|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
6.3.2007 8:45:33   
metuLJchy
punce najprej lep pozdrav vsem, včeraj je bil zunaj tako lep sončen dan, da sem enostavno pozabila da obstaja beseda "računalnik"..se zna zgodit da bom v teh pomladnih mesecih še kdaj, pomlad mi je nekaj najlepšega kar je, tisti občutek upanja v zraku, občutek nekega novega rojstva, pridih veselja, sonca...se mi že meša user posted image

andreja in polma!! Pogum obema, andreja zate mi je hudo, ker kar čutim, kako ste "nemočni", oziroma da ste najbolj močni prav s tem, da sprejemate njeno odločitev! Ker to je najtežje včasih...

polma, lepo da si nam zaupala in delila z nami, in hudo mi je zate, ker si predstavljam, kako je ko živiš tako..veš, moja babica je bila v recimoda nekoliko podobni situaciji...njen mož, moj dedek, je čeprav je bil tudi po besedah zdravnikov fizično 100% zdrav (za tako starost več kot zdrav!) je zapadel v stanje neke črnogledosti, ki se je spremenila v demenco...prva leta so bili le izbruhi neskončne črnogledosti, obupa, ki je dušil predvsem njo, ki je živela non stop z njim, pa vezali so jo tej trenutki čisto nanj. Čez čas se je razvila demenca, kar je spet...zelo hudo! Ker človek podobno kot pri tebi ne more bit niti 5 minut sam...ker pač gre nekam in se ne zna vrnit...ker lahko poje kaj takega kar ni za pojesti...pa da ne govorim o vseh možnih pripetljajih...kljub vsemu temu ga v dom ni in ni mogla dati, bila je suha, energetsko izpita, saj smo ji pomagali kolikor pač lahko, a pač življenje nanese tako, da te pota življenja raztrosijo naokrog, en je tiu, drug na čisto drugem koncu Slovenije...in je težko...dobila je že prosto mesto v domu, čisto zraven doma, 5 minut peš...pa je zavrnila (čeprav čakala pol leta na to), in ppotem je spet pol leta čakala...takrat smo jo le prepričali, da ne bo nič slabega naredila, ker bo le sama sebe uničila, da ga bo vsak dan šla obiskat...a da po letih takega "ujetništva" je čas da malo živi še ona.... tako da, polma te razumem, razumem tvoje občutke, ki so povsem upravičeni in človeški, bodi pogumna!!

Andreja, reči tvoji user posted image  naj pač tokrat še bo, potem pa naj gre na kakšno dolgo potovanje...pa kaj misli ona non stop delat, kaj pa 9 mesečne počitnice...kaj pa vem, če ji lepo razložiš, morda pa te bo poslušala user posted image  moje tudi še ni..??!!??

tudi vsem ostalim puncam pozdrav!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.3.2007 10:56:33   
polma
ZLATE STE!!!!

MetuLJchy, jaz držim pesti zate non-stop! Da ne bi slučajno kaj prikapljalo user posted image !
Midve z andrejo bova pa šli skupaj v novi krog.
Res, andreja, citrončica in metuLjchy, hvala vam ker ste me pravilno prebrale. Najbolj mi je hudo, da se je mama spremenila in nikoli si nisem mislila, da bo tako slabo z njo.  Pa ni tako stara, njena mama je še živa. Ampak moja babica je user posted image ! Res, ne hecam se. Mami sem jaz že zdavnaj  povedala, da se ji ne bom pustila tako uničevat, kot ona babici pusti da jo muči.
user posted image user posted image user posted image
Ah.... ne morem. se javim. Hvala!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.3.2007 13:06:29   
andreja2000
Vzunaj tako lepo sije toplo sonce,ki te kar vabi z svojimi nežnimi žarki v svoj objem.user posted image

Moja mami je spet v bolnici in jutri bi naj pričeli z kemoterapijo.Toži ,da težko diha in jo vse nekam tišči v pljučih.Tako rada bi ji pomagala,da bi ji bilo lažje,da bi ponovno začutila v sebi tisto moč,da se bo uspešno borila proti bolezni.
Potem je tu še moj sin in njegov težko poškodovani oče.Sin išče uporo v meni in me sprašuje zakaj se je moralo to zgoditi atiju in zakaj to babici.Tega odgovora ne poznam,vem samo,da moramo ostsati močni in še enkrat močni.Sin pa namesto mene odgovori " veš.,mami,dokler se babi ne bo spremenila in začela drugače živeti in dokler ne bo v sebi imela vere,z njo ne bo bolje. Ati pa je imel lansko leto tri prometne nesreče in četrta je terjala visok davek-tetraplegik.Mislim,da je tudi njega življenje želelo na nekaj opozoriti." Ja,to je mišljenje mojega 22letnega sina.

In ker se prebuja krasna pomlad,ki resnično človeka nekako oživi in mu da novih moči,upam,da bomo močni in pogumni,ne samo zase,temveč tudi za bižnje,ki nes potrebujejo in jih imamo radi.user posted image user posted image user posted image

Naj se naša duša napolni z vsem lepim ,naj nam da prav tisto moč,ki jo potrebujemo,da bomo lahko uspešno jadrali skozi življene.In naj bomo tako močni,da nas niti orkan ne bo mogel streti .user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.3.2007 16:05:30   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

In ker se prebuja krasna pomlad,ki resnično človeka nekako oživi in mu da novih moči,upam,da bomo močni in pogumni,ne samo zase,temveč tudi za bižnje,ki nes potrebujejo in jih imamo radi.user posted image user posted image user posted image

Naj se naša duša napolni z vsem lepim ,naj nam da prav tisto moč,ki jo potrebujemo,da bomo lahko uspešno jadrali skozi življene.In naj bomo tako močni,da nas niti orkan ne bo mogel streti .user posted image user posted image user posted image

....kako lepo.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.3.2007 16:06:53   
citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem!
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti

Bomo še kaj brale?
Ampak zdaj je res čas za v naravo, na sončka...ostalo pa še pride, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 205
6.3.2007 16:16:32   
metuLJchy
Ja, mene v teh pomladnih dneh zelo rado "odnese" nekam v sanje, na sončeve poti, na pot piša vetra...vsepovsod samo tja ne kjer so zaprti prostori..tako da knjige pridejo na vrsto..pod cvetočimi češnjami, s sončkom na obrazu in nasmehom na ustih...

samo če bi ocenjevali koliko sem do sedaj prebrala se ne bi ravno izkazala...moram čimprej spet kaj v knjižnico... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 206
6.3.2007 16:21:02   
citrončica
Za vse pride svoj čas, MetuLJchy,jaz preberem nenormalno knjig med dopustom, pa po Et sem imela čas brat, vmes pa si raje vzamem čas, za kaj drugega...no, tud moji rekviziti za izdelovanje nakita, voščilnic...so že nekaj časa v "kotu",žal ne pridejo na vrsto, a res, čas pride tud za take stvari, ko začutiš...pa je to to!!!

Neposredna povezava do sporočila: 207
7.3.2007 7:39:07   
florita
citrončica kaj je to Et.....pol imava veliko skupnega branje knjig.....jaz včasih pozabium in kar berem...pol me pa kup dela počaka doma....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 208
7.3.2007 7:41:04   
florita
citrončiča dej še en seznam za knjige ki so za zabavo.....(romatične, zaljubljene), skartka romani.....

Ste za:

Torej obvezno domače branje:

COORINNE FOFMANN - BELA MASAJKA

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.3.2007 15:48:08   
florita
vidm da danes ni dan za pozitivno mišljenje......imate prav ...res je turobno.....zunaj

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.3.2007 16:09:06   
polma
No, včeraj sem v dobri ženski družbi predebatirala po dolgem in počez vse, tako da sem se popolnoma pomirila. Hvala bogu, da sem ženskauser posted image !

Tole vam moram povedat! Bivša soseda mi je veliko pomagala, ko sem bila ob ločitvi potrta in izgubljena. Ker je šla sama skoz podobno situacijo. In mi takrat pove, da se je neki mladi tipček totalno zaljubil vanjo, njej je sicer všeč, ampak da- ona nikoli ne misli več živet z nikomer, njena najstnica je čisto dovolj. Moram priznat, da si jaz nisem predstavljala, da je se je možno zaplest s tako mlajšim moškim, mislim da je med njima 13 let razlike. Takrat smo se enkrat videli in so bili vsi trije skupaj v mestu, hči, ona in on, čeprav je ona zelo mladeniška, je bila videt razlika v letih, ker on je zgledal pa res totalno mlad! Ona ima zdaj po moje čez 40 in odraslo hčerko.

In, danes zjutraj zagledam na cesti znanko z njim in - vozičkom!!

To pomeni, da za ljubezen res ni ovir! Pa ne samo to- otroci se rodijo tudi tako "nemogočim" parom, očitno je bila njuna ljubezen res tako močna, da sta bila sposobna predstavit se svetu skupaj in zato sta nagrajena z  malo štručko. Meni je šlo kar na jok, škoda da sem vozila in se nisem mogla ustavit.  Nora zgodba... Ne vem, a ni lepo videti tak nenavaden preobrat?

Andreja, ti pa si res močna. Pravzaprav imaš okoli sebe ljudi, ki te zelo potrebujejo in ti očitno skušaš za vse poskrbet.V  takem težkem položaju si, da jaz sploh  ne vem, kaj tarnamuser posted image . Upam, da paziš nase! Hvala ti za metuljčke in rožice...

Lepo popoldne vam želim vsem pozitivkam, dež bomo pa kar spregledale!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.3.2007 16:09:49   
citrončica
Florita,ET je transfer,
ne nikakor nismo slabe volje....tud ta tema bo še vedno obiskovana, le časa malo primanjkuje..vsaj meni!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.3.2007 16:16:36   
citrončica

Naša mini pozit.knjižnicauser posted image user posted image user posted image
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem!
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ
  • Anthony de Melo: Zavedanje
  • Laura Esquivel: Kot voda za čokoladouser posted image
  • Pablo Coelho: Alkimist
  •     -ll-          : Veronika se odloči umreti
  • Coorinne Fofman: Bela masajka

Florita, knjige kar dodajaj na seznam, prekopiraj ga v post in dodaj knjigo,ki jo priporočaš, pa zraven označi, kakšna je...tistale s srčkom je romanzična...ali pa dopiši!!!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
7.3.2007 16:17:43   
citrončica
Ja, Florita, romantična knjiga je ...spet mam škratka, ki mi črke mešauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
7.3.2007 18:40:28   
pot
Punce, res ste močne. Občudujem vas. Bravo. user posted image user posted image user posted image
user posted image

Andreja, v tvojem sinu pa kar sebe vidim, par let nazaj. Bila sem čisto istega mnenja. Sem brala eno knjigo, katere naslova se ne spomnim več, ampak, govorila je točno o tem, da se ti določene stvari zgodijo z namenom, da nekaj spremeniš, da so opozorilo.

Jaz še vedno berem knjigo in sem sedaj pri poglavju, katerega bi lahko kar celega prepisala, tako je dober in pride v poštev za vsakogar. Ampak, potem bi lahko cel večer samo tipkala. user posted image Bom enkrat probala kaj skrajšat in vam napišem, ker vse bi bilo preveč.

Držite glavo pokonci, mejte se rade točno take kot ste, ker ste super. Predvsem slednje vam bo dalo ogromno moči v življenju. Zato se imejte rade. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
7.3.2007 18:49:17   
florita
Pot a to si ti na sliki?

Katero knjigo bereš? Učbenik življenja ali kaj drugega že?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.3.2007 18:53:30   
pot
user posted image user posted image user posted image Ne, to je prva naključna slikca ala močna dekleta user posted image user posted image user posted image pa se mi je zdela luštna in dovolj nazorna s tem, kar sem hotla povedat, simpatična, pa še malce humorja zraven.

Ne, še vedno se počasi sprehajam po isti knjigi: Moč je v tebi.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.3.2007 18:56:01   
citrončica
Lušna slikica,a me smo še močnejšeuser posted image user posted image ....
Pridna Pot,jaz se še nisem spravla spet za kako knjigo,a bo čas tud za to!
LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.3.2007 18:56:21   
florita
oh te knjige pa še nimam

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.3.2007 18:57:26   
metuLJchy
punce pozdrav, upam da vam današnji dežek ni preveč pokvaril volje, da ste močne in pogumne kot navadno! Andreja, včasih res še sami težko razumemo zakaj se določene stvari dogajajo...k sreči so takša obdobja, kot narava, ciklična. Ne morejo trajati večno. Kot noč ne traja preko zarje. A veš...ko je dan tik pred vratmi, ko se zarje že skoraj dotakneš, takrat je vera vanjo najtežja...ker je izkušnaj o nasprotnem najmočnejša ravno takrat. A nekega dne bo lažje, upam da drugače. Zakaj?? To se tudi sama marsikdaj sparšujem..odgovorov še vedno nisem našla, sem pa sama ob vsaki težki izkušnji (za moja leta sem jih nakopičila kar že za par let vnaprej) nekako v sebi zrasla..postala močnejša...kar še ne pomeni, da me ne lomi več...le ko mi je hudo, nekako vem, da bo tudi to minilo...da se bo nekako uredilo...prosim verjemi v svojo moč, v svojo luč, bodi hrast, ki kljubuje usodi..ne pusti, da usoda ti vzame upanje..upanje v dobro...a saj to vem,da ti ne bo, ker te čutim preko besed, da si močna in sončna. Zase in za druge. Vsaka ti čast!

Polma, zgodba ki si jo napisala me je prav ganila...ja, verjeti da ljubezen je v svoji najlepši in najpreprostejši obliki je nekaj najlepšega...jaz verjamem vanjo...mi srce zaigra kadar vidim po cesti hoditi starejši par, ki si nežno stisne roke..in ko vidiš v njunih učkah še vedno tisti žarek...pravim in menim, da če je tista prava potem ne rabi kalupov let, ne rabi predsodkov...je močnejša od ostalega...upam, da vse v sebi čimbolj čutite in živite takšne ljubezni...

Toliko tokrat, malo "vremensko" razpoložena, a kot sem na začetku napisala....vse mine, tudi ta dežek bo, in tudi vse morebitne težave bodo!

Sončka!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.3.2007 7:45:20   
florita
se strinjam s citrončico, da smo močnejše, no vsaj jaz....nisem glih pri suhih......user posted image  jaz in kg....sej drug teden bo 130 nadaljevanje. zgodbe v ponedeljek začnem hujšat.....

Polma naj ti povem da ima moja babi "prijatelja" (nista poročena- skupaj že več kot 30 let) in je on mlajši 15 let od nje....pa ne moreš vrjet, da sta še sdaj romantična in vsako jutro si data lubčka...ja ljubezen ne pozna meja....

Neposredna povezava do sporočila: 221
8.3.2007 11:11:35   
andreja2000
polma  user posted image  in naj ti povem,da imam tudi jaz toliko mlajšega od sebeuser posted image .Prestala sva že razna posmehovanja,celo zgražanja in ker sem starejša in z dvema otrokoma,me njegovi ne marajo.On je edinec ,vendar se jim je uprl in je še vedno z mano,jaz pa njegovih staršev sploh ne poznam in ne oni mene.Tudi nikoli niso izvedeli,čez kaj vse sva že šla-1ss in najina deklica,ki počiva v parku zvončkov.Še vedno upava,da nama usoda nakloni najino detece,še vedno se imava rada kljub vsem posmehom okolice,ki pa moram reči,da se je začela nekako sprijaznjevat glede naju.Veliko hudega sva že dala skozi,toda tudi veliko lepega.Še nikoli v življenju se nisem zraven moškega počutila tako zaželjene in ljubljene,še nikoli  prej se z nikomer nisem pogovarjala toliko in tako odkrito,še nikoli mi ni čas tako hitro tekel kot z njim,če prav je dosti mlajši v svoji zrelosti prekaša tudi nekatere starejše.
In vidiš kot si že sama rekla-ljubezen res ne pozna meja in let.user posted image user posted image user posted image

Punce,vsem bi se rada zahvalila za vsako vašo besedo in vzpodbudo.Resnično ste vse enkratne in nasploh angelske.
Mama pride danes domov,šla bom k njej in ji nesla njeno najlljubšo rožico.Tako rada ima cvetje in ga je vedno tudi najbolj vesela.

vse vas lepo pozdravljam in vam želim lep dan žena.Moj mi je malo prej prinesel čudovito rožo,ki tudi meni pomeni več kot karkoli drugega.

In ne pozabite,drage moje,včasih je potreben dež,da lahko vidimo mavrico.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.3.2007 12:31:24   
pot
Vse najlepše ob dnevu žena; vsem pozitivkam, ter čisto vsakemu drugemu dekletu, ženski, punci, prijateljici! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bodite še naprej močne, srečne, polne ljubezni, veselja do življenja in novega učenja.
Bodite ženske, srečne v svoji koži.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.3.2007 12:32:13   
pot
Vem, da je ogromna slika, pa saj si jo zaslužite. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.3.2007 16:02:49   
metuLJchy
punce vsem skupaj želim čimlepši dan žena...naj vas pričaka kakšna rožica in topel pogled! user posted image user posted image  vzemite si kakšen trenutek le zase in razvajajte svojo dušo...

florita in andreja obe zgodbi sta prav ganljivi! Jaz sem absolutno za to, da je važna ljubezen in ne predsodki in to, da zrelost duše ni vedno na istem nivoju kot telo...nekdo je pri 50-ih lahko še vedno nezrel, spet drugi dozori še pred svojo uradno polnoletnostjo. Zato punce, k vragu z predsodki, važna je ljubezen to šteje!! O, Andreja, da bi vama le usoda čimprej pikico namenila...skiskam pesti za vaju, kot ravno tako za vse ostale punce!!

pri meni še vedno čakam user posted image , samo ne vem ali jo bom kot prejšnji mesec čakala 60 dni (kar ni normalno, leta sem imela vedno jo na 21 - 24 dni, zadnjega pol leta pa hodi na od 40-60 dni) ali upam da 9 mesecev...imela sem pred enim tednom zelo blago krvaviten, za teste je še prekmalu, upanje pa kljub temu raste...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?