Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 10:35:24
|
|
|
|
pupika27
|
saj se mi je kar zdelo da me psiha daje!prosim ami lahko poveste kako dolgo naj čakama preden naj obiščeva zdravnika in ali bi bilo pametno da jem kakšne tablete za pomoč?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 10:48:55
|
|
|
|
markmeh
|
Pupika jaz z obiskom zdravnika ne bi prav dolgo odlašala vse je odvisno tudi koliko sta stara.Morda je dobro da ješ folno kislino in vitamin E,pa veliko sreče . Drugače pa punce vas spremjam čeprav nekoliko manj ter držim pesti za čisto vse . Na jesen če ne prej pa se pridružim Nili in vam ostalim ker grem v nov boj saj veste bitka je bila izgubljena vojna pa še ne . Drugače pa držim pesti za čim več pluskov in . Tosja lahko med daš med navijačice ker ker jaz in moj dragi še nisva in tudi ne bova obupala in vrgla puške v koruzo
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 10:49:40
|
|
|
|
koala
|
pupika27 v navadi je da se po neuspešnem letu gre naprej, da se dajo preiskave skozi. Ne obupaj prehitro, daj času čas čeprav vem da je težko. Na kakšne tablete si pa mislila? A da bi lažje zanosila?? Ti lahko piješ čaj krvomočnice, za izboljšanje semena pa je kombinacija cinka, vitamina C in koencima Q10. Pa srečno!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 10:54:22
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živjo, da bi kej pomagalo,da prej zanosiš ne obstaja!lahko si kupiš teste za ovulacijo in pa na vsake 2 dni! če pa boš obiskala zdravnika,te bo morda dal na terapijo Klomifena za par mesecev, če pa ne bo v tem času bosta pa morala dali kakšno preiskavo čez! vem,da je težko, sam res ti svetujem da se probaš sprostit! spomni se,kako je bilo včasih,ko nista delala ! priporoča se,da po letu dni ne rata se obišče zdravnik!če pa misliš,da ne moreš čakati ga pa pač obišči prej!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 16:56:37
|
|
|
|
GITA14
|
evo poročam imam nekaj foliklov malih in velikih nekje do 21 drobnič je govoril levo 16,19,20; desno 16,,19,20,21 jutri imam ponovno UZ in upam da tudi stop inekcijo. punce hvala ker držite pesti lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 17:18:26
|
|
|
|
sayuri
|
Bravo GITA14. Bomo držale pesti še naprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 17:28:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Gita super za tvoje folikle,lep pridelek je tole. Punce eno vprašanje za vas.Jaz sem danes zvdela da moj drugi teden odhaja na in se vrne v četrtek ko bom jaz pričela z gonalom.Pol za 1.5 tisti teden so itak doma in pol po tistem tednu po prvem maju mam jaz punkcijo predvideno po 8.5 bo tudi doma delal bo pač v domačem ali pa bo vzel dopsut.Mene zanima kaj vaši možje hodijo zraven vas na ET ali greste kar same?Ker če je nujno da gre zraven pol rabi dopusta dva tedna. Drugače pa sem ok le malce utrujena in napihnjena nenormalno.Še jutri mam dva femodena pol pa čakam z velikim veseljem svojo in v četrtek UZ in akcija z gonalom. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 19:50:13
|
|
|
|
citrončica
|
Gita ,si pridna kokoška,to bo celic!! Super!! Pika,jaz grem v torek zjutraj v LJ,po municijo,boš tam?Mudilo se mi bo nazaj v službo,a ker bo itak za čakat,pa upam, da bom zgodaj tam,častim kavo na kafeavtomatu,če prideš!! Pupika,jaz se pridružujem ostalim z mnenjem, da si pomagaj z vitamini,pozitivo,če pa ne bo šlo,pa le čimprej poišči tudi zdravniško pomoč,leta bežijo!! Mojca,na ET greš lahko tudi sama,za je važno,da je pri punkciji tam na isti dan,ko odda seme,sicer ga nujno na ETne rabiš,kak drug prevoz si zrihtaj,da ne boš ravno sama v avtu...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 19:59:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,bo pa mamica domov peljala moje otročke torej babica,če bo med tednom hura,jupi. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 20:52:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz bom šla lepo sedaj v tem postopku za našo Nežo,ki greje dve pikici.Mene tkole matrajo vetrovi,da tole ni res,moj bo rabil gas masko.Joj Neži komaj sedaj vidi moj kok je vil takrat tvoj bogi.Ja jaz upam,da bom tudi jaz po končanem IVF,kajti pri Neži je bil tole dober znak,kajne Neži? LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 21:09:58
|
|
|
|
citrončica
|
Kje je Pika,da masko naštrika???
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 21:16:32
|
|
|
|
pika74
|
vam bom jest že dala masko - eno po rit
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 21:18:24
|
|
|
|
citrončica
|
Ne Pika,Mojca pravi čimdlje od riti , njenemu pa le privošči masko,da preživi,sicer ji spet uide delat na teren!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 21:24:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pika daj naredi hitro eno masko za mojega,če ne uide na teren,kaj pa bo pol doma žena uboga od hormonov,sama voha svoje vetrove in punkcijo bom mela le kdo bo dal seme če meni moj uide? LP Mojca
|
|
štrikarce na plan! 20.4.2007 21:26:44
|
|
|
|
pika74
|
ma vas bom rajš naučla štrikat... evo zdejle se pa prpraute - hitr štajnšce v roke pa en kloučk volne gremo akcija!
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:30:07
|
|
|
|
pika74
|
A znate nasnut petlje? Jaz ko copatke štrikam, dam kar dve štajnšci skup, da je bolj rahlo, da ne tišči.
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:30:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pika,please n bi ti raje eno takole makso naredila,maš že model od Nežinega velja?Jaz mam še polne rke dela pa šer gobelin ful velik morem sešit me mami že sprašuje le kdaj bo narejen do konca. LP Mojca
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:33:36
|
|
|
|
pika74
|
Kaj pa če bi mu kar en štumf na glavo nataknila - za taprvo silo bi blo pomoje
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:35:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Kaj pa če bi mu kar en štumf na glavo nataknila - za taprvo silo bi blo pomoje Ojej,vidim,da ne bo nič iz maske. LP Mojca
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:37:22
|
|
|
|
pika74
|
ja maske še nikol nisem delala... - se bojim, da bi prej štumf ratou, kokr maska
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:42:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ja maske še nikol nisem delala... - se bojim, da bi prej štumf ratou, kokr maska Pika ni važno kaj bo glavno da bo,velja? LP Mojca
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:43:58
|
|
|
|
pika74
|
ma jest vas rajš naučim no.
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:46:38
|
|
|
|
citrončica
|
Pika,jaz sem za,samo počak do sredine postopka,ko bova mele več časa,štajnsce bi dons še najdla,volno pa.....edin,če kej potrenam!!
|
|
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 21:59:46
|
|
|
|
pika74
|
Ja citrončica, tam nekje na sred postopka bova že mal napihnjene in nama bo pasal sedet pa štrikat... k bova že kokoške
|
|
RE: štrikarce na plan! 20.4.2007 22:03:37
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja citrončica, tam nekje na sred postopka bova že mal napihnjene in nama bo pasal sedet pa štrikat... k bova že kokoške točno tako in do takrat volno priskrbim,da začneva z učenjem,sej sem si kej tud že naštrikala,ampak že dooooolgo tega,predpredlani se mi zdi en brezrokavnik,po dolgem času,tako da sem malce zarjavela...bom pa še WD sprej prinesla,da ne bova motili ostalih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?