|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
6.3.2007 20:29:18   
DaisyE
Evo, pa se končno lahko šele jaz javim. Sem na tretji inekciji, pa jih že močno čutim. Dajte punce spet malo povedat kakšni so stranski učinki. Prdim malo več kot običajno user posted image  ampak še ni sile, ljudje še ne bežijo od mene user posted image user posted image user posted image . Pa se mi zdi, da čutim prepono, kot da ne morem čisto vdihnit.user posted image  Tole bo mene razneslo. Kolk velke pa naj bi ble jajce do sobote, če se vse normalno razvija?

Koala a pol če sem te prav razumela lahko dam kako odvečno jajco (mater sem optimist) za koga drugega. A lahko to tud pri Rešu nardim? A samo če jih je več kot osem?

Sonček.djukelca user posted image user posted image user posted image  Bomo se skupaj drogirali! Jaz si že tako zapiknem inekcijo, kot da celo življenje to delam.user posted image  Enkrat sem si še malo lufta zraven spustila... Pa še vedno živim!user posted image user posted image user posted image  Sicer moram pol ure prej vstat, ker se tako napravljam zraven user posted image user posted image user posted image  ampak no ja, mi vsaj dolgcajt ni.

Ostali hitro poročat kje so dojenčki.

Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.3.2007 21:06:09   
pika74
a vam neki povem... men se zdi, da se bo zdele Špelka oglasila user posted image user posted image user posted image

sam ne okol govort user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.3.2007 21:08:49   
Špelka
evo, nazaj user posted image user posted image user posted image  !!!! Soorči, ker nisem nič javila, ampak punkcijo imam šele jutri (četrtek)! Tko da sem vse bolj panična. user posted image user posted image user posted image  Ampak, tko ti to je - če so not, morjo tud ven.... Ja, nikol nam ni prav - folikle hočmo ven, dojenčka pol not.... eh.... No, tko, Soncek-djukelica, koalca, tosja, pikica, in vse ostale, še naprej vas prosm za pestke - jutr mi bojo hudičevo prou pršle (sam ne stiskajte preveč, da ne boste še ve kakšnega krča dobile) user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa še nasveti vsem tistim, k ste šele na začetku špikanja:
1. čim bolj mirno - časa za paniko, strah, bolečino in vsa podobna jajca bo še veliko!
2. čim manj mislite na postopek - čas hitreje mine!
3. ne smilite se same sebi - pol je še hujše!

No, tko, grem jest zdej na apaurinček pol pa še zadnjič pred punkcijo mal odspat....

Aja, pa še to: verjetn bom novičke javila pojutrišnjem, tko da ne bo kkašne panike, okej? user posted image

Nočko, pa šeenkrat hvala vam, drage pupce, k mislte name!¨

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.3.2007 21:12:20   
pika74
Špelka ti si kar v miru še nocoj naštimej pižamo oz. copate za jutri... pol pa apaurin pa u flike!
Jest sm si to zmeri naštimala PREDEN sem vzela apaurin... ker pol sem bla zmeri čist adijo...čist zafiksana... kr stoje bi zaspala user posted image user posted image user posted image .

Jutr boš pa itak ves čas v naših mislih... bomo držale pesti, da bo vse tko, kot mora bit!

zdej pa hitr u flike!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.3.2007 21:18:33   
citrončica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pestke za Špelko, ki bo jutr pridna kokoška, imela veliko lepih celic....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 230
6.3.2007 21:41:07   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jutr boš pa itak ves čas v naših mislih...
bomo držale pesti, da bo vse tko, kot mora bit!

zdej pa hitr u flike!
user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  kaj je jutri četrtek??? Grem po dolgem času v službo, pa me je Špelka mal zmedla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 6.3.2007 21:42:08 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.3.2007 21:46:59   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Prdim malo več kot običajno user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se začne...

ampak še ni sile, ljudje še ne bežijo od mene user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  konča pa tako

user posted image .....................vprašaj Nežo ( user posted image  user posted image  user posted image  ), ki je Piko že za gas masko (štrikano) prosla...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Te težave so prehodnega značaja....user posted image user posted image user posted image user posted image , naslednja faza je user posted image user posted image user posted image  potem user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 232
6.3.2007 22:02:11   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- Dalija: (4. ICSI, PO, dr. Reš)
              22.02. začetek jemanja Klomifena
              01.03. UZ + STOP injekcija
              03.03. (sob.) punkcijauser posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                07.03. začetek špikanja

- anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)
                       03.03. začetek jemanja Klomifena
                       .......... UZ

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja 8Suprefact, Menogan)
                04.03. začetek špikanja

- zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)
             01.03.UZ

- Špelka:(?... LJ....?), začetek špikanja?
               27.02. UZ
                08.03. punkcija

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- Saša27: (april-eskimčki)

- Crnitulipan: (april-eskimčki)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

07.03. soncek.djukelica - začetek špikanja user posted image

08.03. Špelka - punkcija user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

perlica - dobrodošla med navijačicami!!! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.3.2007 7:11:05   
Saša27
Bravo Anonimna, oz.čestitam, da bosta šla z dragim že naslednji mesec po napotke, res gre veliko hitreje kot v tej naši ljubi deželici. Naslednje leto pa bomo naredile voziček party user posted image a ne? Tam nekje novembra decembra bomo že vse varvale.
Špelka danes pa so pesti sklenjene zate in tvoje celice   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.3.2007 7:16:24   
Sulfinija
Špelka,če maš punkcijo 8.3 je to komaj jutri ne danes.Vendar jaz ti bom vseeno držala petsi danes in jutri in še dalje vse dokler nam sem gor ne potrdiš,da si nova srečka user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.3.2007 7:23:26   
PAMELA
Evo, da se še jaz malo javim.
Moram priznati, ker imam toliko dela, beži čas res hitro. Kontracepcijo sedaj pridno papkam že skoraj teden dni, a mi prav nič ne paše (nikoli nisem teh tablet dobro prenašal). No pa saj bo hitro april, ko začnem z Dipherelne in Gonalom, pol nekje sred aprila pa punkcija (še sreča, da jo imam v MB, da lahko dobim narkozo - po naravi sem namreč en strašen zajc pa še paničar po vrhuuser posted image ).
Punce kar tako naprej. Špelka za jutri držimo pestke user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.3.2007 7:38:50   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Prdim malo več kot običajno user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se začne...

ampak še ni sile, ljudje še ne bežijo od mene user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  konča pa tako

user posted image .....................vprašaj Nežo ( user posted image  user posted image  user posted image  ), ki je Piko že za gas masko (štrikano) prosla...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Te težave so prehodnega značaja....user posted image user posted image user posted image user posted image , naslednja faza je user posted image user posted image user posted image  potem user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image

Tosja - da se ti riječi pozlate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Špelka user posted image user posted image user posted image   Jutr pa kar uno škatlo za jajca s sabo vzemi, ker jih bo tolk.user posted image  Da jih boš mela kam dat.user posted image user posted image user posted image

Soncek.djukelca a si že v akciji? Municija varno doma? Folikelčki že brstijo?user posted image user posted image user posted image

Če utegnem, vas se  kaj pogledam, ce ne, pa zvečer.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
7.3.2007 11:05:13   
soncek.djukelica
ojlaaaaaaaaaaaaaa,
Jaz sem že nazaj iz GK! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tosja popravi podatke o meni! user posted image
Kot sem rekla, v petek 09.03. začnem z špikanjem, ker je 22 dan! user posted image  
Z superfactom!
Prvi UZ je 23.3! user posted image
Po vsej verjetnosti bom nadaljevala z superfactom! user posted image
Špelka, želim ti čim manj bolečo punkcijo! user posted image user posted image user posted image
DaisyE, ja zgleda da bove skupaj trepetale! user posted image
Moja današnja izkušnja je pa takole izgledala:
  • rabiš obletat 3 pisarne,da urediš vse stvari! user posted image
  • prvo k ivf koordinatorki user posted image
  • potem na naročanje user posted image
  • potem v spejemno pisarno
  • potem spet na naročanje user posted image
  • ker pa mi v leonišču niso poslali razultate spermiograma in moj rezultat za spolne prenosljive bolezni, user posted image  še tja in nazaj v sprejemno! user posted image

Ampak zdej sem pripravljena! V petek se začnem fiksat! user posted image
lep pozdrav user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 238
7.3.2007 12:04:13   
ija
Ne morem verjet, da je na GK res taka birokracija. Meni je tako fino, ker gre pri Rešu vse tako hitro, si mislim, da mi takale letanja še bolj obremenjevala. Kako se pa zdi ostalim, ki ste na GK, a vam ne gre nič na živce? Saj vem, da za user posted image  naredimo marsikaj (vse), ampak me zanima vaše mnenje o tem ...
Sicer pa navijam močnouser posted image  za Špelko jutri, pa za DaisyE in ostale, ki ste na špikanju, takem in drugačnem. Kmalu bomo že prve teste pričakovali - jeeeuser posted image

ija

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.3.2007 12:22:24   
soncek.djukelica
zdravo,
Ija, prav imaš glede birokracije! user posted image user posted image user posted image
pa še eno sobo sem pozabila omenit! user posted image
tam,kjer ti dajo prvo injekcijo,sam v mojem primeru mi je le pokazala,kako naj vse skupaj izvedem! user posted image
Men se zdi,da je Pika pravila o teh injekcijah! Res jih je en kup! user posted image user posted image
Ena,ki gre not v flaško, merca user posted image , druga,da ven potegneš tekočino, user posted image  in tretja,s katero se vbrizgaš! user posted image
Ja, ija prav maš! Kaj vse delamo za user posted image , tiste,ki naravno zanosijo žal sploh ne vejo,kaj vse prenašamo! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 240
7.3.2007 12:38:37   
perlica
ojlaaa!
Ja, ija prav maš! Kaj vse delamo za user posted image , tiste,ki naravno zanosijo žal sploh ne vejo,kaj vse prenašamo! user posted image

Res je,da ne vejo,kaj vse je treba skozi dat da prideš do user posted image .Čeprav sama še nisem kaj dosti dala skozi razen dveh operacij me pa še vseeno čaka verjetno špikanje al "fiksanje".

Me je že malo strah pa še sploh nisem dobila pošte.Ampak za male pikice vse naredimo,a neuser posted image !

Špelka jutri pa veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.3.2007 14:38:17   
perlica
mogoče brezvezno vprašanje ampak me vseeno zanima, od česa je odvisno,da ko si v postopku dobiš inekcije oz. boljše ZAKAJ se je treba špikat?

Ne vem če me razumeteuser posted image

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
7.3.2007 15:10:02   
citrončica
Ja,tud jaz sem dala isto birokracijo skozi v Lj,pa še malo več vrat sem obredla,ker so me narobe poslali, pa 2x v leonišče po izvide....,bom za naslednjič že bolje vedlauser posted image - pojma nimam več, kje sem točno hodilauser posted image ,me bodo že usmerili, ko spet pridem!!
Perlica,najbrž si mislila,kaj s terapijo pridobimo....ustvarimo optimalne pogoje zauser posted image ,priprava maternične stene-sluznica se odebeli in potem hormoni za pridobitev čimvečjega št.celic.....upam, da nisem kaj zaj...user posted image ,nekaj takega, no, sem jaz razumela....
Špelka, jaz še kar stiskam pesti, si imela danes punkcijo, a jo imaš jurti-četrtek?

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.3.2007 17:02:15   
Špelka
Ojla!

No, ranjenka je tukaj. user posted image  Torej, punkcijo sem imela danes, sreda, 7.3.2007 in je res nočem met jutri še enkrat! user posted image  Moji strahovi pa so bli tokrat skoraj čist brez veze! Punktiral je dr. Tomaževič, in vam povem, da ko je bil na desni že fertik, sem jest šele dojela, da je punkcija že v polnem zagonu - tud čutla nism nič na desni! user posted image user posted image user posted image  No, na levi je bilo malo huje, ker sem jih mela vč, ampak še to tam nekje pri 10. špiku (pošpika tudi male). No, zdej mam mal krče na cajte, vendar je moje počutje proti prvi punkciji majka! user posted image  Pri tem, da sem zdaj imela 2 celici več kot v 1. postopku, torej 11!

Tko da so vaše pestke, misli in podpora močnooo pomegale in se vam zahvaljujem!!! Seveda vam ob priliki vrnem.user posted image user posted image user posted image

Tolk za dons...

Zdej pa "u flike" kukr prav Pikica!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.3.2007 17:20:26   
alia
Pozdravljena anonimna...

Tudi  sama sem v tretjem IVF postopku pri dr. Rešu. Moj problem je zelo podoben - na vse terapije reagiram lepo, pridelam veliko foliklov, vendar le po eno jajčno celico. Prvič je bila dobra, se je oplodila, vendar se je zalomilo kasneje, drugič zopet samo ena, vendar slabe kvalitete. Kaj me čaka tokrat bom videla verjetno že v soboto, saj me čaka punkcija. Torej je tudi moj problem slaba kvaliteta jajčnih celic oz. jih sploh ni. Zelo ti bom hvaležna, če mi boš posredovala morda kakšen nasvet, kontakt za pridobitev celic v tujini. Z partnerjem je vse b.p. Moja diagnoza je PCO, popolnoma zlepljene fibrije in jajcevoda.
Resnično držim pesti, da bi Vama v tujini uspelo, saj sem v podobni situaciji. Bila sem popolni skeptik za alternativno medicino, vendar sem se v tem postopku poslužila tudi tega; vzporedno namreč obiskujem (znanega) bioenergetika. Bomo videli kakšen bo rezultat... Ima katera podobno izkušnjo?

LP in srečno vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.3.2007 17:39:53   
Anonimen
Imaš ZS user posted image

(odgovor članu alia)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
7.3.2007 17:42:51   
Anonimen
Špelka bravo za uspešno punkcijo! user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa kar počivat in veliko piti.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
7.3.2007 18:00:30   
alia
Špelka BRAVOuser posted image !!!
A govoriš o jajčnih celicah ali foliklih? user posted image 11? Bravo!!!
Mi prosim zaupaš svojo diagnozo in terapijo? Hvala in držim pesti, da se bo vse lepo in srečno (user posted image )izteklo!!!

LP

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.3.2007 18:08:26   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Špelka bravo za uspešno punkcijo! user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa kar počivat in veliko piti.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pod Dalijin post se pa podpišem tudi jaz.O,11 celic joj bo otrok za en mali avtobus he,he.Daj poročaj nam kdaj maš transfer,da bodo držale pesti.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.3.2007 18:24:27   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

No, ranjenka je tukaj. user posted image  Torej, punkcijo sem imela danes, sreda, 7.3.2007 in je res nočem met jutri še enkrat.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pri tem, da sem zdaj imela 2 celici več kot v 1. postopku, torej 11!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Tko da so vaše pestke, misli in podpora močnooo pomegale in se vam zahvaljujem!!! Seveda vam ob priliki vrnem.user posted image user posted image user posted image

Tolk za dons...
user posted image user posted image user posted image

Zdej pa "u flike" kukr prav Pikica! 

user posted image user posted image user posted image

LP, Špelka

Špelka, ti si prava kokljica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Še naprej: AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
držimo pesti .....................................................................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.