|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
15.9.2007 15:33:29   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Eh sej verjetno bo Eva1 spet komentirala kako sem ubrisana, ker mu skoz jošk devam in me ima tamal čist pod kontrolo, ampak jaz mam prej mir, če mu dam jošk, kot pa da ga poslušam.... Eva1 user posted image user posted image user posted image

lp

lej lubica moja-men pa res čist dol vidi..itak da je tamal spičkan do konca, brez zamere...jaz ne vem če je kje še tako tečkan otrok...sam pol mi ne jamrat kok nč ne spite, pa kok ga maš dost, pa kok te izsiljuje...očitno ti že paše-jaz vem, da men ne in se tega ne grem, pa zarad tega nimam otrokov nč manj rada! Ampak imam rada red...pa mislim,da otroc tut!
Tok o temuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ne vem če pridemo jutri na krst, ker sta tamaladva kr ornk prehlajenauser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.9.2007 15:36:46   
eva1
Aja pa še tok..jaz tamale ne pustim dret, al pa kej tašnega, res da jo na joški uspavam, ampak pač ne potrebuje 100% moje pozornosti in se sama zaigra! tok da ne bo pomote, da nou katera mislila, da jo pustim dret...! Pač ponoči spi odkar dobi zvečer kašo(od 4.5 meseca)...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.9.2007 18:59:45   
pikecpokec
a vaši user posted image že čist sami sedijo?ker gal sicer sedi, sam se pa po neki časa zvrne na stran. sicer se zram ful reži, ampak kr samega ga pa ne bi upala pustit na tleh, čeprou mamo tepih in igralno podlogo.

jao, kaj je zdele nardil!!! papir je pojedu. upam da ne bo mel kakih prebavnih motenjuser posted image
morm it, že vrešči

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.9.2007 20:38:39   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Eh sej verjetno bo Eva1 spet komentirala kako sem ubrisana, ker mu skoz jošk devam in me ima tamal čist pod kontrolo, ampak jaz mam prej mir, če mu dam jošk, kot pa da ga poslušam.... Eva1 user posted image user posted image user posted image

lp

lej lubica moja-men pa res čist dol vidi..itak da je tamal spičkan do konca, brez zamere...jaz ne vem če je kje še tako tečkan otrok...sam pol mi ne jamrat kok nč ne spite, pa kok ga maš dost, pa kok te izsiljuje...očitno ti že paše-jaz vem, da men ne in se tega ne grem, pa zarad tega nimam otrokov nč manj rada! Ampak imam rada red...pa mislim,da otroc tut!
Tok o temuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ne vem če pridemo jutri na krst, ker sta tamaladva kr ornk prehlajenauser posted image

No samo poglejte tole mojo sister kako je nesramna....nimam besed.....missis prfekt.
Men bo dama pri treh frocih govorila kako pa kaj....hi hi hiuser posted image user posted image user posted image
Če bi ti imala tak ritem kot jaz, bi te peljal že 3 dan v Polje al pa Vojnik.
Sej tebe tako vsaka stvar iz tira vrže, pa dej nehi nakladat tlele....ti si pač taka, da nardiš točno tisto kar tebi takrat najbolj ustreza...jaz pa pač nisem taka.

Kaj čem rečt, pač rada razvajam svoje otroke....sploh pa ni tečen moj otrok.
Vidiš ga 1x na mesec, zato ne govor, da je tečkan otrok, da ne veš, če je kje še tako tečekan otrok.
Sej ti ne bom nič več jamrala kako nič ne spim, itd.....s tabo se bom menla samo še o vremenu user posted image user posted image user posted image

Sej drgač te mam pa tud jaz radauser posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.9.2007 21:05:34   
eva1

Če bi ti imala tak ritem kot jaz, bi te peljal že 3 dan v Polje al pa Vojnik.
Sej tebe tako vsaka stvar iz tira vrže, pa dej nehi nakladat tlele....ti si pač taka, da nardiš točno tisto kar tebi takrat najbolj ustreza...jaz pa pač nisem taka.

Sej drgač te mam pa tud jaz radauser posted image .

I ja te volim dušo....ja imaš prav, da bi že 3 dan pristala na psihiatriji, ampak jaz enostavno ne bom otroke do skrajnosti razvadla jim nudila vsega kar se jim bo tisti hip poželelo...kaj češ, vsaka po svoje...ja no ok..pa naj bo Nejc pridenuser posted image če ti tko pravšuser posted image user posted image user posted image Pa nebi lih rekla, da me vsaka stvar iz tira vrže, pač nekateri delamo tako, drugi drugače...sej vem ti misliš, da delaš najbolje za svoje otroke, jaz pa tudi...zrasli pa bodo vsi...razlika je le v tem, da ne vem zakaj bi blo dobro samo sebe na 100% navit, če tega ni treba..pa od utrujenosti vsak dan dol padt...sm pač bolj na izi...kaj češ!

No zdej te pa pokličem, da se do konca zmenmo...me je tok firbec kaj sio mi spesnla, tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.9.2007 21:12:54   
LuLu
Vojna sester!!! user posted image

Nič po telefonu... tu vse napisat... a mislita, da vas ne beremo in čakamo kaj bo naslednja vdarla ven ?! user posted image
Prehitro sta se pobotale.. rada te imam, jaz tebe tudi... pocukrano user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.9.2007 22:28:01   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Vojna sester!!! user posted image

Nič po telefonu... tu vse napisat... a mislita, da vas ne beremo in čakamo kaj bo naslednja vdarla ven ?! user posted image
Prehitro sta se pobotale.. rada te imam, jaz tebe tudi... pocukrano user posted image

Ja Lulu  - to je pa sestrska ljubezen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.9.2007 22:28:38   
visnjaaa
Kje pa ste drgač danes vse??? Kr spite al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.9.2007 22:33:27   
LuLu
Jaz sem še tukaj, samo je to zadnji čeking RR-a pred spanjem. Mali se je spet zbudil, pa nazaj zaspal. Pri nas ni nič kaj boljše. Enkrat je lepo spal, pa sem mislila, da rižolino res dela čudeže, potem pa spet norija. Pa tvoji? Kak spijo?
Sama imam brata, pa tam ni bilo takih izlivov ljubezni, ko smo še skupaj živeli, za sestre, pa kolko mi je znano, pa sploh ne laufa... sama kregarija v bajti user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
15.9.2007 22:45:01   
eva1
o lulu-ko bi vedla kok je nam luštn...kaj bi jst brez mojih sekicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
15.9.2007 22:46:05   
eva1

Kje pa ste drgač danes vse??? Kr spite al kaj?user posted image user posted image user posted image

Kva ti še ne spiš...a veš da maš jutr krst, pa norijo cel dan da nas boš nafutralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
15.9.2007 22:47:29   
LuLu

o lulu-ko bi vedla kok je nam luštn...kaj bi jst brez mojih sekicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

visnjaaa, čestitam na 500-tem postu

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
15.9.2007 22:49:16   
eva1

user posted image

o poglej jo čveko, pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image

visnjaaa, čestitam na 500-tem postu

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.9.2007 7:29:41   
visnjaaa
Jutro!

Mi smo auf že od 6ih. Nejc je ko singerca....user posted image user posted image user posted image
Naspala sem se fino, tako da Eva1 nič bat - vse bom nafutrala, da vam bo kr slabo od hrane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lulu a vi kej spite po novem, al ne? Al se tud zbujale večx na noč?

lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.9.2007 8:18:29   
Anonimen
Jutro punce!

Evo, tudi mi smo auf že od 6.30h Mislim, da je dans Alena zvijalo zaradi tistega sirupa za mehčanje blata... Ful je stoku pa prdel ko vidra. user posted image Včeraj ko sem mu devala sirup mi je 5 min. po tem zbruhu vse, pol sm mu pa še enkrat dala, ker sem mislila, da je sirup zbruhu. Ampak zgleda, da ne. Bogec moj. Sej je pa bil 1 uro buden, pol pa kr nazaj spat. Js mam pa za spremembo vse pospravljeno, sam peglezn me še čaka! Pa kavica! user posted image

Grem, da se mali ne zbudi prej!

Sam slikice še pogledam. Kr ne morm se nagledat tehle naših lepotcev in lepotičk! user posted image februarčki!

Se slišimo!

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.9.2007 8:31:28   
Anonimen

Jasna 81 vprašanje za tebe:

A tvoj spi celo noč, glede na to da dobi za večerjo samo zizike?
A mu dodajaš kej umetnega? No povej, ker moj pizdek mi cele noči visi na joški....ko se zbudi, brez joške ne more zaspat.

Ja, ja, ja sej vem punce...presekat bo treba.

Sej sem zadnjič že presekala, ampak je pol zbolel in z vročino ga ne moreš pustit dret.

lp

Višnjaaa takole je: ne bom pametovala glede tega presekanja, ker jaz tega niti enkrat samkrat nisem naredla. Ne vem no, men se tud nebi dalo sred noči poslušat dretje mojega malega... Po moje bi se več js jokala, kot pa Alen! Mela pa sem ful problemov s spanjem, sej veš... Alen in Nejc sta bla kot brata dvojčka. Edino kar sem naredla je to, da mu podnevi nisem pustila spat, ker je res spal 150-krat po 15-20 min. Jaz nisem imela nič od tega, kakor je mali zaspal sem začela neki delat, je že bil auf. Pol pa sm ga začela tolk matrat podnevi, da ma zdej 2-3 spanca čez dan po kako urico, razen če smo v vozeku. Ko je bil najbolj zmatran, sem ga nesla ven - se je takoj zbudu pa učke na peclje. Pa nikol nismo delal tišine, ko je spal čez dan. Nikol mu tud nisem dodajala umetne hrane, ker imam svojega mleka dost (hvala bogu, trk trk trk)user posted image

Zbuju se je pa takole: dojenje pred spanjem - okol 22h, pol spanje do 4-5h zjutri, joška in naprej spanje do 8-9h. Zdej mamo par dni že tako, da spi do 7h zjutri, pol pa joška pa včasih zaspi nazaj, včasih pa ne. Tak, da zdrži tud po 9 ur brez hrane (ponoči!user posted image ). Če pa se prej zbudi, mu pa dam dudo in plenico more obvezno met v rokah, ker si jo fuuuul tišči od obraz, pa mal ga po riti tapkam, pa spi naprej. Al pa ga obrnem na drug bok. Ja, al pa ga po glavi s pleničko pokrijem. user posted image user posted image Ful je hecn s to plenico - skooooz more bit ena zraven njega. user posted image user posted image user posted image

Evo, grem zdej peglat! Se slišimo!

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.9.2007 8:40:46   
Anonimen
Mati Višnjaaaa - pejt na temo dojenje in dodajanje, pa preber temo pod bandidos power - otrok spi celo noč! user posted image user posted image user posted image

K...user posted image pa moje peglanje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
   [Brisano sporočilo]
16.9.2007 9:09:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.9.2007 9:36:06   
Bubilu
Ste tolk pridne s temi albumi, da sm morala še jst dat malega gor. Je še tudi bolj takšen pleško, po mami in stričekih, no pa ata tud ni mel ono full las kot dojenček.
Drgač pa še naše hranjenje:
med 4 in 5 zjutri flaška
okrog 8ih flaška
okrog 12ih zelenjavna kašica + kolk ne gre še flaška
okrog 16ih sadna ali sadno žitna kašica
okrog 19.30 flaška z rižolinotom.

Uf, se mali oglaša...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.9.2007 10:29:24   
malecka_mateja
jutro!

evo jaz oa sem si včeraj privoščla in sem šla ven z kolegicama na pijačo kao pa sem prišla ob pol treh domovuser posted image user posted image pa smo res ble v enem kafiču na vrtu na pijački pa smo se menle in je blo prav fajn!

ati pa je bil kindra!user posted image user posted image user posted image

ampak malo mi spanja manjka!

bubilu lep fantke pa ful velik zgleda!

kolumbo ja smo se neki menlle za 22 v soboto!jasna je rekla da pride pa jaz pridem pa ti itak ne manjkaš!pa metuljčica pride še takrat pa ribica bo takrat že z morja mogoče pride!pa upam o da višnja in eva!pa lulu morem nahecat!pa pikecpokec je rekla da se pridruži tak da mislim da bi vseeno blo fajn in nas bo dost!nevem kak hočete!
seveda pa vabljene vse margit bubilu demar....vse!

mi gremo zdaj na sprehod!tak da se javim še kaj!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.9.2007 11:25:01   
pikecpokec
Jst pridem 22.! Če me kak mastitis spet ne zgrabi, kr ponavad me zmatra GLIH takrat ko ne bi blo treba user posted image ! Sm rekla mojmu da grem pa je reku: ja, kaj pa južna?!?! Pejd po pico! user posted image
v glavnem, pridem če ne bo kak user posted image vmes pršu!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.9.2007 13:18:43   
LuLu

Lulu a vi kej spite po novem, al ne? Al se tud zbujale večx na noč?

Slabo, slabo... pa zadnje dni mi še dragi nekaj štrajka s spanjem in je ponoči skoraj bolj živahno kot čez dan. Muka mi je zjutraj, potem pa že nekak čez dan pridem k sebi...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.9.2007 20:30:53   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Mati Višnjaaaa - pejt na temo dojenje in dodajanje, pa preber temo pod bandidos power - otrok spi celo noč! user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha ....sem prebrala....samo glede piva res drži. Jaz sem ga na morju kr mal preveč požrla, sam je pa Nejc spal celo noč....sem ga menda čist zagiftalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.9.2007 21:23:13   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

lahko pa res prestavimo na drug datum, ko bo manj gužve... ker te parkplace iskat, pa lokali bodo zasedeni, ker bodo vsi veni na vrtih kadili user posted image

kaj to na sebe mislišuser posted image user posted image user posted image ja lhako se zmenimo za 22?

Čeprav sem res malo na RR zadnje čase, ampak za srečanja se pa držim besede! In v Soboto sem skoraj že v Celju pristala, če ne bi po nekem naključju na tel. dobila moza Malecke Mateje, (ker Kolumbo se tisti hip ni javila), ki je povedal, da ce ne vem, da odpade... Potem sem cel dan tavala po Lj., ker sem se cist psihicno na Celsjko srecanje pripravla...
Kaj je zaj to? Kako si upajo celjski sejem organizirat ravno na nase srecanje user posted image user posted image user posted image .

Mi smo danes zboleli, Davidu je zjutraj tekel zelen smrkelj, kaslja kot star kadilec in se vrocina ga je doletela (sem cist konc). Sem ze narocila tisti aspirator Malecka_Mateja, sam kaj ko ga bom dobila, ko bomo ze znoreli prej od smrklja...Lih je prisla posiljka,...vse pokupili...Pa se penila sem, ker se vedno nismo nabavili navadnega termometra in smo merili s tistim za v uho, pa s termometrom dudo, pa jima ne zaupam. Eden kaze 37 drugi 39,2.
Eh. A kera kej ve kok je treba odsteti, ce das termometer v ritko? A more biti res ful drugacne debeline tisti del z zivim srebrom za nase malcke? In koliko casa mora biti v ritki?

Drugace smo fajn, samo tale prehlad nas bo gleda zezal sedaj najmanj en teden.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.9.2007 21:31:41   
ribicau
Dober večer!

Mi smo z dopusta! Najprej sem rekla, vas lepo pozdravim, zdej grem pa prebrat, kaj ste napisale! Se oglasim malo kasneje....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.