|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
8.3.2007 20:02:57   
pot
Vidim, da morem še eno rožo prilepit, ker prejšnja se je skrčila... user posted image user posted image user posted image

user posted image

metuLJchy, nič ne obupaj. Za vse nas bo prišel pravi čas.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.3.2007 20:28:23   
andreja2000
pot  o,kako lepe rožice,ful so mi všeč!
metuLJchy tudi jaz močno stiskam pesti,da te čim prej obiščeta user posted image ,enako za vse ostale.

user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.3.2007 12:28:05   
andreja2000
Punce,danes je petek,dan,ki sem ga vedno imela najraje.Sedaj,ko sem ostala brez službe,mi pa ne pomeni več toliko,a ko vidim,kako se ga hčerka vedno veseli,se ga nekako veslim tudi sama.user posted image

Punce,uživajte v vikendu in tudi nasploh,kajti,če človek uživa si s tem najbolje zavaruje zdravje.Kajti,takrat,ko uživamo,smo polni energije,se sproščamo,nismo pod stresom in počutimo se bolje in bolj živi.

Lep dan vam želim in naj vas spremlja veliko smeha in dobre volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.3.2007 18:39:18   
florita
Andreja2000 kako pa ti minejo dnevi brez službe in koliko časa si brez? Ko jaz nisem bila v službi...sem se počutila čist manj vredno.....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 229
9.3.2007 18:45:18   
citrončica
Joj,moje pozitivke, kako ste bile pridne...jaz pa sem imela gužvo in 2 dni je minilo, kot bi jih ne bilo:
Zato z zamudo a iz srca:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vse najlepše za včerajšnji dan žena, ki naj traja še naprej,če je bil lep,jutri pa ne pozabite vrniti usluge vašim mučenikomuser posted image !!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 230
9.3.2007 18:47:41   
florita
JA SEJ RES JUTRI JE 40 MUČENIKOV, KAKO JIH BOSTE PRESENETILE.....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
9.3.2007 22:13:47   
andreja2000
florita ,ja,dnevi mi tudi brez službe hitro minejo,saj redno ves ta čas hodim k bolni mami,se ukvarjam z hčerko,pazim nečaka......
Manj vredne pa se ne počutim,ker itak dobim toliko denarja kot sem ga prej zaslužila.Kot invalid 3 kategorije prejemam denar od SPIZ-a.Za spremembo od večine,jaz strašno uživam doma in se nikoli ne dolgočasim.user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.3.2007 8:00:38   
florita
Bravo Andrejauser posted image user posted image , to mi je všeč tvoj optimizem vidm da ti dela res ne zmanjka....sem ti kar fouš, ker si doma...jaz bi tudi ostala če bi dobila vsaj toliko kot zaslužim....

Neposredna povezava do sporočila: 233
10.3.2007 9:28:52   
metuLJchy
ojla punce,

za mano včeraj spet dan preiskav, polma me bo še kako dobro razumela - spet mi grozi bomergon, ker kakor da brez bomergona ne bom mogla zanosit...res ne razumem teh dohtarskih for, najprej jemat ga, potem ni treba, zdaj očitno bo spet treba...grem v ponedeljek spet na preiskave, ker sem prosila, naj mi še 1X naredijo izvide, preden me začnejo spet z bromergonom šopat..ker to je zame najbolj zoprno zdravilo, bruham po njem, slabo mi je, vozim težje...naj pa vam povem, da moja Marija (bioenergetičarka, ki ji jaz zaupam, a istočasno hodim še na vse dohtarske preglede, na trenutke sem v dilemi komu sledit) pravi, da kakor ona vidi je zdaj uštimano, ampak ta mesec nam vseeno še zgleda ni ratalo nič naredit...ker sem včeraj kupila Muller test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti in ni črtic...kaj čmo, tako je...zunaj je prekrasen dan, grem na kolo malo pozabit na to, če dobim avteka pa se usedem vanj in se odpeljem na meni tako ljubo primorsko, ki jo vsak dan pogrešam, odkar živim v LJ...me prav firbca kako lepo vse dol že cveti...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 234
10.3.2007 9:41:00   
citrončica
MetuLJchy,lep dan se nam obeta, izkoristi ga,to je prav vse,kar ti lahko rečem,res upam, da pa prideš do avta in proti morju....tudi mene mika,žal mam druge plane že za danes..sicer bi te kar popokala s seboj...ja,vse mora že cvetet dol,pa morje diši.....sem bila spejšnjo soboto v Trstu,pa je že bila očitna razlika napram nam....Jaz pa grem ven rožice presadit, vsaj vse trobentice od 8.marca, da jih dam na okensko polico da mal pomladi pričaram.....
Vsem en lep dan..izkoristite sončka,
MetuLJchyuser posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 235
10.3.2007 20:57:23   
andreja2000
metuLJchy ,ohjoj,jaz pa sem tako upala,da ti je to pot uspelo in mi je resnično žal,da ni tako.Venar,če tvoja Marija pravi,da je sedaj vse uštimano,ji jaz to tudi verjamem.Sedaj je še samo vprašanje časa in pikica se bo pojavila pod tvojim srčkom.
Ti kar naprej misli in verjemi,da se bo vse dobro končalo,vem,da nam na tej strmi poti včasih upanje malo upade,vendar kot veš,se nato ponovno napojimo z močjo,upanjem in pozitino energijo,ki nas bo nekega dne pripeljala do user posted image

lahko noč,punce in lepe sanje vam želim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
10.3.2007 21:30:54   
metuLJchy
andreja, citrončica hvala obema! Včasih je žal tako, da nas zdravniki bolj kot z upanjem napolnijo z dvomi...če bi poslušala zdaj njih, se par mesecev ne bi smela trudit za pikico in bi se mogla šopat z tem groznim bromergonom, medtem pa bi oni počasiiiiiiiiiiiii par mesecev ugotavljali zakaj imam ta hormon prolaktin povišan (saj vprašanje če ga sploh še imam, glava me po mariji ne boli več, kar bila tudi ena od posledic tega...kaj pa če je v mejah normale??) medtem pa naj meseci tečejo...ne, klinc jih gleda, na preiskave ponovne bom sicer šla, ker verjamem da je prolaktin vsaj nižji, če že ni normalen, a to bom 100% verjela ko bom videla izvide krvi...ne mislim pa zdaj čakat (ker med nosečnostjo se ta hormon baje pri vseh poviša, in če zanosim pač ne bodo mogli več ugotavljat...), čakam že tako ali tako skoraj 2 leti, a meseci se mi kljub temu zdijo neskončno dolgi...včasih sem žal malo razočarana nad našim zdravstvom, preiskave, preiskave...tablete, tablete...in na koncu ti rečejo se vidimo čez 2, 3 mesece da se zmenimo za naprej...tako si pravim, bila sem pri mariji in ji zaupam, zaupam tudi v to, da ko bo pravi čas se bo pikica zgodila...đ

isto želim vsem vam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 237
11.3.2007 8:58:29   
citrončica
MetuLJchy, bo, bo, tudi za nas bo prišel dan D, ko se uresniči skrita želja, le do takrat si moramo krajšat čas, predvsem s pozitivnim mišljenjem, saj ko sem zoprna in jezna na ves svet, verjamem, da je zadnje, kar si želi nebogljena pikica, da takrat pride k meni, ne?user posted image
Dajmo punce, malo nasmeška in dobre volje, sonček je vedno močnejši, to nam tud paše, bomo že skupaj "pregurale", ne???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
11.3.2007 9:32:14   
florita
user posted image user posted image  CITRONČIČCA, ja res je punce dejmo malo dobro volje v naša lepa, telesa, bomo vse dosegle user posted image  in potem user posted image  in končno user posted image , samo obutpat ne smemo.....

Neposredna povezava do sporočila: 239
11.3.2007 10:10:53   
metuLJchy
se strinjam!! Ne bomo obupale! Are we ready??? Jaaaaaaaaaaaaaaaa..... user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.3.2007 11:18:37   
florita
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
11.3.2007 14:30:42   
andreja2000
user posted image Tako je,punce,dajmo vase dobro voljo pa obupale tud ne bomo,ker smo najhrabrejše,najmočnejše,najlepše ,in nasploh najboljše in kako dobro je,da se vsega tega zavedamo..

Vzunaj sije zlati sonček in vejamem,da je sonce tudi v naših srcih,tako kot moč,dobra volja....

za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.3.2007 21:05:02   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

user posted image Tako je,punce,dajmo vase dobro voljo pa obupale tud ne bomo,ker smo najhrabrejše,najmočnejše,najlepše ,in nasploh najboljše in kako dobro je,da se vsega tega zavedamo..

Vzunaj sije zlati sonček in vejamem,da je sonce tudi v naših srcih,tako kot moč,dobra volja....

za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako lepo....se kar podpišem......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
11.3.2007 21:30:31   
pot
Ja, če smo pozitivke, moramo razmišljat pozitivno. Zdaj ta trenutek, ki bo polepšal naš jutri. Vse ima svoje posledice. MetuLJchy, kar zaupaj sebi, svojemu telesu in svoji bioenergetičarki, ne pustit svojega telesa na nemilost tabletam, če se strokovnjaki prej ne prepričajo, če jih sploh potrebuješ. Razmišljaj pozitivno, saj imaš sedaj na voljo nov začetek in več možnosti, za napredovanja.
Jaz sem običajno (seveda ne vedno!) kar vesela svoje M, ker mi prinaša nov začetek, čeprav, so njeni neredni prihodi včasih prav tečniuser posted image .

Punce ostanite pozitivne!!!

Neposredna povezava do sporočila: 244
12.3.2007 12:23:51   
pot
Da vas spet malo razeveslim z isto knjigo kot do zdaj in njenimi odlomki:
˝Tragedija se lahko spreobrne v najboljše, kar se nam lahko zgodi, če jo sprejmemo tako, da se v njej razvijamo.

Zelo pomembno je, da se z jezo spopademo, takoj ko se pojavi.
˝Jezo je mogoče obravnavati na več načinov. Eden od najboljših je odprt pogovor s človekom, ki vas je razjezil, in sprostitev prikritih čustev. Lahko rečete: ˝Jezen sem nate, ker_____________.˝ Ko čutimo, da bi na koga najraje kričali, pomeni, da se je jeza kopičila že dolgo časa. Pogosto pride do tega zato, ker se nam zdi, da se s človekom, ki nas jezi, ne moremo pogovoriti. ˝

To lahko storite tudi z ogledalom:
-˝Jezen sem nate, ker________.˝
-˝Užaljen sem, ker si _________.˝
-˝Tako se bojim, ker si_________.˝

˝Odpuščanje je dejanje osvobajanja samega sebe, saj boste vi tisti, ki boste imeli korist id njega.˝ Vaja:
˝Okej, situacija je mimo. V preteklosti je. Ne odobravam tvojega delovanja, a vseeno razumem, da si ravnal, kolikor dobro si mogel, glede na razumevanje in vedenje, ki si ga tedaj imel. Opravil sem s tem. Osvobajam te in ti dovoljujem oditi. Svoboden si in jaz sem svoboden.˝

˝Lahko kričimo v blazino, lahko brcamo blaazine naokrog, lahko tolčemo po postelji ali boksarski vreči. Lahko vpijemo v svojem avtomobilu, potem ko močno zatesnimo okna. Lahko igramo tenis ali se odpravimo na igrišče golfa ter samo odbijamo žogice. Lahko telovadimo, plavamo ali večkrat tečemo okoli bloka. Lahko svoje občutke napišemo ali narišemo z levico, če smo desničarji, in obratno - ustvarjalni proces je naravno sproščanje čustev.

Mogoče ste bili jezani večji del svojega življenja. Jezni ste torej iz navade, kot temu rečem. Nekaj se zgodi in razjezite se. Zgodi se nekaj drugega in že spet se razjezite. Ponovno se zgodi in kar naprej se jezite, vendar onstran tega ne sežete. Jeza iz navade je otročja - vedno hočete, da je po vaše. Pomagalo bi vam, da bi se vprašali:
-˝Zakaj si nenehno izbiram jezo?˝
-˝Kaj počnem, da kar naprej ustvarjam situacije, ki me jezijo?˝
-˝Je to edini možni način odziva na življenje?˝
-˝Si tega želim?˝
-˝Koga še vedno kaznujem? Ali ljubim?˝
-˝Zakaj si želim biti v tem stanju?˝
-˝Kaj verjamem, da mi povzroča vse te frustracije?˝
-˝Kaj oddajam, kar sproža v drugih potrebo, da bi me razjezili?˝

Vprašajte se: ˝Kdo si? Kaj hočeš? Kaj te osrečuje? Kaj lahko storim, da te osrečim?˝

Čas je, da ravnate drugače. V sebi ustvarite nov prostor za ljubeče, optimistične in radostne vzorce.˝

Toliko za danes. Uživajte v soncu.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 245
12.3.2007 13:18:56   
metuLJchy
punce pozdrav in enega lepega "gregorčka", naj vam prinese čimveč lepih trenutkov v tem prečudovitem dnevu zunaj, čimveč upanja in vere..

jaz sem ravno nazaj s preiskav za ta moj presneti hormon prolaktin..obe roki imam prešpikani, 1,5 ure so mi kri jemali...kaj čmo, kar je treba je treba...mi je pa moj user posted image  že zjutraj polepšal dan, tako da sploh nisem mislila na špikanje, ampak sem malo sanjarila..ko sva šla vsak svojo pot po LJ zjutraj me je čez pol minutke poklical in povedal, da me ima rad...joj, koliko je meni to polepšalo dan!! Včasih ena taka "mala velika" gesta prikliče deset sonc nad tebe...na žalost sem se tudi odlomka, ki ga pot napisala mogla poslužit...o jezi namreč..naš kuža mi namreč priklical slabo voljo in jezo, saj sem jo že odgnala a naveličana sem že, da ga ne moremo odvadit lulanja po stanovanju, zjutraj je bilo premrzlo, da bi jo ven dala, 3 ure je bila sama, pa je po stanovanju naredila takšno, da sem najprej pol ure morala čistit za njo...ok, pri mladih kužkih to rata...a pri našemu se to non stop dogaja...peljemo jo ven, po 10 minutah brez opozorila lužice kjerkoli jo piči...malo zoprno, kaj naj rečem, se tolažim da bo bolje, če ne drugega da bo pomlad in bo pač zunaj, ker v stanovanju na tak način žal ne gre....preveč energije človek zgublja..

tako, malo o temu, malo o onemu, zdaj pa delat...

CARPE DIEM!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 246
12.3.2007 13:37:35   
andreja2000
pot user posted image ,spet ti hvala za odlomek.

metuLJchy ,ja,tako kot si rekla,malenkosti včasih delajo čudeže,še posebno besede rad te imam.To so res močne besede,tiste,ki ti resnično polepšajo dan in v tebi vzbudijo dobro voljo in srečo.
Ja,ta tvoj user posted image je pa res lump.user posted image Moja hčerka si noro želi user posted image  in vsak dan sanja o njem,jaz pa nisem tako navdušena,a sem ji vseeno dovolila čez kako leto,če bo v šoli takšna kot sva se zmenili.Me je pa kar strah tistega dneva,a objuba je obljuba in če bo ona izpolnila svojo,bom jaz tudi svojo.

Ja,danes je Gregorjevo,ko se ptički ženijo in jaz imam doma kar dva Gregorja user posted image user posted image  ,sina in mojga user posted image .

Naj se vas sonček danes dotakne,naj se vse slabo stopi in naj naša srca čutijo srečo in radost  user posted image user posted image user posted image  zdaj in vse dni!!

Neposredna povezava do sporočila: 247
12.3.2007 13:47:43   
ALEJINAD
Živjo, punce, sem nova na forumu, mamica dveh punc  (9 in 7 let). Všeč mi je vaš način razmišljanja, vesel, pozitiven, le tako naprej. user posted image user posted image  Tudi sama strastno prebiram vse, kar je pozitivnega, sploh tole sonce zunaj je krasno in osvežujoče. TUdi pozitivne misli si kar naprej povljam. Npr. danes ko me matrauser posted image  , si ponavljam, danes še  boli, jutri bom pa že kot rožca.

Upam, da se vam kmalu pridružim tudi kot user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 248
12.3.2007 13:54:15   
metuLJchy
alejinad dobrodošla med nami...je fino, če se nam katera nova pridruži, več kot nas podobno razmišlja, bolj "globalno" razširjamo in okrog pošiljamo te žarke sonca, takrat ko pa ima katera deževen dan si pomagamo z besedo.....

torej, upam, da se nam boš večkrat pridružial v klepetih in razmišljanjih!!

Sončka!!

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.3.2007 16:10:33   
andreja2000
ALEJINADuser posted image user posted image user posted image  
pozdravljena user posted image ,tudi jaz upam,da se nam boš večkrat pridružila tukaj na tej temi.
Želim ti veliko smeha ,dobre volje in pozitivnih misli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?