|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
15.4.2007 21:51:19   
sayuri
user posted image Nila, ne bit žalostna. Počakaj še nekaj dni - saj vidiš, da je blo prehitro za test.user posted image  JSt držim vse pesti - na rokah in nogah.user posted image

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.4.2007 7:19:40   
Sulfinija
Nila,ne bit žalostna kajti za test je absolutno prehitro.Joj meni prvičl niti ni trebalo čakati deseti dan se je že sedmi dan oreng vlilo in je bilo konec veselja.Joj vse se bojim,ker sem sedajl tkole optimistična in pozitvno gledam,kaj če me proti koncu postopka spet zgrabila ista panika kot lansko leto joj kaj bo če se bo oplodilo,kaj bo če bo plus ali minus ne ne pustim se tale postopek sem sebi in svojemu možeku tole obljubila.
Moja injekcija je danes spet že pri meni je peklo kot se temu šika.
Punce vse,ki ste imele Diphereline vam je kaj znano meni prvič ni bilo čisto nič,sedaj me je pa celo noč šraufalo,zvijalo ko noro v trebuhu pa ne vem kaj je tole?

Tkole Pamela mislim nate danes pa obvezno poročaj kako je na UZ kaj šlo,velja?

Biba26 kako pa kaj ti?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.4.2007 8:59:03   
soncek.djukelica
jutro,

kako smo? Pri meni še vedno isto stanje!Nič novega! user posted image user posted image  Danes je 6 dan po transferju, tudi ne more bit kaj;no vsaj tako sem jaz strokovno ugotovila! user posted image
Nila, pa zakaj se sama mučiš! Počakaj še teh par dni, pa bo vse jasno! Zdej si pa žalostna in vsa nesrečna,pa si lahko vseeno user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Mojca,a ti pa kar v ZD hodiš,da te špikajo? Zakaj pa? user posted image
Pika,midve sva takšne,da mave rade vse pod kontrolo! Sej,deci so kaj drugega dobri! user posted image user posted image user posted image
Pamela, navijam za tvoje folikle, pa da je menopur opravil svoje delo! user posted image
Glede hrane,da bi bila na kakšni extra dieti al da bi pazila kaj jem,lahko rečem,da nisem! No,sej sem že prej izogibala mastnim zadevam, edino zanč sem se pregrešila in nahranila sebe in svoji user posted image user posted image  z jabolko,ki pa glih ni moje sadje! user posted image  
Tosja, lepo te pozdravljam! user posted image
Sayuri,tudi tebi lep pozdrav! user posted image
živjo, user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.4.2007 9:14:45   
blanč
o kako navijam za vas, da bi se posrečilo... Jaz še vedno nisem dobilauser posted image , tako, da bomo z špikanjem še malo počakali. Zanima me, če katera ve ali lahko spiješ kaj alkoholnega v času,ko njuhaš suprefact??? saj ne, da bi se opijala ampak ta vikend smo imeli kar vsak dan piknik pa sem popila tudi kako pivo... 

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.4.2007 9:43:50   
Sulfinija
Sonček-djukelica,zato ker mam raje da me drugi špikajo in imam na vsezgoidaj en lep fini mali sprehod saj nimam daleč,in da se malo zezam z svojo sestro pol pa na kavo in domov.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.4.2007 11:05:30   
Anonimen
Eno kratko vprašanje!Ali je normalno,da se mi po superfaktu že 4 dni močno vrti,komaj hodim in da ne omenjam slabosti????'Hvala za odgovore!Vso srečo vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.4.2007 11:42:01   
Sulfinija
Škoda,da si anonimna.Po mojem mnenju je vse možno.Glej meni po dipherelinu prvič ni bilo nič,dans sem dobila peto injkcijo in me v trebuhu ful zbada,mam ful dobre krče.Tkole,da je čisto možno pač stranski učinek,ki k temu zraven paše seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.4.2007 12:40:04   
sayuri
Punce, spet jaz z vprašanji user posted image user posted image

Vedno imam zelo boleče menstruacije. user posted image  In moram vedno kakšno tableto vzet. Kaj bom lahko tudi takrat, ko se bom špikalauser posted image user posted image user posted image

DAnes delam cel dan - v takooooo lepem sončku user posted image user posted image user posted image  in mam tok malo časa.user posted image   Vas lepo pozdravljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.4.2007 12:51:45   
alia
Nila drži se!! Še vedno s teboj upam in pričakujem pozitiven rezultat...user posted image

Prosim če mi poveste kaj o matičnem mlečku, ki naj bi baje vplival na kvaliteto jajčnih celic? Ve katera kaj o tem? Učinek, jemanje, ima stranski učinek, kje se ga dobi? Cena?

Hvala in srečno vsem;
Aliauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.4.2007 12:55:48   
Anonimen
http://www.cebelarstvo-grom.com/dobrote/maticni_m.html

http://www.lunin.net/zdravje/slo/ZdravjeIzNarave/Med/399/

user posted image

(odgovor članu alia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.4.2007 12:56:55   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: alia

Nila drži se!! Še vedno s teboj upam in pričakujem pozitiven rezultat...user posted image

Prosim če mi poveste kaj o matičnem mlečku, ki naj bi baje vplival na kvaliteto jajčnih celic? Ve katera kaj o tem? Učinek, jemanje, ima stranski učinek, kje se ga dobi? Cena?

Hvala in srečno vsem;
Aliauser posted image

Imaš zs od matičnega mlečka javi se nazaj na zs.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.4.2007 12:57:26   
soncek.djukelica
ojla,

Anonimna, meni suprefact sploh ni delal probleme!Če,se sedaj spomnim se mi je tudi včasih zavrtelo,ampak to sem jaz pripisovala nizkemu pritisku,ker sem imela včasih te vrtoglavice! user posted image  Magari pokliči na kliniko, pa vprašaj! Bi pa rekla,da je čisto možno! Morda si pa le lačna! user posted image

Sayuri,zakaj je pa ne bi vzela! Tudi jaz sem imela boleče Muser posted image , pa sem jo vzela tudi sedaj v zadnjem ciklusu,ko sem se špikala! Sej si samo na hormonih, nič drugega! user posted image
Maš pa izvirne,a veš! user posted image user posted image user posted image
Mojca, a ti si pa združila prijetno z koristnim! user posted image user posted image user posted image  Sej imaš prav, sam jaz bom pa zmeraj samo sebe prakticirala,ker pol ne more bit noben drug kriv,če ne rata! Bom sama sebe na user posted image ! user posted image
Ja, prav maš, res je lep sonček,jaz pa doma!Bi šla mal ven, pa si ne upam,sem na bolniški,pa user posted image  od vraga nikoli ne počiva! user posted image
Bom pa vrt koristila! user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.4.2007 12:58:20   
Sulfinija
Joj,pamela kar ne morem se pomiriti,ko sem brala tvoj sms današnji mi je kar na user posted image user posted image user posted image ,pa tpo ne moe biti res niti enega folikla ni našla,torej nisi nič reagirala na take konsjke doze injekcij?In kje je šele september,ko začneš z ponovnim bojem.Sem v mislih s teboj in drži se,ter javi se kaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1038
16.4.2007 13:01:52   
Sulfinija
Matični mleček,in vitamin E sta zakon prava kombinacija mene je neplodnostna zelo pohvalila,ker sem izbrala tole kombinacijo.Če želi še katera kaj več o tem naj se mi javi na zs.

Punce prvič nisem nič tega jemajla in vam sedaj lahko povem,da sev počutim sedaj 99% bolje,nič utrujeno,nič napeto prav sproščena grem v tale drugi ISCI.
Pa ni tokle drago moremo pogledati za svoje zdravje in pol te ljubi eur.
O željenem učinku pa bom poročala po 8.5 ko bo punkcija za mano me prav zanima kako bom tokrat z celicami,kajti prvič je bila prava polomija zame.

Jaz skratka grem optimistično naprej.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
16.4.2007 13:03:43   
soncek.djukelica
Pamela moja draga,izredno žal mi je! Pa tko sem upala na dobre novice! Počutim se,kot bi se meni zgodilo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej ni vsega konec! Tudi zate bo posijalo srce! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.4.2007 13:18:22   
Anonimen
Upam,da ne zamerite ,da sem anonimna,ampak nekako sem se odločila,da se bom probala med postopkom čimbolj odklopit!Kar mi seveda ne ratuje!Strah me je neuspeha,kot je že bilo velikouser posted image !Superfakt mi pa tokrat res nagaja,ne prenašam ga dobro.Upam,da se bo umirilo.Punce držim pesti za vse!

Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.4.2007 13:22:24   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Upam,da ne zamerite ,da sem anonimna,ampak nekako sem se odločila,da se bom probala med postopkom čimbolj odklopit!Kar mi seveda ne ratuje!Strah me je neuspeha,kot je že bilo velikouser posted image !Superfakt mi pa tokrat res nagaja,ne prenašam ga dobro.Upam,da se bo umirilo.Punce držim pesti za vse!

Ne,ne kje pa fino,da klepetaš z nami kljub temu,da si anonimna bo tolk veselje večje ko vama rata in poveš katera si bila,velja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.4.2007 13:34:53   
soncek.djukelica
anonimna, dobrodošla si tako,al pa z svojim nickom! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa skušaj odgnati slabe misli stran! Ti nič ne pomagajo! user posted image
Jaz sem včeraj imela smejalni dan! Sem sadila rože v teglne, pa mešam zemljo, pa moj user posted image  zraven sedi in neki komentira! In mu rečem, da nej žvižga in ene parkrat je tko zažvižgu,da so men solze v oči prišle,pa skor mi je v hlačke ušlo! Še sedaj ko tole pišem,mi je smešno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sosed je gledu kot čuk! user posted image user posted image user posted image  Mojmu decu, pa tudi nič jasno! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa crkavala od smeha! Pa moja user posted image user posted image  tudi ziher! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.4.2007 15:09:57   
koala
anonimna, meni tudi dela preglavice ta suprefact, glavoboli, slabosti, pa zjočem se tudi za vsako figo, eh bo že bolje!

Pamela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako mi je hudo da se ti je to zgodilo. Samo prosim ne obupaj. Naslednjič bo ziher ratalo!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.4.2007 15:26:52   
soncek.djukelica

jaz bi tole rada sprobala če deluje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.4.2007 15:28:26   
PAMELA
Drage moje prijateljice,

kot je pisala že Mojca, so se danes uresničile tiste najbolj črne sanje - to so tiste, ko še startati ne moreš....
V petek sem imela 1. UZ in so ugotovili nemerljive folikle, zato so mi menjali terapijo iz Gonala na Menopur. Rezultat Estradiola je danes pokazal 0,41 user posted image , kar je po mnenju zdravnika zelo zelo malo (koliko pa je normalna vrednost?). Folikel je bil viden le eden in še ta le 6 mm, zato smo se odločili vse skupaj prekiniti in štartat znova, ko se telo sčisti teh hormonov. In to je čez štiri cikle, ker pa usoda še tako želi, so v Juliju avgustu dopusti in je ambulanta v MB zaprta (a morda katera ve za točen datum od kdaj do kdaj?)
Dobila sem še napotnico za klomidni test (3.dan ciklusa dam kri, pa pol še 10. dan in pol to primerjajo). A katera kaj več ve o tem teszu? Kaj bojo s tem vidli?

Kakšne volje sem? user posted image Ne vem še - se še moram odločit user posted image . Ni se mi več za jokat pa met napadov izbruhov pa teh živčnih zlomov sem se že reeees naveličala. Saj že točno vem, kak gre: najprej znoriš, kričiš, jočeš, se dereš, partner te hoče pomirit, pol se derem še na njega,... pol kaj razbijem,... pol pakiram kovček,.... pol pa ob kakih 3 - 4 zjutraj omahnem v kopalnici na tleh. In res, res mi ni za še en tak izbruh. Malo spustim kako solzico vmes user posted image , pol si mislim ah saj boooo - saj september bo kmalu,... pol se zjočem ko vidim, kako ste ve držale pestke zame user posted image , ampak to so solzice sreče. Tak da danes zaključujem bolniško in še malo se bom pustila doma ekstra cartljati, jutri pa z pokončno glavo in pametno mero optimizma napovedujem novi boj, ko se bom vpisala med IVF - septembrovke-oktobrovke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce, še enkrat hvala prav vsaki od vas. Mislim na vas in stiskam pestke.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.4.2007 15:34:10   
soncek.djukelica

ene smeškote hočem prpopat,pa očitno ne gre!

Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.4.2007 15:38:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

jaz bi tole rada sprobala če deluje!

Kaj pa bi ti rada sprobala,če deluje???

Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.4.2007 16:52:37   
citrončica
No,čvekice,ste mi pa dale dela-da sem vse prebralauser posted image !!
Pika74,user posted image ,bova zgleda skup v postopku,tako da bova lahko kar v čakalnici štrikale...jaz nisem pozabla tvoje obljube,da me naučiš!!!Nehej jamrat,kolk si v letih,po nicku sodeč isto kot jaz,jaz pa nisem!!!user posted image user posted image
Sonček d.držim pestke!!!user posted image user posted image user posted image

Bety upa,user posted image ,bomo pa v majčicah spet navijale zate....

Mojca9000,ti imaš pa toliko dela vsak dan,da ti tale postopek kar mimogrede mineva,user posted image super,si saj sproščena!!!

Sayuri, ne skrbi,tud jaz nisem imela pojma pri 1postopku,ko sem bila že na bolniški,sem šele na RR prišla,punce so mi vse povedale sproti,ker sem po punkciji prišla domov z zdravili,pa pojma nisem imela,kaj naj z njimi počnem, ko sem vse pozabilauser posted image user posted image ti kar vprašaj, ena bo že vedela,včasih takoj,včasih pa ko kak dan štrajkamo...malo kasneje!!user posted image

Pamela,še tukajuser posted image user posted image user posted image ,pauser posted image user posted image user posted image  za srečo za naprej!!!!
Mogoče bo vseeno z Menopurjem šlo bolje za naprej,kot Špelka pravi!!

Blanč,bodi pozitivna tudi zase,ne le za nas,jaz pa stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image !!

Nila,user posted image user posted image user posted image pestke za user posted image user posted image !!

Vsem skup.....pozdravček in pejte ven na sončka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.4.2007 17:00:31   
perlica
Helow čvekice!!

Vidim,da ste zelo pridne....
Ene pri pikanju.ene pri pisanju...
Pamelauser posted image user posted image user posted image user posted image  mi je zelo žal,..

Meni pa je kar malo slabo user posted image od tega femodena ampak bo že boljše

Uživajte na sončku,

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?