|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
17.4.2007 14:49:34   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: biba26

istočasno v porodnišnici.

tako se piše, biba! user posted image user posted image user posted image  si me prav nasmejala!user posted image user posted image user posted image

gita, za tvoje folikle! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.4.2007 15:30:37   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image biba26 zdaj si me pa v dobro voljo spravila. A bomo cimre??? V porodnišnici mislim?????user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
17.4.2007 15:44:00   
Sulfinija

No Koala več nas je boljše je,se bomo bolj spodbujale in bomo pol istočasno v porodnišnici.

Bravo Koala sedaj smo tri na istem kupo biba26,koala in moja malenkost mojca9000,torej dajmo dvigniti redno tole naše povprečje.

Tudi mene pika po jajčnikih ko noro in danes sem nekam čudna komaj hodim torej očitno bolje reagiram kot pvič že po prvič pikicah.Biba ali tudfi tebe kaj pika pri jajčnikih ali nič?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
17.4.2007 18:36:14   
citrončica
Koala,greš 24.4.po nove špike????
Vidim,da mate že rezervacijo za porodnišnicouser posted image ,tako se govoriuser posted image ,ti postopki se tud malo zavlečejo,pri meni se je kar 1 teden,ker mam tud cikluse bolj dolge,pa potem tudi v postopku dlje vse skup trajauser posted image ,tako da brez skrbi,itak si po postopku ko cedilo,tako da 2-3 luknjice več ali manj nima vezeuser posted image !!
držim pestke...za vse!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
17.4.2007 19:43:47   
ija
Punce,

vidim, da vam gre dobro in da super krmarite skozi vse igle user posted image  kar tako naprej, pa bo v porodnišnici placa zmanjkalo user posted image user posted image user posted image  jaz skoz mislim na vas in vas v mislih spodbujam, tako da, dajmo, go go gouser posted image  kmalu pa pridem tudi jaz spet za vami, saj bom, kot vse kaže, majčica, predvidoma začnem s špikanjem tam enkrat okrog 20. maja ... do takrat boste pa ve že vse user posted image user posted image  jupi, kok bo to fino, jaz tudi vsaki prav iz srca privoščim to srečo, ki si jo tudi sama že tooooliko časa želim.
bodite fajn in en veeelik objem (smiley se noče narisat user posted image ), ija

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
17.4.2007 20:06:30   
Sulfinija
Jza pa mam spet malo icedka upam,da še do sobote zdržim ko vzamem zadnjo femoden tabletko.Upam,da ne bom dobila M vsaj tretji dan po zadnjem femodenu kajti če jo dobim prej bom morala težiti po telefonu naj me prej vzamejo na UZ,kajti gonal naj bi se baje začel točno drugi dan M.Mogoče ve katera kaj o tem?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
17.4.2007 20:14:44   
perlica
Punce res ste pogumne in zelo pridne...
Rezervacijo v porodnišnici pa mislim,da bo treba počasi javituser posted image
Hvala bogu,da jih je in bo še dosti +++++++++++++

Ija midve pa bova nekje skupaj začele s pikanjem jaz imam tudi nekje 11.05

Držim pesti ,da bote vse čimprej user posted image ,

Joj mojca9000 pošlji ta izcedek nekam...
Seveda boš vzdržala do soboteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1082
17.4.2007 20:19:23   
koala
citončica jaz municijo že imam doma, so me danes opremiliuser posted image

Mojca meni ni nihče rekel, da je treba začet z gonalom točno drugi dan Muser posted image , meni so rekli da je čist ok, tudi če ob suprefactu ne bi dobila M tako da pojma nimam.

Nisem vedela

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
17.4.2007 20:29:36   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

citončica jaz municijo že imam doma, so me danes opremiliuser posted image

Mojca meni ni nihče rekel, da je treba začet z gonalom točno drugi dan Muser posted image , meni so rekli da je čist ok, tudi če ob suprefactu ne bi dobila M tako da pojma nimam.

Ups si me pomirila tudi meni to sem nekje slišala točno se ne spomnim od lani kako j bilo po mojem če bi bilo tkole bi sestra kaj naročila naj kaj prej kličemo ne le,da smo dobili datum in uro.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.4.2007 20:42:40   
biba26
Ni problema bomo cimre,še bo kakšna zraven pa bomo mogle vzet exstra big room,bomo mele mega žur v februarju!Že zbiram prijave!Punce kar pogumno!user posted image
Jaz sem že na seznamu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.4.2007 20:45:11   
Sulfinija

Ni problema bomo cimre,še bo kakšna zraven pa bomo mogle vzet exstra big room,bomo mele mega žur v februarju!Že zbiram prijave!Punce kar pogumno!user posted image
Jaz sem že na seznamu!user posted image

Hirto,hitro še mene na tale seznam velja?

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.4.2007 20:51:21   
biba26
Si že na seznamu v Katera bo z mano tekla nov kroguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1087
18.4.2007 8:20:48   
ija
Super, perlica, bova totalni soborki user posted image  saj bo en, dva, tri maj - se mi zdi, da čas tako leti ...
mojca9000, držim pesti, da se ti fajn izteče (oz. ne izteče izcedekuser posted image ) in da boš začela z gonalom takrat, ko bo treba.
pozdravček in lepo dobro jutro, ija

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
18.4.2007 8:30:48   
Bety upa
Pozdravček!

Jaz sem danes dobila svojo aprilsko M in to pomeni, da bom 18.maja dočakala naslednjo M z novim postopkom ICSI. Upam, da bom imela še moči in volje za nov poskus.

Ali kaj veste, kako je z neni??? Nekaj sem zasledila, da ji je uspelo v 6.poskusu, pa ne vem, če imam prav?!

Mojca, ti si se spremenila, veš. Čisto drugačna si v tem postopku in imam tisti šesti čut, ki pravi, da ti bo tokrat uspelo. To resno mislim.

Jaz se moram odpraviti en dan do Reškota, da mi da recept za zdravila, ki jih moram kupiti. Pa bo šel moj regres samo za zdravila.user posted image Kar ne morem verjeti, da se od vsega tega truda ne zgodi vsaj ena poštena nosečnost. Ne morem pa odnehati s prizadevanji, stroškom in razočaranju navkljub. To je kot pričakovanje dobička na loteriji. Do zdaj bi že zadela sedmico, ziher user posted image . Postaneš tudi malce zasvojen od upanja, pričakovanja....

Tako...malce sem zatežena, od M verjetno....Vam pa želim uspeh in da vam ni treba nikoli več pogledati na to stran.....

LP

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
18.4.2007 8:32:14   
blanč
Pozdravljene, ravno sem prispela domov iz lj in sem dobila prvo inekcijo gonala. Koala in Mojca jaz sem mogla prit točno na drugi danuser posted image po prvo špikico. lp 

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
18.4.2007 9:05:49   
koala
Brty prav si slišala, sicer za številko postopka nisem ziher, je pa neni SREČKAuser posted image .

blanč a si v kratkem al dolgem postopku?? Ker jaz ziher ne bom začela z gonalom 2 dan M. Sem začela z suprefaktom 22 dan M, potem sem imela včeraj (ber po 14 dnevih) UZ in bi, če ne bi bilo praznkov vmes nadaljevala z gonalom, tako pa so mi suprefact podaljšali do 24.4, od takrat pa začnem z kombinacijo suprefact in gonal. In kot sem rekla, so mi rekli da naj se ne sekiram če M pride prej kot jo pričakujem, ali kasneje,pa da ni panike tudi če ne bi zakrvavela, tako da pojmam nimam kako je z tem.

Nisem vedela

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.4.2007 9:18:26   
soncek.djukelica
jutro,

bety, lep pozdrav! a se je burja umirila? user posted image naj ti čas do novega postopka hitro mine, in da najdeš vso potrebno moč za naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image

kok vas bo maja? sej bo tosja komi folgala z seznamom! user posted image
ija, perlica,pa še vse tiste,ki se bo glavno dogajalo v maju, mojca, biba,koala! naj se vse vas uspešno konča! user posted image user posted image user posted image user posted image
blanč, da bi imela veliko dobrih foliklov! user posted image
pri meni nič novega, še 1 teden pa bo test! user posted image user posted image  Počasi se mi že vleče! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.4.2007 11:00:10   
sayuri
Pozdravljene punce.
Berem, da se že rinete v vrste za v porodnišnico user posted image user posted image user posted image . Bo drugo leto tam v začetku res velika gužva user posted image user posted image user posted image . Jst se prijavim za Postojno user posted image user posted image user posted image .

Perlica, Bety upa, ija, me bomo v maju nekako skupaj v postopku user posted image . Se bomo na vse pretege spodbujale. user posted image  Midva sva 8.maja pri Rešu naročena, da nama da vse recepte za zdravila. TAm okrog 15.5. pa naj bi dobila user posted image .

Punce, me zanima - kam v Italijo hodite po zdravila?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.4.2007 16:30:01   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

jutro,

bety, lep pozdrav! a se je burja umirila? user posted image naj ti čas do novega postopka hitro mine, in da najdeš vso potrebno moč za naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se,pa pozitivno razmišljaj!!

kok vas bo maja? sej bo tosja komi folgala z seznamom! user posted image
ija, perlica,pa še vse tiste,ki se bo glavno dogajalo v maju,
ja,maj bo naš mesec....
mojca, biba,koala! naj se vse vas uspešno konča! user posted image user posted image user posted image user posted image
z novimiuser posted image !!!
blanč, da bi imela veliko dobrih foliklov! user posted image
in ogromno celic,ki se bodo oplodile....user posted image
pri meni nič novega, še 1 teden pa bo test! user posted image user posted image  Počasi se mi že vleče! user posted image
zdrži še malo,še 1 teden!!!user posted image user posted image držim pesti!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1094
18.4.2007 16:44:22   
Sulfinija
Punce,kot je napisala naša Bety v tem postopku sem res čisto drugačnma kot pvič,ker že vse točno ven kako gre,....Bom pa vseeno eno norost naredila.Pravijo,da naj bi bil 10.dni po stop injekicji test lažno pozitiven in zato ga bom jaz delala,da vidim če ratata resno dve črtici in če tole pri meni drži.In ko bo deseeti mam mimo ga bom ponovno delala,in če zagledam user posted image  pol je vse rr moj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
18.4.2007 17:04:48   
soncek.djukelica
citruska user posted image user posted image user posted image ,sem te mal premenovala; en teden špikanja je meni hitro mineval, en teden do testa.............. ja se pa vleče! pa psiha tudi deluje malce bolj,čeprav se skoz nekaj skušam kulirat! pa ne analizirat kakšne koli znake! user posted image  
sam da ne priteče,sam da se ne prikaže user posted image ! user posted image
vse,ki ste dale postopek čez že veste! a se vam je zdel drug teden težji, a ne? ko bi lahko le zaspala in se zbudila v sredo zjutraj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1096
18.4.2007 17:22:57   
citrončica
Sonček d.,držim pesti!!!!
Ja,vsem se je vleklo,meni žal od 8.do 17.1.zvečer,ko je user posted image  naznanila prihod,se je pa vleklo full!!
Ampak boš pa potem bolj veselauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1097
18.4.2007 18:21:14   
blanč
Koala, sploh ne vem a sem v kratkem ali dolgem postopku. Menstruacijo imam na vsake 24 dni in sem začela špricat suprefact 16 dan ciklusa. danes drugi dan user posted image sem začela z gonalom, čez 7 dni pa imam prvi ultrazvok. Je pa res, da niti nočem preveč spraševat, zato, ker tako "manj vem, manj raznmilšljam"...user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako je z vami ampak jaz sem zelo presenečana nad sabo. Vedno sem bila realen človek trdo na tleh in sem bila nasprotnik čustvenih izpadov in evforije, zdaj pa se mi dogaja, da se kar razjočem, če kaj ni tako kot sem si zamislila.... Upam, da je to od zdravil, ker drugače si bom mogla it user posted image user posted image dudo kupit in jo met ves čas v ustih, da se ne bom nonstop cmerlauser posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
18.4.2007 19:41:59   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: alia

Tosja - drži se...še vedno upam s teboj...(nauser posted image )user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
18.4.2007 19:43:59   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
10.04. transfer user posted image  user posted image   25.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
01.04. transfer user posted image  user posted image   15.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image - tija1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
02.03. transfer user posted image  user posted image  15.03 TEST user posted image  user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ

user posted image  - mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja, 26.04. UZ

user posted image  - biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - Nila: (2.ICSI, PO, dr. Reš)
 07.04. transfer, 19.04. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - blanč: (1.IVF, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
24.04. začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK APRIL  user posted image user posted image user posted image
Saša27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki)

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK MAJ  user posted image user posted image user posted image
perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), sayuri (1.ICSI)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BORKE
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13, PAMELA 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč

Za lažje delo mi sporočite (ali oji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?