Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 9:09:50
|
|
|
|
malecka_mateja
|
nebom se smejala višnjaaa!!no potem pa vidve rečta kdaj! kaj pa petek 21.9??? eva1 ja daj povej no jojj me zvija bom M dobil apočsi pa me že nekaj špika! PA TAKO!JE BLO TAK FAJN KO SEM BLA joj črke!ni blo problemov s tem!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 10:04:28
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Eva1 ti si res tako pomembna, da pa ti predlagi en datum , pa še brihtna si takoooooooooo.....no da te vidmo punči, kaj boš predlagala Ekola moji predlogi-od ponedeljka do petka od 8-14h, razen ko je kdo bolan! Mi imamo takrat čas! Lahko potegnem še kašno urco-se pravi do 15h, pa mamo prosim, da gre po tamalga v vrtec! Zdej se pa zmente kok kateri odgovarja...aja v torek mam jst G!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 10:14:26
|
|
|
|
malecka_mateja
|
eva in višnja kaj pa če babice prosita pa vama one popzaijo otročke??? sam opcija! kaj zdaj kolumbo kje si???kaj bomo rekle???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 10:18:07
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja eva in višnja kaj pa če babice prosita pa vama one popzaijo otročke??? Babica in dedek od mojga(ki bi pomoje rade volje pomagala) sta žal že pokojna! Moja mami pa ati pa še delata, (mami v zdravstvu),tako da se jaz na pomoč babic ne morem zanašat! stara mama oz prababica od Lukca pa je stara že skoraj 81 let tako da tako za hitro kej popazit še gre, kaj več pa ne! lej sej ni panike, zaradi mene se lahko zmenite tudi v soboto...se pa kdaj drugič vidimo...morm še januarke zbezat, če se kdaj v CE dobimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 10:41:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
to pa ne matika in ti pa res ne smeta manjkat! sej pravim men je vseeno naj še druge povedo kaj in kdaj!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 10:56:07
|
|
|
|
helimaša
|
jst sm drgač iz grosuplja.a je kšna kje blizu?ma ne poznam nbene mamice z tok mejhim otrokom.majo vse že večje al pa jih še nimajo
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 12:27:12
|
|
|
|
pikecpokec
|
Men je načeloma vseeno. Okol 12h mi je čist kul. Mi pa tud bolj med tednom paše. Če se bote pa za kako soboto zmenle, pa tud vredu.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 12:49:13
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo nove slikice v albumu pod tjaša pol leta!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 13:02:31
|
|
|
|
visnjaaa
|
kaka lušna punči je tale tvoja Tjaša. Res lušnaaaaa!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 13:22:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
o hvala višnja za kompliment! rabiš nevesto za tvojega? se lahko zmenimo
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2007 17:42:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 22:39:50
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo svetovne slike! ja jaz rečem zmenimo se za v soboto 22 september v celju in pač kdo pride pride! eva in višnja vedve pa kr z otroci!naša je pridn ain obljubim bom kindra!pa gremo pač nekam kjer so igrala in sem tja???kaj pravite???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 22:45:36
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ena je spraševača o hranjenju! pri nas je takole ob 6.30 flaša ob 10.30 kašica mlečna ali kaj podobnega 14.30 je kosilo kaj midva jeva če je kaj takega ali pa kašica ali juhica nekaj od tega 18.30 je kaki mali jugurz ala fruhcverge ob 20.00 flaša in spanje in to je to pa dosti čaja!!!!!včasih tisti jogurt ob 18.30 preskoči ali pa zamakne obrok za kako uro in ji ni potreben!ker jaz ne gledam na uro amapk ko je lačna mapk se drži na 4 ure!zdaj pa če ji všasih ni je ne silim! grem ajajt ker gremo zjutraj v branje! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.9.2007 23:02:17
|
|
|
|
pikecpokec
|
Hvala, malecka_mateja! Vidim da bo treba počas eliminirat kako hranjenje, ker tehle 7 obrokov je pa mal preveč. mogoče zato tolikokrat je, ker ko ziza, zraven skor vedno zaspi, pol pa ne popije tolk kot bi po flaši . Ej, kolk majo vaši las! Naš je pa še kr pleško. Sem dala slike v album - gal 007. LP
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 0:14:39
|
|
|
|
LuLu
|
pikecpokec naš ima, kot je videt, še manj las kot tvoj pubec Lepe so naše bebice, to bi po nekaterih pravilih pomenlo, da smo starši bolj... mislim, manj lepi
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 8:01:10
|
|
|
|
visnjaaa
|
Lepe otroke imate! Ja sej vete kok pravijo: Grdi starši...lep otroc ha ha ha h ah ha Mal heca...da ne bo katera slučajno zamerla, ampak tako se pri nas hecajo. Jaz sem se odlično naspala.... Pridem še pol, morem it k fajmrštru...lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 8:38:31
|
|
|
|
pikecpokec
|
visnjaaa! Sam kej genov pa tud more bit, ne?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 8:59:59
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! evo mi gremo v branje upam da nebo dežja!bomo videli! pikecpokec ful luštkan je tvoj gal!pa kake okice ma naša ma ful lask no sej se na slikicah vidi!se je že rodila z njimi in ji niso še nič odpadli! no babnice fajn čvekajte!se javim zvečr ko pridemo! papa pa lep dan!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 10:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao punce! Vidim, da je srečanje prestavljeno - no sem vidla že sinoči, sam ni blo cajta za odpisat! Js sm za srečanje kadarkoli. Tak da men sam javte, kdaj pa kje, če ste se že odločle, men je čist vseen, pridm 100%. Pikecpokec naš ma tudi 7 obrokov, od tega 2 gosta obroka, ostalo je joškanje. Fuuuul je navezan na joško. Sej zdej je fajn, sam počas bo pa treba kej naredit... Js nikol ne štejem obrokov, se še vedno dojima po želji, pije okol 1,5-2 deci čaja, prvi gosti obrok (sadni) imama okol 11h, drugega (zelenjavnega) pa okol 17-18 al pa kasneje, odvisno koliko se potepama. Evo, mali že bluzi, se slišimo zvečer - obljubim! Čao!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 11:00:40
|
|
|
|
LuLu
|
Ojla, imam eno vprašanje... Kupila sem neko kašico, ki je za po 6. mesecu, ampak je noter pšenica oz. gluten. Kaj zdaj? A je to tak strogo glede glutena oz. če je po 6. mesecu, je to ok...? Kaj zna biti narobe, če mu dam to za jesti? Pri nas ni bilo nikoli alergij ali težav na glute, edino jaz sem imela alergijo na breskve in nektarine...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 11:16:08
|
|
|
|
pikecpokec
|
Po mojem ni problema. Naš je začel kmalu po dopolnjenem 6. mesecu jest kekse, pa kako žemljo - to ma ful rad. Prvih 6 mesecem še nimajo nekih encimov ki bi predelali gluten, pola jih pa majo. pa mislim da je ta meja itak kr visoko postavljena, za vsak slučaj. tko da-brez skrbi! sicer eni pravijo da ne glutena do 8. meseca, ampak mislim da mu že lahk daš tisto kašico. Bodi pa malo pozorna, če bo slučajno dobil drisko-to pol ni dobro. Kr brez skrbi! Boš vidla kolk več stvari bo lahk jedu zdej - gris, kruh, kekse, testenine, ... Naš je pa pogruntu da se da fino plazit (vozit) po parketu, tko da se zdej skotali dol s tepiha in pol po parketu puza rikverc pa vrti se, najbolj mu je pa všeč s prstki vlečt po tleh, ko tko fino škripa! prou hecn je
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 11:25:57
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Pikecpokec naš ma tudi 7 obrokov, od tega 2 gosta obroka, ostalo je joškanje. Fuuuul je navezan na joško. Sej zdej je fajn, sam počas bo pa treba kej naredit... Js nikol ne štejem obrokov, se še vedno dojima po želji, pije okol 1,5-2 deci čaja, prvi gosti obrok (sadni) imama okol 11h, drugega (zelenjavnega) pa okol 17-18 al pa kasneje, odvisno koliko se potepama. Ja mi imamo tudi tako prehranjevanje - čisto isto kot jasna81! Ko sem brala, sem se kr nasmejala, ker se tud mi dojimo po želji 115x na dan dobi jošk, če hoče pa ravno tako okoli 11ih-12ih sadni obrok in drugega mesno zelenjavnega okoli 18ih. Vmes se pa dojima, ker Nejc sploh ne zna zaspat brez joške. No zdej mu dam po nivem riževo mleko z rižolinotom zjutri, ampak se samo nareja z kozlanjem,ko mu dam v usta, tako da ne vem.... Eh sej verjetno bo Eva1 spet komentirala kako sem ubrisana, ker mu skoz jošk devam in me ima tamal čist pod kontrolo, ampak jaz mam prej mir, če mu dam jošk, kot pa da ga poslušam.... Eva1 Lulu ti pa kr brez skrbi lahko začneš z glutenom, ker je že dovolj star. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 11:30:04
|
|
|
|
visnjaaa
|
Jasna 81 vprašanje za tebe: A tvoj spi celo noč, glede na to da dobi za večerjo samo zizike? A mu dodajaš kej umetnega? No povej, ker moj pizdek mi cele noči visi na joški....ko se zbudi, brez joške ne more zaspat. Ja, ja, ja sej vem punce...presekat bo treba. Sej sem zadnjič že presekala, ampak je pol zbolel in z vročino ga ne moreš pustit dret. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 13:00:16
|
|
|
|
LuLu
|
hvala za odgovore mene še nekaj zanima: a obstaja kakšna obleka, pripomoček ali kaj podobnega, da damo našim malim, ker tak puzajo po tleh, pa da bi še ščistli in zglancali tla... npr. mi imamo parket, pa tiste puzle in komaj čaka, da pripleže izven okvira puzl, pa po parketu dalje, ... pa da ga ne dajam nazaj na puzle, ampak ga veselo pustim, da mi vsak dan tla ščisti... Aja, pa še to... slikice bom zdaj dala v album
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 15.9.2007 13:16:00
|
|
|
|
helimaša
|
probi mu dat kakšen umeten mlek.men se sicer tud zbuja ponoč, ampak do 6.meseca je spala celo noč.dajem ji pa kar nočni novolac.pol ponoč k se mi pa zbudi ji pa dam navaden novolac pa mi zaspi nazaj.če se pa še kej zbuja ji pa kr čaj uturim pa je.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.