|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 21:13:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.5.2007 21:29:06   
ribicau
Hoj!

V četrtek ob 16ih je men čist OK, Evi bo pa mogl  bit user posted image . Ja jest mislim, da je najboljš, da se dobimo v Mercatorju, ker je nekej slabo vreme napovedano - za vsak slučaj! Sej če bo pa lepo vreme, pa še vedno lahko gremo ven in tam kakšen krog z vozički! Pa upam, da bo Eva takoj mogla jest ko se dobimo user posted image ...ponavadi je tko, če smo zmenjeni namreč za kakšno uro kje, jo moram takoj ko pridemo nahranit...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.5.2007 23:25:55   
Tabali
Tu sem Kolombo in ribicau, res pa da dva dni nisem nic bla na netu. Torej v Cetrtek mi je ok ob 16h. Ceprav bi mi bilo se ljubse se bolj v naravi dobiti ob Zbiljskem jezeru. Zdaj pa grem spat ker sva ravno Danajo dala spat in mi ze oci skup lezejouser posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.5.2007 9:52:07   
Izabela_07
Atena777,  mogoče se vam pa res pridružim kakšno sredo user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.5.2007 21:23:29   
malecka_mateja
OJLA!

evo dane spa sem slaboe volje in zelo žalostna!!!user posted image user posted image user posted image mojo pikico je zakuhalo in ma vročino 37,9!
boga!reva je!tečka nič ji ne paše!zdaj mi je pojedla smao 90ml!joj kr smili se mi!smo ji zdaj naredli kopel!če bo jutri mela isto pa ji bom svečko dala!user posted image user posted image user posted image še jaz jokam ker mi je res hudo!

to bo vse!grem ajat ker bo verjetno pestra nočuser posted image
nočko

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.5.2007 7:26:45   
malecka_mateja
DOBRO JUTRO!

mi smo ponoči dežurali!malli je vročina narastla na 38.5 in sem ji dala svečko in še kr ni hotla past in potem sem ji zjutraj  dala še eno in sem jo not zavila se je zašvicala ven in sedaj ji je padlauser posted image user posted image upam da ji nebo spet narastla!JE PA ŽE VSAJ MALO BOLJŠE VOLJE!
je bila čisto utrujena in boga smao jokcala je!user posted image user posted image user posted image jaz pa zraven!joj kak je to hudo!če bi lahko bi jaz to prenašala pa samo da je zdrava če bi šlo!ampak na žalost!user posted image

srčno upam da bo zdaj bolje!

papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 11:57:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 582
22.5.2007 21:03:46   
malecka_mateja
oj!

ja kolumbo sej ji dam dosti tekočine!
dohtarca pravi da je vse ok in da so zobki kriviuser posted image ja že zdaj!zdaj bomo pa vidli!vročina ji je v trenutko ko smo prišli na zrak padlauser posted image in je bila kot prerojena!s tem da sem stanovanje celo dopoldne vseeno luftala prav zaradi tega!kdo bi jih razumel!samo da ji malo boljše!upam da bo nočmirna ker sem kot cota!

no to je to!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 583
22.5.2007 21:40:03   
ribicau
Oj!

Za crknt ja, tale vročina. Evo sem dons čist minimalno oblekla in je bla še vsa potna. Ne boste verjele, po dveh mesecih je Eva prvič spala tudi v stanovanju user posted image ! Seveda sem jo uspavala na rokah, ker kr tko v posteljci ni šans. Potem sem se pa z njo v naročju ulegla na posteljo in po 20 min sem jo dala iz rok! Spala je dve uriuser posted image ! Počasi upam, da bomo tudi spanje v stanovnju osvojil tko kot je treba!

malecka_mateja nisem ti fouš. Uboga Tjaša. Upam, da je mala zdej Ok in da tako ostane.

Kolumbo jest sem zdele peglala, ker čez dan bi se mi zmešal. Je pa res, da nisem imela veliko, ker vsak stroj perila vedno takoj pospravim. Pa še rožice sem okrog hiše morala zalit, ker tale sonček jih je čist shiral.

No lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 584
23.5.2007 9:41:15   
malecka_mateja
obro jutro!

evo noč je bila super!in tudi pikica nima več vročine!user posted image user posted image user posted image zleda da so res zobki ker nonstop pešice je in se ful slini!tak da prva težava je že prišla!no upam da čimprej pokuka ven da je nebo bolelo!

pa vseeno bo še danes bolj v stanovanju da nebo kaj slučajno!

kje ste vse???????

višjo pogrešam???

papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.5.2007 9:42:07   
malecka_mateja
aja!babe kdaj boste začele z uvajanjem kašic.....???

pa koko jih mate ponoči oblečene???jih še pokrivate????

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.5.2007 9:46:50   
eva1
Ja višnja kje si...s kuram greš spat, ob pol desetih pa še ne morš riti dvignt....ejjjjjeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 10:57:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
23.5.2007 11:45:19   
malecka_mateja
ok sej jaz našo tudi tak oblečem pa sem mila da je mogoče prveč!

kolumbo sedijo lahko ko glavico smai držijo!tvoj bo že tak sedel počasi!večkrat na dan ga posedi na postelji!jaz našo tudi!pa ji je ful všeč!

Neposredna povezava do sporočila: 589
23.5.2007 12:07:06   
ribicau
Ojla!

Eva ima oblečeno pižamico in tanek žakelj, ker je vedno na pol odkrita. Roka ima vedno ledeno mrzle.

Mene pa zanima, koliko ml zdej vaši user posted image  pojejo! Čist informativno. Pa še to bi rada zvedla, če lahko jest moje načrpano mleko pogrejem in ga vzamem s sabo, ko kam gremo. Porabili bi ga v cca 3-4 urah?

Držite zdej pesti, gremo na Uz kolkov! Se oglasim zvečer!

Cao 

Neposredna povezava do sporočila: 590
23.5.2007 13:31:55   
Tabali
Hojla !

Kolumbo , Ribica (in ce se katero zanima)
A potem drzi cetrtek ob 16h v Kranju ? Da si vem vnaprej splanirat pa da mozeku avto zaplenim user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 15:05:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
23.5.2007 21:50:29   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Ja višnja kje si...s kuram greš spat, ob pol desetih pa še ne morš riti dvignt....ejjjjjeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa kaj pol če kr naprej spim, če mi pa full paše spat.user posted image user posted image user posted image
Nejc je tako priden, da lahko fino vse nardim, pa še spat sem začela..podnevi in ponoči...ja je enkrat Atena777 povedala, da mormo spat, če hočmo shujšat...pa to res držiuser posted image user posted image user posted image , sem shujšala 2 kguser posted image user posted image user posted image .

Vstanem se res bolj pozno, ampak pol pa skoz delam. Zjutri cote zlikam, pa dam novo rudno prat, pol obesim....grem v trgovino, skuham kosilo....pa zvečer moram zalit vse rože, pa še vrt mam...tak, da dela nikdar ne zmanjka.
Pa sej je fajn.....men je to všeč, ker rada delam. Pa zdele tele dva dni, ko se vsak dan popoldne vščije,  kr dol tiščiuser posted image user posted image user posted image , direkt se v postlo uležem z Nejcem, pa spima po 3-4 ure.user posted image user posted image user posted image . Ka je fajn...
Ka pa ti Eva1 nič ne presekaš popoldneva????? Ne moreš, a?user posted image user posted image
Ti sinko ne pusti spat....hi hi hiuser posted image user posted image user posted image  
Lepo se imej, pa pridna bod..... zdej zjutri po novem telovadim, zgledam pa nekako takole:
user posted image se mi vsi smejijo....

Malecka_mateja upam, da je s hčerkico zdej čist dobro.user posted image
Lepo, da me pogrešaš....vsaj ti...user posted image user posted image user posted image ..res lepo od tebeuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
23.5.2007 22:00:37   
ribicau
Ja punce, jutri drži ob 16ih!

Hvala Kolumbo za nasvet glede mojega mleka. Ja problem je to, ker ga je res problem pogret!

Sva bili na UZ kolkov in je vse OK user posted image user posted image ! Eva je bla pa tko pridna, da sem komej vedla, da je z mano user posted image !

Joj, zdej sem brala na forumu, ki je hothien spraševala kako obleči naše user posted image  ponoči....in sem ugotovila, da je naša Eva preveč oblečena. Jutri jo bomo manj oblekli! Upam, da bo potem dlje spala. Zadnje časa kr nekaj štrajka in se zbuja že ob 2eh prvo rudno, pa potem ob 6ih naslednjo, potem pa še spiva do cca 8-10ih!

Zdele sem pa rasturala po stanovanju! Sem spucala kopalnico, vso žehto sem oprala (te je itak vsak dan za en do dva stroja), pa največje delo sem naredila - to je spucana pečica! Sem že ene dva meseca odlašala, dons sem se jo pa lotila!

Cao

< Sporočilo je popravil ribicau -- 23.5.2007 22:02:28 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 22:47:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
23.5.2007 22:49:23   
atena777
Ribicau samo na hitro glede načrpanega mleka. Zaradi bakterij ga moraš hraniti v hladilniku. Potem ga jaz shranim v termo torbico od Aventa, ki je iz neoprena in zadržuje temperaturo. Tam ga lahko hranim 4 ure. S seboj vzamem tudi manjšo termovko z vročo vodo in posodico v kateri pred hranjenjem na hitro segrejem mleko. Seveda pa bi bila v tej vročini termovka odveč, pomojem bi bilo dovolj, če bi malo pustila na soncu.
To so nekje priporočila.
Sama pa razmišljam ali ni morda kaj nevarno kadar (sedaj ko prakticiram, da ga hranim z izčrpanim mlekom) ne popije vsega do konca in počakam še 15 min in mu dam potem. da se ne bi že kaj zaredilo notri. a sem paničar a? A katera ve kaj o tem?

Lepo se imejte.
A.user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.5.2007 9:15:46   
malecka_mateja

user posted image    višnja kdaj ti je uspelo me slikat????ne bi rabla razkriti moje identitete!user posted image user posted image user posted image no tiste ki me ne poznate to sem jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaj vidiš višnja zakaj te pogrešam!!!!

ja tjašika je že ok in me že jezi!user posted image user posted image sam da je zdrava!user posted image danes boma že šle malo ven!

atena če mu daš čez 15 min ni nič!brez skrbi!ker do treh ur je lahko veni  24 ur pa v hladilniku če ni zmrzjeno!tak da brez panike!sem se v bolnici pozanimala ko sem jaz tudi črpala!

no javite se kaj babnice!pa ne čvekajte preveč da nebo spet dežja!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 597
24.5.2007 9:35:02   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

user posted image

o lejo, lejo...si se le prišla mal pokazat..lepo, lepouser posted image user posted image user posted image

tok si fletna, joj, user posted image user posted image user posted image user posted image kr oči bolji od lepote!

Jaz pa popolne ne spim, ker imamo dopoldanske lepotne  spance, popolne pa po kavicah hodim(če seveda nimam obiskovuser posted image user posted image user posted image )...

No uživajte!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.5.2007 10:34:52   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

user posted image

o lejo, lejo...si se le prišla mal pokazat..lepo, lepouser posted image user posted image user posted image

tok si fletna, joj, user posted image user posted image user posted image user posted image kr oči bolji od lepote!

Jaz pa popolne ne spim, ker imamo dopoldanske lepotne  spance, popolne pa po kavicah hodim(če seveda nimam obiskovuser posted image user posted image user posted image )...

No uživajte!

OOO hay kak si???? Te bolijo očke od lepote, a?  Sem lepa kaj????
Ker si bla tako pridna in si me pohvalila, bom še tvojo slikico gor dala, da bodo vidle punce, da si tudi ti lepa.

user posted image na tej sliki si res čedna, pa še tako poskočna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.5.2007 18:29:32   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

atena če mu daš čez 15 min ni nič!brez skrbi!ker do treh ur je lahko veni  24 ur pa v hladilniku če ni zmrzjeno!tak da brez panike!sem se v bolnici pozanimala ko sem jaz tudi črpala!

A misiš, da poleti tudi zdrži ta teorija - kisanje mleka pa to...
Ribicau pozabila sem podariti, da dam v torbico ohlajeno mleko.

Lp. a.

ps. Visnja meni ne gre nic dol! Kako ti uspeva? a s tem dance-om?

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?