Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 10:55:02
|
|
|
|
malecka_mateja
|
mater sma v isi sekundi odale psot! torej VIIIŠŠŠŠNNNJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!kje siiiiiii????????????????
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 11:02:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo!kak avto pa si mislila kupit???tud jaz razmišlajm o tem! joj sam ko se spomnim da gremo v gradnjo joj kriza pa še v šolo bi se rada vpisala pa me pride 800 jurjov en letnik katastrofa!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 11:23:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 11:27:56
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo v torek imam spet prvi dan!beljakovinski! lahko ti kar!te spodbujam!pA vredu je ker ne rabiš posebej kuhat razenko maš sadni dan!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 11:30:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 11:32:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 11:37:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
joj tako veliki avto!jaz sem nkje pri puntuto!alk pa kaj tako manjšega!ker veliko krao tako imamo! kako pa kaj diplomska!???? kaj pa ko se jutri poroči 300 parov po celi sloveniji!njaveč v MB! mislim halo!ko da se poročajo zar datuma in ne zarad tega ker si to žeiljo!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 11:38:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 11:42:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja zakaj??rabiš kaj???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 12:01:10
|
|
|
|
Tabali
|
Hello Pisuka, kok ste aktivne!! 3 strani nafilane v 1 dnevu !!! Sem s mogla oglasit ko omenjate cebulo, ja jas sem tut cebulo s skuto vcer zvecer si privoscila, mnjam. Mojega mozeka niti ne moti cebula, sam tega on ne mara, vcasih si za kontro skuha svojo "zupo", tist pa je meni bljak . O 90 dnevni sem pa ze jaz ta teden razmisljala, pa se mi nekak ni dalo zacet se. Mogoce pa naslednji teden ??
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 12:05:11
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tud men se ni dalo začet amapk ko sem gledala stare cunjice št 38 me je srce zabolelo in sem rekla dovolj zdaj pa morem shujšat!in zdaj mam ful voljo!že 26 dan
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 12:05:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 12:08:16
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čuj kolumbo moj je tud take dol vozo!povej ti ga pripeljemo in nsljednič priletiš v mb s tem mal heca!svaka ti čast če upeš!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 12:08:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 12:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 12:10:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 12:11:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo čak pridem čez 2 meseca ko shujšam prej me ne spraviš v kopalke!nevem še kak bom namorju šla v njih!bom v dlgih hlačah pa dolgi majci okol hodla joj bi prišlapa je ta vikend pestro! sej enkrat bi se lahko zmenli pa bi kak piknik naredla pa bi še očki prili zraven!pa malo spečemo pa spijemo!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 12:14:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
aja ko nehamo hujšat! torej tabali in klumbo v torek začneta???ja
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 12:30:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 12:32:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 12:37:11
|
|
|
|
malecka_mateja
|
mi pa smo včeraj imela čuftke in kruh!dane spa omakico od čuftkov in pire! najmi! ja piknic bi lahko ja sam kdaj nekje konec avgusta oz začetek eptebra ker zaj so tak vse malo na morju...kaj pravite!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 12:52:31
|
|
|
|
LuLu
|
Kolumbo, jaz imam kosilo še od včeraj... makaroni in neki golaž. Pa napolitanke čokoladne maner njami, so ta najboljše kaj obstajajo. Malecka_mateja, kaj je z mojimi čaji??
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 13:02:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
sem jih aročila lulu sam nevem če bo kaj z njih!ti javim ko dobim če dobim! joj neki me glava boli! gremmalo poležat pol pa kosilo kuhat počasi!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 6.7.2007 13:22:11
|
|
|
|
DeMer
|
Punce v cem prevazate vase otrocice v avtih? A mate ze stolcke?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2007 13:35:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.