citrončica
|
O,MetuLJchy, jaz razumem,mi je kar nasmešek pričaralo na obraz,ko sem o avtu prebrala ,super,čestitam,pa velikooo lepih,srečnih,varnih km preživita skupaj!! Midva sva praznovala pri naših doma,smo tudi že pop skupaj skuhali večerjo,okrog 11ih pa smo šli v mesto in tam na trgu pričakali 2009,še malo zaplesali,tam ob pol2 pa spet proti domu,je bilo prav luštno na koncu,sva včeraj zvečer pozno prišla domov,in se zdaj tudi naspala,meni je včeraj kar manjkalo nekaj uric , tudi jaz mislim,da zna biti leto 2009 pozitivno,predvsem če ga bomo tako vzeli,najbrž bo pa-predvsem spomladi,krizno za ljudi,ki bodo ostali brez dela,in upam,da bo tudi tokrat veljal rek,da je vsaka stvar za nekaj dobra,in da si tudi ti ljudje najdejo vir zaslužka za normalno življenje. Sicer pa bodo tile dnevi še pestri,jaz danes obiske čakam,pa do Lj imamo namen še en dan it,če nam jih ne bo prej zmanjkalo ,bomo videli, uživajte praznične dni v družbi najdražjih, jaz mislim,da bom šla nekaj sladkega spečt zdajle,imam ravno voljo.... pa-pa
|