|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
8.3.2007 18:45:48   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: alia

Tosja - še jaz se prijavljam na tvoj seznam...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Dobrodošla alja na "mojem" seznamu user posted image  user posted image  user posted image

Si me nasmejala - kaj bo šele ko bom sama na "mojem" seznamu user posted image  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.3.2007 18:48:58   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Odkar sem pupika (dolgo sem rabila, da sem pogruntala), ne prdim več. Verjetno je bilo to povezano!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   to bo DaisyE  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.3.2007 19:05:31   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ

- anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)
                       03.03. začetek jemanja Klomifena
                       .......... UZ

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja (Suprefact, Menogan)
                04.03. začetek špikanja

- zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)
             01.03.UZ

- Špelka:(?... LJ....?), začetek špikanja?
               27.02. UZ
                07.03. punkcija user posted image
                     .03. transfer
- alia: (3.IVF, PO, dr. Reš)
           Aglurab, Suprefact spray, špikanje Menogan
            10.03. punkcija user posted image

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- Saša27: (april-eskimčki)

- Crnitulipan: (april-eskimčki)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mijavček
Dalija: (4.ICSI, PO, dr. Reš)user posted image

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.03. soncek.djukelica - začetek špikanja user posted image

10.03.  alia punkcija  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alia, dobrodošla še enkratuser posted image user posted image user posted image  Ti si fenomen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ;
v enem tednu te spoznamo, imaš punkcijo, transfer
 in si srečka user posted image .......take mamo radi!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pogrešam novičke zo06 user posted image

Naš sonček začne jutri s težkim delom user posted image  user posted image  user posted image , pa mirno roko user posted image  user posted image  user posted image

Anabanana kjeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Močno, močnoooooooo res močnooooooooooooooo navijamo za Špelko in alio

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem mojim pupikam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ob prazniku!!! Drugo leto bomo zagotovo praznovale tudi 25. marec!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.3.2007 19:09:42   
koala
tosja ti si pa res zlata, evo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda še vsaki posebaj user posted image ob prazniku.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.3.2007 19:17:19   
Anonimen
Vsem januarčicam,februarčicam,marčicam,aprilčicam čestitam ob dnevu žena!
Želim vam,da bi čim prej debatirale na forumu čvekanje v pričakovanju!

user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
8.3.2007 19:45:02   
pika74
Punce, tud jest želim vsaki posebej vse naj naj za 8. marc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.3.2007 22:29:24   
tija1
Tosja tudi jaz se prijavljam na tvoj seznam

Sem drugem postpku IVF (dr.Reš), terpaija menagon inekcije ...
V petek 2.3. sem imela transfer in sedaj čakam na dan D

L.p. vsem in srečno

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.3.2007 13:21:58   
alia
Čakaj, čakaj - tisto zadnje (user posted image ) še žal ne drži - so mi pa všeč tvoje napovedi!!!
Srečno vsem!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.3.2007 13:36:16   
anabanana
user posted image user posted image  Toliko sem bila jezna, da nisem cel tednen niti pokukala na forum. Namreč ko je bil čas za klomifen sem dobila hudo (še hujše kot prej) vnetje ušesa in morala iti ponovno na antibiotike kar baje ni združljivo s klomifenom.

Vse mi je padlo dol. Zdaj ko sem prebrala poste od Dalije mi je vse še bolj padlo dol saj imam isti postopek in problem (endometrioza) kot ona.

Javim ko grem v nove boje.

krepat ma ne molat

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.3.2007 13:46:00   
Anonimen
Anabanana,ne tako pesimistično no.Saj bo,ne smemo se predati.Držim pesti,da se tvoja ušesa pozdravijo,da greš lahko v nov boj.Drži se!user posted image

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
9.3.2007 14:42:02   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Anabanana,ne tako pesimistično no.Saj bo,ne smemo se predati.Držim pesti,da se tvoja ušesa pozdravijo,da greš lahko v nov boj.Drži se!user posted image

Punca drži se kmalu čila in zdrava ponovno v boj za vajino user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.3.2007 16:10:42   
Neža81
Evo mene .... z dopusta user posted image . Z mojim sma bla cel teden v Kranjski Gori (in še z enimi kolegi). Oni so smučali, jaz pa v hotelu jedla, spala, jedla, spala, jedla, spala .... user posted image user posted image user posted image ... in to cel teden. Vmes sem še prišla en dan tusi domov, ker me je G klicala, da sem dobla izvide urina iz laboratorija in mam v urino nekaj poraznega - zraven nekih levkocitov imam še maso bakterij. Dobila sem antibiotike in v ponedeljek ko grem na UZ izvem, če se je stanje kaj izboljšale. Drugače sem po starem, še vedno mi je slabo ko user posted image  (ponavadi se slabost začne ob 16.uri) , v trebuhu šeme vedno špika in upam, da še vedno grejem obe user posted image user posted image , mogoče celo user posted image user posted image user posted image .

Evo, ura je 16 meni pa je spet slabo. Se grem malo ulečt,pa se bol beremo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.3.2007 16:16:20   
pika74
O Neža user posted image ,

kako pa kej prdeci?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.3.2007 19:01:52   
citrončica
Punce, tako ste pridne vsak dan, da mam ful za prebrat, pa samo 2dni je mimouser posted image .
Najprej zapoznele čestitke za 8.marecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,potem pestke za vse borkeuser posted image user posted image user posted image ,pa še kaj kasneje!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.3.2007 19:18:59   
koala
OJ Neža te je lepo brati! Ti kar pridno počivaj, da se slabosti poležejo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.3.2007 19:27:36   
DaisyE
OJ, da se malo javim. Jutr mam ultrazvok po šestih inekcijah Menogona. Pol pa dalje. Sicer ne vem kaj se pravzaprav vidi po šestih inekcijah. Neki se verjetno mora, če je vse ok user posted image . Ker mi pol namreč samo še 4 doze ostanejo (sobota, nedelja, ponedeljek, torek). user posted image  A ni to rahlo hitro konc? Saj ne, da me ne veseli, ampak...user posted image  Kaj pa če se še niso meli časa razbohtet tile folokelčki in celice?user posted image  Jih kar malo preveč priganjamo.user posted image  No ja, kar bo, pa bo.

Alia kdaj pa maš ti jutr punkcijo? Držim pesti, da bo čimbolj kul. Kdaj si pa ti začela z zdravili? Kolk porcij Menogona? Kaj se je dogajalo? Kolk hitro to raste? Razen agrulaba imama ista zdravila. Drži se jutri. user posted image user posted image user posted image
Pa enga user posted image  za srečo.

Tosja prdim pa res čisto nič več ne odkar se ne pretvarjam več da sem tip.user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem, pa čimprej kaj veselih novic, jih vsi rabimo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 291
9.3.2007 19:44:52   
Sulfinija
user posted image O naša Neži je pa kar že pikecem razkazala Kranjsko goro pridna.Lepo počivaj držim pesti,da se voda čimprej izboljša in,da končno zaslišiš user posted image user posted image user posted image  in le user posted image user posted image .

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.3.2007 20:12:31   
citrončica
Neža,počivaj in pazi nase in pikice,poročaj pa,ko bo kaj novegauser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.3.2007 6:51:16   
DaisyE
ALIA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAVI!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 294
10.3.2007 7:12:47   
Anonimen
Alia ima danes punkcijo,zato držimo pesti,da bo čim manj boleča in da bo prinesla
dobre rezultate.Alia čakamo na tvoje poročanje. Drži se!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
10.3.2007 7:32:47   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Alia ima danes punkcijo,zato držimo pesti,da bo čim manj boleča in da bo prinesla
dobre rezultate.Alia čakamo na tvoje poročanje. Drži se!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz navijam zate za čimmanj bolečo punkcijo in čimmboljši pridelek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.3.2007 18:28:26   
DaisyE
Alia? Kaj dogaja? A so naše pesti kaj pomagale?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.3.2007 19:48:22   
DaisyE
Madonca kakšno zatišje je danes tu gor. user posted image  No bom pa jaz malo nabijala. Sem mela danes UZ in je Reš menda videl 13 foliklov, kar naj bi bilo glede na mojo prekomerno težo kar uredu. Nič mi ni reku, koliko so veliki, jaz sem pa tud pozabila vprašat. Saj veste, kako je to pri Rešu, TURBO. user posted image  V ponedeljek moram pa spet tja, da vidimo kaj dogaja. Upajmo, da se bo na koncu vsaj v kakšnem kakšna jajčka skrivala.

Ker ste vse pri prijetnejših opravilih user posted image  in nimate časa na forumu viset user posted image , si bom kar sama čestitala za mojo potencialno fuzbal ekipo user posted image user posted image user posted image . Odločila sem se, da bom dobre volje, ne glede na to, kaj še pride, ali pa ne pride. Vsem vam želim en lep sobotni večer, jutri pa spet pojdite ven na sončka in uživajte.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.3.2007 19:50:59   
Anonimen
DaisyE jaz ti čestitam in ti želim,da bodo folikli polni.Zgleda da so vse nekje na lepšem.user posted image
Če greš v ponedeljek ponovno na UZ,bo punkcija sigurno v sredo.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
10.3.2007 19:51:43   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Madonca kakšno zatišje je danes tu gor. user posted image  No bom pa jaz malo nabijala. Sem mela danes UZ in je Reš menda videl 13 foliklov, kar naj bi bilo glede na mojo prekomerno težo kar uredu. Nič mi ni reku, koliko so veliki, jaz sem pa tud pozabila vprašat. Saj veste, kako je to pri Rešu, TURBO. user posted image  V ponedeljek moram pa spet tja, da vidimo kaj dogaja. Upajmo, da se bo na koncu vsaj v kakšnem kakšna jajčka skrivala.

Ker ste vse pri prijetnejših opravilih user posted image  in nimate časa na forumu viset user posted image , si bom kar sama čestitala za mojo potencialno fuzbal ekipo user posted image user posted image user posted image . Odločila sem se, da bom dobre volje, ne glede na to, kaj še pride, ali pa ne pride. Vsem vam želim en lep sobotni večer, jutri pa spet pojdite ven na sončka in uživajte.

Preden odidem na ples naj ti čestitam za tvojo ful dobro fuzbal ekipo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.