Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.4.2007 15:22:48
|
|
|
|
emaa
|
Ja superca lana pa bo še kak decembrček več
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.4.2007 16:08:22
|
|
|
|
citrončica
|
Lana38 ,čestitam!!!!Res ti privoščim,super!!!! Tole letošnje leto pa kar obeta!!!!Veliko lepih novičk je že prineslo, katera šteje???? Sonček,zdaj si ti na vrsti,držim pesti!!!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.4.2007 16:38:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lana sem prihitela še sm čestita. ČESTITAM IZ SRCA! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.4.2007 19:00:02
|
|
|
|
pika74
|
lana čestitkeeeeeeeeee mucamaca - Hoi ostalim pa en lep deževen pozdrav - pismu kolk smo čakal ta dež. rožce so ble že čist boge od pomanjkanja dežja
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.4.2007 20:26:05
|
|
|
|
monikap
|
Lana iz vsega srca iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.4.2007 20:36:23
|
|
|
|
tosja
|
superca Lana iskrene čestitke!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.4.2007 21:45:46
|
|
|
|
sonček33
|
Lana, Zdaj vas čakajo le še lepe stvari. Bravo.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 6:57:37
|
|
|
|
lana38
|
Hvala za čestitke!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 13:40:31
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
punce,jaz imam pa novice!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 18:18:40
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica punce,jaz imam pa novice! Ma dej nehi. A res? A ti lahk še tle čestitam....že tretjič...da bo držalo kot pribito. Al pa mogoče da bojo trojčki .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 18:57:54
|
|
|
|
Kalina
|
soncek.đ. cestitke
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 18:58:59
|
|
|
|
pika74
|
čestitke sonček.djukelica , če bosta dva, boš pa častila
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 19:46:34
|
|
|
|
neni
|
Bravo sonček djukelica, ma sej jst sem bila sigurna.... zdej držimo pesti za dva, če bo eden bomo pa glih tako veseli... Tudi jaz sem danes dobre volje, sem bila pri mojem G, sem videla pikota in je še vedno živ. Vas vse lepo pozdravlja. Drugače pa nič posebnega, na mojem kavču ni glih dosti dogajanja, ampak jutri je pa moj dragi prost, tako da bom imela družbo. Mogoče me bo še kam peljal. Pa danes sem vstopila v 14. teden. Že dosti, a ne? lp neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 20:30:46
|
|
|
|
GoYa
|
neni, zakaj imaš pa ti "tiča" zraven svojga imena? A ne bi spremenila tistga znaka v Ž spol? Drugač pa za pikota. Lina bi ga rada že vidla. Tolk je nora na druge , da začne takooo vriskat. Ej, punce, prov lušno je, k je kr neki fosečk spet. Jst upam, da se vam kmalu pridružim .
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 20:52:15
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dober večer, goya, a si potešila svojo radovednost? kar na treh koncih si obletala! neni, super za tvojo , zdej si že skoraj na pol ! goya, a ti bi že kar takoj še enega! ja punca, treba je , pa se bo zgodilo! neni, goya a vidve veste,kako ti rok zračunajo?
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:04:08
|
|
|
|
tosja
|
na starši čvekamo sem prebrala , da je tinkamiška na OP - izvenmaternična nosečnost
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:06:56
|
|
|
|
pika74
|
majaaaa boga tinkamiška
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:23:39
|
|
|
|
GoYa
|
Ajooooj, boga TM. Drži se punca, pošiljamo ti veliko Soncek.djukelica (a te lahk đukac kličem ), normalno ti izračunajo PDP (tako kot ostalim sem mislila pod "normalno"). Sam morš vedet prvi dan ZM. Drgač pa, ja, jst sem takoj hotla še enga , kajti M mam že od 7. tedna po porodu. Pa je G reku mojmu, da me mora držat nazaj. In seksamo itak na polno od začetka. Sam kaj ko čudeži se dogajajo samo drugim. Ma, bo že.....
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:26:57
|
|
|
|
Kalina
|
GoYa opica ena moja, en cudez mas ze, trenutno pancka v svoji posteljici , drug cudez mas tud, trenutno ti pise tele besede , tretji cudez te pa se caka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:34:51
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina GoYa opica ena moja, en cudez mas ze, trenutno pancka v svoji posteljici , drug cudez mas tud, trenutno ti pise tele besede , tretji cudez te pa se caka ja, res je , sam si pozabla še na enega mičknga čudežka. ta je tudi moj, da veš
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:38:20
|
|
|
|
Kalina
|
hehe ja itak je cela od tete krokodilci
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:41:40
|
|
|
|
Pia73
|
Sem prišla čestitat neni za OK NS. Čestitke neni! Pa čestitke za lano38, pa soncek djukelico! Sem pa žalostna, zelo žalostna za tinkomiško, Skorpijo,.... Sem zgubila voljo do pisanja,..... Srečo vsem , ki ste v postopkih in vsem ostalim tudi!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:44:30
|
|
|
|
koala
|
Ojoj tinkamiška , jokam z tabo. Neni za pikeca. Uživajta!!!!!!!! soncek.djukelica PDP se izračuna 1.dan zadnje M + 1 teden - 3 mesece. Bo jasno??????
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:47:55
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla punce! Sem malce odsotna in opažam, da sem zamudila kar nekaj lepih in žal tudi manj lepih novičk. Lana in Sonček.djukelica pa lepo nosečnost obema. Tinkamiška in Skorpija Držita se in naj v vajini življenji prav kmalu posije spet sonce sreče. Punce jaz bom zelo kratka, ker zjutraj odpotujeva proti Dalmaciji in jaz še niti kufra nisem odprla, kaj šele da bi začeal s pakiranjem Tako, da šibam Vsem želim lepe s soncem obsijane mini počitnice in se beremo spet 2. oz. 3. maja. Pa pa, Anitka P.S. Držte pesti, da pridemo od tam vsaj trije.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.4.2007 21:54:24
|
|
|
|
koala
|
Anitka uživajta na dopustu!!!!!! Pa kakšnega "slepega potnika" prišvercajta nazaj!!!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?