|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
3.5.2007 16:35:12   
LuLu
Ojla,
visnjaaa, se vidi, da si naspana, se ti samo smeji user posted image
Ribicau, mali je super, frizura pa itak user posted image
Jasna81, če ti bo kaj pomagalo to, glede zize in noseka, čisto ob telesu imej malega, ko ležita, pa se nosek ne zamaši. Vsaj meni tak uspe. Čestitke za avto.

Meni je tudi zdaj že dva dni ponoči nonstop žvekal zizo, samo tak jaz ne morem normalno spati. Cela izmozgana se zbudim, mali pa lepo aja... in cuca. Ma samo, da je mali zadovoljen. Jaz bom že preživela.
Ajd, dečve, fajn se imejte, lep dan dalje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.5.2007 16:43:34   
visnjaaa
he he he  jasna 81 tole si pa komično spesnila....ničuser posted image do sedaj. Pa ne sekiraj se, boš že...sej si še mladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene je tudi bolelo pri vseh treh, tudi sedaj, pa sma že eneparkrat, pa me še vedno mal boli, pa nisem bila šivana....psiha mendauser posted image

Zize mam pa res velike, tak da ni problema....za samopostržno....mam take kangle, da jih komaj nosimuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.5.2007 17:37:39   
malecka_mateja
JASNA81 NIČ SE NE SEKIRAJ PRI NAMA JE BILO ISTO!joj črke!pa me je trikrat boleleo in nisma šla do konca sam pač po malo vedno in vedno dlje in še zdaj me prvo sekundo boli pol pa je ok pa nisem šivana ker sem CR mela!tak da poskusita večkrat po malo in vedno dlje!

morem it!

smo puno zasedeni!
PAPA

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.5.2007 18:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

he he he  jasna 81 tole si pa komično spesnila....ničuser posted image do sedaj. Pa ne sekiraj se, boš že...sej si še mladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene je tudi bolelo pri vseh treh, tudi sedaj, pa sma že eneparkrat, pa me še vedno mal boli, pa nisem bila šivana....psiha mendauser posted image

Zize mam pa res velike, tak da ni problema....za samopostržno....mam take kangle, da jih komaj nosimuser posted image user posted image user posted image

lp

Ma višnjaaa...men je tole bolj tragedija kot komedija... user posted image Se mi zdi, da me še od tiste bartolinove žleze vse boli, o šivih pa da ne govorim... Je pa vseeno spodbudno, ko takole slišim, da je pri vas isto. Sej ne, da bi se tega veselila, ampak nimam takega občutka, da sem jaz tak freak...al pa boječka... user posted image Malecka_mateja hvala za tolažbo!

Se bom pa jutr kr lepo vsedla pri G in ji povedla vse od a do ž kaj me matra...Mater me bo poslušala... Upam, da nama bojo prinesli kavico v ordinacijo user posted image user posted image user posted image

LuLu hvala za čestitke user posted image Men se kr smeji, ko se spomnim user posted image Komi čakam, da ga dobimo - v pon. al pa torek, odvisno od službe, kako bo dragi frei.

Grem kuhat naprej, ker mi mali lepo spančka. Pa še ati je zasmrčal pred TV-jem user posted image

Čau!

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
4.5.2007 10:17:18   
visnjaaa
Morgen!

Uuuu spet sem spala ko topuser posted image user posted image user posted image , pa tamal tudiuser posted image , sma se samo 2x dojila ponoči....napredekuser posted image .

Drugače, kej novega pri vas????

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.5.2007 10:18:29   
Anonimen
Pa lej te babe, no... A sem jaz sama tu? Spet smo padle na drugo stran. user posted image

No, glih sem od G in je booooleeeelooooo.... Komi sedim, ampak sem vesela, da je za mano. Kar se tiče inekcij, kot si jo dobila ti Malecka_mateja - pri nas jih nimajo user posted image user posted image user posted image Sicer so naročene, ampak jih še niso dobili in čakajo že več kot pol leta na njo... Bom morala po napotnico in v bolnišnico Celje po inekcijo. Kake majo.... user posted image user posted image user posted image

No, moje dete spančka, se bo glih zbudilo, ati je šel neki za zavarovanje zrihtat za avto. Upam tudi, da bošel do frizerja, ker je ornk čupav... user posted image

No, grem kej prigriznat...

LP pa pište kej!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
4.5.2007 10:21:57   
Anonimen
UUU višnja je tu! user posted image Semte spregledala. Sem sprobala tvojo teorijo, pa ne gre. Al mu noseka zamašim, al pa potegne glih 2-krat in spusti, pol pa se ne more al pa ne zna priklopit nazaj. A vam malčki sami najdejo bradavico in začnejo sesat? Ne vem al mam jst tolk male al kaj, ampak našmu tamalemu morš bradavico stisnat med prsti, da jo najde in povleče... Zayto tudi odpade možnost samopostrežbe pri nas... user posted image Lenušček... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
4.5.2007 11:32:12   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

UUU višnja je tu! user posted image Semte spregledala. Sem sprobala tvojo teorijo, pa ne gre. Al mu noseka zamašim, al pa potegne glih 2-krat in spusti, pol pa se ne more al pa ne zna priklopit nazaj. A vam malčki sami najdejo bradavico in začnejo sesat? Ne vem al mam jst tolk male al kaj, ampak našmu tamalemu morš bradavico stisnat med prsti, da jo najde in povleče... Zayto tudi odpade možnost samopostrežbe pri nas... user posted image Lenušček... 

Ja se  morem pohvalit, da moj sinek kr sam najde bradavico. Ko tak krtek se zarine v zizo in hoppp že ma bradavico v ustih. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kak mu nosek zamašiš? Pa dej ga malo nižje prestavi, tako, da te bo gledu gor...pa stisni ga k sebi - spodnji del telesa....pol pa bo mel frej nosek. (to govorim za ležeči položaj - jaz skoz ležim ko dojim....če smo na terenu pa seveda sedim)

Probaj, mogoče bo pa šlouser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 11:58:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
4.5.2007 15:31:34   
atena777
Jasna81 moram priznati, da tudi mene boli vrat od nošenja in naprezanja pri dojenju, predvsem kadar ga sede dojim. Zato sem si privoščila eno tajsko masažo. Tajka me je tako masirala, da sem tulila zraven od bolečin, ampak sedaj vsaj lahko glavo spet sukam levo in desno.

LULU bravo za vztrajnost! So pa to klasični problemi, tudi meni ga je mali takole sračkal in kakšen dan ga cel dan tako sračka, tečka, cufa bradavico, samo kaj naj. Od lakote pa ne bo umrl, jaz ga ne tehtam in ne čekiram plenice.. Edino s kakanjem ima težave. Gre na 3-4 dni.

Visnjaaa moram ti reci, da sem se na morju spet nazaj ugojila, so bile obilne vecerje pa self-sefvice in potem ze vemo kako gre to. Moram pa reci, da sem imela ful mastno mleko od prehrane, ker se nisem nic nazaj drzala in se mi zdi, je mali bolj trdno spal. Ali pa je bil morski zrak?

Ribicau se strinjam za Ljubljano. Ce pridete v Ljubljano, bi se dobile v colnarni v Tivoliju, to je znano sredisce mladih mamic, imajo previjalno  mizo, kavče za dojiti znotraj in moznost sedenja na prostem, naravo, sladoled, tortice, jezerce, svez zrak user posted image  kolikor v Lj. lahko je...Skratka dobrodosle v Ljubljani user posted image . Januarke se ze dobivamo vsako sredo tam, pa se lahko se ve pridruzite, naredimo CAMP: Zadnjic so bile se marcevke slucajno tam je bilo prav zanimivo videti.

Lp, A.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 4.5.2007 15:34:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.5.2007 20:03:28   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Visnjaaa moram ti reci, da sem se na morju spet nazaj ugojila, so bile obilne vecerje pa self-sefvice in potem ze vemo kako gre to. Moram pa reci, da sem imela ful mastno mleko od prehrane, ker se nisem nic nazaj drzala in se mi zdi, je mali bolj trdno spal. Ali pa je bil morski zrak?

Lp, A.

Ti morem povedat, da sem se tud jaz ugojila....ko user posted image . Pa  se strinjam s tabo, da ti je baby boljš spal, ker men tud boljše spi, odkar žrem - sej bi se lepše izrazila, pa res ne morem rečt da jem, ker dobesedno žremmmm....user posted image user posted image user posted image
Pa se že mal sekiram, pa ne zato ker sem debela, ampak zato, ker se slabo počutim.....napenjanje....itd  fujjjj čist sem prežrta.
Morem se začet saj mal nazaj držat, ker tole nikamor ne pelje.user posted image user posted image user posted image

Zdej se bolj držim tega, da je treba veliko spat, da v telesu poteka vse normalno....sem spala do 10 zjutraj, pa sem bla tolk zaspana ob 15, da sem šla k z malčkom spat in sma spala do 19 - ih. user posted image user posted image user posted image   Sem ko rožicauser posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 4.5.2007 20:04:44 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.5.2007 22:04:29   
ribicau
Ojla!

Kolumbo 90 evropskih dinarčkov....res so mal zmešan, ne da je modro bel, za ta denar bi moral bit zlat madonca user posted image .

A veste kaj mene zanima, zakaj ne smemo jest svinjine...jaz jo ne jem, pa sploh ne vem zakaj!!! Prosim, povejte mi!!!

Kolumbo in Visnjaaa svaka čast, da vajini user posted image  čez dan spijo v stanovanju. Jaz sploh ne vem kaj naj naredim, da bo zaspala izven vozička ali avtomobila - čez dan mislim. Zvečer sicer zaspi takoj, ko jo dam v posteljico. A naj jo pustim, da se joka in da potem v joku zaspi? A imate kakšen predog? Npr. ko je deževen dan in če z avtom ne greva nikamor, naša Eva cel dan nič ne spi user posted image .

Glede kil...sem kupila v ponedeljek blazer in hlače za en pogreb....hlače št. 36 (prej sem imela 38 št. kostima), blazer pa št. 40...mlekarne delajo, ni kej user posted image !

Lepo se imejte!

Cao

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.5.2007 22:37:57   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

A veste kaj mene zanima, zakaj ne smemo jest svinjine...jaz jo ne jem, pa sploh ne vem zakaj!!! Prosim, povejte mi!!!

Jaz jo jem. Pravzaprav jaz vse jem... pa je vse ok.user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
5.5.2007 0:00:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
5.5.2007 9:15:46   
visnjaaa

Ojla!

Kolumbo in Visnjaaa svaka čast, da vajini user posted image  čez dan spijo v stanovanju. Jaz sploh ne vem kaj naj naredim, da bo zaspala izven vozička ali avtomobila - čez dan mislim. Zvečer sicer zaspi takoj, ko jo dam v posteljico. A naj jo pustim, da se joka in da potem v joku zaspi? A imate kakšen predog? Npr. ko je deževen dan in če z avtom ne greva nikamor, naša Eva cel dan nič ne spi user posted image .

Cao

Svinine ni fajn jest, ker je težko prebavljiva, ampak zdaj jo že lahko ješ, jaz jo jem, no rajši pa  jem  mešano - mleto meso, pa mu ni čisto nič. Probaj jo malo, pa boš videla če mu bo škodila.

Glede spanja v stanovanju pa naslednje:

Če ti zaspi zvečer brez problema ti bo čez dan tudi. Ti jo dej lepo spat, ko bo tečna in če ne bo hotla takoj zaspat jo malo pocartaj, kej lepga zapoj pol pa jo pusti mal jokati...pa kaj pol če se malo joka....pač uveljavja svojo voljo, boli jo pa prav nič.

Brez zamere, ampak to je ena sama grda razvada...pa še otroka mučiš po vozičku in avtu cel dan....ja pomoje ji je bolj udobno v postelji spat, kot pa kje drugje....ka misliš????

Lepo ji prižgi radijo, ker sedaj si jo navadla, da se more skoz neki dogajat čez dan, da zaspi....kr malo reda si naredi, bo za vse boljše.user posted image

Upam, da ti rata, ker to je pa ja osnova za zdravega in spočitega otročka.user posted image

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.5.2007 9:25:41   
tinaaja
sm ga samo 20ml načrpala zdele za probo..

Kolumbo, kok si ga nacrpas ni merodajno. Jaz si ga v celem dnevu skupaj ne nacrpam 40ml (crpam samo po dojenju), pa mala lepo raste. Otrok potegne ven veliko vec kot me s crpalko. Ene si lahko nacrpajo ful, druge pa ne. Ne se sekirat. S crpanjem pa si lahko dejansko povecas kolicino mleka. Pa z vajo tud vec nacrpas user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.5.2007 9:32:28   
ribicau

Ojla!

Glede spanja v stanovanju pa naslednje:

Če ti zaspi zvečer brez problema ti bo čez dan tudi. Ti jo dej lepo spat, ko bo tečna in če ne bo hotla takoj zaspat jo malo pocartaj, kej lepga zapoj pol pa jo pusti mal jokati...pa kaj pol če se malo joka....pač uveljavja svojo voljo, boli jo pa prav nič.

Brez zamere, ampak to je ena sama grda razvada...pa še otroka mučiš po vozičku in avtu cel dan....ja pomoje ji je bolj udobno v postelji spat, kot pa kje drugje....ka misliš????

Lepo ji prižgi radijo, ker sedaj si jo navadla, da se more skoz neki dogajat čez dan, da zaspi....kr malo reda si naredi, bo za vse boljše.user posted image

Upam, da ti rata, ker to je pa ja osnova za zdravega in spočitega otročka.user posted image

lp

Hja Visnjaaa, sej tko, da se joka in potem zaspi, tako smo prakticirali zvečer in se nam že od starosti 14 dni vse lepo poklapa. Sej to men itak ni problem jo pustit, da se joka, če vem da ji nič ni, se pravi da je sita, da ima novo plenico itd. To me je pač tko zanimalo, kako ste ve te zadeve čez dan začele štimat. No vidim, da je za vaše malčke spanec čez dan ta mal problem.

Drugače glede vozička...sej jest jo nič ne matram s tem veš, samo mi smo pač cel čas zunaj, ker se mi zdi trapasto, da bi bili v stanovanju, če "ne" pada dež. Domov se hodiva samo dojit, pa še to ne vedno. Sploh pa je Eva na svežem zraku kot prerojena in tudi ful uživa, tko da......mislim, da jo ne matram. Res pa je, da se je navadila, da se mora pod njeno ritko guncat, da zaspi in ko je dež (včerajšnji dan npr.), smo imeli problem. Pa sej to me je že en čas skrbel kako bo, pa se kr nisem in nisem hotla lotit problema. Sem bila za danes že odločena, da jo pustim v posteljici in se joka...ampak je pa u redu vreme user posted image .

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
5.5.2007 9:48:15   
visnjaaa
Ribicau pa pol pa maš ti vse pod kontrolo.user posted image Sem mislila, da si ena od tistih mamic, ki otroka dobesedno matrajo....jih vozijo okrog da zaspijo....pa take....

Sej sem jaz tudi skoz zunaj, ko je lepo vreme, in tamal je seveda v vozičku, no čeprav ne cel dan, popoldne pa sigurno in tako more bit, ker otrok more bit na svežem zraku....se strinjamuser posted image

Men sploh ni jasno, da bodo naš otroc star že 3 mesece in da bomo lahko čez 1 mesec začele z gosto hrano.....user posted image user posted image user posted image  Men se zdi, da sem komi rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.5.2007 9:49:48   
ribicau
....aja še to sem pozabila napisat.....imamo novo dudo. Prej smo imeli aventovo silikonsko, pa jo je uspela imet v ustih 2 minuti na dan, skoz jo je ven pljuvala, al pa ji je sploh nisem uspela dat v usta. Včerej sem šla pa po Nukovo iz kavčuka  (ker je bolj mehka)  in nimamo več problema. Če je sitna, dobi in tudi vzame dudo. Mogoče bo tudi potem ji lažje zaspat, če bo vsaj dudo imela. Zdej smo bli itak bolj brez!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.5.2007 11:40:53   
Tabali
Ojla punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Že tolk časa nisem bila tukaj, da sem kar pozabila pisat user posted image . Osnovni razlog za to je, da pač 15 km iz Ljubljane, po uradnih podatkih Telekoma(in ostalih ponudnikov) ni možno naštimat ADSL linije za net (se počutim kot da bi živeli v kameni dobiuser posted image ).Vendar vsake toliko casa vseeno preberem kaj se vam dogaja. Zdaj koristim vse ugodnosti počitnic pri baki in dediuser posted image (med ostalim tudi hitre T-Com-ove net usluge ;)) in sem prilezla tudi na februarčke 2007.

No naša mala user posted image Danajči se ima odlično in seveda tudi mi z njo. Na svojih prvih počitnicah uživa kot pravi dopustnik, je kar lepo prestala »mučenje« pri fotografu, da si je lahko pridobila osebno in se tako podala na svoje prvo daljše potovanje.

Vsi se ukvarjamo z njo 100 na uro, tako da bo verjetno že kmalu začela govorit user posted image . Čeblja pa itak skoz kadar je budna (čez dan je budna skoraj skoz, ponoči pa spi tudi do 8-9 ur skupaj, tako da jo zjutraj moram kar zbujat, da se napapa). Ko se zbudi pa je pravi sonček, se smeji in igra, pa spet smeji…jo klicemo »zadovoljni kranjec«.
Tudi mi se intenzivno pripravljamo na krst, veliko večino imamo že dogovorjeno, jutri greva s tatijem se dokončno zmenit za kosilo v eni lokalni etno restavraciji tu pri meni, nabavimo oblekico in to je to. Krst pa bomo imeli kar pri mali kapelici v moji rojstni vasi,bo kar na prostem. Tako smo si želeli in je tudi naš župnik bil takoj za to ;))).

Zaenkrat naso user posted image  se siroko povijamo, a gremo kmalu na UZ kolkov in upam da ne bo vec potrebno(ob rojstvu je imela 1A in 2A ). Konec maja pa smo ze naroceni na prvo pikico (samo da ne bo kake hude reakcije).

KAr se hranjenja tice..vidim da se bolj ko ne vecina ubada z podobnimi tezavami.user posted image . Tudi mi smo kak mesec nazaj , na priporocilo vseh mogocih zdravnikov in sester in zarai enotedenske stagnacije pri tezi zaceli z dodajanjem. Od zacetka me je cisto zvilo, ko sem morala ji odati umetno hrano.Sem nekako ubrala pot, da jo za vsak obrok najprej podojim(kar lepo vlece in popa kolikor dobi), potem pa dodam se Novalac. Zal kljub probavanju vseh mogocih cajev (galex, hippo, nestel, sezam..s katerimi se konstantno nalivam), litrom tekocine, jogurtom, mleku in celo pivu(ki mi je najbolj bljak od vseh user posted image , sezam je v primerjavi z njim njamiuser posted image ), pocivanju, pristavljanju na vaako uro in pol, crpanju z Aventom nismo uspeli sproducirati vec mleka. Vendar se nismo vdali, kot pravim se zmeraj najprej dojimo in tolazi me predvsem lepa rast in zadovoljno pocutje nse Pikice.

Berem da se pripravljate na novo srecanje v okolici Lj. Ce bom takrat v tistih koncih se vam z veseljem pridruzimuser posted image . Zdaj grem pa nekaj pojest (kile so se sicer kar ustavile) ampak se s tem ne ubadam prevec. Ginicka mi je rekla da lahko ze relativno kmalu glede na CR (od Danajinega 9 meseca naprej) zacnemo delati na naslednjemuser posted image .

Pa se to, dodala sem par svezih fotk nase soncice!

Zdaj pa velik pozdrav vsem in uzivajte s svojimi user posted image  !

< Sporočilo je popravil Tabali -- 5.5.2007 11:47:57 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.5.2007 19:44:01   
visnjaaa
Kje ste babnce???? user posted image  Kr spite, al kaj???user posted image   Men je mal dolgčas....pa ni nobene goruser posted image , da bi kako rekle...
Moj malček že lepo spančka od 19 dalje, kak fajn...upam, da se ne bo zbudu prehitro, no cel dan sem likala, pa ka še delam??? aja jem tud že cel dan.user posted image user posted image user posted image
Pa jaz res ne vem, zakaj imam tak apetituser posted image   Kaj ste ve tudi kr naprej lačne???

No lepoo se imejte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.5.2007 20:06:12   
malecka_mateja
oj!

višnja evo jaz sem tukaj!

jaz tudi samo jem!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še mam 20kg dol za sparvituser posted image user posted image user posted image user posted image eh sej bo!

mi pa smo se potepali!user posted image eh pa tolko mamo dela!naša pa je budna in gre ajat ob poldesetih!

kaj boma rekli višnja!!!???

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.5.2007 21:20:41   
ribicau
Evo, še jest sem tuki. Naša Eva že tričetrt ure pridno spančka. Upam, da bo prva runda čimdaljša!

Midva sva bili pa danes pri mojih starših na obisku in kosilu, popoldan pa potem doma. Sem jo dala v posteljico spat, pa nama ni šlo. Jutri sledi nov poiskus. Tričetrt ure se je jokala in potem ni blo šans zaspat, ker je tko hlipala, da jo je to hlipanje (dobesedno glava ji je skakala) držalo budno.

Ah ne sekirajte se glede kg. Bodo šli že dol. Jest sem zdele pojedla dva ornk sendviča. Zdej grem pa od Eve album s slikami štimat, potem pa spančkat. Ati nama je ušel na Nizozemsk in pride jutri zvečer.

Cao

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.5.2007 21:23:08   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

oj!
jaz tudi samo jem!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še mam 20kg dol za sparvituser posted image user posted image user posted image user posted image eh sej bo!

Oooo Malecka_mateja ti maš tud neki za dol spravtuser posted image user posted image user posted image .
Jaz mam zdej problem, ker konec meseca se bom dobila z mojimi bivšimi sodelavci in ne bi si rada imiđ kvarilauser posted image , sej me še spozanli ne bodouser posted image

O krizaaaaa, kje je mojih 58 kg????  Zdej jim mam pa 71user posted image

Kako naj mal shujšam, ma katera kak predlog?user posted image
Kako ste pa ostale shujšale?

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.5.2007 21:36:15   
malecka_mateja

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

oj!

Oooo Malecka_mateja ti maš tud neki za dol spravtuser posted image user posted image user posted image .
Jaz mam zdej problem, ker konec meseca se bom dobila z mojimi bivšimi sodelavci in ne bi si rada imiđ kvarilauser posted image , sej me še spozanli ne bodouser posted image

O krizaaaaa, kje je mojih 58 kg????  Zdej jim mam pa 71user posted image

Kako naj mal shujšam, ma katera kak predlog?user posted image
Kako ste pa ostale shujšale?

lp

problem da tisto kaj sem v user posted image  pridelal sem že dol sparvla mapk mi še more vsaj 11 kg 20 pa je že luksus
pa sej bo
!maš ti kaok idejo????jaz ti neznam pomagat!res ne!
sem že dosti diet probala pa dobena ni ok!

tak dauser posted image user posted image user posted image no moj mož se še ne pritužuje!user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?