andreja2000
|
Pozdravljene drage moje pozitivke! Najprej bi rada namenila nekaj besed moji dobri prijateljici monikap-draga moja,najprej še tukaj zares iskrene,iskrene čestitke za .Ne moreš si misliti,koliko sreče občutim zate,s tabo vred sem tako težko čakala na ta dan,na to prekrasno novičko in vsak dan sproti mi je lepši,ker vem,da si končno tudi ti srečka .Iz vsega srca ti želim kar se da lepo in veselo . Sem vas bolj na hitro prebrala in moram priznati,da ko sem brala poste od YULIAH,me je začelo pošteno stiskati v prsih,vendar nekje globoko v sebi sem čutila,da bom prišla do posta,ko se mala pikica od YULIAH le prikaže.Uh,pa je stiska v mojih prsih popustila in od veselja,da je pikica se le pokazala, sem kar poskočila,suuuupeeer .Tudi tebi,draga YULIAH želim mirno in veselo in vedi,da te imam velikokrat v mislih in da sem tudi tvojega pluska neizmerno vesela. in ostale punce tudi vaš dan bo prišel,tako kot smo ga me dočakale,ga boste tudi ve in vedite,da vsaki posebaj želim,da se to zgodi čim prej.Verjamem pa,da se to zgodi,ko pride tisti pravi čas,čas ko se vaša pikica naseli pod vaše srčeke.Mnoge imate za sabo že trnovo pot,veliko izjokanih solz,težkih dni,pa vendar vas vedno znova obišče upanje in to je ravno tisto,ki vas bo nekega dne pripeljalo do vašega ,boste videle.Držim pesti za vsako izmed vas in mislim na vas. In kako smo mi? Ja sunkovito rastemo,stari smo 10,5 mesecov,že delamo prve samostojne korake-je tako luškana ko previdno gre po dnevni sobi z dvignjenimi rokicami in lovi ravnotežje,čez dan skoraj nič ne spimo-no včasih 10-15 minut,počnemo vragolije-je oni dan odprla pečico na štedilniku,splezala na vrata od pečice in že z rokicami stikala po štedilniku.Še dobro,da ni bilo ničesar na njem.No,trenutno pa imamo bronhitis in jemljemo AB in že gre na bolje,vsaj videt je tako. Minilo je že pol leta odkar ni več moje mami ,jaz pa jo vsaki dan bolj pogrešam. Moja sestra je zakljućila z kemoterapijami,konec meseca začne z obsevanji in še vedno je občudovanja vredena polna optimizma. No,toliko bolj na hitro od nas. Imejte se lepo in pošiljam vam veliko pozitivnih misli.