|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
17.10.2008 9:02:29   
metuLJchy
sanela a veš da imaš spet malo rozaste blede krvavitve user posted image  komaj kaj, ampak je, boli me ne pa nič. Bomo videli kaj se kuha ta mesec

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
17.10.2008 9:03:03   
metuLJchy
sory imam krvavitev, ne imaš

Neposredna povezava do sporočila: 1102
17.10.2008 9:09:49   
a.jrad
Hej Metuljchy, tudi jaz čakam drugi teden v četrtek, da bomo delali test!
Zadnja m je bila 25.09., od 5do 9 dne jedla 2 tbl klomifena na dan, do včeraj sem imela veliko prozorno bele, vlečljive sluzi, malo špikanja spodaj, prsi oz.bradavičke me že kar bolijo, tako da upam na user posted image user posted image . Ampak krvavitve pa nisem imela nobene. A ti imaš še kake druge znake?

Neposredna povezava do sporočila: 1103
17.10.2008 9:29:52   
*sanela*
user posted image user posted image user posted image  Punce jaz smislim da ste srečke nosečke!

Jaz nisem imela vgnezditvene krvavitve. Ene imajo druge pač ne. Kar se tiče simptomov tudi nisem imela nobenih, razen seveda M. mi je zamujala. Sm naredila test in je bil pozitiven. Nosečnost sm imela tudi BP. Sam trebušček mi je rastel. Sm imela srečo da nisem bruhala, ker sm itak suhcana (155,43kg).

Bomo čakale lepo novičko čez teden dni user posted image !

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
17.10.2008 9:34:08   
metuLJchy
a.jrad pozdravljena, upam da je pri tebi ovulacija in da boš dočakala en velik user posted image . Bradavičke že znajo kazat na to! Jaz imam vsak mesec kak čuden znak, pa žal nikoli nič pametnega iz tega, tako da vse znake jemljem z rezervo, drugače pa se mi krvavitev do zdaj ni pojavljala, enkrat je bila ravno tako ob enem podobnem terminu, le da je bila bolj mila, tokrat jo že ta drugi dan opažam, je pa blaga.

Upam, da nam boš sporočila lepo novico čimprej!

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
17.10.2008 9:44:03   
a.jrad
Ja tudi jaz upam na najboljše, ampak moram počakat na rezultat do konca naslednjega tedna, ker imam ciklus različen - od 28 do 90 dni.

Jaz navijam za vse nas, da bomo tudi mi končno user posted image .

lp, poročam pa itak

Neposredna povezava do sporočila: 1106
17.10.2008 11:05:00   
metuLJchy
a.jrad ali se že dolgo trudite za dojenčka?

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
17.10.2008 11:33:03   
a.jrad
Ja. že 3 leta.Kot sem že zapisala, lani novembra v 2 ciklusu Klomifena zanosila, a se žal ni obdržalo.Ta čas sem skoz dala laparo in histero, sedaj pa sem na 1 ciklusu Klomifena in upam na najboljše!
Pa ti! Kak dolgo že "čakate" na dojenčka?

Neposredna povezava do sporočila: 1108
17.10.2008 11:33:36   
*sanela*
Kakšno grdo vreme!
Strank ni, dan se ful vleče!

Neposredna povezava do sporočila: 1109
17.10.2008 11:38:09   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Ja. že 3 leta.Kot sem že zapisala, lani novembra v 2 ciklusu Klomifena zanosila, a se žal ni obdržalo.Ta čas sem skoz dala laparo in histero, sedaj pa sem na 1 ciklusu Klomifena in upam na najboljše!
Pa ti! Kak dolgo že "čakate" na dojenčka?

Kaj vse moramo dati skozi da dočakamo user posted image !
Jaz mam srečo da imam enega sončka doma.
Držim pesti da ti bo ta mesec uspelo.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
17.10.2008 11:42:15   
a.jrad
Sanela hvala. tudi sama upam na najboljše! Sicer imam še eno škatlico klomifena doma, če pa letos ne uspe, gremo januarja v neplodnostno, vendar samoplačniško ker ne mislimo več tri leta porabit za čakanje dojenčka.
Tak je pšač življenje in sem se tudi sprijaznila s tem.

lp

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
17.10.2008 11:47:48   
metuLJchy
a.jrad user posted image  upam, da bo čakanje na dojenčka čimprej poplačano, srčno upam da že ta mesec! Jaz čakam enako kot ti, 3 leta, oziroma avgusta je bilo 3 leta kar smo začeli delat na tem.

Važno da ne obupamo in da vemo da bo! Da je to ko strma gora s kupom trnja na poti - a ker smo vztrajne punce bomo tudi na vrh prišle!

Sanela vreme je grozno, jaz moram še na štajersko po kosilu, prav nič se mi ne da v tem vremenu, jutri grem pa proti primorski, tudi skozi postojno

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
17.10.2008 11:51:38   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy
Sanela vreme je grozno, jaz moram še na štajersko po kosilu, prav nič se mi ne da v tem vremenu, jutri grem pa proti primorski, tudi skozi postojno

Joj, škoda user posted image . Jutri mam cca. 20 delavcev na bajti in moram kuhat, zajtrk, kosilo in večerjo. Tako tudi v nedeljo sam da jih nebo toliko.
Pa tako sam upala, da boš šla danes kej mimo PO.
Pa drugič, upam, da kmalu!

Neposredna povezava do sporočila: 1113
17.10.2008 11:52:50   
a.jrad
Metuljchy tudi tebi user posted image  in objemček, pa da bove obe kmalu user posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1114
17.10.2008 12:39:48   
metuLJchy
a.rad haval za objemček, pa upam da boš še kdaj prišla na našo temo, smo vesele vsake fejst puce.

Sanela bova pa drugič kofetek spile, saj bom šla spet kmalu proti gorici, predolgo ne zdržim brez iti dol (vreme je napram lj čudovito dol)

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
17.10.2008 13:01:20   
*sanela*
Super! Ko boš šla mimo pokliči, pa se dobive na kavici!

Neposredna povezava do sporočila: 1116
17.10.2008 14:00:25   
metuLJchy
Ko bom naslednjič mimo te obvestim, ti nič ne zavidam jutri kuhat za 20 delavcev, joj jaz še lonca nimam tako velikega user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
17.10.2008 18:39:38   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

Ko bom naslednjič mimo te obvestim, ti nič ne zavidam jutri kuhat za 20 delavcev, joj jaz še lonca nimam tako velikega user posted image

Jaz tudi ne, si ga bom sposodila od tašče user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
17.10.2008 20:55:00   
Sulfinija
Punce,jaz pa sedaj taka user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhinja,jedilnica in pomivalni,pečica,steklokeramična plošča,hladilnik so doma.So mi danes pripeljali ne jutri juhej.Sem čisto iz sebe ponosna,...

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
17.10.2008 22:24:40   
metuLJchy
sulfinija super za kuhinjo, naj ti bo v veliko veselje! Za kakšno barvo si se odločila?

Ravno sem prilezla domov, še na enem pikniku sem bila, pa me je prezeblo ko pujsa, se še zdaj vsa tresem, noge imam čisto prezeble. Me pa jezi, ker se mi je zdaj na večer spet ulila malo ktžrvavitev, celo malo bolj kot včeraj, nekje sem brala da krvavitve med ciklusom lahko poemnijo tudi hormonske motnje, upam da ne gre za to.

Zdaj pa spat, dosti je tega dneva, nočka pa lepe sanje vsem!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
18.10.2008 9:35:15   
YULIAH
Metuljchy, kaj pa če bi probala test naredit, da boš bolj mirna potem. Držim pesti, da bo vse ok.
Sulfinija, super, upam, da ti bo dobro služila tvoja kuhinja.
A.jrad, držim pesti zate, da vama že s klomifenim uspeuser posted image user posted image user posted image .
Kako pa kaj Citrončica?
Pa Sanela naša?

Neposredna povezava do sporočila: 1121
18.10.2008 12:44:33   
metuLJchy
ojla punce, kako ste kaj? A ni lep dan danes spet?

yuliah ali si že imela ponovno ultrazvok? Kako se počutiš? Yuliah testa ne bom dlala, menstruacijo naj bi dobial šele čez teden dni ali še kasneje, tako da v vsakem primeru je prezgodaj. Krvavitev se je danes ustavila, saj ni bilo dosti, napram menstruaciji 1% krvi, a se je vleklo vseeno 2 dni.

Sanela upam da pridno kuhaš, sem se prej spomnila nate ko sem bial v postojni.

Kako ste ostale, sulfinija, citrončica, monikap, a.jrad?

Moram hitet kuhat zdaj, da se grem popldne lahko potepat.

Sončka

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
18.10.2008 15:44:37   
monikap
metuLJchy jaz  močno navijam,da tvoje packe nebo  in zagledaš plusek.
Sulfinija super za kuhinjo.
YULIAH kako si pa ti?A tebe tudi kaj utrujenost matra?
Jaz sem sedaj malo boljše se mi je dopoldan ful vrtelo sem imela nizki pritisk.Sem se po kosilu malo naspančkala sedaj pa grem na sončka z kužekom.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
18.10.2008 16:19:26   
a.jrad
Dekleta pozdravljena!

Yuliah enkrat nam je že uspelo zanosit s klomifenom, upam da bo tokrat oziroma je že tudi uspelo user posted image .

Ne vem, še kakih 10 dni, pa bo vse jasno.

lp

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
19.10.2008 10:50:29   
Sulfinija
Metulchy,kuhinja barve češnja vanili,jedilnica češnja.

Evo sedaj,ko smo skoraj na koncu z dleom tri tedne je trajalo sedaj pa je nastopila bolezen,vendra se ne dam sem nekje fasala obupen virus bruhanje,driska,glavoboli,...Samo me gor drži misel,da sem končno dočakala montažo kuhinje,ki sledi jutri.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......