Anonimen
|
Ojla! Evo, spet sem mal prišla na "off" Mali spančka, cote speglane, druge se sušijo, ati v službi, kosilo se kuha, stanovanje kolkr-tolk pospravljeno - sam oken se mi ne da pucat! Tak da prav ploskam... Že dolg ni blo takega reda pri nas. Uff... Ja punce, kar pa se tiče našega ležečega dojenja - NE GRE!!! Sej pravim - al mu zamaim nosek, al pa on povleče 2-3krat in mu bradavica spolzi, pol pa se trudima po minutko al pa dve, da spet zagrabi bradavico, ker mi tak miga z glavico, da mu jo ne morem držat pri miru - se mu mogoč mudi papcat? Res je len, če se je treba potrudit držat bradavico - al pa je krivda v tem, da mam res kratke - majhne bradavice? Mah... Bom pač bedela tiste 2 krat na noč po pol urce, da se dete naje! Kilogrami... Hm, men ful pomaga pitje čez dan, čeprav jem tud veliko zdej (ene 2 dni nisem skor nič pojedla- posledica je bilo pomanjkanje mleka in Alenov jok, pa na joški je visel tud po 2 uri in vlekel tko kot je treba, pa ni blo skor nič) Sem se tolk krivo počutla, da zdej jem najmanj 3 obroke na dan + 3l tekočine. Mam kr eno 0,5l flašo, in si jo konstantno polnim z vodo, čajem, sokom... Tolk da približno vem, kolk spijem. Zdej sem spet mlekarna... Hvala bogu! Evo, sem vedla...Alen se zbuja...OK, že aja... Punce - tiste ko imate te ležalnike - a vam kdaj otrci zaspijo not? Men je ene parktar zaspal in sem ga kr pustila. Spi pa cca 1-2 ure. A mislite da je kej narobe? Ker ni čist ravno... Sej vem da ni tko kot posteljica, ampak če ga dvignem in prestavim, se mi zbudi. No, zgleda da morm it, ker se je spet zbudil... Gremo papcat! Lep dan vsem, spet je sonček
|