|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
18.4.2007 19:47:32   
ija
ja, blanč, to je zihr od zdravil. jaz sem tudi vedno vsa razmehkužena, ko sem v postopku, res je pa tudi, da sem pa včasih tudi prav popadljiva user posted image  tako da je moj čisto preč ... k sreč vse to pripisuje postopku user posted image
nas bo pa res veliko na kupu maja user posted image  super, kok bomo navijale. bety upa, jaz mam tudi user posted image  planirano tam okrog 18., 19. maja, tako da bova zelooo blizu.

sayuri, jaz kupujem zdravila na Fernetičih, takoj za mejo. Tja pokličem in naročim zdravila, ker jih nimajo na zalogi in potem te tam čakajo. Sem se pa že večkrat spraševala, bogve, če so kje drugje (beri: malo bolj stran od meje) kaj cenejša ta zdravila user posted image  jah, ni kaj, ta šparovna se mi pozna user posted image user posted image user posted image
soncek.djukelica, točno vem, kako se ti vleče, za znort je drug tedenuser posted image  če le moreš, se poskusi zamotit, pojdi kam na sprehod al pa na izlet al pa na čvek al pa nekaj, da ne boš ravno 24 ur mislila na to, ali je ali ni ... sicer je lažje rečt kot narest, ampak vsaj poskusi ...
pozdravček tudi vsem ostalim, ija

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
18.4.2007 21:57:20   
upajoča
Ojla kolk je novega,super.Po zdravila greš lahko na Občine,tam jih imajo vedno na zalogi.Malo sem vas prišla pogledat in počekiratuser posted image user posted image ,krasno se držite.Pri meni nič novega ,imela sem prvi UZin sem videla najino pikico kako raste,super,ponoven UZimam čez14 dni Upam da bo vse v redu .En lep user posted image user posted image ,se kaj javim.  lp upajoča

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
19.4.2007 8:52:40   
soncek.djukelica
jutro,

tok je novega,da je tale tema padla na sredino, pa jo moram mal dvignit! user posted image
upajoča, lepo,da si se oglasila! user posted image Kako ti poteka user posted image ? A je kaj slabosti? user posted image  
Sam,da je z  user posted image  vse v redu! user posted image user posted image
Pri meni nič novega! user posted image  Danes je 9 dan po transferju, še malo user posted image !
Koala, kako si ti? A modrice so še?user posted image
Mojca, kako pa ti? Še kar slabosti?user posted image
Gita,kako pa tebi špikanje funkcionira? Zdej že delaš folikle! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
19.4.2007 9:18:58   
Sulfinija
Sonček-djukelica nič ni slabosti nasprotno kar žarim od energije,le včeraj semn nekaj lenarila in to zelo celi dan.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
19.4.2007 9:54:21   
koala
Uf, sam jezna, napišem cel roman, pol mi pa ne pusti objavit, kriza!
No še enkrat.
soncek.djukelica, jaz sem tak-tak, slabosti, glavoboli in tečnoba so moji zvesti spemljevalci, pa bo že minilo.
Jokava sem da ni zapovedat, modric pa več ni, no vsaj sama si nisem pridelala nobene več, je pa zato poskrbela sestra na GK, mi je eno tako fajno zrihtala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
19.4.2007 10:44:13   
GITA14
soncek

danes mi je dal mož zadnjo inekcijo pred UZ upam da bo jutri na UZ vse OK in da bodo dovol veliki.

a veš da sem se že navadla na te inekcije, ne boli me več tolk, verjetno se je že  moj mož specializiral za to.

tebi pa držim pesti, da boš ćim prej zagledalauser posted image user posted image .

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 1106
19.4.2007 10:55:11   
Nila
Hello! Samo sporočam da mi žal spet ni uspelo .test je bil negativen. Zdaj pa malo pauze. Vso srečo ostalim.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
19.4.2007 11:12:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Nila

Hello! Samo sporočam da mi žal spet ni uspelo .test je bil negativen. Zdaj pa malo pauze. Vso srečo ostalim.

Nila,user posted image user posted image user posted image user posted image .Spočij si pol pa v nove boje.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
19.4.2007 11:14:55   
soncek.djukelica
draga nila! user posted image user posted image user posted image user posted image  sej ti bo ratalo! user posted image user posted image user posted image
gita, sej bo vse v redu,jutri pa le poroči o tvojih foliklih! user posted image
koala, žal mi je,da ti je slabo! user posted image jaz pa nisem imela nekih problemov med špikanjem! user posted image

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
19.4.2007 12:46:03   
koala
Nila user posted image user posted image user posted image za neuspeh, samo ne obupat, a velja. Zdaj se fajn spočij, da boš pol lahko šla polna energije in optimizma v nov boj.

Gita tebi pa pestke za jutrišnji UZ, pa velik pridelek ti želim in vsekakor poročaj.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1110
19.4.2007 18:10:56   
alia
Nila - zelo mi je žal in vem, da potrebuješ čas za žalovanje...
Želim ti hitro čustveno okrevanje, potem pa v nove boje... se bova skupaj borili naprej...

Drži se, mislim nate in ti želim vse dobro...

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
19.4.2007 18:45:58   
blanč
punce, nekje sem zasledila je treba imeti gonal shranjen v hladilniku. Ali morda kaj veste o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1112
19.4.2007 19:14:49   
soncek.djukelica
živjo,

za gonal nevem, ker ga nisem uporabljala, lahko pa ti povem za menapur, ki je podobno zdravilo,in ga ni bilo potrebno imeti v hladilniku! user posted image
le stop injekcijo sem morala dati v hladilnik! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
19.4.2007 19:27:07   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Nila user posted image user posted image user posted image za neuspeh, samo ne obupat, a velja. Zdaj se fajn spočij, da boš pol lahko šla polna energije in optimizma v nov boj.

Gita tebi pa pestke za jutrišnji UZ, pa velik pridelek ti želim in vsekakor poročaj.

tudi jaz

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
19.4.2007 20:10:08   
tosja
Nila user posted image user posted image user posted image daj bolečino iz sebe user posted image

Iz vsega user posted image  ti želim, da se spočiješ in da zagledaš user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.4.2007 6:43:44   
pika74
Ojla šiške user posted image ,

če bo kakšna drug teden kaj na GK v staro porodnišnico v Lj hodila (v torek, sredo ali četrtek), naj se mi javi pliiiiiiiiiz. Magari privat.

pa lep dan vsem skup!

lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
20.4.2007 7:48:53   
Sulfinija
Gita,user posted image user posted image user posted image  za danapn ji Uz ti stiskam pesti.

Sonček-djukelica kaj bo pri tebi novega?

Danes ima ena od naših bork punkcijo,če sem prav prebrala želim ti čimveč zrelih celic in čimmanj bolečo punkcijo.

Biba 26 hura le š jutri imava femodene nato pa se redna akcija pričenja.

Ne vem ena izmed vas je spraševala glede gonala in shrenjena jaz kot diprehereline in gonal-f shranjujem v omari v posebnem predalu saj piše,da naj se hrani pri sobni temperaturi 25 stopinj,le stop injekcijo dam v hladilnik vedno in to mi naroči posebej sestra.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
20.4.2007 8:17:05   
koala
blanč meni je setra v LJ rekal, da mora biti gonal v hladilniku, tako da ga imam jaz kar v hladilniku!

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1118
20.4.2007 8:24:40   
soncek.djukelica
gita, mislim nate! veliko sreče tebi in tvojim foliklom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika, jaz bom v sredo tam, ko grem dat kri za user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Pa bom pred sobo III S okoli 8 zjutraj! user posted image user posted image user posted image
A greš ti prvo k ivk koordinatorki,ali pa takoj pred sobo III S? user posted image
Pa srečno v postopku!user posted image
Mojca, pri meni nič novega! Gospa M user posted image  še ni pritekla, mene pa tko firbec matra,da bi že delala test!Danes je 10 dan od transferja! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
20.4.2007 8:39:35   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

gita, mislim nate! veliko sreče tebi in tvojim foliklom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika, jaz bom v sredo tam, ko grem dat kri za user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Pa bom pred sobo III S okoli 8 zjutraj! user posted image user posted image user posted image
A greš ti prvo k ivk koordinatorki,ali pa takoj pred sobo III S? user posted image
Pa srečno v postopku!user posted image
Mojca, pri meni nič novega! Gospa M user posted image  še ni pritekla, mene pa tko firbec matra,da bi že delala test!Danes je 10 dan od transferja! user posted image

Jaz mislim,da bi ga dans lahko.Ti ga kar naredi in nam poročaj tudi mene matra firbec kajti šle tbe potem,kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 1120
20.4.2007 8:44:06   
upajoča
Hojla soncek.djukelica slabost se pa že kar oglaša ,uh po kavi --pa sem prava kofetarca,pa bo že ,na trenutke potem je pa kar v redu čez dan .Se nam kmalu pridružiš kajneda.user posted image  Greš že kri dat,jaz sem šla pa šele po testu ,vendar je bila majhna vrednost hormona,tako da so mi rekli da je bolje če daš čim kasneje da je večja vrednost .  Oh Nila user posted image user posted image pa sem upala da ti bo uspelo ,vendar tako kot pravi alia v nov bojuser posted image user posted image En lep dan vsem   user posted image  upajoča.

Neposredna povezava do sporočila: 1121
20.4.2007 9:57:16   
soncek.djukelica
v sredo so me naročili naj pridem! ker pa sem na bolniški,sem se z svojo zdravnico zmenila da pridem v sredo,ali pa v četrtek še k njej! po eni strani bi tako rada vedela,če sem user posted image  po drugi strani pa se;sej veš; bojim razočaranja! tako,da cincam al čem počakat al čem naredit test!
pa ziher se neki dol dogaja!user posted image
vseeno upam,da se vam pridružim kot user posted image , pa tudi user posted image  se bom težko odpovedala! user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
20.4.2007 10:04:39   
Sulfinija
Sonček-djukelica jaz bi ti najraje čestitala saj slutim,da si ti naša nova srečka user posted image .Res ne boš delala testa pred sredo ko maš uradnega?

LP mojcauser posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
20.4.2007 10:19:12   
pupika27
prosim povejte mi nekaj!10.04 sem bila nazadnje bolana imela sem menstruacijo tri dni a je bila čudne barve in prišla je tudi zelo nenavadno!zadnja dva dneva pa sem dobila trebušček in to precej bolj trd kot ponavadi!kolikšna je možnost da bi bila noseča?a je to mogoče psiha in moje pretirano upanje da tokrat bo! z lubijom se trudiva že pol leta a nama ne rata user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.4.2007 10:30:15   
soncek.djukelica
pupika,
če si imela 10.4 M user posted image  potem, ne moreš biti glih user posted image ,ker je prekmalu!če pogledaš si sedaj v času ovulacije, pač tudi odvisno na koliko časa imaš cikluse! zato pa z svojim user posted image  le pridno user posted image  in ne misli na to,da delata user posted image !
pa srečno! user posted image user posted image

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?