ribicau
|
Aloha! Glede čišče malecka_mateja, jaz jo imam še vedno, sicer toliko, da se dnevni vložek malo umaže, pa bo Eva v petek stara 6 tednov. No comment! Jaz sem res čisto po učbenikih narejena . Je pa res ena stvar, da od poroda nisem 20 minut pri miru, razen ponoči. Aktivnost pa tudi naredi svoje. Kolumbo naša Eva tudi praktično po dnevi nič ne spi, potem je pa zvečer tako tečna, da joj. Včeraj je dremala vsega skupaj slabo uro. Zvečer je potem zaspala ob 21.30 in je spala do dveh, pa potem do 6ih in nato do 9ih. Jaz pa valda z njo. Jo pa tudi ponoči krči dajejo, jo vidim kako se zvija in potem prdi. Hvala bogu, da trdo spi in je ne prebudijo. Danes dopoldne je že imela ena serijo krčev...potem jo dam pa kr na jošk, tako se vsaj pomiri. Sem pa opazila, da odkar ima krče tudi poliva, ker logično, se dere in napenja in potem ko poje, prleti kar nekaj nazaj, ker je vse razdraženo. Bo že bolje. Sej bo zrasla . No v bistvu sem hotela napisat, da nisi edina, ki ji nič ne uspe narediti po hiši. Jaz sem na istem od kar ima krče, še kosilo zase si komaj spacam. Imam -1 kg, torej 59,5kg! Sem pa prejšnji teden, ko je bilo z malo najhujše tudi veliko manj jedla, kot sedaj. Zdej se pa prou bašem s hrano, ker me skrbi zaradi mleka. Ja sem bila odločena, da če bo z Evo ful hudo, da bova šli ven, vsaj v trgovino, toliko da mi zaspi, in da se želodček malo pomiri. Niti ne vem, kakšne so zunaj temperature. Upam, da ni ful mraz. Naša manekenka je vse termo zadeve prerasla - v dolžino mislim, v širino pa ima še nekaj lufta . Malecka_mateja zdej si mi pa dala idejo za kosilo, samo ne vem kako jo bom izvedla, če bo Eva zbujena. Zdele sicer spi, kar je redkost in jaz takoj izkoristim računalnik, namesto da bi šla stanovanje pospravljat in kuhat ! ...evo, je že alarm!
|