Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 10:01:54
|
|
|
|
larisa
|
Ojoj sem kar postala, ko sem videla da se me spomnete!!! Res ste zlate . Hvala vam za odgovor glede Klarise, sem vesela da je ok in še bolj da ima !!! Kljub temu da sem sedaj v , velikokrat skočim sem malo pogledat kako ste in za vse, prav vse močno držim pesti, da vam kmalu uspe zagledati ali !
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 10:10:06
|
|
|
|
lana38
|
Dobila sem izvid AC in imeli bomo še enega dečka, na izvidu piše 46 ****. Danes bomo pa proslavljali. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 10:10:48
|
|
|
|
emaa
|
Lana super
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 11:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Super, Lana!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 13:26:15
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Ja vse najboljše malim princeskam Lana pa za tvoje novičke sem tudi zelo vesela. Punce v soboto pa smo kupili sesalec in zdaj bom šla v akcijo z njim. Larisa vesela sem zate, da si srečka Tia oglasi se kaj, da se kaj dobimo in počvekamo. Koala a sta z Bibo že kaj uskladili termine? Pia zdaj vidim kaj je nova RR-ja. Lp, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 13:48:44
|
|
|
|
GoYa
|
Lana38, . En velik kamen se ti je kljub vsemu odvalil od srca, a ne? Zdaj pa res brezskrbno uživaj naprej. Neni je včeraj po tebi spraševala. Ji moram prenest lepo novičko. Jim je strela v računalnik udarla, tako da je trenutno odrezana. In Anitka, kaj ste nabavli? Slikco, prosim .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 14:26:31
|
|
|
|
Anitka
|
GoYa vzela sva Electroluxov twinclean cyclonic. In zdaj me čaka le še premiera po hiši z njim Bom poročala, če me ne potegne vase
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 14:58:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lana, sem zelo vesela zate Anitka, kakšen sesalnik je to? Jst sme kupila gorenjevega(Mars), takega brez vrečk, pa sem zelo razočarana Na začetku je fino vlekel, zdej je pa čist za nič, po vsakem sesanju bi morala tist filter umit in učistit, pa se mora potem posušit, jst pa zdej, ko Iza okoli nor, lahko sesam po parkrat na dan...No povej kako boš zadovoljna z njim Pupe helou Aja Larisa, tudi jst se te spomnim, pa Klarise tudi Držita se pupi! GoYa, vse najboljše tvoji pupi za 1. rojstni dan, ta je sploh zelo čustveno nabit, se mi zdi, jst sem že en teden prej z solznimi očko okoli hodila, vse pride spet na plano, kot, da se je zgodilo včeraj...Srečno! Lep dan vsem! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 16:15:25
|
|
|
|
citrončica
|
Anitka,bova vidle katera bo bolj zadovoljna s sesalcem,jaz sem se odločla ta elektroluxov egrospace,pa sem tud istega,ko ti hotela,pa so me prepričal,naj vzamem takega,kateremu vseeno lohk vstaviš vrečko za kako svinjarijo-saje,omet...,ker baje ni dobro to v posodo sesat,ker se ne očistit več??Bova videle,poročaj!!! Pa en lep-sončen celo-pozdravček vsem!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 17:53:01
|
|
|
|
koala
|
Jejjjjjjjj lana, kako sem jaz vesela zate!!!!!!!!!! No pa saj sem itak vedela da bo vse ok, mene je zanimalo samo kdo dobi okrepitev . Anitka, Biba je na morju, ko se pa ona vrača pa grem jaz, tako da se bova zmenil po 30 avgustu. Uživaj z novim sesalcem. GoYa malo z zamudo, pa vseeno vse najlepše tvoji punčki.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 18:04:34
|
|
|
|
citrončica
|
Lana, , šele zdaj sem vse za nazaj prebrala, zdaj pa uživaj maximalno!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 18:59:32
|
|
|
|
lana38
|
Hvala vam za čestitke! koala, kot vidiš bom ostala brez okrepitve, prevladali bodo moški. Jaz sama, oni pa kar trije. No, pa važno, da bo vse OK in bo zdrav. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 19:02:04
|
|
|
|
koala
|
No, vsaj samo eno ime boste zbirali , pa oblačilca bo lažje kupit, ker se mi zdi, da je v BC vse al roza al pa palavo, pa v H&M tudi.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.8.2007 19:05:20
|
|
|
|
lana38
|
Ne bomo kaj dosti oblačilc kupovali. Imam še vse od Blaža. Tudi ostalo opremo, razen stajice. V stajici pa si je lukno zvrtal v mrežo in prišel ven, tako da jo je čisto uničil. Mene je pa skoraj kap, ko je plazil po štirih po sobi in se smejal. Pa točno sem vedela, da sem ga dala not. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 8:19:51
|
|
|
|
Neža81
|
Morgen! Jutri pa na moooooorje....jupiiiiiii Do konc meseca bom uživala ....kak fajn... samo da grem ven iz našega kraja. Včeraj sem bila v mb v ambulanti za neplodnost pri dr.gavričevi. M.sestre so se me še vse spominjali iz prvega IVF, ker sem mela na transferu takrat nogo in roko v gipsu. Ko sem vstopila v sprejemno pisarno, sem opazila da so me takoj prepoznale in najprej pogledale v trebuh. Niso mogle verjeti, da se mi je to zgodilo in ot v 23 tednu. Tudi dr.Gavričeva je bila zelo šokirana. Dr.Gavričeva je pogledala moje odpustno pismo po porodu in odpustno pismo otrok in rekla, da je porod potekal normalno, brez zapletov in ker sem že dobila prvo M po porodu lahko že naslednji mesec grem po zamrzjence . Ni mi treba čakati niti pol leta niti tri mesece kot morajo nekatere. BNo, potem pa je le rekla, da mi priporoča neko operacijo - histeroskopijo - sem prav napisala?Čeprav me je moja osebna G že pregledla z ultrazvokom in rekla, da so mi odstranili vso posteljico mi bodo v MB še enrkat "globinsko" vse pregledli. Med.sestro moram poklicati v začetku septembra, ko bom dobila M. Ona mi potem določi datum. Mi lahko katera kaj več pove o histeroskopiji. Kdaj po M bom na vrsti, kako dolgo bom v bolnici (sovražim bolnico) in kako dolgo traja okrevanje po tej Hist...? No, sedaj pa sem vam že navsezgodaj zatežila z vprašanji!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 8:30:23
|
|
|
|
GoYa
|
Oj, Neža81. Super, da boš lahko šla takoj v akcijo . Glede histeroskopije...hm, jaz sem imela histero in laparoskopijo skupaj. V anasteziji so mi šli skozi popek v trebuh in pogledali, če je vse ok. V bolnici sem prespala samo eno noč. Okrevanje, kak teden, mogoče največ dva. Ne vem pa več na kateri dan M se to dela. Jaz sem že vse skupaj pozabila, ker je bilo to že nekaj časa nazaj. Ti bo znala katera druga kaj več povedat. Naslednjo M po operaciji pa boš lahko šla po pingivnčke. Uživaj na morju!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 8:49:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neža81,superca da bosta kar takoj šla v akcijo.Uživaj na morju,spočij se in naberi novih moči. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 8:52:43
|
|
|
|
Špelka
|
Lana - iskrene čestitke! Tako za fantka kot za dober izvid!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 8:52:59
|
|
|
|
Neža81
|
Hvala Goya...torej misliš, da bom prišla na vrsto že v mesecu septembru? To bi blo fajn ja, da se čimprej rešim tega. Me je pa zelo strah it v nove boje, ker bom živčna in nervozna vse do takrat, dokler ne bom imela zdravega na rokah. Ampak, če hočem imet kdaj bom mogla it še enrkat skozi vse to, če ne zdaj pa čez leto, dve... a ne? Dr.Gavričeva me je tudi dala na čakalni listo za ponovno punkcijo, čeprav imam še 6 pingvinčkov, tako da mi ni treba najprej teh porabit, da bi me dala na čakalno listo. No, rekla pa je, da me v naslednji nosečnosti čaka cirklaža in 9 mesecov mirovanja. KRASNO!!! Si sploh ne znam predstavlat mene 9 m mirovat!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 8:59:50
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla, Neža, tudi od mene lep pozdrav in sem vesela, da se stvari končno obračajo v pravo smer! najprej počitek, potem za zopet v akcijo - tako se dela, punca! Glede histeroskopije - mani so jo podobno kot Goyi delali skupaj s laparoskopijo, ampak to v bistvu ni važno. Laparoskopija se namreč dela skozi popek, histeroskopija pa skozi nožnico in maternični vrat. Imaš dve vrsti - diagnostično, ko samo pogledajo, če je vse okej, in pa terapevtsko, ko recimo odstranijo pregrado, polipe, endometriozo, itd. Pri histeroskopiji si potem enih 14 dni na bolniški, samo okrevaš prej - kakšen teden in boš kot nova. Bi ti pa priporočala, da se dobro pozanimaš glede tvojega materničnega vratu. namreč pri histeroskopiji (pri terapevtski zaradi širjenja MV lahko ta postane šibek). In kolikor vem, si se ti že zdaj prehitro odpirala. Neža - želim ti lep dopust, potem pa čim hitrejšo pot do ponovne !
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 9:03:38
|
|
|
|
GoYa
|
Neža81, a za september misliš na histeroskopijo al že zamrznjenčki? Ne vem, kakšne so čakalne dobe za operacije. Razen, če te bo dr. nekam vrinila, da boš takoj na vrsti. V Po vem, da je nekaj mesecev za čakat. V Trbovljah pa si takoj na vrsti. Je pa fajn,da te je dala že na čakalno listo za punkcijo, ker v MB so nenormalne čakalne dobe. Ampak upam, da ti ne bo treba v to vrsto niti priti, ker so tvoji eskimčki . Ja, tiste, ki imamo podobne zgode, ne moremo uživati v nosečnosti. Vsaj ne tako, kot si to zaslužimo. Na vsakem koraku nas je nekaj strah. Dokler ni zakladek v našem naročju. Ga pa zato toliko bolj cenimo. In če boš zato morala 9 mesecev samo ležat, boš že potrpela. Veselje ob rojstvu ti bo vse poplačalo. Boš videla. Tudi tebe kmalu čaka ta sreča.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 9:41:29
|
|
|
|
emaa
|
Neža, če boš imela histero po njej počakaj kar več ciklusov (na tvojem mestu vsaj 3, če ne 4), ker si imela težave z odpiranjem. Jaz sem zanosila drugi ciklus po drugi histero (po navodilih G sem prehitela IVF) in sem imela tudi jaz mirovanje od 26. tedna naprej, ker se mi je MV nevarno skrajšal, pa poapdke so mi ustavljali (pri meni so bili uspešni) in vem, da je bil eden od faktorjev za skrajšan MV tudi histero, pa dvoplodna nosečnost, tako da je bolje malo dalj počakati. In upam, da se v drugo izteče kot je treba, boš pa ležala, ni najbolj prijetno, preživeti se pa da.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 9:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam albumček z par slikicami, če katero zanima. Geslo na ZS. Neža81, že držim pestke!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 9:55:00
|
|
|
|
klarisa
|
No,pa da se vam mal javim k vidm,da me pogrešate o,kok to paše Klarisa uživa s svojim , vsak dan stuhta neki novga ,tko da je res pestro.. Nekatere že veste, kako to gre, druge pa še boste...Berem vas redno, tko da kar pridno pišite, pa za vsako posebej držim pestke . Sej veste fosilke rules in me se nikdar ne predamo,tko da pogumno naprej!! 1000x za vse vas, Klarisa vas ma rada
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.8.2007 13:34:24
|
|
|
|
GoYa
|
O, klarisa je je oglasla . Pa lupčke malemu princu.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?