Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: na pomoč (moja tašča) 14.2.2007 14:33:33
|
|
|
|
lunca77
|
Joj sem po eni strani srečna, da sem mestni otrok, pa da moji nimajo nekih bajturin, v katere bi pričakovali da se vselimo. Glih zadnjič sem se z mojo mamo pogovarjala, da bi se nama obema zmešalo, če bi živeli skupaj. pa se drugače odločno razumemo, ampak moji starši imajo tudi svoje življenje in drugačne potrebe od nas. Smo na svojem, ampak razumem ljudi, ki te možnosti nimajo. Taki morajo žal biti oboroženi z veliko mero potrpežljivosti in razumevanja. če pa ne gre drugače pa zaropotat. Je pa po moje treba malo pomislit tudi iz njihovega zornega kota. Seveda imajo radi svojega vnučka, meje pa je vseeno treba postavit. Mislim pa, da bom pošteno nesrečna in vražja, če bom imela snaho, ki mi bo skakala po glavi in mi ne bo pustila videt vnučka - vse jasno v razumnih količinah, sploh če bo živela pri nas.
|
|
|
|
RE: na pomoč (moja tašča) 14.2.2007 14:53:10
|
|
|
|
mika
|
..grdo rečeno, če ne želiš sprememb, si jih tut ne želiš, ker za to ne narediš dovolj, oprosti, če bi si resnično-srčno želela drugačnega življenja, bi ga tudi dosegla..in danes bi ga tut že imela...če se ti ne ljubi, potem lahko to godrnjanje samo še nadaljuješ..odločitev je na tvoji strani... ..vsak začetek je težak, le začeti moraš.. men se zdi da je hotla samo malo pojamrat, naredla pa tako ne bo nič. eni se radi smilijo sami sebi
|
|
|
|
RE: na pomoč (moja tašča) 16.2.2007 7:36:16
|
|
|
|
majamo
|
mislim dato ni nič napačnega, če človek mal pojamra pa prosi za nasvet a ne? Ne vem kako bi se ve počutile, če bi povedale svoje taščam, tako kot so mi eni res lepo predlagali. Pri moji tašči bom mogla pazit kako bom ji povedala. Tašča ni mama, da bi ji kar povedal kar ji gre. Jaz ji ne moram kar enostavno rečt, naj bo tiho, ker klati neumnosti, pa da mi ni všeč kako se obnaša, ker je zelo zamerljva in bi pol bilo še slabše. Če bi bla drugje doma bi mi bilo vseeno. Pač ne bi šla več k njim nekaj časa, pač ne dvigneš telefona če te kliče, pač ne odpreš vrat ko zvoni, ker tako ne ve če si doma ali pa te ni, tu pa moram živet. Zaklenli smo, oziroma smo dali enostransko kljuko gor, kar bi že mogli takoj naredit. Zaenkrat tako. Rešitev pa je najboljša, da gremo čimprej od tod in 1 krat na teden ali pa še bolje na 14 dni na obisk. pa ne jamram in ne tarnam, le za nasvet sem prosila, saj imajo ljudje različne izkušnje . lp
|
|
|
si predstavljate čez 10 let...?muškaSi predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?da (
86%)
ne (
6%)
ne vem (
8%)
Število vseh glasov: 542Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!