LuLu
|
Ojla, dečve, kako kaj? Jaz rahlo utrujena, mali mi je včeraj cel dan zizal, pa sem se odločla, da bom uvedla dudanje dude, da si lahko malo joške in rit od sedenja spočijem. Ne gre drugače... ker tak niti jest, srat in spat ne morem, pa čeprav mi mali spi tudi po 8 ur skupaj. Čudovito zna včasih spat. Do zdaj sem imela le tri noči bolj hude, drugače pa je super. Trk, trk na les Na hitro, ker je že na pol prisilno pozabljeno, o mojem porodu... če bi babice imele glavno besedo, tak kot so jo baje včasih imele, bi rodila kak teden kasneje, ker PDP-ji po njihovo gredo en teden kasneje in bi mon porod mogoče bil naraven, tak pa so mi vse na silo sprožli, baje je bilo plodovnice premalo, pa so mi gel vstavli, pa mehur preluknjali, se je plodovnice vlilo ful ven, ampak dr. imajo vedno prav in se jih ne preverja , pa umetne popadke sprožli in takrat je mali imel utrip pod 120 oz. samo 70 in totalna panika, hvala babici, in sem že bila čez pol ure na operacijski v totalnem strahu kaj je z malim... sem preživela, valjda, mali pa je tudi v super kondiciji prišel ven. Hvala babici. Zdaj pa imamo življenje.. kaj naj vam pišem, tak veste kak nam gre, bolj ali manj isto kot vam. Ga dojim, mleka dovolj, brez dodatkov in se bom tega držala, kar tudi v mat. knjigi piše, da bebice ne rabijo nič drugega kot mleko do pol leta, tudi, če je veni ful vroče. Ima nekaj mozoljčkov po obrazu, bodo sami zginli, popek se nam je bolj dolgo celil, tak da ga bomo kopali komaj jutri... Je ful atiju podoben, nasploh en pogled, ko mu kaj ne paše Kak ga imam rada, in da je najlepši otrok na svetu, tak ni potrebe pisati Sem v novem stanovanju, še vedno brez omar, oblačiča imam v vrečkah in škatlah,... ma saj bo enkrat vse pošlihtano Se pa vidi, da ni več toliko cajta kot prej, he he, nisem več taka čveka Evo, bi že nekaj v usta dal rad, pa mu bom kar dudo potisnila... Čao
|