ribicau
|
evo mene....končno sem vse prebrala! Pridne ste ble ni kaj! Malecka_mateja upam, da poštimate Tjašo, upam, da ni nič hudega ! Kolumbo welcome back! Visnjaaa in Eva1 super sta! Sem se tolk narežala....Visnjaaa kako je blo na krstu? Pikecpokec evo naš urnik hranjenja....dojenje med 6. in 7. uro zjutraj, med 9. in 10. uro rižolino/ (cca 200 ml) al pa kej podobnega, potem med 12.in 13. zelenjavna kašica, oz. zelenjavna z mesom (najmanj 200 ml), v vsako pa dam ali polento ali riž..., potem med 15. in 16. dojenje, med 17. in 18. sadje (npr. ena banana), ob 19.ih rižolino (cca 200 ml) ob 20. pa flašo (cca 150 ml)!Naj povem, da na zizi glih nevemkolk ne popapca, tko da ta obrok jest štejem kr tko mal za zraven, pomojem se ne naje. Jutri začnemo s četrt rumenjaka. Zdej kako je z glutenom pa jest tud ne vem. Jest ji še nič ne dajem....eni pravjo po 6. mesecu, eni po 8. mesecu...zdej naša je alergična na KM, pa sem rekla, da bom rajši še malo počakala! Zdej pa ne vem, na kaj sem še hotla odgovort.....aja, vidm, da so vaši tud prehlajeni oz. so bili! Zgleda, da je tale prehod na hladno vreme kr vse zdelal. Mi smo se k sreči pozdravili, na morju je bla že čisto OK. Pa tud jest sem preživela prvo menstruacijo . Naš dopust je bil super. Eva je bla ful pridna, no pa sej je vedno. Najbolj sem bla vesela, da je bila med vožnjo pridna. Dol grede je spala dobro urco, ostalopa je bla kar pridna, se je zamotila z igračami! Nazaj grede pa sploh, je spala najprej 50 min, potem pa še dobro urco in sem bla čisto blažena. To je bla prva daljša vožnja, da se ni jokala. Naj pa napišem, sva sedež že obrnila v smer vožnje in je 100 % boljše. Mi imamo namreč Brevijevega od 0-18kg, pa smo to na Pagu probal in je blo ful dobro, tko da smo se nazaj že obrnjeno peljal. Mi bomo kr še en sedež kupil, še za moj avto! Samo se še odločava katerega, pa ne vem, al bova kr Brevija al kej drucga! Če katera ve kakšne razlike med temi maxi cosi priori , pa tobi, pa romer a bi napisala? Čist za info....na spletni strani www.soncek.si imajo RECAROTE...tiste, ki kupujete, ne vem če veste! Z sva ful uživala, vsak dan sva na pomolu kupila ribce in jih zvečer, ko je mala zaspala, spekla, uživala.......pa upam, da mi ne bo spet testa treba delat . Ja klima je bla odlična . Eva se naju je pa tud usmilila in je ob 20ih že zaspala, ampak na morju je se je med 5.30 in 6. uro zjutraj že zbudila, čeprav smo 10 dni pred morjem že spali do najmanj 6ih!¨Upam, da bo danes že star red! Na Pagu smo bli prvič in moram rečt, da mi je bil kar všeč. Vreme je služilo (beri: 25 stopinj, sonček), le voda je bla pa premzrla za kopanje (no vsaj zame), imela je le tam 21-22 stopinj. Tamala je bla itak čist nora, ko je vodo vidla, pa tud kr plavala bi, če bi ji pustila, tolk sem ji pustila samo malo nogicenamočit, ker se mi je res zdela premrzla. Slikice vaših malih bom drugič pogledala, zdele nimam tok cajta. Najine nove podatke za seznam februarčkov pa vam jutri javim, jo bom zjutraj stehtala, pa še mene! No tolk, zdej grem pa žehto rihtat. Sem 2 stroja že oprala in posušila, 3, pa bo zdele opral in gre v sušilca! Tamala tud enga slinčka nima več čistega ! Lahko noč!
|