|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
7.3.2007 18:28:38   
citrončica
Bravo, Špelka,zdaj pa držimo pesti še za naprej....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.3.2007 18:34:17   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- Dalija: (4. ICSI, PO, dr. Reš),22.02. začetek jemanja Klomifena,01.03. UZ + STOP injekcija,03.03. (sob.) punkcijauser posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ

- anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)
                       03.03. začetek jemanja Klomifena
                       .......... UZ

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja (Suprefact, Menogan)
                04.03. začetek špikanja

- zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)
             01.03.UZ

- Špelka:(?... LJ....?), začetek špikanja?
               27.02. UZ
                07.03. punkcija user posted image

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- Saša27: (april-eskimčki)

- Crnitulipan: (april-eskimčki)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.03. soncek.djukelica - začetek špikanja user posted image

07.03. Špelka - punkcija user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image 11 celic user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce začelo se je dogajat....user posted image  user posted image  user posted image  Špelka je dobra kokoška user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
DaisyE pa ima enakesimptome, kot naša Neža user posted image  user posted image  user posted image  , a vidiš kam te to prdenje pripelje...user posted image  user posted image  user posted image
Pa v kokoško se spremeni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  znakec za pupiko, ker si fantek user posted image  user posted image  user posted image , pa PAMELA tud user posted image  user posted image   user posted image

Pikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tud DaisyE bo potrebovala "nagobčnik" za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , mislim masko user posted image  user posted image  user posted image , zarad prdecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.3.2007 18:36:14   
citrončica
Ja,Pika,res bo spet čas za tečaj štrikanja....user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.3.2007 18:37:14   
Špelka
Drage moje punce!

Mi je kr toplo pr srcu, k berem vaše poste.... user posted image user posted image user posted image  Sem pa tud zlo vesela, da je tole za mano. Pa še en par odgovorov:

Alia - diagnoza je Gonal in Cetrotide, nč posebnega. Govorim pa o jajčecih, se pravi celicah. No, itak na koncu ne bodo vsi super blastociste, verjetno se vsi tud ne bodo oplodili, ampak cifra je tud men všeč. Na koncu je pa seveda važna kvalteta, ne kvantiteta! Za to pa samo molim, da je!!!! user posted image

Mojca - transfer mam v ponedeljek, mislm da bomo 12.3. takrat!!! user posted image

Pa še moje počutje - zdaj ej že super dobro! Sam mal me še špika!

Se beremo, punce!

Aja, pa š to moram povedat: o teh bolečinah na punkciji, pa to.... Dons smo z mojimi sotrpinkami ugotovile, da je večina bolečin v glavi, ne v jajčnikih. Tko da bi nam blo brez glave velik lažje vse tole prenašat. user posted image user posted image user posted image  (To moje naslednice vzemite kot nauk izkušene kokoške)! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 7.3.2007 18:39:59 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.3.2007 18:44:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Mojca - transfer mam v ponedeljek, mislm da bomo 12.3.

Aja, pa š to moram povedat: o teh bolečinah na punkciji, pa to.... Dons smo z mojimi sotrpinkami ugotovile, da je večina bolečin v glavi, ne v jajčnikih. Tko da bi nam blo brez glave velik lažje vse tole prenašat. user posted image user posted image user posted image  (To moje naslednice vzemite kot nauk izkušene kokoške)! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   Vsaka izkušnja je zlata vredna user posted image  user posted image  user posted image , če pa je od mega kokoške, pa sploh  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.3.2007 18:46:01   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zeloooooooooooooooooooooooo firbčna

SONI

je naredila test!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.3.2007 18:46:56   
alia
Hvala - prebrala, odgovorila - sem pa (vsaj mislim da) v gužvi napačno naslovila - na napačno ime..Se res opravičujem...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.3.2007 18:52:26   
citrončica
Vsaka izkušnja je zlata vredna , če pa je od mega kokoške, pa sploh
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Ja,dobro da je naša Tosja spet prave volje in nas razveseljujeuser posted image user posted image ,

punkcija pa res ni tako grozna,ko zdaj pomislim nazaj, jaz sem si huje predstavljala,sploh glede na to, da jaz nisem prej dobila nič proti bolečinam....
Tako da kar veselo!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.3.2007 18:55:06   
alia
user posted image Lepa številka - Super, veselim se s teboj - ko pomislim na tisto mojo eno - bogo, ki se na koncu še ne oplodi, se kar smilim sama sebi...user posted image

Tole z glavo glede bolečin je čista resnica!! Tudi po strokovni plati so baje možgani tisti, ki pošiljajo sporočila... Samo kljub temu zavedanju se nič ne veselim svoje četrte punkcije v soboto (če bo vse po sreči)...

Želim ti kar se da lepo in mirno čakanje na transfer in tudi čim več "pingvinčkov"...LP

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.3.2007 19:03:30   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Ija, prav imaš glede birokracije! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   podpisuje se PETICIJA za skrajšane čakalne dobe!

Ja, ija prav maš! Kaj vse delamo za user posted image , tiste,ki naravno zanosijo žal sploh ne vejo,kaj vse prenašamo! user posted image

user posted image  punceeeeeeeeeeeee, črne misli vstran. Vem, da se občasno vse sprašujemo prav to user posted image
Ampak  z ugotavljanjem ZAKAJ???????? ZAKAJ????
Ne pridemo nikamor!!!
Tiste, ki lahko naravno in zelo hitro zanosijo...
Jaz pravim tako (tako nahranim črva DVOMA v sebi user posted image user posted image ), da
- vse sploh niso tako zelo vesele user posted image , ker se jim je zgodila, ker niso sigurne, ker je partrner v dvomih user posted image
- niso sigurne al bi še mal žurale, pa pol, zanosle, al zanosle, pa,......
- se user posted image  user posted image  ne znajo razveselit takoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
zelooooooooooooooooooooooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki se borimo za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  smo:
- že davno razčistle s čustvi
- čeprav nas življenje preizkuša znamo ohraniti optimizem
- znamo najti srečo v malenkostih,
- vsaka preizkušnja nam še poveča ljubezen in povezanost z user posted image
- življenje cenimo in smo zaradi preprek do največje sreče user posted image  močnejše!

...ne obsojam, ne sodim....samo-razmišljam....na glas!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.3.2007 19:06:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ja,dobro da je naša Tosja spet prave volje in nas
razveseljujeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  moji cukri so me dans spet nafilali..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

z energijo in ljubeznijo user posted image  do konca!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.3.2007 19:09:57   
DaisyE
jeeej Tosja nesramnica user posted image user posted image user posted image  Evo sem se tolk zasekirala, da sem kar nehala prdet user posted image user posted image user posted image  Sploh se dons zelo fejst počutim, tako da verjetno folikelčki počivajo user posted image  al so se pa reabsorbirali user posted image user posted image user posted image . Pol pa na koncu sploh nobenga ne bo. Daj, če se ti ljubi popravi un seznam in daj zraven 22.2. Suprefact, pa zraven 4.3. Menagon. ampak samo če se ti da.

U glavnem, dons se mi sploh ne zdi, da bi se kaj dogajalo. Mogoč so pa že popokali user posted image user posted image user posted image  

Špelka evo. Najprej si me tolk zmedla, da sem mislila, da imaš šele jutr puncijo. Vidiš, res jih je blo za eno škatlo jajc, pa še en viška. Prava farma.user posted image user posted image user posted image  Vse čestitke.

Alia držim pesti za soboto! Daj se na seznam, da bomo te lažje sledili.

A soni je naredila test? In ta je pokazal user posted image ? A lahko ploskamo? Hitro povedat, da me od firbca ne pobere!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.3.2007 19:11:38   
Anonimen
Tosja mene lahko prestaviš na navijačice,dokler ne bo drugače user posted image
Upam,da vas lahko naprej spremljam in navijam za čim več user posted image user posted image user posted image
Poskusila vas bom malo bodriti in vas zasipati z optimizmom,ki nam je krepko potreben!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
7.3.2007 19:14:22   
DaisyE
[
user posted image  punceeeeeeeeeeeee, črne misli vstran. Vem, da se občasno vse sprašujemo prav to user posted image
Ampak  z ugotavljanjem ZAKAJ???????? ZAKAJ????
Ne pridemo nikamor!!!

Tiste, ki se borimo za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  smo:
- življenje cenimo in smo zaradi preprek do največje sreče user posted image  močnejše!

[/quote]

GO GO GO TOSJA! JUPIIII!user posted image user posted image user posted image user posted image  SE PODPIŠEM.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.3.2007 19:31:52   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

jeeej Tosja nesramnica user posted image user posted image user posted image  Evo sem se tolk zasekirala, da sem kar nehala prdet user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image  zakaj??? A zdaj si končno pupika user posted image ,
                nisi več pupek! user posted image  user posted image  user posted image

Soni se je izdala..................... na januarčice-februarčice user posted image  

Kje je Nežaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????

Verjetno vsi 4-je
        hhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhrrr -spijo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.3.2007 20:03:34   
citrončica

user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.3.2007 20:42:21   
tosja

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ

- anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)
                       03.03. začetek jemanja Klomifena
                       .......... UZ

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja (Suprefact, Menogan)
                04.03. začetek špikanja

- zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)
             01.03.UZ

- Špelka:(?... LJ....?), začetek špikanja?
               27.02. UZ
                07.03. punkcija user posted image

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- Saša27: (april-eskimčki)

- Crnitulipan: (april-eskimčki)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica
Dalija: (4.ICSI, PO, dr. Reš)user posted image

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.03. soncek.djukelica - začetek špikanja user posted image

07.03. Špelka - punkcija user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image 11 celic user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.3.2007 21:08:38   
koala
Ej, ste naklofale.Sem komaj prebrala. PRIDNE!!!!!!

Špelka super rezultat, še naprej pa stiskam pestke, da se jajčka lepo oplodijo in seveda, da tvojiuser posted image user posted image ostanejo pri tebi do konca.
Pa hvala za nsevet, ko bom na vrsti bom glavo doma pustilauser posted image user posted image

DaisyE kar se darovanja tiče, pojma nimam kako je pri dr.Rešu, daruje se pa lahko tako; če pridelaš 6 celic lahko daruješ eno; če je pridelek 7, 8ali 9 celic lahko daruješ 2; kar je pa več, pa do 30%

Soni user posted image user posted image user posted image zdaj pa užiiiiiiivaj!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.3.2007 21:21:28   
pika74
Se moram čist na hitr javit, ker je vrsta za internet user posted image

Špelka čestitke za uspešno prestano punkcijo in filing mam, da je to 11 kvalitetnih jajčec user posted image user posted image user posted image

Držim pesti!

Ostalim pa po enga lupčka na vsak ličk user posted image user posted image

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.3.2007 11:46:49   
Mijavček
Živjo vsem!

Evo mene daste lahko med navijačice, ker mam drugi IVF verjetno šele maja (aprila pokličem na GK).

Najprej citiram.. ja še enkrat... ampak je tok fajn:

Tosja bravo, tole pa res ne bi moglo bit boljši zadetek v polno! user posted image

Mislim na vas in držim pesti za vsako posebej, en poseben pozdravček pa Daliji in djukelici - mojima so-endometriotičarkama user posted image user posted image  . in tud vsem, ki se spopadate s tem. Ja tok zakoplicirana beseda kot bolezen.
Meni je G rekla zadnjič, da je to najbolj čudna bolezen kar jih je.
Če nama drugi IVF ne rata grem spet pod nož. Ampak do takrat je še neki časa in se ne dam!
Pa pa in držte se!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.3.2007 13:57:48   
alia
Tosja - še jaz se prijavljam na tvoj seznam...

Sem v tretjem postopku IVF - Postojna, dr. Reš.
Terapija: Aglurab, Suprefact spray, Menogon injekcije...
Sobota; 10.03. punkcija.

LP vsem in srecno

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.3.2007 14:32:54   
DaisyE
[

user posted image user posted image user posted image user posted image  zakaj??? A zdaj si končno pupika user posted image ,
                nisi več pupek! user posted image  user posted image  user posted image

Odkar sem pupika (dolgo sem rabila, da sem pogruntala), ne prdim več. Verjetno je bilo to povezano!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.3.2007 15:12:02   
soni
Navijam za vse punce in nestrpno čakam na 13.3.2007.
Za vas pa:user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.3.2007 15:51:09   
soncek.djukelica
ojla,

soni držim pesti za user posted image !Sej ti je Špelka napisala,da je velika možnost,da si user posted image !
Jaz se resnično veselim z teboj! user posted image
Pri meni nič novega,čakam dan D! user posted image
Upam,da ne bom imela istih simptomov kot DaisyE! user posted image user posted image user posted image
Pa moja M user posted image  se tudi napoveduje! user posted image user posted image user posted image Čeprav so mi rekli,da ni mus,da pride! user posted image  Ja, hormoni se ji bodo mal zmešal! user posted image
Me pa nekaj zanima! A ma katera med vami leče? user posted image  Koker se spomnim izpred let,sem imela težave pri nošenju,ker mi je ginekolog predpisal neke tablete,ki so bili na hormonski bazi! user posted image
Špelka, tebi pa resnično čestitam na opravljeno punkcijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si pa resnično dobra kokoška! Ko,ko,ko! user posted image user posted image
Po opravljeni punkciji,a te zadržijo za kratek čas notri? user posted image
Sej valda,ne odkorakaš kar takoj, al kaj? user posted image
Mijavček,res super,da navijaš za nas! user posted image
Tosja,hvala ti za dobro spodbudo! Kaj bi brez tebe,jaz se ob tvojih postih resnično nasmejem! user posted image user posted image
Kje pa naša obalčanka,anabanana? Pa ne nam rečt, da imaš preveč dela! user posted image
Itak,da moram našo Piko74 pozdravit! Kaj bi tale forum brez nje! Čist preveč bi jo pogrešali,no vsaj jaz! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Perlica, zgleda,da se bove skupaj potile! user posted image
Upam,da so vam danes vaši user posted image  polepšali dan,ker praznujemo! user posted image
Zame je današnji dan bil kar ploden! user posted image user posted image  Sem kar 5 rožic dobila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.3.2007 18:11:40   
Špelka
Soncek, jest mam leče in sem že dvojno špikanje dala skozi in nisem občutila nobenih sprememb v očeh. Ko imaš punkcijo, je zraven ena soba, ker so postelje, in tam odležiš vsaj 15 minut, po potrebi tudi več. To seveda velja za Ljubljano!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.