Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 18:10:45
|
|
|
|
LuLu
|
ojla, kdo vse tu ne hujša? jaz, pa tabali, še katera? visnjaaa? sekirate me s temi kilami, ker me nonstop spominjate na njih. Moj mi je tudi že rekel, da imam postavo "mame". hudiča. pa mi tak ni za hujšat. evo, zdaj jem makovo in nutello ( +10% gratis embalaž)... njamiiii malecka_mateja, pa kaj ti to potem misliš do konc življenja biti na taki dieti, ko ločiš vsa ta mesa in krompir...? nikoli več pire z gobovo omako in zrezkom, pa pire in čufti? meni ne bi to zneslo. preveč rada jem. tabali, še kar nosim nosečniške hlače. še dobro, da ne hodim kaj dosti ven v družbo, da bi si morala nove nosečniške hlače kupovati jaz bom tudi hujšala enkrtat, da vsaj dobim svojo težo pred nosečnostjo nazaj pa še vsaj -5 kg, pa bi bilo super.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 18:37:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ne lulu hujšat mislim zdaj še do 7 septembra potem deam še 90 dni vzdrževalne to pomeni ločevanje po obrokih!potem pa bom se tudi jaz tu pa tam pregrešila!bom pa vseeno še ločevala ker me to sploh ne moti!in mi j evšeč! višnja ti kaj tako dalje te bom jaz vzpodujala!res pa še boljše se boš počutla!aja pa do 12 ure probaj samo sadje jest če ti bo šlo!pa čimmanj kruha lai pa vsaj črbega lai polnozrnatnega!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 23:01:09
|
|
|
|
visnjaaa
|
ja hujšam ja.... malecka_mateja kaj boš jutri jedla???? dej povej mi, bom še jaz isto kot ti....kr moji si bodo pico naročili, pa bom jaz za sebe skuhala. sej jaz ne bom šla točno po tej ločevalni, ker si ne morem privoščit sodni dan , ker še vedno polno dojim....in ne bi rada nejca prikrajševala zaadi mojega hujšanja...bom pa probala ločevati! Upam, da mi bo ratalo...pa dejte me mal spodbujat...plis Če me katera spomni na hujšanje, mam pol kr slabo vest, če slučajno grešim in pol hujšam dalje. no lepo spite...moj nejc tud spi..je šel šele ob 22,30 spat....ker smo malo feštali...in danes kr nagec spi, samo v planici, ker imam še kr 27,2 stopinje v spalnici....se noče in noče shladit. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 23:03:08
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ojla, kdo vse tu ne hujša? jaz, pa tabali, še katera? visnjaaa? še kar nosim nosečniške hlače. še dobro, da ne hodim kaj dosti ven v družbo, da bi si morala nove nosečniške hlače kupovati lulu hi hi hi hi hi hi hi nosečniške hlače???? Ja sej jaz se tud najboljš počutim v njih...me vsaj nič ne tišči
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 8:14:18
|
|
|
|
visnjaaa
|
morgen! spet spite??? Jaz sem pokonci že od 7-ih. Ja morem priznat, da mi prav paše se bolj zgodaj dvignt, ker je zunaj tako prijetno. Sej pol čez dan itak mal presekam (spim z nejcem) tak, da nisem nič zaspana. Prav pogrešam Kolumbo, ponavadi se je ona še za mana čekrirala tu gor....zdej pa jaz zadnja pišem zvečer in pol zjutri, ker prva pridem gor nimam kej svežega za brat. No dejte babe kej napisat...hi hi hi lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 8:30:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo me višnja! sem s tabo! ja valda če še dojiš ne moreš it po moji dieti ampak lopčuj po obrokih! jaz mam danes oh dan in lhako ješ pico amapk zelenjavno brez sira!lahko tudi ti naročiš.vendar pazi da nebo gor fižola koruze in vse kaj ni oh!torej gor si lahko daš papriko paradajz gobe,artičoke,pelate,... ali pa ješ testenine brez mesa!jaz jih naredim na čebulo prepražim dodam zeleo papriko in potem paradaj omako in jih če malo vt tem popečem in to je to!lahko še dodaš kaj drugega sam jaz nimam preveč rdaa zelenjave in zato jem vedno testenine!ker si jih sma naredim! lahko si testenine nardiš na drobtinah ali z česnom če imaš rada.... pa solata pade seveda! zvečer pa si lahko privoščiš sladkarije!v mejahnormale!tri kepice sladoleda ali veliki kos torte ali tri kose peciva!in na koncu rebra jedilne čokolade obvezno pa bilokaj poješ! to je za danes.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 13:58:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kje sssssssssttttttttttttteeeeeeeeeeeeee??? jaz sem se glih najedla zdaj pa morem še možeka počakat da mu kosilo dokončam pol pa malo poežavanja pol pa na banana split!njami9!!!!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 13:59:11
|
|
|
|
visnjaaa
|
malecka_mateja ja jaz sem že lačna ko volk, pa sem jedla nazadnje ob 12.30 A si bla ti tud na začetku lačna? Kriza...grem kr spat, ker bom drgač kr kej pojedla Za večerjo pa nekaj sladkega???? uuu komaj čakam lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 14:01:13
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja pol pa malo poežavanja pol pa na banana split!njami9!!!! banana split.....njami njami...o kake lušte si mi zdele nardila..ooooooooo
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 14:33:07
|
|
|
|
ribicau
|
Hoj! Jest sem tud kle....sej vas skoz berem .... Eva je ful tečka, pomojem zato ker je tko vroče! Zdele sem jo našimala, da je zaspala, upam, da bo vsaj en cajt trajal. Bašem se s sladoledom, pa ventilator imam vas obrnjen, pa mi je še vroče...v senci nam kaže 33,6 stopinje.....uf Punce še enkrat za hujšanje...Jest sem pa dons jedla joto...sej vem kaj boste rekle, da sem mal zmešana, da jem nekaj vročega v tej vročini...ampak jest jo mam tko rada, da mi je čist vseen , Nabavili smo bazenček in se gre danes kopat. Včeraj sva bili na bazenu, pa je bila premrzla voda, tko da ji ni blo glih všeč. Zdej je pa ati nabavu bazen in danes bomo čofotali na vrtu. Komaj čakam.... Mi pa nekaj ni jasno, kaj delaš na morju s takimi majhnimi , sploh če ni sence Ena moja kolegica je šla s takim malim v camp s šotorom??? Jest si res ne znam predstavljat! Jest bi bla npr. zjutraj zunaj - do cca 10ih, potem bi šla nazaj in pred 18.uro ne bi ven pršla...šla bi pa v apartma al pa hotel! Sej ne vem no, mogoče pa jest preveč kompliciram! No doma sva čez dan tud več ali manj notri, ker zunaj ni za zdržat.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 14:53:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
višnja naj te potolažim da bom prvih 14 dni lačna!kaj pa si jedla že vse??? ja banan split si kr privošči danes je sldako na seznamu!jutri pa sadje!no ti pa nekaj lahkega poješ nevem na primer kako joto naprimer ala pa kaj takega! mi se pa gremo jutri kopan oz jza grem kazat moj špehec pa gremo v senco! ribica mi tudio gremo na morje in sem ji kupil ataki baldein oz polšotor prav za na morju in bom tam ona počivala in domovala!bomo pa več tudi v senci pa malo se bomo šli v morje namočit pa malo na sprehod....sej bo že!bomno videli če nam nebo bšeč še vedno lahko gremodomov! grem se cartat malo k možeku! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 22:00:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kje steeeeeeeeee?????zdaj ni več vroče!!!!! no mi gremo spat!jutri pa kopanje joj bomo uživali!samo malo me jezi ker mam sadni dan!upam da držim seveda bom!!! pridne bit!papa
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2007 22:13:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 22:40:06
|
|
|
|
visnjaaa
|
o kolumbo še dobr, da si prišla nazaj....jaz sem tud postala nočna ptica in pol nimam nobene tle gor za čvekat. Malecka_mateja mi še stoji ob strani samo gre kr hitro spat. no sej tako, kot jaz včasih......zdej pa čujem ma vsak dan dlje. Je tako vroče v mojem stanovanju, da ne morem spat, ker mi kr dol teče. Jaz sem grešila in sem ob 21 pojedla 2 peciva...bolj majhna. Šli smo k enim na obisk in nisem mogla rečt ne, sej ne vem zakaj...zakaj že???? Pa spet sem eno pivo ruknla....jojj sej bom še pjanka postala....ampak če pa tako paše pivo v taki vročini. Jutri imamo pa piknik s prijatelji in bom spet papala.....eh sej bom bolj malo....upam...... lepo spite....lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 22:48:58
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo višnja tudi jaz sem še tu še nisem šla s kurami soat! če je tak vroče da nemorem res ne! za **** naj že izklopijo peč že je dovolj toplo! no kolumbo bo kaj iz slikic! višnja jutri na pikniku pa ješ samo zelenjavo in mesek pa si zmagala! pa bo glioh tak jedla!aja pa košček kruha!ti pripada! titi da si se prekršila te bom linčala!to se boš mogla mal navadit da rečeš ne sam tvojemu ne smeš rečt ne grem spat ker mi vročin aškodi! papa
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2007 22:50:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 20.7.2007 22:56:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Demar vidimo te se skrivaš kolumbo super slikice res!sploh ona z očali zakon! zaj pa res grem!pa sej nemorem in nemorem it če je vroče!sej grem ker me mate že pol kufer! no pridne bit!pa ne preveč čvekat! jutri pa kolumbo ne pozabi sodni dan!
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2007 23:07:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2007 23:08:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 21.7.2007 8:34:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dobro jutro!!!!!!!!!! kje steeee????? evo mi odrinemo kopat se tako da pridne bit!pa bommilsila kaj na vas ko se bom v tej vročini namakala! papa kolumbo lepe slikice mali pa je tak car!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 21.7.2007 9:20:25
|
|
|
|
DeMer
|
Zivjo! Mi imamo 29 stopinj zvecer ob 7h in se nam ze posteno mesa, razen k je ze navajen. Smo v mansardi. Spomladi nam je namrec sonce sijajo z juga na 3 balkonska vrata in smo imeli 27 stopinj, tako da prov velike razlike ni. No takrat se je vsaj zvecer ohladilo k zdej se pa noce in noce. Pol bi pa luftali bolj zgodaj (okoli 7h) pa zacnejo zbijat, tako da je tak sunder da je kaj. Zidajo hise tlele okoli. Midva jo pobegneva potem cez dan kr k mojim in se tam kopava v bazencku. Mark uziva 100 /h. Apetit ima pa tud tak, da kar mu naredim, poje vse. Sploh mu nikoli nic ne ostane. No sej ne da mu ne privoscim, ampak se mi zdi da poje veliko. Uzivajte in ne dajte se globalnemu segrevanju!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 21.7.2007 9:39:51
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja evo višnja tudi jaz sem še tu še nisem šla s kurami soat! če je tak vroče da nemorem res ne! za **** naj že izklopijo peč že je dovolj toplo! no kolumbo bo kaj iz slikic! višnja jutri na pikniku pa ješ samo zelenjavo in mesek pa si zmagala! pa bo glioh tak jedla!aja pa košček kruha!ti pripada! titi da si se prekršila te bom linčala!to se boš mogla mal navadit da rečeš ne sam tvojemu ne smeš rečt ne grem spat ker mi vročin aškodi! papa hi hi hi hi sem res grešila, ampak sem shujšala 0.5 kg..jih imam 69,5 kg..... pa menda tale dieta res pomaga...... Ja sej danes bom samo mesek pa zelenjavo......zdej mam zagon pa sej ne morem verjet, da sem ugledala 6. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 21.7.2007 9:58:59
|
|
|
|
visnjaaa
|
kolumbo lepe slikice....kakega lušnega fantka imaš...pravi cuker.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 21.7.2007 13:08:38
|
|
|
|
visnjaaa
|
vročeee vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zgorela bommmmmmmmmmmmmmmm groza
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 21.7.2007 14:23:08
|
|
|
|
LuLu
|
ja, vrrrrroooooočeeeee!!!!!!!!!!! Ejte mene nekaj zanima. Dajte mi čimprej odgovoriti, pliiiz. A lahko mojega malčka, ki še ne more sam sedet že imam v vozeku sedeče, pripetega seveda. Ali je prehitro in ni priporočljivo. Ker mi vozek ima le dva položaja, ležečega in fajn sedečega. Pa ko mali leži mu ni več ok. Ali fejst škodim hrbtenici ali čemu pač, če ga imam sede ali pa moram počakati, da bo sam sedel, pa potem tak vozit? Hvala za odgovore... pa dajte glave v hladilnik, fuuul pomaga
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.