Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 18.4.2007 19:47:32
|
|
|
|
ija
|
ja, blanč, to je zihr od zdravil. jaz sem tudi vedno vsa razmehkužena, ko sem v postopku, res je pa tudi, da sem pa včasih tudi prav popadljiva tako da je moj čisto preč ... k sreč vse to pripisuje postopku nas bo pa res veliko na kupu maja super, kok bomo navijale. bety upa, jaz mam tudi planirano tam okrog 18., 19. maja, tako da bova zelooo blizu. sayuri, jaz kupujem zdravila na Fernetičih, takoj za mejo. Tja pokličem in naročim zdravila, ker jih nimajo na zalogi in potem te tam čakajo. Sem se pa že večkrat spraševala, bogve, če so kje drugje (beri: malo bolj stran od meje) kaj cenejša ta zdravila jah, ni kaj, ta šparovna se mi pozna soncek.djukelica, točno vem, kako se ti vleče, za znort je drug teden če le moreš, se poskusi zamotit, pojdi kam na sprehod al pa na izlet al pa na čvek al pa nekaj, da ne boš ravno 24 ur mislila na to, ali je ali ni ... sicer je lažje rečt kot narest, ampak vsaj poskusi ... pozdravček tudi vsem ostalim, ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 18.4.2007 21:57:20
|
|
|
|
upajoča
|
Ojla kolk je novega,super.Po zdravila greš lahko na Občine,tam jih imajo vedno na zalogi.Malo sem vas prišla pogledat in počekirat ,krasno se držite.Pri meni nič novega ,imela sem prvi UZin sem videla najino pikico kako raste,super,ponoven UZimam čez14 dni Upam da bo vse v redu .En lep ,se kaj javim. lp upajoča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 8:52:40
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, tok je novega,da je tale tema padla na sredino, pa jo moram mal dvignit! upajoča, lepo,da si se oglasila! Kako ti poteka ? A je kaj slabosti? Sam,da je z vse v redu! Pri meni nič novega! Danes je 9 dan po transferju, še malo ! Koala, kako si ti? A modrice so še? Mojca, kako pa ti? Še kar slabosti? Gita,kako pa tebi špikanje funkcionira? Zdej že delaš folikle!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 9:18:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček-djukelica nič ni slabosti nasprotno kar žarim od energije,le včeraj semn nekaj lenarila in to zelo celi dan. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 9:54:21
|
|
|
|
koala
|
Uf, sam jezna, napišem cel roman, pol mi pa ne pusti objavit, kriza! No še enkrat. soncek.djukelica, jaz sem tak-tak, slabosti, glavoboli in tečnoba so moji zvesti spemljevalci, pa bo že minilo. Jokava sem da ni zapovedat, modric pa več ni, no vsaj sama si nisem pridelala nobene več, je pa zato poskrbela sestra na GK, mi je eno tako fajno zrihtala.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 10:44:13
|
|
|
|
GITA14
|
soncek danes mi je dal mož zadnjo inekcijo pred UZ upam da bo jutri na UZ vse OK in da bodo dovol veliki. a veš da sem se že navadla na te inekcije, ne boli me več tolk, verjetno se je že moj mož specializiral za to. tebi pa držim pesti, da boš ćim prej zagledala . lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 10:55:11
|
|
|
|
Nila
|
Hello! Samo sporočam da mi žal spet ni uspelo .test je bil negativen. Zdaj pa malo pauze. Vso srečo ostalim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 11:12:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nila Hello! Samo sporočam da mi žal spet ni uspelo .test je bil negativen. Zdaj pa malo pauze. Vso srečo ostalim. Nila, .Spočij si pol pa v nove boje. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 11:14:55
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
draga nila! sej ti bo ratalo! gita, sej bo vse v redu,jutri pa le poroči o tvojih foliklih! koala, žal mi je,da ti je slabo! jaz pa nisem imela nekih problemov med špikanjem!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 12:46:03
|
|
|
|
koala
|
Nila za neuspeh, samo ne obupat, a velja. Zdaj se fajn spočij, da boš pol lahko šla polna energije in optimizma v nov boj. Gita tebi pa pestke za jutrišnji UZ, pa velik pridelek ti želim in vsekakor poročaj.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 18:10:56
|
|
|
|
alia
|
Nila - zelo mi je žal in vem, da potrebuješ čas za žalovanje... Želim ti hitro čustveno okrevanje, potem pa v nove boje... se bova skupaj borili naprej... Drži se, mislim nate in ti želim vse dobro...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 18:45:58
|
|
|
|
blanč
|
punce, nekje sem zasledila je treba imeti gonal shranjen v hladilniku. Ali morda kaj veste o tem?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 19:14:49
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živjo, za gonal nevem, ker ga nisem uporabljala, lahko pa ti povem za menapur, ki je podobno zdravilo,in ga ni bilo potrebno imeti v hladilniku! le stop injekcijo sem morala dati v hladilnik!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 19:27:07
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Nila za neuspeh, samo ne obupat, a velja. Zdaj se fajn spočij, da boš pol lahko šla polna energije in optimizma v nov boj. Gita tebi pa pestke za jutrišnji UZ, pa velik pridelek ti želim in vsekakor poročaj. tudi jaz
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 19.4.2007 20:10:08
|
|
|
|
tosja
|
Nila daj bolečino iz sebe Iz vsega ti želim, da se spočiješ in da zagledaš
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 6:43:44
|
|
|
|
pika74
|
Ojla šiške , če bo kakšna drug teden kaj na GK v staro porodnišnico v Lj hodila (v torek, sredo ali četrtek), naj se mi javi pliiiiiiiiiz. Magari privat. pa lep dan vsem skup! lp
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 7:48:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Gita, za danapn ji Uz ti stiskam pesti. Sonček-djukelica kaj bo pri tebi novega? Danes ima ena od naših bork punkcijo,če sem prav prebrala želim ti čimveč zrelih celic in čimmanj bolečo punkcijo. Biba 26 hura le š jutri imava femodene nato pa se redna akcija pričenja. Ne vem ena izmed vas je spraševala glede gonala in shrenjena jaz kot diprehereline in gonal-f shranjujem v omari v posebnem predalu saj piše,da naj se hrani pri sobni temperaturi 25 stopinj,le stop injekcijo dam v hladilnik vedno in to mi naroči posebej sestra. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 8:17:05
|
|
|
|
koala
|
blanč meni je setra v LJ rekal, da mora biti gonal v hladilniku, tako da ga imam jaz kar v hladilniku!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 8:24:40
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
gita, mislim nate! veliko sreče tebi in tvojim foliklom! Pika, jaz bom v sredo tam, ko grem dat kri za ! Pa bom pred sobo III S okoli 8 zjutraj! A greš ti prvo k ivk koordinatorki,ali pa takoj pred sobo III S? Pa srečno v postopku! Mojca, pri meni nič novega! Gospa M še ni pritekla, mene pa tko firbec matra,da bi že delala test!Danes je 10 dan od transferja!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 8:39:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica gita, mislim nate! veliko sreče tebi in tvojim foliklom! Pika, jaz bom v sredo tam, ko grem dat kri za ! Pa bom pred sobo III S okoli 8 zjutraj! A greš ti prvo k ivk koordinatorki,ali pa takoj pred sobo III S? Pa srečno v postopku! Mojca, pri meni nič novega! Gospa M še ni pritekla, mene pa tko firbec matra,da bi že delala test!Danes je 10 dan od transferja! Jaz mislim,da bi ga dans lahko.Ti ga kar naredi in nam poročaj tudi mene matra firbec kajti šle tbe potem,kajne? LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 8:44:06
|
|
|
|
upajoča
|
Hojla soncek.djukelica slabost se pa že kar oglaša ,uh po kavi --pa sem prava kofetarca,pa bo že ,na trenutke potem je pa kar v redu čez dan .Se nam kmalu pridružiš kajneda. Greš že kri dat,jaz sem šla pa šele po testu ,vendar je bila majhna vrednost hormona,tako da so mi rekli da je bolje če daš čim kasneje da je večja vrednost . Oh Nila pa sem upala da ti bo uspelo ,vendar tako kot pravi alia v nov boj En lep dan vsem upajoča.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 9:57:16
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
v sredo so me naročili naj pridem! ker pa sem na bolniški,sem se z svojo zdravnico zmenila da pridem v sredo,ali pa v četrtek še k njej! po eni strani bi tako rada vedela,če sem po drugi strani pa se;sej veš; bojim razočaranja! tako,da cincam al čem počakat al čem naredit test! pa ziher se neki dol dogaja! vseeno upam,da se vam pridružim kot , pa tudi se bom težko odpovedala!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 10:04:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček-djukelica jaz bi ti najraje čestitala saj slutim,da si ti naša nova srečka .Res ne boš delala testa pred sredo ko maš uradnega? LP mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 10:19:12
|
|
|
|
pupika27
|
prosim povejte mi nekaj!10.04 sem bila nazadnje bolana imela sem menstruacijo tri dni a je bila čudne barve in prišla je tudi zelo nenavadno!zadnja dva dneva pa sem dobila trebušček in to precej bolj trd kot ponavadi!kolikšna je možnost da bi bila noseča?a je to mogoče psiha in moje pretirano upanje da tokrat bo! z lubijom se trudiva že pol leta a nama ne rata
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 20.4.2007 10:30:15
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
pupika, če si imela 10.4 M potem, ne moreš biti glih ,ker je prekmalu!če pogledaš si sedaj v času ovulacije, pač tudi odvisno na koliko časa imaš cikluse! zato pa z svojim le pridno in ne misli na to,da delata ! pa srečno!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?