ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Ojla! Glede spanja v stanovanju pa naslednje: Če ti zaspi zvečer brez problema ti bo čez dan tudi. Ti jo dej lepo spat, ko bo tečna in če ne bo hotla takoj zaspat jo malo pocartaj, kej lepga zapoj pol pa jo pusti mal jokati...pa kaj pol če se malo joka....pač uveljavja svojo voljo, boli jo pa prav nič. Brez zamere, ampak to je ena sama grda razvada...pa še otroka mučiš po vozičku in avtu cel dan....ja pomoje ji je bolj udobno v postelji spat, kot pa kje drugje....ka misliš???? Lepo ji prižgi radijo, ker sedaj si jo navadla, da se more skoz neki dogajat čez dan, da zaspi....kr malo reda si naredi, bo za vse boljše. Upam, da ti rata, ker to je pa ja osnova za zdravega in spočitega otročka. lp Hja Visnjaaa, sej tko, da se joka in potem zaspi, tako smo prakticirali zvečer in se nam že od starosti 14 dni vse lepo poklapa. Sej to men itak ni problem jo pustit, da se joka, če vem da ji nič ni, se pravi da je sita, da ima novo plenico itd. To me je pač tko zanimalo, kako ste ve te zadeve čez dan začele štimat. No vidim, da je za vaše malčke spanec čez dan ta mal problem. Drugače glede vozička...sej jest jo nič ne matram s tem veš, samo mi smo pač cel čas zunaj, ker se mi zdi trapasto, da bi bili v stanovanju, če "ne" pada dež. Domov se hodiva samo dojit, pa še to ne vedno. Sploh pa je Eva na svežem zraku kot prerojena in tudi ful uživa, tko da......mislim, da jo ne matram. Res pa je, da se je navadila, da se mora pod njeno ritko guncat, da zaspi in ko je dež (včerajšnji dan npr.), smo imeli problem. Pa sej to me je že en čas skrbel kako bo, pa se kr nisem in nisem hotla lotit problema. Sem bila za danes že odločena, da jo pustim v posteljici in se joka...ampak je pa u redu vreme .
|