ribicau
|
Ojla! O malecka_mateja, tvoja bejba je pa ornk "bejba"! Naša je skoraj en mesec starejša pa ima recimo 5 kg! No res da jih je ob rojstvu imela skoraj kg manj kot tvoja, pa drugi mesec se je bolj malo zredila, ampak....bravo! Čestitke tud za hiško. Mi bomo jutri točno kilažo in dolžino zvedli. Imamo 2. posvetovalnico in jutri tudi dobimo pikico. Za dr. imam 101 vprašanje, mam kar listek napisan, upam, da bo vse OK. Kolumbo ti se kr zrihtaj! Svaka čast, da se ti da. Men se pa sploh ne da, še k frizerju se mi ne da, kaj šele manikura, make-up....joj, čist sem zanemarjena! Tabali super da Danaja tako spi. Naša Eva ga pa zadnji teden tud kr nekej "serje". Spat gre ob 21ih, tako kot ponavadi, potem pa se je zbudila že kr ob polnoči, pa potem ob 4ih, pa ob 7ih, pa potem ni hotela več nazaj zaspat. Danes je spala bolje, od 21ih do 2eh, pa potem do 6ih in do 7.40! Pojma nimam, kaj jo je prijelo, saj smo že celo noč spali. Par noči bom še počakala, potem ji bom pa zvečer po dojenju še flašo pripravila, če slučajno nima dovolj za noč. Za probo, potem bomo pa videli. Samo moram jutri dr. vprašat kako je glede alergije, pa če ima moja miška res alergijo na kravje mleko! Upam, da ne! Vam poročam, kako bo jutri. Drugač smo pa spet po cele dneve zunaj, tko da žal nima časa za RR, tkole zvečer mogoče kdaj! Cao
|