|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
30.8.2007 22:35:24   
Anonimen
Sej se hecam, NEGATIVNO je! Atiju sem seveda rekla najprej "Čestitam, spet boš ati!" Me je neki cajta tkole gledu user posted image pol pa user posted image Ma sej ne vema kaj bi raje... Nekako mešane občutke imama. Sej je ok, če ni, ampak bi bilo ok tud če bi blo kej. user posted image user posted image Bomo še mal počakal, pa se prvemu bebiju posvetil tak ko je treba.

Zdej pa res šibam, atek že kliče!

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 22:47:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 23:36:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
31.8.2007 10:01:19   
malecka_mateja
JUTRO!

jasna si me nategnilauser posted image user posted image user posted image kaj pa če še ni pokazalo in ti bo komaj čez en tedenuser posted image user posted image user posted image toudi to je lahko varianta!eh mal heca!naj bo tako kot si želita!

kolumbo kaj zaj rabiš         granule za zobke???ti jih pošljem!??

ja torej 15.9 ob??celje kje točno???
višnja
jaz
kolumbo
jasna
ribica??
lulu??
matuljčica
tabali??
eva1user posted image
atena?
katera še?
margit??
potrdite udeležbo prosim!

VIŠNJA WB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image FUL SEM TE POGREŠALA MUTIKA NAŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa hitro poročilo kako je bilo!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2179
31.8.2007 10:37:11   
ribicau
Oj!

Jaz bom zdele klicala dr. ker Eva ful kašlja....

Ponoči se je ene 5x zbudila, ampak na jošk je pa prišla ob 8ih zjutraj, ponoči je lepo zaspala z dudo (ki je ne mara) user posted image user posted image user posted image . Zdej zakaj se je 5x zbudila ne vem, al zato ker je prehlajena, al kva pa vem!

V Celje pa mene žal en bo....dokler Eva ne bo večja nimam šans kam it sama z njo, ker se mi v avtu čisto preveč joka! Max grem do Kranja, mogoče do Ljubljane, pa še to je vprašaj kako bi blo! Ne morem vam drucga rečt, kot da max uživajte, pa kakšno slikico mi pošljite!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
31.8.2007 10:41:26   
Anonimen
PUNCE, PROSIM ZA POMOČ

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
31.8.2007 10:52:14   
visnjaaa
Oj!

Kako sem se vam nasmejalauser posted image ...kake strelate ven.....za crknit....ti kolumbo imaš naj jače.

No na morju je bilo odlično..smo bili v nerezinah - raj za otroke.

Požrla sem na  hektrolitre piva....ja sem pila še za vas, kot sem obljubilauser posted image user posted image user posted image

Nejc je dobil še 2 zobek...user posted image user posted image user posted image

Se pa skoz tiška pri meni....pa me kr ma..ma  aa  mmm aaa...kliče. Full dobruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No za srečanje v Celju?  Kje že? o.k. 15.9.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
31.8.2007 11:58:26   
ribicau
....sem se zdele z mojim pogovarjala, če bi šel z mano in Evo na srečanje v Celje, da bi naju pač peljal, pa je reku da bi šel, ampak smo 15.9. na morju! Jest pa sem en kramp....kako lahko to pozabim!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
31.8.2007 12:11:32   
malecka_mateja
ribica do kdaj ste na morju?še vedno kašlja mala?mogoče pa je bil suh zrak pa je zato pokašljevala???

višnja si skromna pri poročilu!zakaj se nisi javla kaj vmes???ti ti te bom po riti!user posted image user posted image user posted image kaj sister tud pride na srečanje ne??kako ste meli kaj vreme?pa voda je še slana in mokra???

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
31.8.2007 14:44:03   
ribicau
malecka_mateja pridemo 16.9. domov, gremo samo za en teden. Ne skrbi, saj bo še kakšen zbor, pa takrat prideva.

Jah kaj pa vem zakaj kašlja, res je, da ko prideva ven, ne kašlja več, ampak v stanovanju pa kar ornk. Dr. itak nisem dobila, je zvonilo v prazno, tko da sem kupila evkaliptusovo eterično olje in sedaj kurim svečko v izparilniku, pa je Evi ful všeč. No vsaj za nekaj je user posted image .

Pa še nekaj sem v stanovanju odkrila, imamo osje gnezdo nekje, ker skoz ose lezejo (je tolk mraz, da ne morejo letat user posted image ) po tleh in jih skoz pobijam! Mormo to dons najdt in uničt, ker me skrbi, da bi tamalo kakšna pičla.

Neposredna povezava do sporočila: 2185
31.8.2007 16:46:03   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

višnja si skromna pri poročilu!zakaj se nisi javla kaj vmes???ti ti te bom po riti!user posted image user posted image user posted image kaj sister tud pride na srečanje ne??kako ste meli kaj vreme?pa voda je še slana in mokra???

voda še mokra in slanauser posted image user posted image user posted image samo doma je pa prava štala...dobesedno

Zakaj sem sploh pršla dolmov....vse je razfukano....za kozlat.
Tast in tašča sta menjala okne v svojem štuku in menjala ploščice v hodniku in....nimam besed...vse je v razsulu....znorelaaaa bommmm.

Men gre nered tako na živce, da sploh ne morem dihat v takem okolju.
Sej vem, da sta tašča  in tast že mal v letih in da ne morta  vsega sfolgat, tak da nisem jezna na njiju....samo tako mi gre vse na ****. jojjjjuser posted image

Jaz sem rojena za svojo hišiko....in more mi enkrat ratat, da grem na svoje, ker šele takole, ko smo na morju vidim, ko smo sami - vidim kaj je živeti pravo življenje s svojo familijo.
Sami svoji gospodarji..

Grem gr mal na nepremičnine.net

Sem slabe volje...pridem še pol kej gor...sem tečna

Neposredna povezava do sporočila: 2186
31.8.2007 17:15:44   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Jaz sem rojena za svojo hišiko....in more mi enkrat ratat, da grem na svoje, ker šele takole, ko smo na morju vidim, ko smo sami - vidim kaj je živeti pravo življenje s svojo familijo.
Sami svoji gospodarji..

To je pa tko, kot če bi mene citirala. Jest se tud vsak dan znova s tem ubadam!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
31.8.2007 21:14:12   
LuLu
Ojla dečve, kaj ste že napisale kje so tiste gumijaste puzle za na tla... številke in črke... najcenejše? Špar?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
31.8.2007 21:34:09   
visnjaaa
ojla!

sem že boljše volje. smo šle z mojo hčerkico, ki gre v ponedeljek v 1. razred  mal u šoping...matr sem zagonla celga vraga. jojjj kako sprot odleže sitnobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kupla sem ji vse, kar si je poželela...čevlje, komplet z kiklco, kapri kavbojke, bluzice, mobi številko, da bo lahko mal klicarkla frendice itd...je bla tako srečna....pa nimam večjega veselja, kot osrečit otroke.

no zdele pa grem pred tv

lpuser posted image

no tastar je prav čukast gledu, pa ni nič komeniral.
jutri pokličem frizerko, da se grem malo olišpat..no pa še čevlje sem si kupla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 22:26:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
31.8.2007 22:57:13   
Anonimen
Čao babe!

Višnja dobrodošla nazaj! Lepo, da ste si spočili. Tudi mi smo bili v Nerezinah ene 3 lete nazaj. Morje svetovno, plaže tudi, kamp kr ok, edin kar si se mogu do Lošinja peljat, če si hotu zvečer kej špancirat. Je bilo pa kr user posted image

Js sm se odločla da čez kake 14 dni ponovim baby chek, ker mi je dans tolk slabo... Bah... user posted image user posted image user posted image Cela sm skozlana. user posted image Pa še izcedek se mi je tolk poveču, da spet ne morm brez alldays-a. Pa ga res nikol nism mela, razen med nosečnostjo z Alenom. user posted image user posted image user posted image

Mateja a bi te lahka js tud prosla za te granule, če jih slučajno lahko dobiš? Sej če ne, pa ok, tud ni problema. Našmu zgleda tud zobki nagajajo, ful ima bele dlesni in si skoz roke tišči v uste, pa mal je tečka. Me glih zanima kdaj bo kej.

Kolumbo sm pozabla omenit, da smo ko smo se pelali na morje šli sproti v Žiri. Nabavli smo sedež! Sem že slikala tamalega v avtu, ampak nimam cajta načožit slik. Se bom jutr potrudla. Nabavli smo sedež SCT - čisto itsi kot Recaro, sam da ma prevleke iz drugega materiala - Recaro ima mikrofibro, SCT pa neki bolj bombažastega. Je tak ful lep, bež-olivno zeleno/siv. Je kr ok, se da lepo nastavit v počivalni položaj, edin kar naš tamali rabi neki cajta da se navadi sedet v njem. V glavnem, ti naložim slike jutr, da boš vidla.

Grem zdej počivat, se slišimo kej jutri! Nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.9.2007 14:58:50   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

PUNCE, PROSIM ZA POMOČ

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.

Punce dejmo vsaka neki zbrat za tole pomoč, da damo v celju v paket in jim pošljemo ali pa pride biba12 iskat.

Ste za?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.9.2007 17:58:44   
malecka_mateja
lahko!jaz sem za višnja!
jaz bom še ostali kolegicam rekla če majo kaj!

mene pa ful glava boli!

naša pikica pa je danes stara pol leta!madonca gre čas hitro!Nredli otisk estopal!pa še rokic tako dauser posted image mi!grem malo ležat zaj ker me glava ful boli!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
   [Brisano sporočilo]
1.9.2007 20:37:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2194
1.9.2007 20:46:43   
DeMer
No Kolumbo pa dajva midve kaksno rect. :)

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
1.9.2007 21:30:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
   [Brisano sporočilo]
2.9.2007 19:20:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.9.2007 21:05:46   
malecka_mateja
ojla!

evo mi smo iz potepa!
madonca sej ne folgam več!še cd-ja iz krsta nisem uspela pogledat!jutri zjutraj letim k dohtaru po napotnico za tjašo za bolnico!Pol pride en obisk pa kuhanje pa joj!
no to je vse!
morem it!se k mojemu stiskat!

Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.9.2007 21:19:38   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

morem it!se k mojemu stiskat!

Mi smo se na morju tako stiskal, da upam, da nisemo spet user posted image  nardil.

Kolumbo imej se fajn na morju.

Mi smo o.k., jaz sem lena ko ****sa...pa nič se mi ne da...

Otroc spijo, tastar pa je seveda spet predlagaluser posted image .

Grem se dat mal dol...me križ boli, pa pravi moj, da mi ga bo naglihuuser posted image user posted image user posted image

Na morju je pomagalouser posted image ....grem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2199
   [Brisano sporočilo]
2.9.2007 22:35:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.