|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
5.3.2007 15:26:13   
soncek.djukelica
ojla,

Dalija, sej tudi jaz nisem sploh veliko za teboj!  user posted image Le 4 leta!
Pri tej endrometriozi je tako,da vzroka zanjo ne vejo točno, user posted image  "proizvaja" pa jo M user posted image  in sicer tako,da vsa kri ne odteče ampak iz nevemkakšnega razloga ostane "notri"!
Najboljše zdravilo je seveda user posted image ! user posted image
Kar pa si vse skupaj želimo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede mojega postopka, ta teden grem po municijo in začnem z špikanjem! user posted image
Tudi jaz sem danes dobre volje, ker je tak lep sonček! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.3.2007 19:10:55   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- Dalija: (4. ICSI, PO, dr. Reš)
              22.02. začetek jemanja Klomifena
              01.03. UZ + STOP injekcija
              03.03. (sob.) punkcijauser posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                07.03. začetek špikanja

- anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)
                       03.03. začetek jemanja Klomifena
                       .......... UZ

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja 8Suprefact, Menogan)
                04.03. začetek špikanja

- zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)
             01.03.UZ

- Špelka:(?... LJ....?), začetek špikanja?
               27.02. UZ
                05. ali 06.03. punkcija

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- Saša27: (april-eskimčki)

- Crnitulipan: (april-eskimčki)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka - kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
 Imaš jutri punkcijo??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.3.2007 19:43:53   
citrončica
Sayuri, prebrala sem tvoj post, pa ti tudi ne znam drugega svetovat, kot da vprašaš ginekologa,take izkušnje nimam, user posted image  raje pride prepozno, kot kaj prej....upam, da dobiš odgovor in da je vse O.K.!!user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim le srečno,
ker sem šele dobro domov prišla,tako da le še malo preberem, za čvekat pa danes nisem...še vedno me včerajšnji "krč" drži, ko me je uščipnilo v hrbet,tako da sem 1/2 "invalida"user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.3.2007 19:48:18   
škatlica
Čao punce

da se vam še jaz malo javim, sicer ne spadam med marčice, aprilčice, saj moram še prej čez laparoskopijouser posted image .

Vidim, da ste vse zelo pogumne, saj drugače itak ne gre a ne? Še naprej vas bom prebirala in držala velike pestiuser posted image user posted image .

A mogoče katera ve ali lahko endometriom sam poči?

Videla sem, da ste se pogovarjale o darovanih celicah, kaj pa če ti jo podari npr. sestra ali pa kaka druga sorodnica? 

Lepo bodite in uspešne postopke.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.3.2007 19:49:05   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

za čvekat pa danes nisem...še vedno me včerajšnji "krč" drži, ko me je uščipnilo v hrbet,tako da sem 1/2 "invalida"user posted image user posted image

user posted image user posted image  se pa še lahko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Čenisi že pobrisala user posted image  user posted image  - rabim malo tolažbe...user posted image  pa najiniuser posted image  sta prišli skoraj istočasno user posted image  user posted image
Moja 40. dan-prva po HSC=križ takooooooooooooo boli user posted image  user posted image , krvavim k suser posted image

Kakšen čaj mi priporočate??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.3.2007 19:49:57   
Anonimen
Škatlica tako darovanje je mogoče v mnogih državah,žal v Sloveniji ne.Sem danes vprašala dr.Pušenjaka in tako mi je odgovoril.

(odgovor članu škatlica)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
5.3.2007 20:14:34   
koala
Halo punce

vidim da ste pridno pisale, jaz pa sem uživala ta dva dni na sončku in si polnila baterije.

Kar se tiče darovanja celic, ženska lahko daruje, če pridela več kot & celic, v tem primeru eno, potem pa gredo po nekih procentih, če se jaz prav spomnim. Že oplojenih celic se v Sloveniji ne da darovati, ker je zakonsko postavljeno tako, da se par lahko oplodi le z eno celico.
Darovanje je anonimno, kar pomeni da darovalka nikoli ne izve kdo je dobil njene celice, pravtako pa prejemniki ne izvedo kdo je darovalec/darovalka. Niti otrok nima parvice izvedeti, kdo je njegov biološki oče ali mati.
Spodbuja se tudi zrcalno darovanje, kar pomeni, da če par čaka žensko celico, se spodbuja moškega da daruje in obratno.

Zaželjeno je, da ženska prej pove, da želi darovati, odloči se pa itak potem ona če in koliko celic bo darovala(če jih pridela veliko seveda).
Aja pa še to, darovalec ali darovalka ima v vsakem trenutku pravico preklicati svoje soglasje k darovanju.
Od enega darovalca/ke prejmeta celice samo dva para.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.3.2007 20:23:34   
pika74
joj koala... veš, kolkrat se jaz nate spomnim... in se mi prav smilte tiste/tisti, ki morate čez to preko darovalcev...

že tko je težko, mislim, že sam postopek IVF al pa ICSI je naporen. Če moraš pa pri vsem tem še čakati, da se najde nekdo, ki ti celico daruje... potem je pa res hudo...user posted image user posted image

Dobri ste tisti!!! Tistim še posebej privoščim, da jim ratauser posted image user posted image user posted image .

Mislim, saj je vsem hudo, skozi to it. Ampak te čakalne vrste so še najhujše od vsega skupaj. Saj takrat, ko si daješ inekcije špikne, pa UZ ni prijeten, pa ko imaš punkcijo, je težko, pa boli, pa ni prijetno... pa težko je potem čakat na rezultat 14 dni, če že prej ne pride user posted image . Ampak da si pa še od nekoga odvisen... pa da moraš še preko nevem kakšnih rešet razne birokracije, potem pa rabiš že železne živce... dobre ste!!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.3.2007 21:46:38   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

joj koala... veš, kolkrat se jaz nate spomnim... in se mi prav smilte tiste/tisti, ki morate čez to preko darovalcev...

že tko je težko, mislim, že sam postopek IVF al pa ICSI je naporen. Če moraš pa pri vsem tem še čakati, da se najde nekdo, ki ti celico daruje... potem je pa res hudo...user posted image user posted image

Dobri ste tisti!!! Tistim še posebej privoščim, da jim ratauser posted image user posted image user posted image .

Mislim, saj je vsem hudo, skozi to it. Ampak te čakalne vrste so še najhujše od vsega skupaj. Saj takrat, ko si daješ inekcije špikne, pa UZ ni prijeten, pa ko imaš punkcijo, je težko, pa boli, pa ni prijetno... pa težko je potem čakat na rezultat 14 dni, če že prej ne pride user posted image . Ampak da si pa še od nekoga odvisen... pa da moraš še preko nevem kakšnih rešet razne birokracije, potem pa rabiš že železne živce... dobre ste!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 209
6.3.2007 10:07:35   
Anonimen
Pozdravljene!
Bom kar anonimna,saj boste na tem forumu vedele katera semuser posted image
Veste,da nimam svojih celic,zato sem včeraj cel dan visela na netu,da sem našla vse o darovanju.Pisala sem direktno v Prago zdravniku,ki tam dela in vprašala vse o poteku oploditve s podarjeno celico.Že danes zjutraj sem dobila odgovor in vse napotke,kako pridem tja,kakšen je postopek,čakalna doba,skratka vse.
Lahko vam povem,da sva se z možem trdno odločila,da greva v Prago.Če katero kar koli zanima,ji lahko pišem na ZS,ali direktno na forum.Upam,da me boste vsaj malo podprle user posted image ,ker to je edina rešitev,da bi imelauser posted image .

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
6.3.2007 10:09:31   
Sulfinija
Anonimna,bravo zate in za tvojega moža za takole pogumno odločitev.Jaz vaju oba 100% podpiram pri tej vajini odločitvi.Če kaj rabiš še več podpore se ti na voljo tudi na zs.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
6.3.2007 10:48:07   
sonchek
Aninimna...user posted image user posted image user posted image  PROV sta se odločila...

...poznam pa še en par, ki bosta šla tudi v kratkem v Prago...

Tako da držim pesti za vaju in da čim prej ugledata user posted image user posted image ...
...baje tudi čakalne vrste ni...tako da sta verjetno lahko že drugo leto starša!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.3.2007 11:50:05   
ija
bravo, anonimnauser posted image  za vama je zelo pomembna odločitev, gotovo ne lahka, ampak prava. Sem s tabo, poročaj, kako bo šlo vse skupaj, jaz pa bom držalauser posted image

pozdravček, ija

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.3.2007 15:07:59   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Anonimna...user posted image user posted image user posted image  

PROV sta se odločila...

Tako da držim pesti za vaju in da čim prej ugledata user posted image user posted image ...
...baje tudi čakalne vrste ni...tako da sta verjetno lahko že drugo leto starša!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.3.2007 15:17:11   
Anonimen
Hvala punce user posted image  Še zadnja vest.Iz Slovenije odpotujeva 19.4.,ker 20 imava pogovor in ogled klinike.Tam bova dobila vse napotke.Prinesti morava izvide o poskusih in krvne skupine.Prespala bova v njihovem hotelu user posted image ,ki je v sklopu bolnice.20.4. popoldne greva nazaj domov in čakava,da naju pokličejo ko bodo imeli darovalko,ki meni odgovarja.Potem pa nazaj po pupiko.Luštno bo,se že veselim.Sem grozno vesela,sploh pa nad njihovo prijaznostjo.
Če katero zanima lahko povem,da ti vstavijo največ tri jajčeca,ostalo dajo zmrzniti,in če slučajno ne rata,greva nazaj po ostale.To je pa zato,ker sem si celo življenje želela ogledati Prago.user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
6.3.2007 15:51:54   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: ija

bravo, anonimnauser posted image  za vama je zelo pomembna odločitev, gotovo ne lahka, ampak prava. Sem s tabo, poročaj, kako bo šlo vse skupaj, jaz pa bom držalauser posted image

pozdravček, ija

user posted image user posted image user posted image
res pogumna odločitev,sploh pa sem vesela, da bo to tako hitro izvedeno,user posted image user posted image ......

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.3.2007 17:21:47   
sayuri
Anonimna, tole je pa super novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa še tako prijazni so, praviš user posted image . To zelo veliko pomeni, saj tile naši problemi niso tako enostavni. Držim pesti, da boš čimprej user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
6.3.2007 17:34:31   
soncek.djukelica
ojla,

naj vas še jaz malce pozdravim! user posted image
Anonimna, postopek je verjetno povezan z stroški? Lahko kaj več o tem poveš? user posted image
Jutri pa jaz grem user posted image  po injekcije!Ob 8.30 moram biti tam! Vam javim čim bom domov prišla! user posted image user posted image  user posted image  Kuverta z vsemi potrebnimi papirji je že pripravljena! user posted image
Dočakala sem! user posted image
Soni, navijam za tebe in tvoje user posted image ! user posted image  user posted image user posted image
Za koga še navijamo? user posted image  Kdo ima test še v bližini? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 218
6.3.2007 17:39:08   
soncek.djukelica
Živ,
sem že na tekočem! user posted image
Špelka je ta moment najbolj vroča roba! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Kako ti je šlo na punkciji? user posted image
Pa DaisyE in zo06 sta tudi že daleč! user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.3.2007 17:39:46   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

ojla,

naj vas še jaz malce pozdravim! user posted image
Anonimna, postopek je verjetno povezan z stroški? Lahko kaj več o tem poveš? user posted image
Jutri pa jaz grem user posted image  po injekcije!Ob 8.30 moram biti tam! Vam javim čim bom domov prišla! user posted image user posted image  user posted image  Kuverta z vsemi potrebnimi papirji je že pripravljena! user posted image
Dočakala sem! user posted image
Soni, navijam za tebe in tvoje user posted image ! user posted image  user posted image user posted image
Za koga še navijamo? user posted image  Kdo ima test še v bližini? user posted image

Sonček djurkica fino,da jutri greš po municijo.Joj kje je le še 12.04 da bom jaz pričela sem kar malce user posted image .Jaz sedaj še prvo čakam M da potem začnem femodene jesti in šele nato injekcije.Joj kje je le še mesec maj ko bom kokoška???

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 220
6.3.2007 18:00:28   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Joj kje je le še 12.04 da bom jaz pričela sem kar malce user posted image .Jaz sedaj še prvo čakam M da potem začnem femodene jesti in šele nato injekcije.Joj kje je le še mesec maj ko bom kokoška???

Joooooooooooooooooooooj si neučakana! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kdor čaka, dočaka! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.3.2007 19:17:00   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Živ,
sem že na tekočem! user posted image
Špelka je ta moment najbolj vroča roba! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Kako ti je šlo na punkciji? user posted image

Špelkaaaaaaaaaaaa na raport user posted image user posted image user posted image

najbolj vroča roba oz. user posted image user posted image user posted image  hot bejba user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 222
6.3.2007 20:05:29   
koala
Anonimna držim pesti, da vama rata v prvem, sta pa pogumna, midva se nisva upala odločiti za tujino, jaz sem pač sketik in domačim strokovnjakom najbolj zaupam.

ŠPEEEEEEEELLLLLLLLLKKKKKAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Kako si preživela punkcijo, sem včeraj in danes cel dan mislila nate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.3.2007 20:14:59   
perlica
Heloow

Jaz se vam bom kar tukaj pridružila,verjetno kot navijačica,ker še nič ne vem kako naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pestke za vse vas

pa,pa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.3.2007 20:15:07   
Anonimen
Koala,tukaj se ne gre za zaupanje,ampak zato,ker bi v Sloveniji predolgo čakala,da bi dobila žensko jajčece.
Vem,da moram še to storiti,da si nikoli v življenju ne bi mogla očitati,da sem premalo storila,čeprav vem,da sem že do zdaj ogromno storila.Greva,ker vem da je to edina možnost,da bi imela otroka.
Kar se pa tiče cene,ki je ena spraševala je pa takole.Vse skupaj pride okoli 1 starega miljona in če prvič ne uspe,me čakajo še zamrznjenčki,kar je že vračunano.Mislim,da tukaj denar sploh ni pomemben,ampak samo tisto kar bomo dosegli in to upam,da bo user posted image .

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.