|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 16.4.2007 16:52:37
|
|
|
|
citrončica
|
No,čvekice,ste mi pa dale dela-da sem vse prebrala !! Pika74, ,bova zgleda skup v postopku,tako da bova lahko kar v čakalnici štrikale...jaz nisem pozabla tvoje obljube,da me naučiš!!!Nehej jamrat,kolk si v letih,po nicku sodeč isto kot jaz,jaz pa nisem!!! Sonček d.držim pestke!!! Bety upa, ,bomo pa v majčicah spet navijale zate.... Mojca9000,ti imaš pa toliko dela vsak dan,da ti tale postopek kar mimogrede mineva, super,si saj sproščena!!! Sayuri, ne skrbi,tud jaz nisem imela pojma pri 1postopku,ko sem bila že na bolniški,sem šele na RR prišla,punce so mi vse povedale sproti,ker sem po punkciji prišla domov z zdravili,pa pojma nisem imela,kaj naj z njimi počnem, ko sem vse pozabila ti kar vprašaj, ena bo že vedela,včasih takoj,včasih pa ko kak dan štrajkamo...malo kasneje!! Pamela,še tukaj ,pa za srečo za naprej!!!! Mogoče bo vseeno z Menopurjem šlo bolje za naprej,kot Špelka pravi!! Blanč,bodi pozitivna tudi zase,ne le za nas,jaz pa stiskam pesti !! Nila, pestke za !! Vsem skup.....pozdravček in pejte ven na sončka!!!
|
|
|