ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Ribicau pa kaj bi tipa zamerla, če si pa čisto pravilno povedala. Oooo sej jaz to vem vse kar si napisala, tud zizo sem že ukinjala ponoči....pa da vidiš reakcijo ostalih treh članov familije.....vsi so se drli na mene naj mu dam zizk, ker ne morjo spat....si zamisliš? 6 let stara puna, 5 let star pob in moj tastar ki me kr pogosto vpraša, če ga mogoče ne slišim, kako se dere. A misliš, da je men užitek ponoč dojit? Sej ga sploh ne registriram, dokler totalno ne popizdi in se že vsi derejo iz vseh koncev, naj mu dam zizk. Zato pa sprašujem za razna mnjenja, kaj bi mu dala, da bi bolje spal....da je pa lačen crkljanja, mi je pa itak jasno.... Jaz pa drgač nič ne zamerim, sej mogoče tud jaz včasih iz tega stališča napišem direkt, kaj si mislim. Vidim, da nisi pozabla tisto o spanju v vozički....ej sory ....sem pač take sorte, ki pove kaj si misli, pa sej ti nisi nič drugačna. Drgač pa bom danes probala s polento, pa da vidim čudež Glava me boli ko 300 pa sem se že dozirnala z lekadoli, pa ni velikega haska....menda bo treba se naspat. lp Ja tko je a ne, pa teli naši nas okrog prsta vrtijo, da se nam tud sanja ne. Ja odločt se, sej je težko, samo ko pa enkrat rata, pa res zadihaš. Jest že 2 dni ne dojim, pa se prou fajn počutim. Sem misla, da bo zjutraj kriza, pa sploh ni bla. Včeraj ob 6ih ko se je zbudila, sva ustali in je šla ob pol osmih nazaj spat, danes pa sem jih ob 6ih flašo nardila, pa je popila in nazaj zaspala do 8ih! Prou dobr se počutim, pa še kakav sem dons spila, pa corn flakes z jogurtom sem jedla, pa eno milko sem si privoščila....morm nadoknadt zdej !
|