....kak fajn... samo da grem ven iz našega kraja.

Včeraj sem bila v mb v ambulanti za neplodnost pri dr.gavričevi. M.sestre so se me še vse spominjali iz prvega IVF, ker sem mela na transferu takrat nogo in roko v gipsu. Ko sem vstopila v sprejemno pisarno, sem opazila da so me takoj prepoznale in najprej pogledale v trebuh. Niso mogle verjeti, da se mi je to zgodilo in ot v 23 tednu. Tudi dr.Gavričeva je bila zelo šokirana.
Dr.Gavričeva je pogledala moje odpustno pismo po porodu in odpustno pismo otrok in rekla, da je porod potekal normalno, brez zapletov in ker sem že dobila prvo M po porodu lahko že naslednji mesec grem po zamrzjence user posted image user posted image user posted image . Ni mi treba čakati niti pol leta niti tri mesece kot morajo nekatere. BNo, potem pa je le rekla, da mi priporoča neko operacijo - histeroskopijo - sem prav napisala?Čeprav me je moja osebna G že pregledla z ultrazvokom in rekla, da so mi odstranili vso posteljico mi bodo v MB še enrkat "globinsko" vse pregledli.    Med.sestro moram poklicati v začetku septembra, ko bom dobila M. Ona mi potem določi datum. Mi lahko katera kaj več pove o histeroskopiji. Kdaj po M bom na vrsti, kako dolgo bom v bolnici (sovražim bolnico) in kako dolgo traja okrevanje po tej Hist...?

No, sedaj pa sem vam že navsezgodaj zatežila z vprašanji! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.8.2007 8:30:23   
GoYa
Oj, Neža81.
Super, da boš lahko šla takoj v akcijo user posted image . Glede histeroskopije...hm, jaz sem imela histero in laparoskopijo skupaj. V anasteziji so mi šli skozi popek v trebuh in pogledali, če je vse ok. V bolnici sem prespala samo eno noč. Okrevanje, kak teden, mogoče največ dva. Ne vem pa več na kateri dan M se to dela. Jaz sem že vse skupaj pozabila, ker je bilo to že nekaj časa nazaj. Ti bo znala katera druga kaj več povedat.

Naslednjo M po operaciji pa boš lahko šla po pingivnčke.

Uživaj na morju!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.8.2007 8:49:47   
Sulfinija
Neža81,superca da bosta kar takoj šla v akcijo.Uživaj na morju,spočij se in naberi novih moči.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.8.2007 8:52:43   
Špelka
Lana - iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image  Tako za fantka kot za dober izvid! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.8.2007 8:52:59   
Neža81
Hvala Goya...torej misliš, da bom prišla na vrsto že v mesecu septembru? To bi blo fajn ja, da se čimprej rešim tega. Me je pa zelo strah it v nove boje, ker bom živčna in nervozna vse do takrat, dokler ne bom imela zdravega user posted image  na rokah.  Ampak, če hočem imet kdaj user posted image  bom mogla it  še enrkat skozi vse to, če ne zdaj pa čez leto, dve... a ne?

Dr.Gavričeva me je tudi dala na čakalni listo za ponovno punkcijo, čeprav imam še 6 pingvinčkov, tako da mi ni treba najprej teh porabit, da bi me dala na čakalno listo. No, rekla pa je, da me v naslednji nosečnosti čaka cirklaža in 9 mesecov mirovanja. KRASNO!!! Si sploh ne znam predstavlat mene 9 m mirovat!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.8.2007 8:59:50   
Špelka
Ojla, Neža, tudi od mene lep pozdrav in sem vesela, da se stvari končno obračajo v pravo smer! user posted image user posted image user posted image  najprej počitek, potem za zopet v akcijo - tako se dela, punca!

Glede histeroskopije - mani so jo podobno kot Goyi delali skupaj s laparoskopijo, ampak to v bistvu ni važno. Laparoskopija se namreč dela skozi popek, histeroskopija pa skozi nožnico in maternični vrat. Imaš dve vrsti - diagnostično, ko samo pogledajo, če je vse okej, in pa terapevtsko, ko recimo odstranijo pregrado, polipe, endometriozo, itd. Pri histeroskopiji si potem enih 14 dni na bolniški, samo okrevaš prej - kakšen teden in boš kot nova. Bi ti pa priporočala, da se dobro pozanimaš glede tvojega materničnega vratu. namreč pri histeroskopiji (pri terapevtski zaradi širjenja MV lahko ta postane šibek). In kolikor vem, si se ti že zdaj prehitro odpirala. user posted image

Neža - želim ti lep dopust, potem pa čim hitrejšo pot do ponovne user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.8.2007 9:03:38   
GoYa
Neža81, a za september misliš na histeroskopijo al že zamrznjenčki? Ne vem, kakšne so čakalne dobe za operacije. Razen, če te bo dr. nekam vrinila, da boš takoj na vrsti. V Po vem, da je nekaj mesecev za čakat. V Trbovljah pa si takoj na vrsti.

Je pa fajn,da te je dala že na čakalno listo za punkcijo, ker v MB so nenormalne čakalne dobe. Ampak upam, da ti ne bo treba v to vrsto niti priti, ker so tvoji eskimčki user posted image .

Ja, tiste, ki imamo podobne zgode, ne moremo uživati v nosečnosti. Vsaj ne tako, kot si to zaslužimo. Na vsakem koraku nas je nekaj strah. Dokler ni zakladek v našem naročju. Ga pa zato toliko bolj cenimo. In če boš zato morala 9 mesecev samo ležat, boš že potrpela. Veselje ob rojstvu ti bo vse poplačalo. Boš videla. Tudi tebe kmalu čaka ta sreča.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.8.2007 9:41:29   
emaa
Neža, če boš imela histero po njej počakaj kar več ciklusov (na tvojem mestu vsaj 3, če ne 4), ker si imela težave z odpiranjem. Jaz sem zanosila drugi ciklus po drugi histero (po navodilih G sem prehitela IVF) in sem imela tudi jaz mirovanje od 26. tedna naprej, ker se mi je MV nevarno skrajšal, pa poapdke so mi ustavljali (pri meni so bili uspešni) in vem, da je bil eden od faktorjev za skrajšan MV tudi histero, pa dvoplodna nosečnost, tako da je bolje malo dalj počakati. In upam, da se v drugo izteče kot je treba, boš pa ležala, ni najbolj prijetno, preživeti se pa da. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.8.2007 9:48:56   
Anonimen
Imam albumček z par slikicami, če katero zanima. Geslo na ZS.

Neža81, že držim pestke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.8.2007 9:55:00   
klarisa
No,pa da se vam mal javim k vidm,da me pogrešate user posted image user posted image user posted image user posted image  o,kok to pašeuser posted image user posted image  Klarisa uživa s svojim user posted image user posted image , user posted image vsak dan stuhta neki novgauser posted image ,tko da je res pestro.. Nekatere že veste, kako to gre, druge pa še boste...Berem vas redno, tko da kar pridno pišite, pa za vsako posebej držim pestke user posted image user posted image .
Sej veste fosilke rules in me se nikdar ne predamo,tko da pogumno naprej!!

1000x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas,
Klarisa vas ma rada

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.8.2007 13:34:24   
GoYa
O, klarisa je je oglasla user posted image user posted image user posted image .
Pa lupčke malemu princu.

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?