|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
3.10.2007 11:51:15   
polma
MetuLJchy!!! Tolk sem ga imela jaz, ko sem šla drugič na zdravljenje, takrat sem prišla tudi na RR po tolažbo in - evo, mislim, da je blo to letos januarja. Ne, bromergone sem začela jemat prej-kako leto bo od tega.
Jemlji tablete! Ne vem, če si vidla- konec avgusta letos sem dala pregledat kri, prolaktin 21. Ko sem klicala za rezultat (kri sem dala kar pri G, navadno-če bi bila vsebnost prolaktina visoka, bi šla pol na tisto zoprno 3krat zaporedno merjenje na endokrinološko), sem mela ravno O, pa je rekel G da imam dober rezultat in da zdaj pa bo vse v redu. Jaz pa njemu, da imam res občutek da se kmalu vidivauser posted image . no, oba sva zmagala- ko sva govorila po telefonu, se je user posted image ravno prijemalouser posted image ! Mislim, da je za vse ki imajo težave s prolaktinom, dobro da se pogovarjava o tem. Dokler nisem prišla na RR sem mislila, da sem edina na svetu, zdaj pa sploh še vedno ne verjamem koliko je teh motenj prolaktinskih!U, še ena prednost bromergona-nosečniških slabosti sploh ne boš zaznavalauser posted image , ker bromergon ti pa tako zdrma in strenira želodec, da edino tiste res bruhalno.slabostne nosečnosti prekašajo bromergon, se mi zdiuser posted image ! Ajej, da ne bom prehitro se hecala, ker nimam slabosti, pa da ne pridejo slučajno!!!!

Skratka, v drugem krogu sploh ni bilo tako hudo z Bromergonom. Meni je pomegala, da sem pojedla kos črnega kruha in rezino sira, če mi je bilo slabo. Pa tudi s težo v tem drugem krogu nisem imela težav, ker prvič sem se poredila. Je pa res, da se mi je življenje po vseh možnih pretresih precej umirilo-morda tudi to vpliva na padec prolaktina-pa vseeno-bolje da nam pri tem pomaga uradna  medicina. Daj, javi kdaj imaš pregled-reci da je nuuuujno, da boš čimprej začela jest te bromergone!!! Drži se!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.10.2007 13:54:33   
ALENKA101
ojla punce.

sporočam vam, da so izvidi vredu, CRP je v mejah normale user posted image .  z G sva se pogovarjala nekaj o laparoskopiji čez nekaj časa, če ne bo prej ratala user posted image . hvala, da ste mislile na mene, tudi jaz vsaki dan bolj mislim na vas. zdi se mi da vas poznam že dolgo, čeravno sem na forumu nekaj dni, hvala bogu, da sem vas našla.

zdaj pa grem po mojega sončka v vrtec, faj izkoristite dan se čujemo

user posted image  user posted image  user posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 602
3.10.2007 15:26:53   
metuLJchy
alenka, sem vesela da je vse v redu in vama z vajinim sončkom želim čimlepše popolde - sončka je res v izobilju danes! Naj bo na nebu in v srcih!

Polma, hvala ti. Ker mi tvoje besede pomagajo. Ker si šla skozi podobno zgodbo in veš, kako je ta prolaktin zoprn. Jaz sem se na vse načine upirala bromergonu. Zdravo življenje (ne pijem, ne kadim, sem dosti zunaj), čajčki, pod stresom nisem, pa k bioenergetičarki sem letala...in prav tu sem morda naletela na tisti odpor do bromergona. Sem nekako verjela da se bo uštimalo samo od sebe - samo po včerajšnjem merjenju vem - DA SE NE BO. Brez tablet. Ker tu ne gre za psiho, gre za čisto fizično težavo, ki jo jaz sama ne morem odpraviti. K sreči imam še celo škatlico bromergona doma, tako ali tako bi ga morala jemati (pa ga spet nisem!) čez 10 dni pa imam pregled...polma ti bom tedensko poročala ali ga jem ;-) In nekam si bom napisala, da brez bromergona ne bo šlo...sem poskusila vse ostalo kar sem lahko, pa ne pomaga...si mi pa za upanje polma! Zdaj si ti morala verjetno prenehati z jemanjem bromergona?

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 603
3.10.2007 16:42:28   
polma
Hej, ALENKA101, super!!!!

Kar se pa tiče bromergona, MetuLJchy, sem ga takoj po + testu prenehala jest.  Se mi kar pozna , moderček je čisto nabasanuser posted image .

Grem na sonceuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 604
3.10.2007 18:04:02   
andreja2000
ALENKA101 user posted image bravo,se veselim s tabo,da je vse vredu in močno stiskam pestke,da ti čim prej rata zagledat user posted image saj bo,le pravi čas mora priti!user posted image

metuLJchy tudi tebi držim pesti za čimprejšnji user posted image  in ja,kar vzami si polmo za vzgled in prišel bo tudi tvoj čas sreče!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.10.2007 21:15:03   
citrončica
ALENKA101user posted image super,da je vse ok!!zdaj pa šeuser posted image  čimprej!!

Polma, maximalno izkoristi prav vsak dan!!

Andreja2000, ko preberem tvoj podpis, se mi kar zasmejeuser posted image ..kmalu bo decemberuser posted image user posted image !!

Pot,tudi ti se že bližaš zakladku,kajne??

MetuLJchy, upam da boš šla po polmini poti...user posted image

punce, uživajte, izkoristite lepe dneve,zjutraj nas že megla pozdravlja....

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.10.2007 12:17:14   
*ajetam*
živjo
me je  metuLJchy povabila na to temo, tako da sem prišla pogledat. tudi moj prolaktin je visok. zdele ne vem točno ampak mislim da ni čez 100.
sem bila na mri in nimam tumorja na hipofizi sedaj pa čakam na datum pri endokrinologinji da mi verjetno da tablete potem pa se tudi zame začne mora user posted image
upam da kmalu "primejo" in da bom kmalu nosečka.
drugače pa se glede tega ne obremenjujem več in živim svoje življenje user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
4.10.2007 12:35:00   
andreja2000
*ajetam* user posted image  toplo pozdravljena med nami.Tudi tebi želim,da se ti čim prej izpolne tvoja velika želja,saj vem,kaj ta želja pomeni,koliko smo pripravljene zanjo storiti in koliko neke velike moči je potrbne,če noče takoj uspeti.Vendar bo prišel tudi ta čas in takrat bom tudi jaz vesela prav za vsako posebaj.
Torej držim pesti za user posted image  ,pa srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image

citrončica kako pa gre tebi???

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
4.10.2007 12:35:50   
pot
*ajetam, pozdravljena med pozitivkami! user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
4.10.2007 12:37:30   
*ajetam*
hvala vama user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.10.2007 13:10:13   
metuLJchy
ajetam, tudi z moje strani še enkrat dobrodošla!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.10.2007 15:00:50   
citrončica
*ajetam*,dobrodošla,user posted image ,
Andreja,jaz sem z delom misli še na dopustu,čeprav že 3ji teden veselo delam,z delom misli 1teden naprej, ko grem še za 4dni na mini dopust v toplice-se pogret, in takoj zatem grem v pon-15.10.po municijo...tako da začnem s 3.postopkomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
4.10.2007 15:09:11   
*ajetam*
citrončica držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 613
4.10.2007 15:21:25   
andreja2000
citrončica veliko lepih trenutko na mini dopustu ti želim,potem pa bomo močno stinili pesti zate!user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 614
4.10.2007 15:25:00   
citrončica
Hvala!!!-obema!!
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
4.10.2007 18:06:37   
ALENKA101
ojla punce

kako ste kaj danes? user posted image  ali user posted image . jaz sem kar user posted image . pozabila sem vam povedati da že dva dni jemljem MACO, naročila sem jo po pošti v soboto, v torek sem jo pa že dobla. kaj je že katera sprobala učinek MACE?

dobrodošla med nami *ajetam* user posted image . tudi jaz ti želim veliko sreče na tej naši poti do user posted image .

me že kliče moj tamali user posted image .

se čujemo zvečer

Neposredna povezava do sporočila: 616
4.10.2007 18:19:48   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: ALENKA101

ojla punce
 kaj je že katera sprobala učinek MACE?

slišala sem že zanjo in če bi takrat vedela kje jo dobit,bi verjetno še to probala,sem pa preden sem zanosila jemala metični mleček,ki sem ga kupila v DM,pa pila čaj plahtice in rmana,pa jedla vitamine ......user posted image ,ma ja,dosti sem probala,mace pa res ne, ker pač nisem vedea kje jo dobit.
No vsekakor ti želim pri jemanju zaželjen učinek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
4.10.2007 18:23:25   
andreja2000
ups,sem napisala ,da sem jemala metični mleček,popravljam matični mleček

Neposredna povezava do sporočila: 618
5.10.2007 8:17:54   
metuLJchy
jaz sem si zadnjič v lekarni kupila kapsule evital, čeprav nisem user posted image , ampak pravijo da jih lahko ješ že prej...imajo vse vitamine, folno fislino, železo...škodit ne more :-) sem pa lani nekaj časa pila čaj krvomočnice, samo kaj pa vem, en paket sem spila in to je bilo to...

vam pa moram povedat, da po včerajšnji slabosti (sem spet na tabletni kuri), sem danes že super...ponoči sem spala ko hrček, zjutraj pa sem se čisto ok zbudila...polma, kakšne doze bromergona si ti jemala? Kako si rešila problem z avtom - naj ne bi vozil, če ješ bromergon, samo pri meni je to žal nemogoče, ker sva 20 km iz lj...saj če se počutim kot danes ne vidim problema...

Enega sončka vsem, čimveč lepih misli, čimveč lepih trenutkov, čimveč ljudi ki vas imajo radi želim prav vsem!

Punce jaz nekoga tu pogrešam...lejca kam si se skrila? Tudi če ti je za kakšen trenutek težko verjet v pozitiven razplet sodiš med nas...da ti vsaj z besedami malo olajšamo to čakanje - čakamo te!!

Neposredna povezava do sporočila: 619
5.10.2007 9:13:28   
polma
Jutro, pozitivke!

Jutro, metuLJchy! Moja doza bromergona: 2krat dnevno 1 tableta 2,5mg bromergona... Strup!!! Samo kaj naj bi nardila, če pa drugače ne gre' tak al tak sem kot najstnica pila Vobenol, jodove tablete za ščitnico, sem že od malega navajena da mam neke čudne bolezni. Nehala sem z bromergoni zato, ker sem mislila da bo samo od sebe se popravlo, pa ni šlo. je pa res, da so to vse avtoimune bolezni in tudi moja mama, če se spomniš, ima sladkorno-avtoimuno, ne podedovano. Očitno sem  podedovala njene genske zasnove. No, tudi sicer ima močan vpliv name, ampak pustimo touser posted image ....
Aja, avto...-Ja, je težko ga včasih vozit, ampak sem poignorirala vse skup kolikor se je dalo. Nisem hiter voznik, veš. So pa bli kakšni dnevi grozni, do joka sem se namučla vozit. Ampak kaj-nimam druge izbire, jaz sem vezana na avto. Najhujš je blo, kadar je bil zelo nizek pritisk, ali pa polna luna... Groza...
No, zdaj bo nekaj časa mir s tem bromergonom, odleže tole, uf... Danes 14 dni imam pregled, pozitivke moje!!!
Aja-še to- saj si bromergon vzela postopno, ne? Mislim, po polovičkah moraš prit do svoje doze.
No, uživajte, ljube +++++++++!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 620
5.10.2007 9:19:24   
metuLJchy
ja, polovičko tabletke sem vzela, po začetnih navodilih (1 teden poloviča, nato teden dni ena, nato 2...), tako da moja doza je ta teden še kar v mejah normale, čeprav se spomnim, da mi je zadnjič že po polovički bilo slabo in sem bruhala... ma kaj čmo, kar je treba je treba...se čožlovek vsega navadi!

Drugače pa prihaja vikend punce moje!! Juhej, v nedeljo bo baje sončece, izkoristite ga čimbolj!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.10.2007 9:27:52   
polma
Še nekaj precej osebnega vam bom zaupala, no-sem precej sramežljiva in se meni pač zdi osebno:
Tole  detece(daj bog in vse naravne sile, kdorkoli je pač odgovoren za to, da preživi in se rodiuser posted image user posted image user posted image !!!) je spočeto točno naslednje jutro po najbolj boleči O, se pravi po teh koledarčkih in sluzeh in temperaturi, po najbolj plodnem dnevu. Ker je možnost zanositve v vsakem krogu 25%, lahko vidite kakšna loterija je vse skupaj. Prejšnji mesec sva bila namreč z dragim tako izžeta, delala po 12-14 ur na dan in zaspala en ob drugem ko dve kladi, da je bil to tudi edini poskus.  Morala sem vam to povedat, ker se tudi meni zdi vse skupaj neverjetno. Pustimo tehnične podrobnosti o količini semenčic glede na "vzdržnost"user posted image , pa o sluzi in  BT in kaj vem kaj še. Ne glede na vse dejavnike ki jih poznamo, ne glede na to, da mislimo da smo medicino popolnoma osvojili in da dela za nas-spočetje je čudež. Se strinjate?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.10.2007 13:51:47   
ALENKA101
polma user posted image .

naj ti povem, da tudi midva delava celi dan tako da je user posted image  bolj malo, ampak je vseeno. naj ti čestitam, da vama je uspelo-  saj veš kaj pravijo,  takrat ko najmanj pričakuješ se zgodi. upam da bo pri nama isti.

naj ti pa povem, da je bilo pri nama prvič tudi tako. rekla sva da bova probala, če znama, pa nama je ratalo prvič. zdaj pa je minilo že skoraj pet let tako da bova morava it v šolo sexa da se bova naučila kako se otroke dela današnji dan. malo user posted image  user posted image  ...pa veeno nekaj resnice

punce moje fajn se mejte

se čujemo
user posted image  user posted image   user posted image  

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.10.2007 14:01:36   
*ajetam*
živjo punce. ja za ene je spočetje res čudež. za ene pa niti malo...
ampak če pogledam mi je tako skoraj bolje. ok zdej je muka čakat ampak ko pomislim če bi se mi otrok rodil točno takrat ko bi si jaz izmislila da si ga želim bi bilo drugače. sedaj res lahko ceniš otročka in zanositev...
je drugače....
jaz čakam in čakam datum za h endokrinologinjo..........................
upam da bo kmalu....
sem že nestrpna. upam da bodo ti tableti kaj pomagalo. da ne bo isto kot za klomifen. so vsi gvorili po klomifenu boš ziher zanosila...
ja pa jade user posted image
no bomo videli kaj bo....
lepo preživite ta deževen dan

Neposredna povezava do sporočila: 624
6.10.2007 20:47:22   
metuLJchy
ajetam jaz sem se kar eno sredo dopoldne osebno zglasila na polikliniki za endrokrinologa, in sem hitro dobila datum...drugače pa zna res trajat..kako ste drugače punce, kako ste preživele ta dan?

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......