|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 10:13:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
12.9.2007 11:13:46   
malecka_mateja
oj kolumbo!se kr javi zvečer ko prideš!

torej dobimo se v soboto ob 12 v planet tuš!

potem pa še vedno lahko gremo kam drugam!ampak samo da se zberemo!ok????

vidim da niset zainteresirane!bova pač z kolumbo sameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.9.2007 11:18:48   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

oj kolumbo!se kr javi zvečer ko prideš!

potem pa še vedno lahko gremo kam drugam!ampak samo da se zberemo!ok????

vidim da niset zainteresirane!bova pač z kolumbo sameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK.Samo povejte kje je to.

Čao! Se vidimo!

Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.9.2007 11:29:53   
malecka_mateja
ob cesti je!nemoreš zgrešit!takoj ko prideš iz avto ceste!no čez dve al kolko semaforov se pelješ!upam da je jasna jvai ona bolj ve!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.9.2007 11:54:56   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Moramo ga obnoviti, kaj pravite?

DA, moj ima 7830 g in 68 cm... moje kile pa 81 kg. Vse štima, enim se številke večajo, enim pa manjšajo user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.9.2007 15:43:01   
visnjaaa

FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa
                         Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) 

user posted image     Malecka_mateja
                              Tjaša 67 cm, 9200 g,  mami (-20 kg)
user posted image     Margit
                              Matic 67,5 cm, 7520 g, mami (+1 kg) 

user posted image    Atena777
                         David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3kg) 

user posted image     Lulu
                             Jani 68 cm, 7830 g, mami 81 kg (+11 kg)

user posted image    Kolumbo 
                     Maj  65 cm, 8100 g,  mami 82 kg (- 1 kg)
user posted image    Ribicau
                             Eva 67,5 cm, 7100 g,  mami 57 kg ( - 4 kg)

user posted image    Bubilu
                             Maj, .........cm, ...........g, mami 48 kg (+1)

user posted image      DeMer
                              Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)

[/quote]

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.9.2007 20:29:42   
visnjaaa

O.K.

Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.9.2007 20:41:25   
malecka_mateja
moja ima 10100 g in velika 70 cm
jasna mi je pisala imata z alenom probleme z kakanjem in zato je ni na RR upata da jutri nebosta šla v bolnico!

no toreej navijamo sedaj za lulu da pride še ona!user posted image user posted image user posted image user posted image go lulu go lulu go lulu go lulu go go go go go go go go go go go go go go gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo jaz pripeljem če bo hotla!Ps še meni se nebo treba sami pripeljat ampak mi bo nekdo delal družbo!user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.9.2007 20:54:39   
visnjaaa

/quote]

Pa tvoje kg? No kr povej....nč batuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.9.2007 20:56:00   
visnjaaa
ej babe...dejte mi neki povedat
jaz sem danes za nejca kupla riževo mleko pa me zanima, če ga morem prej prekuhat???
A ma katera izkušnje s tem?

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.9.2007 20:57:01   
pikecpokec
Živjo punce!
Spet se malo javljam po 100 letih. Sej berem vas skoz, pisat se mi pa ne da. V glavnem, Gal ima že 4 zobe (in me kar naprej grize v zizio, zato počasi zaključujemo z dojenjem - ampak res zlo počasi!). Prebolel je 6. otroško bolezen, čisto ''po pravilih'': najprej 3 dni vročina, potem pa 2 dni pikice po celem telesu.
Bili smo tudi na morju in je bil navdušen.
Aja, oglašam se pa predvsem zaradi srečanja v Celju. Moram vam povedati da ste od vseh dni v letu izbrale najbolj zoprn dan, ker je v Celju trenutno obrtni sejem in zaradi tega kaos na cesti, v vseh nakupovalnih centrih in na parkingih. Predvsem v tistem delu celja, kjer je Planet Tuš, Interšpar in Mercator. In predvsem ta vikend. Ne vem kaj bi vam svetovalauser posted image . Verjetno imate že vse bolj ali manj zorganizirano.
No, mogoče celo pridem na eno kavico, če se boste vseeno odločile za srečanje.

LP!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.9.2007 20:57:28   
eva1

/quote]

Pa tvoje kg? No kr povej....nč batuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o kok si firbčnauser posted image ...da ne govorim kok mate velike in težke otroke...pomoje januarke prekašateuser posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.9.2007 21:04:10   
LuLu

go lulu go lulu go lulu go lulu go go go go go go go go go go go go go go go

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2313
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 22:54:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.9.2007 8:52:25   
malecka_mateja
sej vemo da je sejam ja!sam po mojem  nebo ful krize bo v nedeljo večja!me tak rabimo sam en kafič ti bodo tak prazni ker bodo vsi na sejmu in v C&A tak da pomojem ni panike!

kaj pravte???jaz sem še vedno za srečanje!

pikecpokec ja dej prit!več nas bo lepše bo!go go go gouser posted image user posted image user posted image
marička zdaj morem že za dve navijat!

go go go go go go go go go go pikecpokec go go go go go go go go go go go
go go go go go go go go go go lulu go go go go go go go go go go go go go

višnja moji kg so 84 kg pa onih -20 zbriši pa napiši -11 kg sem že popravljala na enem seznamu sam nista pravega prileple!!

spači smo kr ok!zdaj sem ji spet nos sesala joj kake šmrklje je mela boga revica!čez noč se ji ful zašopa čez dan pa je ok!sam se bojim da se nebi na uhe prestavlo!

Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.9.2007 8:55:07   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

/quote]

o kok si firbčnauser posted image ...da ne govorim kok mate velike in težke otroke...pomoje januarke prekašateuser posted image user posted image

eva ja men je dohtar reko če je res 6 mesecov stara in če je res rojena kot je pa sem rekla da ja pa je reko da je ful velika!naaš sosed star 1 leo je velik 74 cm in ima 11000 g!tak da ni primerjave!

kaj zdaj prideš z sekico na srečanje????

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.9.2007 11:15:55   
visnjaaa

sej vemo da je sejam ja!sam po mojem  nebo ful krize bo v nedeljo večja!me tak rabimo sam en kafič ti bodo tak prazni ker bodo vsi na sejmu in v C&A tak da pomojem ni panike!

kaj pravte???jaz sem še vedno za srečanje!

Jaz vam morem povedat, da me ne bo na srečanje, ker bo prevelika gužva....v soboto bo res vrhunec sejma in Celje je že ob navadnih sobotah v Celju full gužva tak, da bo boljše, da srečanje prestavimo.....bomo mele več od tega.
Pa še krst imamo v nedeljo, pa ne bo časa.
Sej ta krst sem si danes umislila.....sorry. Poklicala župnika in je reku, da se lahko pridružim, ker bo več družin krstilo v nedeljo.

Kaj pravite?
No nič se na mene ozirat, bom pa prišla drugič. Men bolj paše med tednom, ko imam otroke v vrtecu in šoli.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.9.2007 11:34:34   
malecka_mateja
višnja te bom po riti!!!!!

kolumbo kaj praviš????boma na koncu samiuser posted image user posted image user posted image men je vseen!zmente se!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.9.2007 12:43:30   
LuLu
lahko pa res prestavimo na drug datum, ko bo manj gužve... ker te parkplace iskat, pa lokali bodo zasedeni, ker bodo vsi veni na vrtih kadili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.9.2007 13:26:10   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

lahko pa res prestavimo na drug datum, ko bo manj gužve... ker te parkplace iskat, pa lokali bodo zasedeni, ker bodo vsi veni na vrtih kadili user posted image

kaj to na sebe mislišuser posted image user posted image user posted image ja lhako se zmenimo za 22?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.9.2007 14:43:17   
Anonimen
Oooooojlaaaaa  babeee!!! user posted image user posted image user posted image Končno na RR!!!

Mater se počutim, ko bi bli nekje daleč stran te dni... Sploh nism mela cajta računalnik prižgat, kaj šele vas brat! user posted image user posted image user posted image

Meli smo ful tečko doma, Alen ni kakal po 4 dni, pol, v soboto in nedeljo ga je pa tolk zvijal, da nismo spali skor nč. Kr naenkrat se začne tolk dret, da sm bla fertik... Sm že mislila, da mi je s pojstle padu, pa ni... Pol sm ga enkrat nosla in iz čistega miru spet. Ponoči pa tud... Smo mislili da bojo zobki, sam nima še nč na vidiku. Najhuje je bilo, ko sem mu dala portalak in svečke (2 dni) in  ga ni pognalo! Katastrofa! user posted image No, zdej mamo drug sirup, pa je ok. Ne sprašujte pa kako je bilo v pon. na pregledu. Zdravnik mu je cel mezinec dal v rito! user posted image user posted image user posted image Mene je skor kap! Alen se je pa tolk dru, da ga pol ure za tem nism pomirila. Je pol revček od izčrpanosti zaspal in ful vzdihoval v spanju. user posted image Hvala bogu, da zdej normalno kaka!

Ja, tak je... Ko si starš, se še otrokovga drekca neizmerno veseliš! user posted image

Pa bogi naši februarčki - vidim, da so vsi neki bolani al pa ponočevali... user posted image

Punce, kar se tiče srečanja, se strinjam s tem, da bo ful gužva. Sem bla s sekico v torek na odprtju C&A in smo 15 min. parkplac iskale. Ni in ni! Celje je nabito ko sarma! Kar se mene tiče, lahka mamo srečanje, ampak bi res blo boljš na drug vikend. Js sm zraven vseeno, kateri datum bo, tak, da nebota sam Kolumbo in Mateja! Pa mateja hvala za sms user posted image Upam, da bo s Tjašo vse ok!user posted image

Pa še en minus je za ta datum - MATI NE PRIDEJO! Ona pa ja ne sme manjkat, a ne Višnjaaa! ?!?user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, tolk dolg me ni blo tu...ne vem več kaj nej napišem. Grem še mal slikice pogledat, če ste ble kej pridne pa limale. Se še javim pol!

Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.9.2007 14:44:18   
Anonimen
Aja - midva z Alenom falima na seznamu, pa tako lepo slikico sma mela... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 15:08:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.9.2007 16:01:34   
pikecpokec
Ojla!
Sej moj glas verjetno kaj dosti ne šteje, ampak sem tudi jaz bolj za 22. Takrat bom mogoče celo lahko prišla ker to soboto pa ne bo šlo ker ma moj ati rojstni dan in je šele dans povedu da smo vabljeni na kosilo.
Morm pa povedat da smo začeli s projektom odvajanja od zize in to zaradi mojih mastitisov ki se ponavljajo vsak mesec. tko da sem že polna antibiotikov in je po moje res boljše da se Gal navadi piti adaptirano mleko, ne pa tega mojega, obogatenega z antibiotiki. Ampak odvajamo ga poooočaaaasiiiii, ker je tko navezan na zizo, da je to že kar hudouser posted image ! Zaenkrat smo mu ukinili popoldansko dojenje, tko da mu zdaj da flašo ati (ko je doma), drugače pa moja sestra ali mami, ker če mene zraven voha, ni potem nič s flašo.
Povejte mi prosim, koliko obrokov imajo vaši user posted image na dan? Pri nas je takole:
- okrog 4h zjutraj se zbudi in ziza
- zaspi nazaj
- vstaneva okrog 7.30 in zajtrkujeva- mlečno kašico, potem pa ko jaz zajtrkujem še kako žličko jogurta in skorjico kruha (user posted image skorjico - to zveni kot včasih ko so reveži cel dan ob skorjici kruha preživeli)
- okrog 10h spet ziza, potem zaspi za uro in pol do dve uri
- kosilo okrog 13h - kakšna juhica ali piščanček+pire krompir ali zelenjavna kašica+riž ali krompir ali polenta ali testenine z omako,...
- ob 16h flaša mleka (po novem, prej je bila to ziza), popoldansko spanje počasi ne gre več
- okoli 18.30 sadna kašica s keksom ali sadni jogurt in keks...
- tik preden ga spravimo spat dobi še par žličk mlečne kašice (od Hipp-a, za lahko noč)
- okrog 20.30 zadnje zizanje pred spanjem
in potem spi do približno štirih zjutraj in zadeva se ponovi...

Se mi pa zdi da je to kar veliko obrokovuser posted image . Koliko sploh rabijo taki mali otroci mleka? Na škatli od Humane piše da 2 obroka po 210 ml na dan. Ker prej ko je samo zizal nisem mela pojma koliko je naenkrat spil.

No, če se vam bo ljubilo napisat kako je pri vas, bi vam bila zlo hvaležna.

upam da se bom v bodoče lahko bolj pogosto javljala.
LP

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.9.2007 16:11:27   
Bubilu
Pozdravljene po dolgem času. Sm bla mal pri starših, pa itak nimam časa kej velik pisat, se mi kr neki skoz dogaja.
Visnjaaa, Maj je mel pr 6 mesecih 67,7cm in 7920g, če boš kej tam gor dopolnjevala.
Sma pa včeraj šla dat kri pa je bil full pogumen, nč jokal. Priden. Ma pa že polno nekih fint, sploh se mu ne pozna, da se je rodil 11 dni pred PDP. zdej se že proba sam vsest, pa stoji ob opori, to itak. Sej sploh noče sedet, on bi sam šol, pa na nogice se postavljal.
Upam, da so vaši februarčki boljš, kar se viroz tiče, Maja je zaenkrat še obšlo (trk,trk,trk...). Upajmo da pri tem tudi ostane. Fajn se mejte na srečanju, pr men ni šans da Maja kam tko peljem... Bo že.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.