|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
12.4.2007 20:57:49   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Sam pozitivne misli pa niso dovolj. user posted image  
Ko mi nekdo reče, da moram odmislit, pa brez stresa, pa.... lahko samo user posted image

Je pa sigurno boljše, da greš v postopek pozitivno naravnan, optimističen, vesel.... user posted image  user posted image  user posted image

Razmišljanja - kaj bo, ČEEEEEEEEEEEEEEEEEE....

... so nezaželjena!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.4.2007 21:00:17   
Sulfinija
Pozitvne misle lahko pripomorejo le k pozitvemu zaključku postopka,nisem rekla,da so le pozitvne misli,da je potem postopek uspešen,da me ne bo katera narobe razumela slučajno.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.4.2007 21:03:37   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Pozitvne misle lahko pripomorejo le k pozitvemu zaključku postopka,nisem rekla,da so le pozitvne misli,da je potem postopek uspešen,da me ne bo katera narobe razumela slučajno.

user posted image  itak

Neposredna povezava do sporočila: 978
12.4.2007 21:24:21   
citrončica
Super,punce,samo da si ne nadenete plastičnega nasmeška za vse naslednje dni!!Resno morate uživat,na sončku,na sprehodu,sladoledu...bo šlo, ne?
In zdaj GREMO,ena za drugo douser posted image !!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.4.2007 21:25:10   
soncek.djukelica
tosja, živjo! a ti za "operateja" delaš? user posted image user posted image
se pa strinjam z vama, če hočeš imeti dobre rezultate, morš verjeti v dobre rezultate! ker negativno razmišlanje te nikamor ne pripelje!sam poln problemov si! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.4.2007 21:31:16   
tosja
itak user posted image  

sam premalo plača, pa bom skenslala naročnino pa šla....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.4.2007 8:11:01   
PAMELA
ojla

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.4.2007 8:12:08   
PAMELA
No zdaj pa dela - hudiča sem cel roman napisala, pa me je zavrnilo.
Mojca in biba vesela sem za vaju in vama povem, da ta utrujenost je čist normalna. Tudi mene je ta dan vrglo v postlo kot iz šusa.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.4.2007 8:15:25   
PAMELA
Jaz pa sem danes peti dan na gonalu (šesti dan cikla) in imam danes prvi UZ. sEDAJ PA VPRAŠANJE ZA VAS EKSPERTKE: A SE BOJO ŽE VIDLI FOLIKLI - JIH BOJO LAHKO ŽE PREŠTELI? (O groza, velke črke). No tak je - drugače sem pravi profi pri vseh možnih vprašanjih, samo ko se gre pa za mojo rit pa čisto zatajim(pač, blondiuser posted image user posted image )
Pa še nekaj: a se lahko do stop inj. ukvarjam s športom (kolikor mi pač slabost in napihnjen trebuh dopuščata)?
Citrončica, Štunfek kako kaj vidve? Mislim tudi na vaju (pa itak vse iz našega Mega žura)

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.4.2007 8:41:17   
soncek.djukelica
pamela jutro,

folikli bi se mogli videti,
ker gonal vzpodbuja njihovo nastajenje in rast s tem! user posted image user posted image  Z športom bi jaz rekla,da se lahko komot ukvarjaš,ker si trenutno le na hormonih,če veš kaj mislim! user posted image  
Kako to, da greš tako hitro na UZ? A si v kratkem postopku? user posted image
lp user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.4.2007 8:48:07   
PAMELA
Sonček Djukelica hvala ti za odgovor. Sem v dolgem postopku. Uz imam pa zato tak hitro, ker sem Gonal že imela enkrat pri inseminaciji in sem ful hitro odreagirala nanj (začetek gonala drugi dan, po šestih dozah stop in IUI je bil že deveti dan cikla). Pojma nimam kako bo sedaj, ko je Gonal v kombinaciji z Dipherline. A morda ti veš kaj o tem?
Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 986
13.4.2007 8:56:12   
soncek.djukelica
Dipherline jaz nisem jemala, ker sem bila na suprefactu! user posted image
Tudi jaz sem bila v dolgem postopku, vendar sem imela menopur,ki pa očitno ni tako hiter kot gonal! user posted image  Jaz sem imela prvi UZ šele 10 dan jemanja menopurja in stop inejkcija je sledila po 10 injekcijah!očitno je gonal super "gonilec" foliklov! user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.4.2007 9:08:18   
Sulfinija
Pamela tudi jaz držim močne,ogormne,debele pesti za tvoj današnji UZ po gonalu,pa saj veš folilke bodo lepo prešćteli že danes hura.Pa oibvezno mi pol javi na mobitel kak pridelek imaš in kaka kokoška si ti.

No druga šprica je za mano in kriza jaz bi sedaj spala zunaj pa tak lepo sonček da je joj me redno matra utrujenost.

Sonček-djukelica tudi jaz sem v dolgem postpku kot Pamela ista kombinacija diphereline in nato še dobim gonal-f zraven.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 988
13.4.2007 12:34:21   
sarcy21
Tako midva bova potovala v Prago in se s potovanja vrnila s kakšnih skritim potnikom user posted image Toliko o teh dopustih in sproščanjih in vrnitvi z večimi člani z dopusta (čeprav midva veva zakaj greva na dopust drugi mislijo da si bova privoščila pač izlet za najino 5 obletnico in ker vem da bomo po dopustu user posted image bodo vsi spet "pametni" a smo rekli da morata samo na dopust in se sprostiti za najinega user posted image )

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 989
13.4.2007 12:55:52   
biba26
Lepo se imejta v Pragi in držim pesti za slepega ponika!user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.4.2007 12:59:49   
Sulfinija
Sarcy,tudi jaz vama želim,da se imata v Pragi čimmlepše.

Biba26,javi se kako je kaj tvoje počutje danes?Si si dala že injekcijo?In kako si se odločila kdaj se boš pikala zjutraj lai zvečer?

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.4.2007 13:11:26   
biba26
Pravkar sedim za računalnikom in razmišljam kdaj si naj stisnem,pa bom vrjetno kar zdaj opravla,me je prav strah kaj bo.
Slabo še mi ni,kaj bo po inekciji pa ti javim!
Ti je Pamela že kaj javla?

Neposredna povezava do sporočila: 992
13.4.2007 13:16:43   
Sulfinija
Ne,Pamela se mi do sedaj še ni nič javila,pozneje jo bom poklicala in vsem navijačim in borkam napišem z njenim dovoljenjem kok pridna kokoška je bila.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.4.2007 14:01:20   
koala
Sarcy fajn sta se odločila! Upam da res pripeljeta skritega potnika!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 994
13.4.2007 14:06:35   
soncek.djukelica
sarcy, user posted image user posted image user posted image
kdaj pa potuješ? user posted image  želim ti lepo pot,da se vrneš nazaj kot user posted image !
tudi mene zanima glede Pamele? user posted image A smo firbčne? user posted image
Mojca, takoj javi,ko boš kaj vedela! user posted image
Jaz sem se pa zvečer špikala! user posted image  Pred spanjem! user posted image
lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 995
13.4.2007 14:26:27   
Anitka
Punce moje sporočam vam, da sem še vedno vaša zvesta navijačica in da vam vsem skupaj želim, da bodo postopki za vse tokrat uspešni, saj se že dolgo borite za user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 996
13.4.2007 15:58:28   
sayuri
Odkar me ni bilo za računalnikom, se je nabralo kar nekaj novičk user posted image . Jah, ne morem vse redno spremljat, skušam pa vsaj približno bit na tekočem user posted image .

Sarci21, user posted image user posted image user posted image  super za Prago. Ne dolgo nazaj sem brala o eni punci, ki se je ravno vrnila iz Prage in ni mogla prehvaliti prijaznosti tamkajšnjega osebja. Držim pesti, da takrat prešvercata user posted image .

Mojca2000, super za začetek špikanja user posted image . Madonca gre hitro čas. Se mi zdi, da sem ravno prebrala, da začneš s femodeni, zdaj se pa že špikaš user posted image user posted image . Superca user posted image

blanč, kako je zfdaj s teboj? Si že kaj bolše volje? Jst se pa glede napredovanja res ne bi sekirala. Glavo gor user posted image

sonček.d , kako se kaj ti počutiš?

koala user posted image , mislim nate.

biba26, berem, da si tudi ti čisto notri padla user posted image . Pridno se pikaj in držim pestke user posted image

DaisyE se pa kr nč ne oglasi. user posted image  Al sem jo zgrešila kje?

Vsem ostalim borkam, navijačicam in narkomančicam želim prelep sončni vikend user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.4.2007 17:16:51   
biba26
Sayuri hvala za tvoje pestke in tudi tebi lep sončen vikend!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.4.2007 18:03:20   
soncek.djukelica
živjo,

sayuri,kako lepo,da prideš tudi ti kaj naokoli! user posted image
Moje počutje je isto, nič se ne dogaja! user posted image user posted image
Mislim,da se bo začelo drug teden dogajati kaj več, tam po 7 dnevu transferja! To je pa nekje v sredini tedna! user posted image Čeprav sem čist flegma! user posted image  Bom skušala čim manj analizirati znake! user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.4.2007 20:29:55   
koala
Sayuri hvala za objemčke, prav pašejo. Čeprav moj dragi ne skopari z njimi.

Si pa Mojco spet preimenovalauser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.