|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
11.10.2007 12:48:58   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

....ja kva nej rečem, da že komej čakam naslednjo porodniško user posted image !

user posted image user posted image user posted image , za dol padet.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
11.10.2007 12:55:32   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Mal poglejte, kako se pri meni šajnata dve user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image , jst tud prihajam. Še malo...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.10.2007 13:04:20   
Anonimen
Dan! user posted image

kako smo kaj? Kolikor berem, kr ok. Sam js sm še kr odzadi...124 stran! user posted image Ne morem in ne morem pridit do konca. No, javim se pa vseen lahka, a ne? user posted image Sej bom update kasneje enkrat naredila!

Ja bravo vsem za zobke, vi jih kr štejete en za drugim, mi smo pa še kr brez user posted image Sej bo...  V glavnem naš sine ga spet sračka ponoči! In to sračka na veliko! user posted image Vstanema se okoli 4h - ZJUTRAJ!!!! Se morama mal igrat - okol 6-7h pa omaga in gre še za kako urico spat! In to že fuuul dolg cajta! Js pol valda ne morem zaspat, ker mi ena frišna srednješolka, ki ima sobo tik pod najino spalnico ob 6h zjutraj nabija muziko na ful. Sem mela dans poln kufer in sem jo kr poklicala. Me je tolk napizuser posted image ko da bi bila js kriva, da me moti. Pa še otrok spi... user posted image Čudn folk, ni kej!

Zdej je bil moj na kosilu, čez par min. še sister uleti, se naje in na hitr spije kavo, pol pa piči na faks. Pol sma pa s tamalim sama. Upam, da bo vreme zdržalo, dans ga planiram matrat, da bo sede spal - pa še to ne bom pustila, ker se danessss moooooram naspat! Mater sem že kot pANDA. sPAT GREM PA ITAK ZADNJA, KER ME ČAKA PERILO, POSODA.... mATER!!!!! dIHAM, DIHAM, DIHAM.....

sorry za črke. Evo, sister pršla, pičim še za njo poskrbet, pol pa se mogoče spet javim, pa kej preberem!

Lep dan vsem! Vas kr pogrešam... user posted image

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
11.10.2007 14:06:12   
visnjaaa
Ribicau pa kaj bi tipa zamerla, če si pa čisto pravilno povedala.user posted image

Oooo sej jaz to vem vse kar si napisala, tud zizo sem že ukinjala ponoči....pa da vidiš reakcijo ostalih treh članov familije.....vsi so se drli na mene naj mu dam zizk, ker ne morjo spat....si zamisliš? 6 let stara puna, 5 let star pob in moj tastar ki me kr pogosto vpraša, če ga mogoče ne slišim, kako se dere.

A misliš, da je men užitek ponoč dojit?user posted image
Sej ga sploh ne registriram, dokler totalno ne popizdi in se že vsi derejo iz vseh koncev, naj mu dam zizk.

Zato pa sprašujem za razna mnjenja, kaj bi mu dala, da bi bolje spal....da je pa lačen crkljanja, mi je pa itak jasno....user posted image

Jaz pa drgač nič ne zamerim, sej mogoče tud jaz včasih iz tega stališča napišem direkt, kaj si mislim.
Vidim, da  nisi pozabla tisto o spanju v vozički....ej sory  ....sem pač take sorte, ki pove kaj si misli, pa sej ti nisi nič drugačna.user posted image

Drgač pa bom danes probala s polento, pa da vidim čudežuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glava me boli ko 300user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem se že dozirnala z lekadoli, pa ni velikega haska....menda bo treba se naspat.user posted image

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
11.10.2007 14:29:17   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ribicau pa kaj bi tipa zamerla, če si pa čisto pravilno povedala.user posted image

Punce takole je, dokler bo visnja dala jošku tamalmu kadar si jo bo zažele, 10x na dan in noč, bo našla vsak izgovor-da je lačen, da je žejn, da je zaspan...karkoli...pol ti pa 1x to dokurči pa pač nehaš,..in visnja vse ve(da ponoč ni lačen, da je "mal" razvajen...), samo odločt se mora pa nehat! Če ne prej pa čez 3 letauser posted image user posted image user posted image ..ampak bog ne daj da maš ti še kašnega otroka, ker pri vsakem bolj kompliciraš in vsak je bolj razvajenuser posted image user posted image user posted image -mal heca,čeprav je velik resnice v njemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
11.10.2007 14:48:46   
DeMer
Tolk mate za povedat cez vase moske. No preberte in premislite!

MOŠKI SO NAJBOLJ NESREČNA ŽIVAL NA SVETU: IMAJO JOŠKE BREZ MLEKA, TIČA BREZ KRIL, JAJCA BREZ LUPINE IN MOŠNJO BREZ D'NARJA!  

PODATEK, DA JE KAR 80 % ŽENSK SAMSKIH, PA GOVORI O TEM, DA JIM JE POSTALO JASNO, DA SE ZA 10 DEK KLOBASE V HIŠI NE SPLAČA REDITI CEL'GA PRASCA!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
11.10.2007 14:56:19   
ribicau

Oooo sej jaz to vem vse kar si napisala, tud zizo sem že ukinjala ponoči....pa da vidiš reakcijo ostalih treh članov familije.....vsi so se drli na mene naj mu dam zizk, ker ne morjo spat....si zamisliš? 6 let stara puna, 5 let star pob in moj tastar ki me kr pogosto vpraša, če ga mogoče ne slišim, kako se dere.

Sej ga sploh ne registriram, dokler totalno ne popizdi in se že vsi derejo iz vseh koncev, naj mu dam zizk.

Zato pa sprašujem za razna mnjenja, kaj bi mu dala, da bi bolje spal....da je pa lačen crkljanja, mi je pa itak jasno....user posted image

Jaz pa drgač nič ne zamerim, sej mogoče tud jaz včasih iz tega stališča napišem direkt, kaj si mislim.
Vidim, da  nisi pozabla tisto o spanju v vozički....ej sory  ....sem pač take sorte, ki pove kaj si misli, pa sej ti nisi nič drugačna.user posted image

Drgač pa bom danes probala s polento, pa da vidim čudežuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glava me boli ko 300user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem se že dozirnala z lekadoli, pa ni velikega haska....menda bo treba se naspat.user posted image

lp

Ja tko je a ne, pa teli naši user posted image  nas okrog prsta vrtijo, da se nam tud sanja ne.

Ja odločt se, sej je težko, samo ko pa enkrat rata, pa res zadihaš. Jest že 2 dni ne dojim, pa se prou fajn počutim. Sem misla, da bo zjutraj kriza, pa sploh ni bla. Včeraj ob 6ih ko se je zbudila, sva ustali in je šla ob pol osmih nazaj spat, danes  pa sem jih ob 6ih flašo nardila, pa je popila in nazaj zaspala do 8ih! Prou dobr se počutim, pa še kakav sem dons spila, pa corn flakes z jogurtom sem jedla, pa eno milko sem si privoščila....morm nadoknadt zdej user posted image !

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.10.2007 16:05:43   
DeMer
So pveč resne teme zate, a DeMer? ;)

Hm, mogoce pa res. Ko se zacne boj med dojiljami in nedojiljami, pristasicami KM in nasprotnicam, je cas da se umaknem, ker moj jezik ne pozna meje in je hitro lahko kdo uzaljen. Nisem ravno diplomatske narave. :)
Ne, sej se hecam. Sej vidim, da so mame februarke kr strpne do razlicno mislecih. user posted image

Še neki, koga meče ali tvojga M?

Po moje se najbolj mene mece, ampak so itak pol vsi ostai sitniiiiiiii!

Drugič pa direkt povej, da greš pogledat kok je še DUREX škatla kej polna...

HAHA! Polna, polna je se! Mi kupujemu kr uno dvojno pakiranje, k je vsak drugi zastonj! user posted image user posted image Sam pol se zgodi, da je mama user posted image in cez devet mesecov user posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.10.2007 16:27:48   
ribicau
Eva spi že eno uro....grem z belo kredo u raufnk zapisat!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.10.2007 16:39:45   
ribicau

Drugič pa direkt povej, da greš pogledat kok je še DUREX škatla kej polna...

HAHA! Polna, polna je se! Mi kupujemu kr uno dvojno pakiranje, k je vsak drugi zastonj! user posted image user posted image Sam pol se zgodi, da je mama user posted image in cez devet mesecov user posted image .

user posted image user posted image user posted image , ja se zgodi.

Jest morm pa zdej G poklicat, da mi da tabletke, zdej jih spet lahko nucam, ko tamala ni več na joški! Ej, ne se smejat, ampak a mi ena prosim pove, ko začneš jemat tabletke, kdaj oz. po kolkih si zaščiten? A že ena primeuser posted image ?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
11.10.2007 17:19:00   
Darca_k
visnjaaa kaj pa si mu poskusila dati namesto dojenja?
A si mu ponudila flašo? Jaz sem se namreč po 7,5 mesecih odločila, da ne bom več dojila in sem mu zvečer, ko je pričakoval j... ponudila flašo z Novalacom. Malo se je mrdal in ni hotel piti, ko sem mu jo ponudila drugič je videl da nima izbire in je pil. In od takrat naprej zvečer zaspiva namesto na joški ob flaši.

Tudi ponoči sem se zverzirala, da imam pripravljeno termovko vode in flašo, ter mu jo ponudim. Prej sva dojila po 3x na noč, sedaj pije flašo le 1x (pa še to bi rada počasi ukinila). Samo sedaj ni več tak odvisen od mene, ker bi mu teoretično flašo lahko dal kdorkoli (če bi našli prostovoljca user posted image ).
Je pa res, da se sedaj, ko se zbudi ful DERE, kar prej ni delal - tam do 7 meseca se sploh ni jokal, ampak se je samo začel 'pogovarjati' pa sva šla jest...

Tako da mu ponudi flašo takrat, ko bo hotel dojiti... res je sicer, da to bolj dolgo traja in ni tak praktično kot dojenje, si pa mogoče manjši zombi zjutraj...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
11.10.2007 21:14:37   
atena777
HAHA! Polna, polna je se! Mi kupujemu kr uno dvojno pakiranje, k je vsak drugi zastonj! Sam pol se zgodi, da je mama in cez devet mesecov .

hočeš rečt, da so naluknjani?
Jaz pa sem te glih misla vprašat kera pakunga je to..

Al sta vidva preveč strastna? user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
11.10.2007 21:24:08   
atena777
ker bi mu teoretično flašo lahko dal kdorkoli (če bi našli prostovoljca ).

he he he kul! Tudi pri nas ga nimamo...
Sedaj bi spet lahko udarli eno debato o moških kako so komot. ampak raj ne, da se jim nau preveč koucal, dost smo jih že obdelal za dons..

Ampak Visnjaaa ti s temle tvojim orkestrom si pa neverjetna. VSi trije bolščijo vate, daj zizek..Svašta!

Jasna81 ja kaj pa delaš,da imate tako galamo ponoči? Mislim saj ne da mi nimamo včasih pestro, sam sm se kr nekak navadla. Barcafe zjutrj odpravi 70% težav.

Sej je hudo, ne morem rečt, ampak se človk kr nekak navadi se mi zdi. Pa za žurat me je že tut prjel, torej sem se čist navadla na štalo...Edin potrplenje me včasih izda, ko ne morem bit več una prjazna, uslužna dečva, ki svojega moža počaka na vratih s širokim nasmehom v predpasniku in ga objame ter reče, dragi danes sem ti pa nekaj čudovitega skuhala..namesto tega dobi kričečega sina in jaz rečem, skopat ga je treba...ja ja, ni to tista idila...

Pa bo že bolje.Treba je iti malo v lajf, pa četudi samo na pilates, ali pa k frizerju, pa k pedikerju (a ne malecka_matejauser posted image ), ali pa na predavanje o kumunikaciji...

Držim pesti za vse nas, da dobro preguramo tole porodniško!
Aja ko smo že glih pri tem, vidim, da so ta mesec tudi vam prej nakazali,mogoče se jim je sistem pokvaril user posted image user posted image .

Aha Kolumbo je pa že nekje na Hrvaškem če se ne motim. Je obljublja, da bo la v hotel z internetom, je postavla pogoj.VIdte kok nas ma rada!user posted image user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
11.10.2007 21:32:51   
atena777

Eva spi že eno uro....grem z belo kredo u raufnk zapisat!

Kaj to pomeni? Od kje ta fora? Sej to hitr zgine, če z belo kredo v raufnk zapišeš!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
11.10.2007 21:34:11   
atena777
Zdej me lahko napadeš kokr hoč, ampak to je samo moje mnenje.

he he he I user posted image  gorenjska govorica

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
11.10.2007 22:36:18   
DeMer
No punce, kje ste danes?

Jest sem malo stenge popucala po bajti, zdej sem pa cist hin. Luna, cakam user posted image , pa se konc dneva je. user posted image

Mi mamo krst v nedeljo in potem mislijo obiski se kr k nama uletet, na najinih obogig 60 kvadratov. user posted image Ne vem, kam jih bom dala. Bo jih 15 , jest mam pa 4 stole. No ja, bojo darila oddali in sli. user posted image

Danes ste zamudile precudovite Zbilje. Na parkiriscu je dezevalu, ko smo prisli k jezeru, je pa zacel soncek kukat iz oblakov in je bilo prov fino.

Zdej grem pa cist zares spat. Nic ne bomo skatle praznl, ker sem jest spraznila baterijo.

Nocko!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
11.10.2007 22:49:11   
Margit

Višnjaaa sorči, šele zdajle sem uspela do neta pridt.

Veš Ribicau ma prav. Nič ne bo pomagalo dokler ga ne odvadiš nočnega crkljanja. To je njegov bioritem, zbudi se in hoče jošk. Da se malo pocrklja in zaspi nazaj. Do naslednjega bujenja. To je njegov vzorec.  Poskusi s čajom. pa ga mogoče najprej malo sladkaj, pa potem vsakič manj skladkorja, dokler ni čisto grenek. Mogoče se mu bo butasto zdelo zbujati se za grenek čaj. Poskusi mogoče bo pomagalo. Najbolš pa da svojega možeka aktiviraš za nočna zbujanja. Tam nov mogu joška dobit in bo hitro odnehal. user posted image

Meni je Matic že prej spal po 12 ur,. Tudi ko je zvečer jedel samo razne Linote. oziroma samo mleko. Zadnjih 14 dni pa imam občutek da mu ne pašejo mleko in mlečni izdelki. Ker se mi je začel zbujati 30-40 minut po večerji. In je pukal, se zvijal, bruhal,... dokler ni omagal. Zato sem mu potem ponudila za večerjo samo polento + bebe čaj. Danes sem čist ukinila mleko in mlečne izdelke. Zaenkrat je vse OK. Jutri pokličem pediatrinjo, da jo vprašam kako in kaj. Ker ravno brez mleka pa ni za bit.

Veš kaj Višnjaaa, ti ga kar men pripel. Ga bom jest navadla, da se ponoči spi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
11.10.2007 22:50:20   
Margit
Atena kje se skrivaš????

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
11.10.2007 22:50:46   
atena777
Mene pa zanima kako izves kdaj je avtosedez v akciji v TOysu, IMAJO TAKO CUDNO SPLETNO STRAN...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
11.10.2007 22:54:52   
atena777
o FINO mARGIT, TI SE JAZ MOJGA PRIPELJEM user posted image user posted image

Ah se opravicujem za CAPS LOCK, izgleda more en Kolumbo nadomescat...nisem nalasc user posted image user posted image

No vglavnem jaz sem danes po dolgem casu speglala user posted image user posted image , skuhala, pospravila, sla z Davidom na Pilates, pa popoldne se na eno predavanje o druzini...
Zdej sem pa tud baterije spraznila, pa se zjutri imava plavanje z davidom, tako, da lahko noc vsem skupaj!
Se dobimo mjutri kaj spet na matineji, ali na petkovem polnocnem zuru?user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
11.10.2007 23:04:39   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Mene pa zanima kako izves kdaj je avtosedez v akciji v TOysu, IMAJO TAKO CUDNO SPLETNO STRAN...

čISTO NA ZAČETKU JE TAKA PASICA

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
11.10.2007 23:07:29   
Margit
No vidiš jaz tud velke črke. Ni blo nalašč.

http://www.toysrus.at/

in potem piše aus unserer werbung 
in spodaj hier klicken

in se ti odpre taka knjigica, ki jo prelistaš

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
12.10.2007 8:36:57   
Margit
Visnjaaa videla sem te user posted image
Kakšna je bila noč. Si se vsaj malo naaspala?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
12.10.2007 8:56:31   
Anonimen
Jutro! user posted image

Pri men sploh ni dobro... Sm zaspana ko polh... user posted image Upam, da je pri vas kej bolje!

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Jasna81 ja kaj pa delaš,da imate tako galamo ponoči? Mislim saj ne da mi nimamo včasih pestro, sam sm se kr nekak navadla. Barcafe zjutrj odpravi 70% težav.

Jooj lubca, ko bi vedla... Tak pa nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ni lačen, ker noče jest, sam zbudi se in si začne pet, pogovarjat...dokler nima poln kufer ležanja in hoče vstat. user posted image Iz protesta pa seveda vidokotonca vžge user posted image user posted image user posted image In pol pičima ven iz spalnice, da se ati ne zbudi. Mater... Kdaj bo tega konec?  Včeri sma ga dala ob 23h spat, pa je že ob 2h galamil... Vstala sma pa ob pol 6h. Kje so tisti cajti, ko je ponoč 1-2 krat jedel,. pa mirno zaspal nazaj... user posted image user posted image user posted image

Nč, grem še en kofe pristavit, mam dost pucanja! Pa še mal reading me čaka, sem ostala nekje pri 124. str. user posted image

Se slišimo!

P.S. - Kam je zgasnala Kolumbo?

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
12.10.2007 9:12:59   
Anonimen

Jest mam pa dve vprašanji;

1. Danes sem čist nehala dojit. A lahko kakšen mastitis fašem user posted image ? Drugače sem do zdaj več ali manj dojila samo zjutraj, pa še to ne veliko!

2. A ima od katere user posted image  refluks? Naša Eva še vedno poliva/bruha, zdej pa to res ni več u redu in morm ukrepat!

...aja še eno vprašanje, kje ste vse (razen DeMer user posted image ) user posted image user posted image user posted image ?

Naš tudi še vedno poliva... Pa so rekli, da bo boljš ko bo GH jedel. Malo bolje sicer je, to ne morem rečt, ampak po dojenju pa skor vedno bruhne. user posted image Bom mogla v posvetovalnici konec novembra vprašat.

Za večerjo pa Alen dobi kako home-made kašico (sadje + keksi), ali pa kako žitno kašico, ki se zmeša z vodo z okusom sadja, al pa kr neki od naše večerje (če je dost prilagojena), pol kopanje in še jošk.

P.S. Sem že na 125 str.! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.