|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štrikarce na plan!
23.4.2007 21:41:31   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jaz ne sledim več...user posted image user posted image
Tosja najbolš, da me razrešiš moje tajniške dolžnostiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  niti v sanjah user posted image  user posted image  user posted image  Trenutno si na neplačanem dopustu! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pol pa lahk greš še mal na študijskega user posted image  user posted image  user posted image

Gita je imela danes punkcijo? Kako je, kaj dogaja? user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Držimo pestke za dober pridelek! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
23.4.2007 21:44:00   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
10.04. transfer user posted image  user posted image   25.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ, 20.04. UZ, 21.04. UZ + STOP injekcija
23.04. punkcija user posted image

user posted image  - mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja, 26.04. UZ

user posted image  - biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.IVF, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
24.04. začetek špikanja

user posted image  - pika74: (3.IVF, LJ)
konec aprila - začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK MAJ  user posted image user posted image user posted image
perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), sayuri (1.ICSI)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BORKE
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13, PAMELA, merkmeh, tija1 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč, Saša27, Crnitulipan, merkmeh

Za lažje delo mi sporočite (ali oji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  GITA14 user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.4.2007 21:58:36   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Trenutno si na neplačanem dopustu! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pol pa lahk greš še mal na študijskega user posted image  user posted image  user posted image   Tosja, s čim te je pa podkupila,da ima toliko dopusta!user posted image user posted image user posted image

Daisica, nisem še uradna user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Upam,pa na najboljše! user posted image
še dober dan in se bo vse vedelo! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.4.2007 6:05:04   
Sulfinija
Jutro!

Sem pa spet dans najbolj zgodnja,a bom dobila kako nagrado zato?

Punce sedaj grem kuhat prvo jutranjo user posted image ,nato se umit in šibam lepo na injekcijo.Imam pa tak rjav izcedek tkole,da čakam,da se bo danes oreng vlilo,če ne pa se bo jutri sigruno.Klicala pa ne bom nič,kajti frendica mi je povedala,da je bila za en dan na istem kot jaz in je klicala in je začela z gonalom tretji dan kot bom očitno jaz in,da ni bilo nič narobe,torej panika je popolnoma odveč.
Se pa močno veselim petka,ko bomo končno domov dobili našo babico in bo začasno živela pri nas dokler ne dobil vlogo rešeno za dom starejših juhu glih pravi čas,ko bom čakala na rezultat postopka hura boma kartali ko noro in ni vrag,da nama sedaj ne bi ratalo.Jutri pa grem lepo še k frizerju da se popolnoma spremenim.V četrtek pa jupi,hura gremo po gonal-f.Le malce cvikam kajti občanso sem se kaj zasekirala zaradi nekih problemov,da kaj ne bi škodilo,samo upam,da ne kajti sedaj sem spet popolnoma mirna.Hvala bogu,da mi vsaj še one misli ne grejo po glavi joj kaj če ne bo celice,kaj bo na eT,...?Glede tega mi je čisto vseeno,če sem naravno zanosila bom s pomočjo tudi tokrat.
Punce in kam ga imate namen uiti za prvi maj?Midva z mojim dragim na Pohorje v neki hotel z gondolo se boma peljama gor,imela tam kosilo in cel dan se boma oreng naplavala in zvečer lepo domov.

Tkole punce malo sem se razpisala,ker me čez dan ni doma kjer imam računalnik in sedaj pa resno šibam kuhat kavico in se umivat.Imejte se skrajno lepo in se kaj tipkamo dopoldan beremno pa seveda obvezno.

Sonček-djukelica mene tolk srbi jezik,da bi ti najraje čestitala,pa čeprav ne vem ali si nosečka,samo po mojim slutnjak si kar 99,9% naša nova srečka user posted image ?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.4.2007 8:30:31   
soncek.djukelica
jutro,

mojca, hvalaa ampak še en dan bo treba počakati,da se bo vedelo 100%! user posted image
Tudi jaz upam na user posted image user posted image , pa da sta obe user posted image user posted image  ostale pri meni! Dvojna sreča! user posted image
Mojmu se bo zmešalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gita, dej javi se! Jaz sem firbčna, pa kero drugo tudi zanima! user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.4.2007 8:49:51   
biba26
Sonček močno stiskam pesti zateuser posted image

Gita tudi zate!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.4.2007 9:50:58   
blanč
Sonček jaz user posted image user posted image user posted image user posted image navijam zate, kar nekako vem da bo++++...
Jaz sem danes bila na ultrazvoku in so rekli, da imam dva velika folikla in nekaj malih. V petek imam zopet uz potem pa upam da stop inekcija in punkcija pa da rodim zdravega otroka, da hitro konča šolo in gre od domauser posted image user posted image user posted image .Hecam se.Tako si želim, da bi se mi srečno isteklo.
Dejmo punce saj nam bo ratal, ko je pa maj tako primeren mesec za začetek nosečnosti.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
24.4.2007 10:32:44   
Sulfinija
Sonček-djukelica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da nam jutri sporočiš vselo novičko o svojih user posted image .

Biba26 kako kaj ti?Se ti že kaj kaže na prihajajočo se user posted image ?Jaz mam še vendo le izcedek ki je ful temen tkole,da se bo jutri vlilo in hura nato akcija z gonalom.

Gita javi nam kako je bilo na punkciji?In seveda kak lep pridelek si pridelala?

Blanč tudi zate držim ogromne pesti za ponovni UZ in čimveč lepih,velikih foliklov?

Koala kako kaj tvoje špikanje?Kdsaj točno začneš z drugimi injekcijami?

Vsem skupaj želim vso srečo tega sveta.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
24.4.2007 10:53:42   
soncek.djukelica
ojla,

punce hvala, hvala, hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam jutrišnji dan! user posted image user posted image user posted image
Blanč, a ti v Lj. hodiš? Sploh ni važn število foliklov, jaz sem imela le 4 ob punkciji, 3 so preživele in morda bom nova user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Mojca, men se zdi,da je tvoj postopek zelo hiter! user posted image
Blanč, drug teden boš že grela svoje user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image
A katera ve, kako ti rok postavijo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
24.4.2007 12:10:51   
blanč
ja Lj dr. Rešu. Jaz sem vesela, da sta vsaj dva jajčkauser posted image Zate pa že itak vemo, da siuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
24.4.2007 12:18:57   
ija
soncek.djukelica, tole pa dobro kaže user posted image  saj vemo, ne hvali dneva pred večerom, ampak vseeno, fuuul držim pesti zate, da si naša nova user posted image  user posted image user posted image user posted image  tako bi ti privoščila!
Punce, vidim, da je stalno akcija in tako je pravuser posted image  kar pogumno user posted image user posted image  in user posted image user posted image  naproti ... kmalu pridemo za vamiuser posted image
pozdravček, ija

Neposredna povezava do sporočila: 1186
24.4.2007 13:56:41   
koala
soncek.djukelica stiskam pestke kot nora, da jutri javiš pozitiven rezulta, meni že itak dišiš na nosečko!!!

Mojca, saj ti tudi v listku ki je priložen gonalu da se lahko začne jemanje drugi ali tretji dan, tako da ohrani mirne živčke, ker bo vse ok!

Gita super za jajčka, saj je potreben samo en, pa ta tapravi!!!

Moje špikanje laufa, danes sem začela z kombinacijo suprefacta in gonala in gonal peče ko hudič, vsaj v stegno, tako da jutri sprobam trebuh, pa bom vidla kje je bolje.

Tosja, a lahko dodaš v seznam da sem danes torej 24.4 štratala še z gonalom, uz pa imam 3.5.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
24.4.2007 14:03:57   
Sulfinija
Koala,hvala ti glede gonala.Jaz še nimam user posted image ,mam pa od ponedeljka tak izcedek in upam,da se danes še ne vlije je taki črni,tkole da se bom hitro preobrnil v kri in ni panike jutri pa jo že tkole lahko dobim na obisk.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
24.4.2007 14:04:27   
soncek.djukelica
ojla,

Koala, a ti pa si že začela z gonalom! user posted image user posted image user posted image  Zdej bo hitro! user posted image user posted image user posted image  
Menapur in Gonal je 9 dnevna terapija, 10 dan je pa Uz, da se vidi kok je kera "kokoška" user posted image user posted image user posted image
Zgleda,da vsem diši po user posted image ! user posted image  
Bom jutri javila,sem tudi jaz kar nestrpna! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
24.4.2007 14:13:18   
Sulfinija
Koala,a tebe gonal peče?Čudno mene ni nič sja so mi dajali v trebuh.Se pa kar te injekcije bojim,da mi dozo ven n skuri kot lankso leto.Kok enot maš ti dozo gonala?In še nekaj mene zelo pečejo injekcije Diphereline ko en mali hudič no sicer pa še kmalu in jih bo konec tako,da se bo dalo zdržati do konca seveda.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
24.4.2007 16:49:36   
citrončica
Punceuser posted image ,same lepe novičke,
Soncek,dajmo,še tiuser posted image ,da bo Tosja lahko dooolg spisek nosečk na začetek seznama napisalauser posted image ,
Mojca,super si zrihtala,vidiš kako hitro se zdaj odvija,
Gita,kot ti je Koala napisala,ena celica je dovolj,zato ti držimo pesti,
Koala,jaz sem si Gonal v trebuh dajala,pa me ni peklo,ampak v "šlaufek"je sigurno drugače,kot pod kožouser posted image user posted image ,
Tosja,res smo ti dale delo,jaz sem šla dones po municijo,26.4.se začnem špikat,prvi UZ 9.5.,pa seveda 2IVF,Lj-Ginek.kl.,še vedno Dr.Drobnič............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
24.4.2007 17:44:15   
koala
Ja v stegno peče ko svinja, jutri menjam mesto špikanja, no moj mucek ga bo, je doma in ko je doma je on zadolžen za špikanjeuser posted image . Pol da lubčka, pa je takoj okuser posted image

Mojca jaz mam 225 enot gonala, sem pa danes pri gonalu tud modrico pridelala. Citrončica saj na stegnu mam jaz tudi špeheca, se pridno drži in nikamor noče.user posted image Pa če se še tako trudim.

Amm soncek.djukelica, sem pozabila vprašat, a ostane enako kot pri suprefactu, da tisti dan ko grem na uz ne dam terapije. Meni se zdi da je prvič sestra rekla, da ko pridem k njim ne dam terapije, samo nisem čisto ziher.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
24.4.2007 18:55:58   
pika74
Jst pa neki veeeeeeeeem user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
24.4.2007 19:42:37   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Amm soncek.djukelica, sem pozabila vprašat, a ostane enako kot pri suprefactu, da tisti dan ko grem na uz ne dam terapije. Meni se zdi da je prvič sestra rekla, da ko pridem k njim ne dam terapije, samo nisem čisto ziher.

ja,tako je koala!tisti dan ne daš injekcije!jaz sem si itak zvečer dajala, če si pa ti zjutraj, pa tisti dan ne daš! user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
24.4.2007 19:43:33   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jst pa neki veeeeeeeeem user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
24.4.2007 19:44:32   
pika74
a nč nč user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1196
24.4.2007 19:58:53   
Sulfinija
Ojla!

No pa je spet en dan za mano.Prejle sem opazila na vikendu par kapljic sveže krvi,oreng vlilo se še ni se pa bo ponočila torej teh par kapljic ne bom štela kot redno M temveč jutri ko se bo vlilo kot iz škafa,slabo se je kazalo vendar se bo dobro končalo.Sedaj pa grem pod tuš in nato nazaj na net prečekirat kaj vse ste napisale.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
24.4.2007 20:09:24   
GITA14
na hitro vam javljam  da imam 11 foliklov
v soboto imam transfer upam da se jih bo čim več oplodilo.
počivam, ker sem zelo napihnjena

žal doma nimam računalnika zato se vam redko javim.

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 1198
24.4.2007 20:12:45   
GITA14
sonček zate držim pesti in ti želim da jutri zagledašuser posted image user posted image .

srečno

Neposredna povezava do sporočila: 1199
24.4.2007 20:15:53   
Sulfinija
Gita držim ti pesti,da se jih čimveč oplodi.11.celic je kar lepa številka.Srečno do konca!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?