|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
26.3.2007 12:53:52   
adriana_m
tabali to sem jaz napisala, tudi sama sem prebrala na nekem forumu, ampak nam je zivljenje spremenilo! Mislim pa , da so dekleta spregledala moj post, ker sem eni odgovorila kot pomoc pa ni videla.

Lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 201
26.3.2007 13:54:31   
ribicau
Ojla!

Bravo Kolumbo za spanec! Naša tud ful pridno spi. Jutri pride dimnikar, si moramo kar budilko naštimat.

Glede (slonček), ne vem zakaj mi jih ne kaže, smo mi že 2x, pa je bilo prvič precej zoprno. Vse me je bolelo in skelelo. Zdaj drugič je bilo pa bolje, je samo še "bolelo". Bo že bolje. V petek imam prvi pregled pri G po porodu.

Mirena je obroček (ker meni ni glih za kondome), katerega lahko vstavijo tudi če dojiš, ker ja z bi imela drugače tabletke, pa jih zaradi dojenja ne smem. Stane pa ene 150 eur in je zaščita za 5 let (lahko ga vzamejo ven, kadar pač želiš). Samo ena stvar me odbija, vse ženske ga ravno ne prenesjo, lahko boli, lahko krvavitev traja dlje časa....in ne bi glih dala 150 eur, da bi jo čez 1 mesec ven vrgla.

Adriana_m meni si napisala - odgovorila glede fena! Sem videla, hvala.  Mi smo sedaj začeli prakticirati tako, da brisačo in plenico, s katero jo brišem, damo prej na radiator, da se fino segreje in potem tudi nimamo problemov.

Našo Evo je pa včeraj nekaj zvijalo, pomojem po jogurtu (navadnem), ki sem ga jedla za zajtrk. Drugega ni moglo biti, nadvse pa upam, da je bilo to in da bo danes bolje. Danes je bila že nekej zoprna, pa ne vem, ali so bli krči, al je bla samo lačna. Pol sva šli pa ven in še zdej dremle, res ne vem. Bomo videli.

V soboto smo šli pa v City park, ker je blo tko za nikamor vreme, da smo se morali nekam dat z vozičkom, da je mala zadremala. V H&M sem kupila tko frajarske hlače, da komaj čakam, da ji bodo prav. V baby centru smo ji kupili telovadnico z loki, na katerih so obešene igračke in ful uživa v njej. Pa kupili smo tudi prenosljivo posteljico, tko da gremo lahko počasi na počitnice. Sem bla pa ful presenečena, posteljica je bila cenejša kot otroška telovadnica user posted image .

Aja, v petek je prišla  patronažna in tehtamo 3810g! Povprečno se zdredimo na teden dobrih 150g. To je rekla, da je na spodnji meji, ampak je vseeno OK. Ja sej, naša Eva je s postavico zaenkrat po mamici user posted image , no pa sej sva oba z atijem bolj atletsko-manekenske postave user posted image . Je pa začela Eva čez dan jesti na 2 uri, tko da imava kar pestro. Na 3-4 ure je samo kadar smo zunaj in pač dremle, jaz pa jo ne budim. Vedno pa gledam, da smo po treh urah doma, da ne bi bil slučajno na cesti kakšen halo (čeprav se nam to še ni naredilo).

Sem pa pogledala vaše slikice...joj a niso vsi cukrčki.

No fajn se mejte!

LP

< Sporočilo je popravil ribicau -- 26.3.2007 13:56:02 >

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 202
26.3.2007 14:12:27   
poli4
Oj, mi smo tudi kar spali ponoč, dvakrat se je zbudil,se najedu, pa takoj zaspal.
Včasih je na jošku deset minut pa je sit, ali pa zaspi zarven, da še kupčka ne poderemo, ker je koma. Samo potem je pa vsako uro lačen??

Midva pa ne bova šla nč ven, ker tako piha tle, pa še noska ima zamašenga, pa mu dajam trikrat na dan po dve kapljice fiziološke raztopine v noska pa včasih skiha ven,zmeraj pa ne, ne vem kaj bi še pomagalo?

Pa jutr imamo posvetovalnico,že ob sedmih zjutraj,me prav zanima koliko se je spet zredil.

Neposredna povezava do sporočila: 203
26.3.2007 18:50:34   
Anonimen
Hola muchacas! user posted image

Kako ste kaj? Očitno naspano... user posted image Tudi mi smo spali od 22h do 6h zjutraj - posledica je bila poplava na moji pižami in kovtru... Kako zdržite tako celo noč? Jaz sem ga par noči zaporedoma budila, da je jedel, pa sem si rekla da ga zdaj ne bom, ampak... Preveč boli in pol jaz ne morem spat. A ma še katera te probleme? Če ne je več kot 3 ure, se mi kar pozna...

Ej moram pa vam povedat, da mate vse takooooo luštkane bebike, da je noro! user posted image user posted image user posted image Ful lepe slikice, res. Bom še jaz dala par slikic gor od Alena, ko bo čas seveda.

A so se obiski pri vas končali? Pri nas je še kar noro... Včeraj smo se malo potuhnili in celo nisem hitla odpret sosedi, ko je trkala. user posted image Mater je bla že enkrat pri nas - takoj ko sem iz bolnice prišla, niti pol ure ni počakala. Pa so bli pri nas skor 3 ure... user posted image In zdej spet... Pa naj povem da je stara čez 50 let?!?! In to naj bi bila moja družba? Drugače me itak nikol ni obiskovala, zdej ji je pa mal sfuzlal, al kaj? Mater...user posted image

Evo, Alen se zbuja. Grem ga spreoblečt in nhranit. A ve svoje otročke najprej dojite in pol preoblačite, al obratno? Jaz prvo spreoblečem in pol dojim, ker če prvo dojim mi ful zbruha, kljub temu da kupčka podrema. Ko pa ga prvo spreoblečem, pa hkrati pri dojenju kaka... user posted image Res ne vem, kaj je bolje...

Ok, Ok, moram greti... user posted image Moja sirenca hoče tulit! user posted image

LP vsem!

(odgovor članu poli4)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
26.3.2007 20:11:38   
poli4
Jasna81 -  jst  ga prej mejhn podojim, potem ga pa previjem in preoblečem ker včasih je preveč lačen in če ga prej previjem se joka ko hudič, ker se potem tudi mal ne morem poigrat z njemu, pa še fajn se mi pokaka na previjalni. Potem ga pa še na drugi strani podojim,potem pa kmalu zaspi.
Včasih bi mu rada dala čaj, pa ga sploh noče, tudi če ga sladkam,ga zbruha ali pa ga sploh ne pogoltne, kar kremži se. Ne vem kako ga naj vsaj mejhn navadim, vsaj zarad krčev,če bi kaj pomagalo?
Drgač pa mi nismo še nč user posted image , imam pa teden pregled pri G.

Tako, zdaj se gremo pa skopat, pa papat, pa spančkat, zjutri pa k pediatru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
27.3.2007 9:58:25   
malecka_mateja
OJLA!

evo včeraj kipili čebrička v babycentru in danes ga bomo sprobali!je pa taki lepi zeleni!pastel barva!
sem hotla tommytub-a kupit pa je taki mali da ga lahko malo časa uporabljaš!ta pa je veliki in lepi in vse no sej bomo videli!cene so tak podobne!

poli4 probaj s kakim drugim čajom mogoče okus ne odgovarja!če ga sama doma narediš?je lahko problem!Probaj kupit hipp komarčka ko je za proti zvijanju pa boš videla!

kolumbo jutri pa čaga!!!!kateri čaj kamilce mu kupuješ??

naša pa sem ugotovila je vsak dan zvečer bila tečka in je rabla 2 uri da zaspi pa sem ji včeraj malo več dodatka naredila in je spala in takoj zaspala kot top!torej se ni najedla!

tiste ki dodajate kolko vam pojejo????

no grem zdaj kuhat počasi!pa malo se greš še pocartat k napi mali!user posted image papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu poli4)
Neposredna povezava do sporočila: 206
27.3.2007 11:51:23   
adriana_m
A ste že oddale otroške doklade? Katero leto je teba navesti, meni ni nič več jasno!

LPA.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
27.3.2007 12:26:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 208
27.3.2007 13:42:27   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: adriana_m

tabali to sem jaz napisala, tudi sama sem prebrala na nekem forumu, ampak nam je zivljenje spremenilo! Mislim pa , da so dekleta spregledala moj post, ker sem eni odgovorila kot pomoc pa ni videla.

Lep dan!

Adriana, se enkrat hvala, ta fen nam je res veliko olajsal kopanje.user posted image user posted image

Sicer pa pohvala vsem za vse slike vasih user posted image , prav lustni so in nekateri ze pravi beatlesi saj majo ze tolko  las user posted image  

Kolumbo, rdece hlace  so cist v stilu, iste barve ko vozicekuser posted image .
Narastek bos delala, piskuka a lohk kar moza k vam posljem na vecerjouser posted image , narastek je njegova najljubsa jed!
Recepta zdajle nimam pri roki, glavne sestavine so pa riz pa jabolka...

< Sporočilo je popravil Tabali -- 27.3.2007 13:47:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 209
27.3.2007 14:11:13   
LuLu
Ojla, jaz imam tudi zdaj malo fraj, smo ga prvič skopali, pa spi kot bebica user posted image
Jaz se pa že bašem z hrano, pa na RR, pa kako urco mogoče spat.
Kolumbo, ta lajtšov lahko imate, takega otroškega, ko poje, pa medeki se ponoči na stropu vrtijo v svetlobi... ali bi tvoj raje disco kuglo imel? user posted image  Jaz vama disco plošče posodim, jih imam puno user posted image
Kolumbo, jutri se fajn imej, pa pazi pri alkoholu user posted image , plačala pa boš pijačo, ko boš v MB... zato, ker je 30 pomembna številka. Zdaj te bo vse začelo ****i... vsi organi v telesu, gubice, kile, živci,... ne se čudit, to leta prinesejo vsem, ne samo tebi user posted image
Tabali, mojega si videla? Nima skoraj nič las user posted image  Jaz sem imela ob rojstvu tako čupo, kot Elvis... pa črno totalno

malecka_mateja in metuljčica27, a ste že izbrale pediatre v MB? Se kateri zelo priporoča?

jasna81, pri meni je tudi tak, da če dolgo spi ne morem več spat, me tak joške bolijo, pa ful mi je zanimivo, da bi lahko zjutraj par ur blo vse normalno z joškami, ko pa malega samo v roke primem, pa se mi mleko zlije iz bradavic, kot da bi joške vedla, da je mali blizu in čas za obrok... ful zanimivo.
Pri nas obiskov ni veliko, tistih par ožjih sorodnikov, pa par kolegov in fertik. Nočem nobenega vabit, saj zato se tudi nisem dala vpisat v Večer, ker bi kar hodli na obiske... mi mir ful paše.
Jaz malega nahranim, pa počakam, da vse sprdne kaj je mislil, kupčkov ne podira preveč, ker fajn prdne, pa ziza tudi dobro, ne vleče zraka zraven, pa potem, ko ni več zvokov iz zadnjice ga previjem in preoblečem po potrebi.

poli4, a ne priporočajo nesladkane čaje, če že, ker sladkor ni ok za zobe, ki bodo prišli... ma sicer nesladkan čaj tak tudi strejšim priporočajo...
Zakaj pa bi ga sploh navajala na čaj, če ni potrebe?

Jaz sem na netu še malo brskala pri nasvetih za hranjenje od doktorjev in zdravstvenih ustanov in isto pri vseh piše kot v materinski, da do pol leta starosti ni potrebe dodajat kakršnih koli tekočin, tudi če je vroče zunaj, ker je materino mleko dovolj. Jaz si ne mislim še dodatnega dela (in stroškov) delat z pijačo, če pa ni potrebno... moje mnenje, pa bog ne daj, da bi se kdaj kregale zaradi tega, kot se nekatere glede dojenja, ker je to itak stvar posamezne mamice kaj bo delala.

A ni fajn, posebej to velja za tiste, ki imajo fantke, da ko ga previjamo mali lulajo na vse strani, pa po sveži plenici? user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 210
27.3.2007 15:37:22   
ribicau
Zdravo!

Kolumbo - rižev narastek: 2 jogurtova lončka riža, 1 l mleka, malo masla, sol, 500 g skute, malo kisle smetane 2 naribani jabolki, 4 jajca, sladkor, cimet, vanili sladkor! Riž skuhaš v osoljenem mleku, ki mu dodaš malo masla. Ko se skoraj ohladi mu dodamo skuto, kislo smetano, naribana jabolka, 4 rumenjake, cimet, vanli sladkor, sladkamo po okusu. Iz 4  beljakov stepemo trd sneg in na rahlo vmešamo v riž. Spečemo!

ali pa tale recept, bolj enostaven...1 skodelica riža, 3 skodelice mleka, 1 jedilna žlica masla, ščepec soli, 3 rumenjaki, 1 zavitek vanili sladkorja, naribana limonina lupinica, 2 žlici rozin namočenih v rumu, 4 beljaki, malo soli. Postopek je enak.

Mi smo pa spet krče nazaj dobil. Pa sej ne vem, a sem vam to že povedala...Upam, da jih popoldan ne bo, da so bili le plod kakšne moje napačne hrane user posted image ,

Zdele sva iz sprehoda in Eva še kr spi. Upam, da bo toliko časa, da se meni skuhajo špageti user posted image . Ker ko se zbudi, bo hotla tud ona papcat!

Zaenkrat toliko, kaj več pa, ko bo mala čez dan kaj spala.

Cao

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 211
27.3.2007 17:33:52   
poli4
LEP POZDRAV!

Danes smo bili pri pediatru, tamal je bil priden,drugače vse OK,  imamo pa rdeče pikice po trebuščku, od včeri zvečer, je alergija in se moram osem dni pazit kaj jem oz. imam kot neko "dieto".Pa že tako se ful pazim kaj jem. Se mi zdi da je zarad tega kar nemiren,ni mi spal dons več kot pol ure.

LULU - glede čaja imaš prav, zakaj bi ga sploh dajala, čeprav eni pravijo da mora imeti čaj tudi da se odžeja.
Glede lulanja pri previjanju, joj kaj se mi je zadnjič nardilo, zdaj sem se že navadla da se zmerj polula,ampak ko sem mu dajala pleničko gor, pa sem mu nogice dvignila, je ravno takrat lulal da je sam sebe po obrazu polulal, kako sem ga hitela brisat, pa kakšne frise je delal, ojoj!

Zdaj pa grem mal počit, če bo tamal še spal, ker se skoz zbuja, sem že od štirih pokonc

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.3.2007 17:51:24   
LuLu
Ojla, jaz bom ta seznamček dala sem, ker me včasih nekaj zanima, pa moram na pričakovanje iti... če je kje kaj za popravit, kar napišite.

(odgovor članu poli4)
Neposredna povezava do sporočila: 213
27.3.2007 17:52:33   
LuLu
MAMICE :

24.12. Biba1,user posted image Domen,42 cm,1470g,user posted image Tjaša,40 cm,1690g (21.02)
18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g    , (13.02.)
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g    , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel52 cm,  3720 g    , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g    , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g    , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g  , (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g  ,(27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g    , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g    , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g    , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g     , (4.02.)
6.2.,   Mihi33,   user posted image    Vita,  49 cm,  3180 g     , (10.02.) 
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g    , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g    , (8.02.)
9.2.,   juorje,   user posted image    Casper, (Gašper)         , (9.02.)
10.2.,   Darja.grm,   user posted image    Lara  (16.02.)
10.2.,   poli4 - Mzupa17,   user posted image    Matic,  54 cm,  3800 g    , (9.02.)
11.2.,   Btina,   user posted image    Maša,  54  cm,  3450 g    , (3.02.)
13.2.,   Petrca24,    user posted image    Blaž,  52 cm,  3350 g     ,(22.02.)
14.2.,   Geja,   user posted image    Lara,  50 cm,  3050 g    , (10.02.)
15.2.,   Kolumbo,   user posted image    Maj,  51 cm,  3850 g    , (15.02.)
15.2.,   laruska,    user posted image   Anuša,  53 cm,  334o g    ,(02.02.)
16.2.,   Bilbo,    user posted image     Nia,   50 cm,   3630 g      , (17.02.)
17.2.,   Strommer,   user posted image    Nik,   52 cm,   3810 g    , (10.02.)
23.2.,   Tabali,   user posted image    Danaja,   54 cm,   3900 g    , (19.02.)
28.2.,   Lencica,   user posted image    Tia,   52 cm,   3850 g    , (28.02.)
28.2.,   Jasna81,   user posted image    Alen,   53 cm,   3500 g    , (22.02.)
1.3.,   Malecka_mateja,   user posted image    Tjaša,   51 cm,   3950 g    , (14.02)
2.3.,   Lulu,   user posted image    Jani,  50 cm,  3170 g  , (18.02.)
4.3.,   Metuljčica27,   user posted image    Žana 49 cm,   3500 g    , (18.02.)

Na svet je prijokalo 33user posted image  od tega 16 user posted image in 17 user posted image

(odgovor članu poli4)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.3.2007 20:03:00   
lencica
Čao

AD3! Jih devate in kakšni so odzivi?

Mi jih bomo začeli devati jutri in me je kar strah!

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.3.2007 22:04:15   
malecka_mateja
ojla!

čebriček je super zadeva zelo priporočam!!!!!user posted image user posted image user posted image

lulu jaz mam dr.melinkova na vošnjakovi jo ful hvalijo pa utdi tu na rr so mi tak svetovali!

kolumbo seveda je taki vertiljak od fisher price!ima daljinec na stropu so medvedki pa še medvedki visijo in se sučejo!!!!pride pa 15.000sit

moj ezize so pa praze skoraj že!mala se doji 40 min in čez pol ure lakota??user posted image user posted image tak da še vztrrajam ampak upam da se vrne če ne bo potrebn dodatek tudi čez dan!

adriana_m otroške vpisuješ leto 2005!preverjeno sem že odala!

grem malo k možu!
papa

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 216
28.3.2007 17:47:33   
Anonimen
Ojla punce!

Jest sem čist fertik! user posted image Zmatrana, nenaspana, nepočesana, mela sem poplavo mleka in se morm it stuširat ko se najem, lačna-glih zdej jem, in še kaj... Naš mali ima od sinoči take krče, da je za popiz...user posted image Ne vem več kako mu pomagat user posted image user posted image user posted image Fora je v tem, da je včeraj jokal od 17h do 22h, pol je spal do 3h zjutraj, smo se podojili pa spet spal do pol 6h, pol pa spet sirene... Danes smo bili 2 ure v vozeku zunaj in je bilo vse ok, zdej doma pa spet katastrofa... user posted image Kok je lahka ponoči bolj ko ne vse ok, ko je buden pa jok?

Hvala bogu da imam sestro tu, da lahka kej skuha, da se mal najem, ker mam malega skoz pri sebi - moj dela, pride šele okol 17-18h domov, kakor kdaj.

Probala sem tudi komarčka od Hippa in bebe čaj... Ni efekta... Tak se mi smili, da bom znorela. Ful mi naredi tako žalostno faco ko se joka, da se mi srce para... user posted image user posted image user posted image

Kaj se ne sme jesti, razen kislih stvari, in tistih ki napenjajo, pa sveže sadje in zelenjava se odsvetujejo... Še kaj? user posted image user posted image user posted image

Oh sem se morala malo zjamrat. Grem zdej pod tuš, ker smrdim kor plastenka starga, pokvarjenega mleka... Aja - pa mene je mali tud polulal! Od vratu pa do pasa - vsepovsod! user posted image Fantki pač...

Upam, da čimprej minejo ti krči. Lepo se imejte in mirne noči vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
28.3.2007 21:22:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
28.3.2007 22:18:15   
ribicau
Kolumbo vse najboljše!

Naša Eva nam tudi prizanaša s spancem (trkam), včeraj je spala od 21ih do 4ih, pa potem do 8.40! Sem mislila da sanjam. Upam, da danes to ponovi. Sej drugače je vsak dan podobno, samo ponavadi spi največ do 7ih, če se enkrat na noč zbudi, če se pa dvakrat, pa potem zjutraj potegne tam do 9ih.  

Jasna81 poskusi še narediti skuto in jo dati malemu vsak dan na trebušček pred kopanjem. Mi smo brez krčev (oz. sem ter tja jo malo zavije), pa imam občutek, da je ravno to pomagalo. 2 dcl svežega mleka, 2 žlici limone zavreš, ohladiš na temperaturo otrokove kože in daš na trebušček za 5-8min. user posted image  Probaj, saj te nič ne stane, razen mleka in limone!

Mi smo pa pogruntali, kaj našo Evo spravi ob živce, ko jo vzamem iz banje. Zadnjič sem vam povedala, da se ful joka, ko jo vzamem iz banje in jo začnem brisati in oblačiti. Zdej semo probal, poleg tega, da brisačo damo na raditor, tudi varianto od adriane_m, da jo ogrejemo s fenom. No nobena našteta stvar ni pomagala. Včeraj pa jaz tam nekaj brskam, in je Eva čisto po nesreči brisačo iz sebe vrgla in je bila v trenutku tiho. Pol sem jo pa spet pokrila in se je začela dret in jo takoj odkrijem in je bila tiho. Danes je bila ista scena, tko da iz tega potegnem zaključek, da jo pač ne zebe in sovraži biti zavita v brisačo, na vsak način hoče bi nagec! user posted image user posted image  Joj, tud dva user posted image   nista enaka, pol pa pogruntej kaj hočjo.

Grem spančkat. Mirno noč vam želim.  

Neposredna povezava do sporočila: 219
28.3.2007 22:50:11   
LuLu
Kolumbo vse najboljše!!!
Kaj bi ti rada, da te vse težave srednjih let v enem dnevu tresnejo???user posted image  To počasi pride, ko nisi pripravljena.
Sem pa jaz tudi zaspana, danes smo še imeli sestanek s sostanovalci, pa papire sem neke urejala,... sem kar crknjena. Malega mi ni uspelo uspavati, zdaj se joče, zato pa ati spi kot ubit.
Ajd, jutri kaj več user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 220
29.3.2007 9:39:49   
malecka_mateja
OJLA!

naši mali pa so vse cotike 56 že premale in bomo morali v shoping!!

no mi smo kr pridni spi od 22 do 5user posted image user posted image user posted image upam da tako ostane!
drugače pa vse ok!

zdaj sem pa jaz na vrstiuser posted image še dva dniuser posted image no sej bo!sam mi nebomo meli nič obiskov se mi ne da spet jih prenašat!

no grem zdaj me že mala kliče!

kolumbo a tebe še bolijo šivi po CR in tebe lulu??

pridne bit!

aja krči a ste probale kuminov sirup??naši pomaga!ali pa kake vetrovne kapljice??

papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 221
29.3.2007 10:47:10   
adriana_m
Hi, midva sva bila vceraj na razvojni, sedaj so nama pa dali dela. Prakticno ga moram 24 ur na dan nositi v rokah, mene ze vsa hrbtenica tako boli, da mi bo odpadla, pa se maternica se je zacela oglasat, mali ima ze 6 kil in kar sem se do sedaj naahtala, bo slo sedaj v franze, ker sem se v dveh dneh tako pretegnila, da me vsa rodila bolijo...Mali bo zuborel, jaz pa na fizioterapijo na koncu. Cez en mesec imamo kontrolo, kar je porazno, morala bi imeti vsak teden, ker tile gumbki hitro napredujejo, vse pisejo v WROM (tisti, ki se kaj na rac. spoznate veste, da je to hard core zapise, ki se ne brise)...
Nc grem jest zibat spet...

Neposredna povezava do sporočila: 222
29.3.2007 18:14:24   
Anonimen
Zdravo mamice!

Kako kaj? Evo, naš lubček spančka zdej že 2 urce in sem naredla fuuuul po stanovanju, pa še tuš sem si privoščla, preden se mogoče začne kaj alarm oglašat (srčno upam, da ne bo!)

Bom probala še s to skuto (hvala ribicau), ker te vetrovne kapljice iz koroških lekarn imam, pa nekot ne delujejo. Pa ona maža za trebušček tudi "ne dela". Bom probala sap-simplex - so baje čudežne, samo jih se ne daje pred 6 tedni.

Punce mi imamo drug teden prvič posvetovalnico - a rabim met za Alena zdravstveno kartico? user posted image Js je še nimam, bom jutr šla urejat... Sem čisto pozabila user posted image Jutri bo tak birokrativni dan - od otroških, zdr. kartice in občine... Vse sem dala na en da, ker me tole čakanje v vrstah ubija, pa še nekatere osebe za šaltri naravnost živce pijejo...

Kaj se vse dogaja v posvetovalnici, ko greš prvič? Neki vem, ampak mi je rekla kolegica, da so tudi cepljeni tam. A res??? user posted image

OK, dovolj teženja, grem zdej neki skuhat za večerjo, dragi pride domov.

Aja - KOLUMBO HAPPY BIRTHDAY! user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
29.3.2007 22:50:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
30.3.2007 10:46:05   
malecka_mateja
evo mene!
sem se stuširala pospravla!mala se v ležalniku igra z onimi špilikami jaz pa čakam obiske!prideta seka in kolegica!zaj pa bo viken polna bajta!sam sem jih razporedila da nebodo vsi naenkrat že zarad male!

amapk bomo preživeli!sej sploh nimam filinga da mam jutri roj.dan!user posted image

no naša mala ful uživa v čebričku in potem spi kot top!vedno 7 ur v kosu!user posted image trkam upam da bo skoz tako!

čez dan je tudi pridna sam ker jo čez dan dojim in je mojega mleka še ful malo bi se vsako uro dijila!ampak tudi to bomo preživeli!hočem pa jo čez dan oz jo probam sam dojit!sam mislim da dolgo več nebo šlo!user posted image amapk bomo prežživeli!!

v nedeljo pa ma tudi mala en mesecuser posted image joj kak mine!
še malo pa se bodo že zobki začeli!user posted image user posted image

mi tudi mamo v torek prvo posvetovalnico!jaz sicer že imam zdravstveno ampak ni panike je otrok tak po tebi prva dva meseca zavarovan!

zaj nevem katera je za krče rekla da nič ne pomaga probaj še v malo tople vode dat mleto kumino premešaš in namažeš okoli popka!pomaga!

drugače mi nimamo nekih krčev!trkam!nam pomaga hip čaj in kuminov sirupuser posted image

aja ona igerca je tudi ena napisala pokažeš jezik in mali ti ga nazaj!deluje!sem danes probala in je mala res mi ga vedno nazaj pokazala pa še smejčkala se je ful zraven!user posted image user posted image jaz sem bla cela hepi sem mela kr solzne okice ker je tolk lepo blo!

no a vaši malčki že majo solzice!??no naša sicer ne joče amapk včeraj jo je ati z dudo jezo pa ji je pritekla solzica ker se je tak razjezla!

zdaj pa grem!se mala tak meni v ležalniku da morem it gledat kaj dela!user posted image user posted image p

pridne bit!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?