|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: na pomoč (moja tašča)
9.2.2007 10:41:00   
Anonimen
Moje kratko mnenje: vzemi to v zakup, da niste na svojem in mira ne boste imeli na nobenem koraku. Če ti že ne bodo hodili v stanovanje, bodo pa vohunili za vami, kje ste, kdaj pridete.... ljudje so pač različni, niso vse tašče iste...glede na to, kolikokrat si jim rekla glede tega in tega niso upoštevali, zna biti nadaljne moledovanje še bolj kritično. Občutek imam, da vsak prepirček vodi k novemu prepiru.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
9.2.2007 10:45:11   
Felicity
Še to sem hotela dodat:
V bistvu te občudujem, tebe in tvojo potrpežljivost, ker če bi bila jaz na tvojem mestu bi jo že poslala v tri _____ (dobesedno).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.2.2007 12:09:54   
kalbo
Jaz pa ne razumem zakaj toliko ljudi rine k svojim staršem (ali njegovim)

Draga dama, zato, ker za kaj drugega ni blo denarja. Enostaven in preprost odgovor.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.2.2007 12:19:14   
Felicity
Spoštovani gospod,

Jaz pa mislim da zato, ker je to najenostavnejša rešitev.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.2.2007 13:10:11   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Spoštovani gospod,

Jaz pa mislim da zato, ker je to najenostavnejša rešitev.

Motiš se, velikokrat maš na izbiro to ali pa pod most. Sploh pa če nemoreš dobit kredita, ali pa je ta premajhen za nakup stanovanja ali gradnjo hiše!!!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.2.2007 13:29:01   
Anonimen
kalbo

Jaz pa ne razumem zakaj toliko ljudi rine k svojim staršem (ali njegovim)

Draga dama, zato, ker za kaj drugega ni blo denarja. Enostaven in preprost odgovor.

Jaz tudi ne razumem. Zakaj se odločite za otroka, če nimate lastne strehe nad glavo? Ali res ne veste, da je s starši težko, večkrat nemogoče živeti?

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
9.2.2007 13:36:23   
lemavrica
Kaj po tvoje naj imajo otroka samo tisti ki si lahko kupijo ali najamejo svoje stanovanje? Ker v tem primeru bi bilo še manj otrok kot jih je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.2.2007 13:39:46   
Anonimen
Ne vem, zakaj se odločijo zanj, če vedo, v kakšnih razmerah bodo živeli z njim in bodo vsi nezadovoljni. Ne vem, če ravno vsem leta za vratom stojijo, da se v taksnih okoliscinah MORAJO odlociti za otroka. Drugega razloga, razen let, ne vidim. V ostalih primerih se da pocakat in si prej urediti zivljenje tako, da bo znosno.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
9.2.2007 13:58:52   
Felicity
Še nekaj v razmislek...

Kaj pa če bi starši živeli v stanovanjih (majhnih, kjer ne bi bilo prostora še za eno družino)? Kam bi pa potem šli? Ali pa ne bi imeli otrok?

Pod most?
Koliko jih pa živi pod mostom z majhnim otrokom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.2.2007 14:03:51   
Anonimen
Kaj pa če bi starši živeli v stanovanjih (majhnih, kjer ne bi bilo prostora še za eno družino)? Kam bi pa potem šli? Ali pa ne bi imeli otrok?

Verjetno se že pred rojstvom otroka vprasas, ali bo zivljenje s starsi znosno ali ne. Ne vem, ali se ljudje tako slabo poznajo in se kar odlocijo ziveti skupaj, ali pa se tega sploh ne vprasajo.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
9.2.2007 14:06:56   
mika
jaz pa mislim, da ni nič narobe, če mladi živijo v hiši s starši. problem nastane, če se med seboj ne znajo dogovorit.
anonimna je napisala, da so se pred rojstvom user posted image  dobro razumeli, v čem je pa sedaj problem?
mislim, da je glavni problem ta, da se boji, da bi ji tašča prevzela vlogo matere. ko bo to prerasla in bo spoznala, da nje kot mamice ne more nihče nadomestit, kaj šele odrinit stran, ne bo več tako občutljiva na taščo. ona je najverjetneje cela nora na vnuka in se ne zna brzdat. anonimna,zato ji je treba razložit, kaj te moti. barbarac ti je dobro napisala.

mi smo 4 leta živeli z mojimi od tega dve leti z user posted image , pa ni prišlo do nobenega konflikta. imeli smo skupno gospodinjstvo, mi pa dve sobi in kopalnico. vsaka pomoč je bila dobrodošla in mi niti na misel ni prišlo, da bi kdo hotel prevzeti mojo vlogo. ko je moj ati prišel iz službe je user posted image  bila njegova. nosil jo je in ji pel, potem sta pa skupaj zaspala. jaz sem si pa tudi lahko odpočila. tudi mama in sestra sta mi veliko pomagali in sem jima zelo hvaležna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.2.2007 14:18:28   
kalbo
Mič, felicity.... po vajino imajo pravico do otrok le ljudje, ki si lahko bajto privoščijo. Ej dami, je veliko drugih stvari pomembnejših kot lastna hiša.

Groza, kakšno bolano razmišljanje.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.2.2007 14:20:34   
kalbo
Felicity in kje ti živiš, če ni skrivnost?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.2.2007 14:21:28   
mika
Mič, felicity.... po vajino imajo pravico do otrok le ljudje, ki si lahko bajto privoščijo. Ej dami, je veliko drugih stvari pomembnejših kot lastna hiša.

Groza, kakšno bolano razmišljanje.

tole sem prej pozabila omenit, tako da se podpišem.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.2.2007 14:22:26   
Anonimen

Pravico imo vsak, samo odgovornosti ne zna in ne zmore vsak prevzeti.

Zaziveti pri starsih, ker je to najcenejsa in najudobnejsa resitev, je lahko. Tudi potem jamrati, kako neznosno je zivljenje z njimi.
Odgovornost se zacne, ko si glede na dane razmere upas reci tudi ne, ne bom zivel z njimi, ker ne bomo sfolgali. Kar pa ne izkljucuje, da nekateri shajajo popolnoma sprejemljivo za vse.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
9.2.2007 14:24:25   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Naj na kratko povem, da živimo že 5 let v isti (njihovi hiši), midva imava svoj vhod. S težavo sva si v parih letih s krediti, ki jih bova 10 let odplačevala  uredila stanovanje z ločenim vhodom.  Še kar smo se razumeli in je še kar šlo. ...tukaj pa se situacija zaplete...  Vse dokler nisva dobila otroka, ki sva si ga oba želela.     Tašča je mesec kasneje tudi odšla v penzijo in je zdaj cele dneve doma, tast je pa že prej bil doma.

Se strinjam, da včasih pač ni druge rešitve, kot pa stanovanje poleg staršev. Glede na zgoraj napisano pa anonimno razumem in ji sploh ni za očitati, zakaj se je odločila za otroka, saj je jasno povedala, da je prej še kar šlo. Kako pa naj bi vedela, da bo rojstvo otroka naredilo tak preobrat v taščini glavi?
Vsega pač žal ne moreš vedeti, niti predvidevati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.2.2007 14:28:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Še kar smo se razumeli in je še kar šlo. ...

saj je jasno povedala, da je prej še kar šlo.

Da še kar gre, ne pomeni, da gre.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
9.2.2007 14:30:04   
kalbo
Sej že vrabci na RR čivkajo, kaj si mislim o teh stvareh. Za uspešno življenje s tastarimi je potrebno sklenit najprej par kompromisov in že v štartu odstranit vsa možna jabolka spora. Je pa ta stvar koristna za vse vpletene. Na žalost se pa ogromno tastarih tega ne zaveda in lepo gonijo svoje. S takimi tastarimi jest zagotovo nebi šel živet.

Če bi pa oba z ženo odrasla v bloku, bi pač iskali druge poti. Tako je bila pa ta najbolj racionalna za vse. Imaš pa ogromno ljudi, ki imajo lastne družine in hiše pa se potem dnevno vozijo prehranjevat k staršem. To je pa tud super odgovorno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.2.2007 14:32:31   
pety78
Še kar gre, pomeni, da gre. Vsaj za moje pojme. Nikoli pa seveda ni tako, da ne bi moglo biti še bolje. Mi smo stran od staršev, pa nam gre še kar. Zakaj? Ker smo v najemniškem. Gre še kar, ampak gre. Se ne pritožujem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.2.2007 14:32:37   
lemavrica
Pri plačah v SLO in št. stanovanj ki jih zida stanovanjski sklad  je zelo težko pričakovati da si bo mlad par do 30let lahko kupil stanovanje. Midva sva imela zgolj srečo da se je z njegovimi dalo zmenit ( po parih letih ) da nama posodijo denar za stanovanje. Ampak zdaj ne pomeni da imajo vsi starši toliko našparano. Po 30 letu je pa že kar malo pozno za prvega otroka.
In potem taki ostanejo v isti hiši s starši. In zelo malo jih je ki se skor 100% razumejo, še tisti ki imajo varnostno razdaljo se ne.

Pa strinjam se s postom od Kalba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.2.2007 14:33:32   
Anonimen
Ne vem, kaj misliš in bore malo me zanima.

Ampak...preden označiš nekaj za bolano razmišljanje, preberi od začetka do konca, da ne boš izpadel bolan ti.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
9.2.2007 14:33:33   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Felicity in kje ti živiš, če ni skrivnost?

Ni nobena skrivnost.
Ne boš verjel v najemniškem stanovanju za 300€/mesec, pa lahko bi bila pri mojih ali pri njegovih starših.
Pa nisva hotela.
Vse za ljubi mir. 

felicity.... po vajino imajo pravico do otrok le ljudje, ki si lahko bajto privoščijo. Ej dami, je veliko drugih stvari pomembnejših kot lastna hiša.

Jaz tega nisem nikoli rekla.  Očitno si napačno razumel.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 47
9.2.2007 14:35:37   
mika
Kako pa naj bi vedela, da bo rojstvo otroka naredilo tak preobrat v taščini glavi?

...in v glavi anonimne. nekatere ste preveč občutljive na tašče ravno zaradi tega, ker mislite, da vam  hočejo prevzeti vlogo.  potem vam v glavi zavre, tako da sploh ne morete normalno razmišljati, kaj šele tašči na lep način zadevo obrazložiti. bognedaj, da vas kaj vprašajo ali povejo, so že pametnjakovičke, ki vam solijo pamet.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.2.2007 14:41:43   
pety78
Vsaka tašča je imela svojo priložnost vzgajati otroka. In če je vse to res, kar pravi anonimna, potem je res skrajni čas, da se ji kaj obrne v glavi in naredi že končno red. Mislim, da ni nobene takšne tu, ki bi to prenašala.

Hvala bogu za mojo taščo! Res! user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
9.2.2007 14:43:44   
kalbo

Ampak...preden označiš nekaj za bolano razmišljanje, preberi od začetka do konca, da ne boš izpadel bolan ti.
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Mi je povsem vseeno, komu bom izpadel bolan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?