|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoč (moja tašča)
8.2.2007 1:08:10   
Anonimen
Iz vsega srca mi kriči na pomoč, ker  me tašča in tast ter njuni odnosi z nami tako utesnjujejo in vse skupaj prepad med menoj in fantom le povečuje.

Naj na kratko povem, da živimo že 5 let v isti (njihovi hiši), midva imava svoj vhod. S težavo sva si v parih letih s krediti, ki jih bova 10 let odplačevala  uredila stanovanje z ločenim vhodom.  Še kar smo se razumeli in je še kar šlo. ...tukaj pa se situacija zaplete...  Vse dokler nisva dobila otroka, ki sva si ga oba želela.     Tašča je mesec kasneje tudi odšla v penzijo in je zdaj cele dneve doma, tast je pa že prej bil doma.

In se je začelo,...  Prvič mi je počlo že par dni po prihodu iz bolnice, ko sta bila pečena in kuhana gori pri nas.   Sem povedala da me to moti, in je bilo bolje 1 teden. Spet mi je počlo, spet je bilo nekaj časa vredu, pa spet,...  

Mali je zdaj star 9 mesecev.   Prej se z partnerjem v 10 letih nisem toliko prekregala  zaradi njegovih starih koliko sem se od rojstva najinega sončka.  Nič jima ne reče, ker misli da jaz pretiravam. 
Naj povem, da mi nonstop govorijo, naj ga prinesem dol k njima, pa tašča skoraj vsak dan 3 krat pride gor, pa hoče vsaki dan na sprehod z njim, ker drugače revček sploh ni zunaj, pa kak se mali zbudi, sliši dol, pa je že gori .... pa nonstop rine v njega, pa tuli ko gasilski avto, tudi ko se jaz igram z njim.   V glavnem gre mi tako zelo na živce, da sem cela nervozna in že cist obupana. Ona pa kot da to ni nič. Kot da je njen. 
Redki so trenutki, ko smo lahko vsi trije doma.    Partner pride ob 4 domov, mali gre spat, pa ni 10 minut mogoče gor ko se zbudi, evo ti tašča na stopnicah.    ;;Sem prišla k tebi, če te nič dol ne prinesejo;;   Na kozlanje mi gre.    Pa cel dopoldne je bil pri njej , ker sem imela nujne opravke v mestu.   Jaz ne vem kaj bi ona rada?  Prevzela mojo vlogo ali kaj.    Nonstop mi govori kaj mu moram dajat, pa na kaj ga moram navajat, pa  naj pazim da se ne bo prevrgel, pa če mam dudo zanj? Pa ,......
Jaz ne vem, če je vse to normalno, ali sem le preobčutljiva ali kaj?  
Enostavno ne morem več tako živeti, da bom z dneva v dan nekomu govorila kaj me moti.   Onadva mislita da bomo zdaj otroka vsi vzgajali kot je prav! 

Vsako nedeljo ko imajo obiske pride gor po malega, češ da ma babica obisk, pa da naj pride dol!   Meni pritisk kar naraste.   Ko enostavno nismo šli, pa sem bila jaz tista ko divjo gleda, pa ko kompliciram, pa pol sploh k nam nočejo prit, ko me zašimfa, kak sem težka

V glavnem vse skupaj sem zelo raztreseno povedala, pa še bi lahko naštevala.

Ne mi zamerit, dajte mi kak pametni nasvet, kako se jih rešit?

Manja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na pomoč (moja tašča)
8.2.2007 1:11:30   
Anonimen
Pa ne mi govorit o podnajemniškem stanovanju , ker res nimava sredstev. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 1:31:42   
Mavrična zvezdica
No, pri nas je malo drugače pa vse eno. Moja tašča je kot tvoja tašča, le da ne živimo skupaj. Če bi bi jaz ponorela. Resno.

Tudi moj je prve mesece samo poslušal kako sem jaz norela in ga prosila naj kaj naredi, pa je žal naredil le malo. Nato pa je meni enkrat počil filem in sem ji jasno in glasno povedala kaj dopuščam in kaj se mi zdi skrajno neprimerno in česar ne pom tolerirala. Nos je bil seveda do tal, govorila z mano tudi nekaj časa ni, sedaj pa imamo mir. Zdaj me večkrat celo vpraša, preden kaj naredi (oz. vpraša mojega moža in ji ta odgovori).

Dejansko je tako, da ji moraš postaviti MEJO - in verjemi mi, da je bolje prepir in zamera sedaj, kot pa ko bo otrok star npr. pet let.

Pred tem pa ne pozabi:

1. pogovori se s partnerjem in povej mu, kaj boš naredila, če on ne bo uredil stvari (jaz sem mojemu rekla, da si je konec koncev sam kriv, ker stvari ni pravočasno uredil in se je kar strinjal)
2. ne pozabi na 'KORENČEK' - torej ne pozabi jasno povedati, da si vesela, da ti občasno pomaga pri varstvu ipd. in si želiš, da bi se vsi dobro razumeli itd.
3. ne obtožuj in ne debatiraj, ampak jasno naštej kaj te moti in zakaj
4. razmisli, če morfa ne bi bilo dobro, da sta prisotna tudi tast in partner, da se izogneš morebitnih kasnejših 'obračanj besed'

Moja se je že takoj hotla z mano bockat pa sem ji kar rekla ... veste kaj, par stvari bi rada povedala, pa ne zato ker se hočem kregat, ampak zato, ker bi rada, da se to razčisti, prosim ne prekinjajte me, ko končam, bom pa tudi jaz vas poslušala brez prekinjanja...

Upam, da situacijo uspešno rešite.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 1:52:08   
petra81
Joj, te popolnoma razumem! Sama sem ji že dolgo preden sva dobila otroka, povedala kaj in kako! Pa ne živimo v isti hiši, ampak v sosednjih! In ko sem bila na porodniški, bi bla ona kar po petkrat dopoldan tukaj! Sedaj, če mi ne paše, ona lahko zvoni kolikor hoče, ampak notri pa ne pride! Potem pa kliče sinkota, da ji ne pustim videt vnukinje, pa jo vidi vsak dan! Ampak otrok je moj in tud dom je moj!!!

Moj nasvet je tak: zakleni vrata, če nič drugega ne pomaga! Če si ji že razločno povedala, da te moti! Zakleni jih!! Saj so tvoja!!! Po moje ji bo dalo mislit!!!

Vso srečo in pogum punca!!!!

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2007 9:38:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz ne vem, če je vse to normalno, ali sem le preobčutljiva ali kaj?  

Ne, ni normalno in ti nisi preobčutljiva. Če tvoj ni sposoben razčistit s svojimi tastarimi, boš pač morala ti. Zberi pogum in ji povej, kar ji gre in ji zapri vrata. Ni vstopa. Pika. Takrat, ko si ona zmisli, sigurno ne. Jaz sem sicer imela lažjo nalogo, ker moja tašča živi 100 km stran, pa mi kljub temu uspe popit neverjetno veliko živcev, tako da bi jo pomoje itak fentala, da bi v isti bajti živela. Mene je morila po telefonu non stop, me gnjavila okoli tamale in sem se ji enostavno nehala javljat. Zdaj me ne kliče več. Sicer imamo še vedno drugačne kolobocije, ampak je pa veliko bolje kot prej. Je pa precej pomembno, kakšno podporo imaš v partnerju. Mene mož delno podpira. Delno zato, ker mi da prav, nima pa jajc se zoperstavit svojim tastarim. Sem sama v tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2007 9:58:39   
total
Dober ,da nimam takšne tašče,ker bi enostavno popi*... da bi blo joj. Povej svojem in razčistita to takoj.Jaz že ne bi bla tiho...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2007 9:58:40   
Strawberrie Cherrie
Sem imela podobno situacijo, s tem da je bila gor pri nama tudi do 15x v 8h, ko je bil moj v službi - RESNO! In to skoraj vedno ravno ob tistem času, ko je mali učke že kar skup vlekel in bi potreboval samo še minutko ali dve nošenja in tišine, pa bi bil KOMAuser posted image - ona pa gor, vrata so se odprla, mali učke gor, ona pa začela grulit - a si že pokonciuser posted image user posted image , a si učke pokazaluser posted image a si pri mamiciuser posted image a prideš k babiciuser posted image ; njej pač ni bilo jasno, kako otrok zaspi, ko ga nosim in ne, ko ga položim v posteljo!user posted image In vedno, ko sem rekla - TRUDIVA SE ZASPATI...je blo, daj ga v posteljo, s tem ko ga nosiš, ga boš samo razvadila, kdo ga bo pa nosil, ko bo težakuser posted image user posted image Imela sem že 1/2 živčnega zloma, potem pa je moj en ljubi dan prišel domov, pa nisem jokala pa nič,ampak sem enostavno mu rekla - glej govorim popolnoma zadnjič, predenj bo jaz naredila red. Tvoja mama je bila danes gor 15x, od tega se je tamali tulil kot user posted image , ker je bil zaspan in ni mogel zaspati. Da ne omenjam tega, da sem imela popolnoma nepospravljeno, nepomito itd. Prosila sem ga, naj ji reče, da naj pride gor 1x dnevno in naj ima malega celo uro in se igra z njim, bo mene malo razbremenila, da bom lahko pospravila, pa še ona bo imela tamalega.
No in moj je to res povedal, ampak ona se ni strinjala v smislu, da eno uro ga pa ona ne more nosit -> no, pa je moj rekel, da ga bo pa on dol prinesel vsak dan, da se vidijo. In to je to. Imamo mir, tudi še vedno skupna družinska kosila, ampak gor pride pa mogoče le 1x tedensko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2007 10:40:39   
lenika
Obup. Zakleni vrata, z njo pa se dogovori kdaj točno ji boš prinesla otroka. Naj ga dobi 1 uro na dan, ti pa vmes kaj naredi ali skoči s kolegico na kavo in to bo popolnoma dovolj in tako bo volk sit in koza cela.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2007 11:25:38   
polma
Živijo vsem!  Zakaj sploh moramo imet take debate?! Za bruhat!!!
Anonimna, pazi na vajin odnos s partnerjem. Punce so ti dobro svetovale, sploh BarbaraC, ki ti pravi, da se pogovori  najprej z njim.
Mene je to koštalo zveze. Pač, sem ga spoznala v luči brezjajčneža, ki se ne bi zameril mami nikoli.
Jaz žal mislim, da se z mamo ne smeš spustiti  v ta pogovor dokler on ne pristane. Pri nas sta bila onadva  (tast je bil že pokojen) proti meni, to  je bilo grozno. Pa sploh nismo živeli skup! Ko sma mislila začet zidat pri njej, sva porušla najin odnos in nisva več skup. Pazi na svoj zakon! Žal boš morala bit ti močnejša, da boš opreživela vse to, ker tega reas ne smeš več dovolit. Držim pesti zate!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2007 11:41:11   
kalbo
Hja, ne vem, po napisanem imam občutek, da ti ravno ne spoštuješ svojih priženjenih staršev. Na tvojem mestu bi začel najprej s te strani in šele potem naprej. Se pa strinjam, da je težko, ker sin svoji mami le s težavo reče ne. Vedno je lažja obratna situacija, ker tast in zet lažje preneseta nesoglasja. Če ne drugje za šankom. Hčerka je pa z mamine strani vedno drugače vzgojena kot sin.
V to boš mogla it s polno mero razuma in potrpljenja in ni vrag, da ti ne uspe. Težava je pa že od prej, ker se tašča pri vama počuti doma, kar pa sploh ni dobro. Najprej je treba to razčistit z enostavno potezo, ki se ji reče obrniti ključ v ključavnici. Ne vem sicer, če jeste spodaj. Če je temu tako, je treba tud to prekinit, ker če jeste spodaj niste ravno odvisni sami od sebe. Tvojega pa poizkusi z ženskimi čari prepričat. Težanje in kreg pa gotovo ne spadata med ženske čare.

Pa vso srečo.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2007 11:52:01   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz ne vem kaj bi ona rada?  Prevzela mojo vlogo ali kaj. 

Tud jaz imam pri nasi tak obcutek.
Dokler je bil mali, kot tvoj, je se nekako slo, ceprav je slo veliko zivcev.
Potem pa se je zacelo. Podkupovanje, sem ti kupla to, sem ti kupla ono, ti bom kupla to,.... mami ti nic ne pusti, ti si najboljsi, nikoli se ne smejo kregat nate,....bla-bla-bla.
Nekako pri letu in pol, dveh letih, ga je obrnila cist na svojo stran. To sele boli. Ko ti lastno dete nasprotuje in ima raje njo, ker mu vse dovoli....user posted image  Zdaj bo star 4 leta.
S tamalim se ni zacela, ker ji ne dovolim blizu- naj omenim, da izkoristi vsako sanso, da otroku kaj porine v usta, po moznosti malo pred kosilom. Star bo 11 m, in samo cakam, kdaj ga bo zacela tud njega podkupovat...user posted image

No pa sem se jaz olajsala svojo duso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2007 12:04:37   
rija
Jaz bi znorela, da se mi tak meša v življenje. Res.

Ampak, a ni iz vaših postov čutiti malo pretirane posesivnosti, ljubosumja?

Elis@: čist ga je obrnila na svojo stranuser posted image  Daj no, ti si še vedno njegova zlata mamica....

...vox populi...

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2007 13:10:56   
Anonimen
ker  me tašča in tast ter njuni odnosi z nami tako utesnjujejo in vse skupaj prepad med menoj in fantom le povečuje.

Mislim, da imaš po napisanem osnovno težavo v odnosu s fantom? Prepad ze obstaja, verjetno tudi zaradi drugih razlogov, stalno sobivanje pa ti onemogoca, da bi na odnos pogledala s perspektive lastne odgovornosti.

Obcutek imam, da si zelo posesivna do otroka, tasca pa zeli imeti kontrolo nad vsem. Ona vdira v vas svet, ti "trgas" otroka od nje.

Kaj naredit? Bodi karakter, pusti otroka tasci v varstvu za nekaj casa, vidva s partnerjem pa pojdita v neko drugo okolje in z razdalje premislita stvari. Na sprehod, na plavanje, na kavo; nekam, kjer se pocutita dobro in se bosta lahko pogovarjala.

Taksne situacije niso prijetne; a prevaliti krivdo za slab odnos na nekoga tretjega, v tem primeru tvojo tasco, je blazev zegen. S tem na naredis nicesar. Prevzemi odogovornost za svoje odlocitve in besede, pa ti (vama) bo hitreje jasno, kje so mozne resitve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2007 14:30:30   
CAPA
Jest pa moram rečt, da se pa jaz prav razveselim tašče, ko pride k nam gor pogledat svoja vnučka. Če ona ne pride, grem pa jaz dol...user posted image user posted image

Isto živimo pod isto streho, isti vhod, ločeno gospodinjstvo. Včasih se zgodi, da se malo postrani pogledamouser posted image , pa kaj, vse mora bit..user posted image user posted image

V tvojem primeru je seveda čutiti dosti bolj nelagodja, še posebaj ker je tašča je v pokoju in ima več časa. Moja še hodi v službo.

Nekaj pa ti vseeno svetujem. Trenutno si na porodniški z enim otrokom in imaš ves tvoj čas posvečen user posted image . Ko pa boš šla v službo, jo boš pa še rabila (če user posted image  ne bo šel v vrtec). Pa tudi ko jih boš mela dva ali več,... ti bo pasalo, da ti jih kdaj pomerka. Verjamem, da ti trenutno stanje ne ustreza... probaj malo tudi potrpeti (seveda ji lahko poveš kaj te moti, sam ne pretiravaj)!

Upam, da se situacija uredi...
lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2007 18:01:06   
Anonimen
Meni pa ni jasno, kako ne znate v svoji hiši (stanovanju) narediti reda. Pri nas je to tašča prakticirala samo 2 dni (bila je celo tako daleč, da je seštevala minute, kako dolgo je s sinetom bila moja mama in kako dolgo ona)user posted image . Dokler meni ni počil film. Celo moj pravi, da me tako besne še ni videl. Povedala sem ji, da bom za otroka skrbela jaz in ne ona. Če mi želi narediti kakšno uslugo, naj mi jo naredi, ampak v stanovanje pa mi ne bo lazila vsakih 5 minut (mater, pa jez se tudi tuširam in grem iz kopalnice naga...). In od takrat dalje se je (čeprav živimo v isti hiši) pri nas potrebno najaviti. Vsi, brez izjeme.

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2007 19:46:15   
petja
Draga moja, kakor si boš postlala, tako boš imela! Naredi red zdaj, ker drugače ti ga ne bo uspelo ... čakat še nekaj let, potem pa znoret, takrat te itak ne bo nihče resno več jemal.

Sicer sploh ne razumem, da še nisi nič rekla, da se kregaš s svojim partnerjem glede tega user posted image . Sej imaš usta, pa direkt tašči reč! Ja, pa bo užaljena, pa se bo nekaj časa grdo držala, pa kaj! Konec sveta ne bo, mogoče ji bo celo kapnilo, da res dela nekaj narobe, pa se bo spremenila.

Pa glede na ta, da si napisala, da imata ločen vhod, verjetno vrata tudi imata in ključ ... pa zakleni, a je to prepovedano?

Pa ko ti pride težit, ji povej, da gre zdaj otrok spat, da naj se vrne čez dobro uro. Pa ko ga hoče peljat ven, ji reči, da si se ti ravnokar oblekla in da greš ti ven z njim in da bosta skočila še do ene tvoje prijateljice. Da pa lahko ona v tem času naredi večerjo user posted image  (mal šale mora bit).

Joj, če bi moja tašča kaj takega poskušala men izvajat, bi zelo hitro razrešili dileme! Brez popuščanja z moje strani, nisem njen otrok, da bi me "komandirala", sem odrasla oseba s svojo voljo, svojim mnenjem ... hkrati pa mora tudi ona mene spoštovati, tako kot jaz njo. V tvojem primeru pa ni tako. Pa imaš pravico zahtevat, da se te spoštuje!

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2007 19:52:42   
Marogica
Anonimna, to pa je res kriza. Resnično si česa takega ne znam predstavljati. Pa to je tako, kto da bi živeli pod eno streho, brez posebnega vhoda. To je tako, kot da stanujete na železniški postaji. Me kar zmrazi...

Saj ne vem, kaj svetovati. Resnično se najprej pogovori s partnerjem, vsaj poizkusi in to v miru. Mogoče tako najdeta skupno rešitev, kako omejiti obiske iz spodnjega nadstropja.

Če pa ne bo šlo mirno, pa enostavno zaropotaj.  Bodo najbrž užaljeni, pa boš vsaj tako imela mir.

Ma, res ne vem....

Dosti sreče, anonimna

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2007 21:27:32   
iva01
Si sploh ne morem kaj takega predstavljat, tašča je čist na drugem koncu slovenije (hvalabogu), mi trije pa živimo  v hiši mojih staršev, ne morem ti povedat kako si jez želim da bi si kdaj kdo vzel par minut časa pa prišel mal k nam gor, sploh prvo leto ko sem bila na porodniški veš kaka kriza je bila, ko ti nima kdo kaj pomagat, ko nemoreš brezskrbno niti na WC it. Sej je res da kar je preveč je preveč, in z kreganjem neboš ničesar rešila.  Z taščo se pogovorita, če hočeš biti samostojna bodi v vseh pogledih in ji to tudi povej, pa tud reč ji da lahk pride na obisk ampak ne cele dneve gor viset pri vas, in da boš zelo srečna če ti bo otroka popazila kdaj ko boš imela opravke v mestu al kar koli že.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.2.2007 8:16:51   
majamo
Hvala vam za odgovore.   bom mogla malo razmislit.

Pri nas ni vprašanje, da ne bi spoštovala njegovih staršev.  Jaz vem da nam nočeta s tem nič slabega, še najmanj pa otroku.  Prej je obratno.  Onadva sta čist bolana nanj in v tem je problem.   Ko sta imela svoje otroke nista nikoli imela časa zanje,  za njih je skrbela stara mama.   Zdaj pa imam včasih občutek, da bi rada marsikaj popravila in nadoknadila zamujeno.    Zaradi tega hočeta vsak prosti trenutek preživeti z njim in se sploh ne zavedata kaj počneta.   Hočeta vedeti kje je bil oz. kam smo šli, pa zakaj, pa da mu ni treba iti če noče,...      Zdaj ga enostavno zraven vzamem, ampak kaj bo žez leto?   jok pa še enkrat jok.

Drugače nista slaba človeka, če me je kdo napak razumel.   Sem jima že večrat povedala kaj me moti in je bil en teden mir, pol pa spet po starem.   ;;  moram ga malo videt;;  kaj spi;;  kaj je;;  pa se kar vsede, pa včasih pol ure sedi.  Sej vem da ji je dolgčas, ampak kaj jaz morem.   Družina je pa moja a ne? 

Posesivna do otroka??  Mogoče sem malo res, ampak, da ne morem biti sama z njim nikoli zunaj, da mi ne bi nekdo zraven stal, pa rinil v njega? To je vsaki dan, da ne bo pomote.   Pa takoj ko se zbudi je že nekdo zraven? Pa da ti nekdo ko si še v pidžami zjutraj ob 8 stoji zraven.   Ne vem no.   Jaz temu ne bi rekla tako.    Pač želim biti  z otrokom, saj ne bom mogla biti nikoli več toliko časa, ko bom v službi. 

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2007 8:25:24   
kalbo
No, torej sem bil v zmoti. Se ti opravičujem. Edina rešitev ti je obrniti ključ in naštimati zvonec.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.2.2007 8:41:54   
Anonimen
ON mora razčistiti s svojimi starši.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2007 9:59:35   
tulip
Ja, bo treba resno zarohnet pa ključ na vrata.
Saj bodo dolgi nosovi, a bo vsaj mir.
Moja mama vedno pravi, da morajo biti mladi posebej in stari posebej, drugače ni nič. Pa čeprav s ključem v vratih!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.2.2007 10:25:29   
VERONICA
Samo zaklepanje vrat pomaga. Pa se kasneje zelo opravičuj: nisem mogla odpreti, sem ga previjala. Naj zastopi da ne more VSAK moment notri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2007 10:35:32   
Felicity
Jaz pa ne razumem zakaj toliko ljudi rine k svojim staršem (ali njegovim). Si tam uredi stanovanja in potem jamrajo da nimajo svojega miru.
Seveda ne, če pa niste na svojem, ste na njihovem.
Če hočete živeti v njihovi hiši, tudi s svojih vhodom (ni važno), morate vse zgoraj našteto,  vzeti v zakup.
Nikoli ne bo tako kot da ste v svoji hiši, ker enostavno niste. 

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2007 10:37:39   
lemavrica
Za naju so tud hotl da bi živela v isti hiši kot njegova dva ampak jest si raj lukno v kolen zvrtam kot da živim tam. Pravim da mora biti min.20km varnostne razdalje oz. tolk da tašča ne more sama k nama pridt.
Predlagam ti da ji probaš na lep način povedat kaj te moti drugače pa najbolj da to naredi tvoj mož.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?