Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 9:02:29
|
|
|
|
metuLJchy
|
sanela a veš da imaš spet malo rozaste blede krvavitve komaj kaj, ampak je, boli me ne pa nič. Bomo videli kaj se kuha ta mesec
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 9:03:03
|
|
|
|
metuLJchy
|
sory imam krvavitev, ne imaš
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 9:09:49
|
|
|
|
a.jrad
|
Hej Metuljchy, tudi jaz čakam drugi teden v četrtek, da bomo delali test! Zadnja m je bila 25.09., od 5do 9 dne jedla 2 tbl klomifena na dan, do včeraj sem imela veliko prozorno bele, vlečljive sluzi, malo špikanja spodaj, prsi oz.bradavičke me že kar bolijo, tako da upam na . Ampak krvavitve pa nisem imela nobene. A ti imaš še kake druge znake?
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 9:29:52
|
|
|
|
*sanela*
|
Punce jaz smislim da ste srečke nosečke! Jaz nisem imela vgnezditvene krvavitve. Ene imajo druge pač ne. Kar se tiče simptomov tudi nisem imela nobenih, razen seveda M. mi je zamujala. Sm naredila test in je bil pozitiven. Nosečnost sm imela tudi BP. Sam trebušček mi je rastel. Sm imela srečo da nisem bruhala, ker sm itak suhcana (155,43kg). Bomo čakale lepo novičko čez teden dni !
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 9:34:08
|
|
|
|
metuLJchy
|
a.jrad pozdravljena, upam da je pri tebi ovulacija in da boš dočakala en velik . Bradavičke že znajo kazat na to! Jaz imam vsak mesec kak čuden znak, pa žal nikoli nič pametnega iz tega, tako da vse znake jemljem z rezervo, drugače pa se mi krvavitev do zdaj ni pojavljala, enkrat je bila ravno tako ob enem podobnem terminu, le da je bila bolj mila, tokrat jo že ta drugi dan opažam, je pa blaga. Upam, da nam boš sporočila lepo novico čimprej!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 9:44:03
|
|
|
|
a.jrad
|
Ja tudi jaz upam na najboljše, ampak moram počakat na rezultat do konca naslednjega tedna, ker imam ciklus različen - od 28 do 90 dni. Jaz navijam za vse nas, da bomo tudi mi končno . lp, poročam pa itak
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:05:00
|
|
|
|
metuLJchy
|
a.jrad ali se že dolgo trudite za dojenčka?
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:33:03
|
|
|
|
a.jrad
|
Ja. že 3 leta.Kot sem že zapisala, lani novembra v 2 ciklusu Klomifena zanosila, a se žal ni obdržalo.Ta čas sem skoz dala laparo in histero, sedaj pa sem na 1 ciklusu Klomifena in upam na najboljše! Pa ti! Kak dolgo že "čakate" na dojenčka?
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:33:36
|
|
|
|
*sanela*
|
Kakšno grdo vreme! Strank ni, dan se ful vleče!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:38:09
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad Ja. že 3 leta.Kot sem že zapisala, lani novembra v 2 ciklusu Klomifena zanosila, a se žal ni obdržalo.Ta čas sem skoz dala laparo in histero, sedaj pa sem na 1 ciklusu Klomifena in upam na najboljše! Pa ti! Kak dolgo že "čakate" na dojenčka? Kaj vse moramo dati skozi da dočakamo ! Jaz mam srečo da imam enega sončka doma. Držim pesti da ti bo ta mesec uspelo.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:42:15
|
|
|
|
a.jrad
|
Sanela hvala. tudi sama upam na najboljše! Sicer imam še eno škatlico klomifena doma, če pa letos ne uspe, gremo januarja v neplodnostno, vendar samoplačniško ker ne mislimo več tri leta porabit za čakanje dojenčka. Tak je pšač življenje in sem se tudi sprijaznila s tem. lp
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:47:48
|
|
|
|
metuLJchy
|
a.jrad upam, da bo čakanje na dojenčka čimprej poplačano, srčno upam da že ta mesec! Jaz čakam enako kot ti, 3 leta, oziroma avgusta je bilo 3 leta kar smo začeli delat na tem. Važno da ne obupamo in da vemo da bo! Da je to ko strma gora s kupom trnja na poti - a ker smo vztrajne punce bomo tudi na vrh prišle! Sanela vreme je grozno, jaz moram še na štajersko po kosilu, prav nič se mi ne da v tem vremenu, jutri grem pa proti primorski, tudi skozi postojno
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:51:38
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy Sanela vreme je grozno, jaz moram še na štajersko po kosilu, prav nič se mi ne da v tem vremenu, jutri grem pa proti primorski, tudi skozi postojno Joj, škoda . Jutri mam cca. 20 delavcev na bajti in moram kuhat, zajtrk, kosilo in večerjo. Tako tudi v nedeljo sam da jih nebo toliko. Pa tako sam upala, da boš šla danes kej mimo PO. Pa drugič, upam, da kmalu!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 11:52:50
|
|
|
|
a.jrad
|
Metuljchy tudi tebi in objemček, pa da bove obe kmalu . lp
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 12:39:48
|
|
|
|
metuLJchy
|
a.rad haval za objemček, pa upam da boš še kdaj prišla na našo temo, smo vesele vsake fejst puce. Sanela bova pa drugič kofetek spile, saj bom šla spet kmalu proti gorici, predolgo ne zdržim brez iti dol (vreme je napram lj čudovito dol)
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 13:01:20
|
|
|
|
*sanela*
|
Super! Ko boš šla mimo pokliči, pa se dobive na kavici!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 14:00:25
|
|
|
|
metuLJchy
|
Ko bom naslednjič mimo te obvestim, ti nič ne zavidam jutri kuhat za 20 delavcev, joj jaz še lonca nimam tako velikega
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 18:39:38
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy Ko bom naslednjič mimo te obvestim, ti nič ne zavidam jutri kuhat za 20 delavcev, joj jaz še lonca nimam tako velikega Jaz tudi ne, si ga bom sposodila od tašče
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 20:55:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,jaz pa sedaj taka kuhinja,jedilnica in pomivalni,pečica,steklokeramična plošča,hladilnik so doma.So mi danes pripeljali ne jutri juhej.Sem čisto iz sebe ponosna,... LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 17.10.2008 22:24:40
|
|
|
|
metuLJchy
|
sulfinija super za kuhinjo, naj ti bo v veliko veselje! Za kakšno barvo si se odločila? Ravno sem prilezla domov, še na enem pikniku sem bila, pa me je prezeblo ko pujsa, se še zdaj vsa tresem, noge imam čisto prezeble. Me pa jezi, ker se mi je zdaj na večer spet ulila malo ktžrvavitev, celo malo bolj kot včeraj, nekje sem brala da krvavitve med ciklusom lahko poemnijo tudi hormonske motnje, upam da ne gre za to. Zdaj pa spat, dosti je tega dneva, nočka pa lepe sanje vsem!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 18.10.2008 9:35:15
|
|
|
|
YULIAH
|
Metuljchy, kaj pa če bi probala test naredit, da boš bolj mirna potem. Držim pesti, da bo vse ok. Sulfinija, super, upam, da ti bo dobro služila tvoja kuhinja. A.jrad, držim pesti zate, da vama že s klomifenim uspe . Kako pa kaj Citrončica? Pa Sanela naša?
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 18.10.2008 12:44:33
|
|
|
|
metuLJchy
|
ojla punce, kako ste kaj? A ni lep dan danes spet? yuliah ali si že imela ponovno ultrazvok? Kako se počutiš? Yuliah testa ne bom dlala, menstruacijo naj bi dobial šele čez teden dni ali še kasneje, tako da v vsakem primeru je prezgodaj. Krvavitev se je danes ustavila, saj ni bilo dosti, napram menstruaciji 1% krvi, a se je vleklo vseeno 2 dni. Sanela upam da pridno kuhaš, sem se prej spomnila nate ko sem bial v postojni. Kako ste ostale, sulfinija, citrončica, monikap, a.jrad? Moram hitet kuhat zdaj, da se grem popldne lahko potepat. Sončka
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 18.10.2008 15:44:37
|
|
|
|
monikap
|
metuLJchy jaz močno navijam,da tvoje packe nebo in zagledaš plusek. Sulfinija super za kuhinjo. YULIAH kako si pa ti?A tebe tudi kaj utrujenost matra? Jaz sem sedaj malo boljše se mi je dopoldan ful vrtelo sem imela nizki pritisk.Sem se po kosilu malo naspančkala sedaj pa grem na sončka z kužekom.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 18.10.2008 16:19:26
|
|
|
|
a.jrad
|
Dekleta pozdravljena! Yuliah enkrat nam je že uspelo zanosit s klomifenom, upam da bo tokrat oziroma je že tudi uspelo . Ne vem, še kakih 10 dni, pa bo vse jasno. lp
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 19.10.2008 10:50:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,kuhinja barve češnja vanili,jedilnica češnja. Evo sedaj,ko smo skoraj na koncu z dleom tri tedne je trajalo sedaj pa je nastopila bolezen,vendra se ne dam sem nekje fasala obupen virus bruhanje,driska,glavoboli,...Samo me gor drži misel,da sem končno dočakala montažo kuhinje,ki sledi jutri. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......