|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
10.10.2007 10:35:03   
atena777
Margit sem ravno to razmišljala včeraj - le kje si? Kot da bi se v tla vdrla! Sem si mislila, da te Matic zaposljuje..Upam, da bo kmalu nazaj na starih tirih. Kar pa opisuješ glede prehrane bi rekla, da je Matic bolj za natur stvari in ima občutljiv želodček in mu je izgleda res bolje dajati domače stvari...Razlogi so lahko različni,..bi morala vprašati kakšnega didetetika za dojenčke, čeprav vedno klobasajo samo o teh kupljenih kašicah, ker jih firme plačujejo...brrr.

PikecPokec sem pozabila povedat včeraj, da moraš kakšno sliko o tvojem mnovem stilskem izzivu nam pokazat!

Danes nimava nic na sporedu,bo mami lohk peglala user posted image user posted image , končno!

Sedaj pa počasi resna debata o Čateških,ker ne bi rada tako daleč hodila potem vas bo pa pol špricalo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
10.10.2007 10:36:32   
atena777

user posted image

Čateške toplice, 20.10.2007, 11h

1. Visnjaaa
2. Malecka_Mateja
3. Kolumbo
4. Atena777
5. Bubilu
6. DeMer
7. Jasna81
8. Metuljčica
9....
10....

.....vpiši se na seznam!!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 10:51:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
10.10.2007 11:26:29   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst sm tle...tut mi vsajamo po tanovem ob 6h....sam jst to res ne morem tko da se trudim na vse možne načine da ga uspavam nazaj.....hvala bogu mi je ratal in sva spala do zdele...
BTW: učeri sva mela žurko od 23 do 1h, fotr ga je zbudil ko je prišel dam, tamau čist naspidiran...in ni varjante več, da ga dam pred 21 spat!...tko da matineja odpade, sm pa takoj za jutranje bujenje, če bo še katera on line.

Atena diplome ne delam do ponedeljka pol pa lahko prideš k meni za 2 dniuser posted image , da zrihtam napake (jebe me neki spet kazalo, pa ene 2 grafa, pa seveda za slajde rabm kakšen dober trik...če bo res panika, bi ti res po mejlu poslala, če mi boš loh pomagala, dobiš gratis vstopnico za Čateškeuser posted image ...
Grem zdej na zajtrk pa en krog po bajti, ker danes pride oči baje že ob 14h dam.....

Smo na vezi, lep dan vsem skupi.

Dej pupa ti hir nared slajde, da bova potem samo še zanimirale, ...
a čem dans priti? Edino danes imam še čas po mojih izračunih čas, potem je skos akcija...

čao!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.10.2007 11:30:08   
malecka_mateja
ojla!
me rač pa internet zaj.....!
z tjašo smo bli pri zdarvniku in ma virozo sem gnjavla za preiskave urina in krvi in je pokazalao navirozo v petek mam še kontrolo urina!je pa še vedno bogica!danes se je ful zbujala ker ni mogla kšljat pa dihat...boga jeuser posted image user posted image zdaj pa aja!

jaz pa grem počpasi kuhat!

glede čatežk sej pravim da dobim user posted image  pa nebi šla ker si bom samo lušte delal za kopanje tako da drugič!pa niti nebi z tamalo spet rada na bazene hodla smo že dobili okužbo nebi šše enkrat!
nevem no bomo vidli!jaz sem mislila da se dobimo zuanj in gremo tako okoli!No sej me ne boste pogrešale!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3080
10.10.2007 11:31:02   
atena777
Kar se pa tiče uzgodnjega vstajanja, izsledki mojega opazovanja so sledeči:

Kadar dam Davida pozno spat, potem tudi pozno vstane, seveda, če je dosti prehranjen čez dan in je dosti aktiven. Če ne ta teorija ne velja.
Spanje je zagotovo pogojeno s prehrano, v tem se bomo skoraj nedvomno strinjale, potrebno je edino naštudirati kaera hrana na vašega user posted image  deluje uspavalno, beri spi brez večjih motenj v spanju in ni sestradan že ob 7h.

Kadar dam Davida spat ob 19h potem praviloma tudi bolj zgodaj vstane.

Pred kakim mesecem dvema je tudi naš ves čas vstajal ob 7:00 in jaz sem bila čist user posted image , sploh kadar je bil žur na RR pozno vnoč...
Sedaj je ritem prestavil na 9, 9.30, tudo do 10.30. Verjamem, da se da ritem prestaviti, samo napeti morate možgančk, pa sevedea, če nimate kakšnih moralnih pomislekov.
Jaz se zaenkrat še ne obremenjujem kako bo za v vrtec, bomo mesec dni prej začel orožne vaje, pa še itak ne vem kdaj točno vrtec bo, ali bodo podaljšali itn..

Se beremo!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
10.10.2007 11:33:29   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ojla!
me rač pa internet zaj.....!
z tjašo smo bli pri zdarvniku in ma virozo sem gnjavla za preiskave urina in krvi in je pokazalao navirozo v petek mam še kontrolo urina!je pa še vedno bogica!danes se je ful zbujala ker ni mogla kšljat pa dihat...boga jeuser posted image user posted image zdaj pa aja!

jaz pa grem počpasi kuhat!

glede čatežk sej pravim da dobim user posted image  pa nebi šla ker si bom samo lušte delal za kopanje tako da drugič!pa niti nebi z tamalo spet rada na bazene hodla smo že dobili okužbo nebi šše enkrat!
nevem no bomo vidli!jaz sem mislila da se dobimo zuanj in gremo tako okoli!No sej me ne boste pogrešale!

malecka_Mateja srečanje brez tebe in Metuljčice ni to to! Morata priti, bomo že kaj skombinirali, da bomo vsi zadovoljni. David je čisti norc na vodo in ne morem ga pustiti na suhem, če že gremo v Čateške. BO imela pa Tjaška na kopnem Šou...Praviš, da bo user posted image ?! Hmm, kaj bi tukaj rekla ne vem, ampak zagotovo  morata priti!

Najprej pa mora Tjaša sploh okrevati bolj me to skrbi! Mogoče bi srečanje vseeno prestavili za kakšen teden?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.10.2007 11:37:53   
atena777
DeMer skos pozabim. NFTH je nevrofizioterapija.
Na hitro:

Ze od drugega meseca hodimo na razvojno ambulanto. Diagnoza:povišan mišični tonus v ekstenzorjih hrbta, vratu in nog. Napotena sva bila tudi na fizioterapijo. Čeprav gre razvoj zelo hitro naprej (Pri 5,5 mesecih je pričel plaziti naprej in kobacati na vseh štirih. Pri 6,5 mesecih se je prvič postavil sam na nogice. Samostojno sedi od 7.mesecev (lepo zravnano). Zadnjo bisk pri NFTH je pokazal da j na razvojni stopnji 10 mesečnika), še vedno hodimo na NFTH...
NO če katero zanima še kaj več naj me kontaktira na ZS...

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.10.2007 11:38:57   
atena777
O maj gat, kmalu bom imela 666 postov, grozno sploh ne bom objavila ta 666-ega, bom kr nov nick odprlauser posted image user posted image ...sam potem pa nebom nikol do 777-ega prišlauser posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.10.2007 11:56:20   
atena777
KOLUMBO UKURBLAJ MOBITEL!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
10.10.2007 12:00:42   
Bubilu
Za Maja sploh ni važno ob kolkih ga dam spat, al ob sedmih al ob devetih - on bo neki čez peto zjutri veselo aufuser posted image . Jst pa tako rada spimuser posted image .
Ve se mislite prav kopat it v bazen? Ker men se ne splača vstopnice plačevat za tisto slabo urco kolk se misliva prit z Majem pokazat. Za dlje tko ne morma, ker ma tatko rojstni dan.
Zdej grem pa kuhat. Bo Maj danes bučke jedu.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.10.2007 12:08:24   
Bubilu
Pa še ultra novica. Maj je prvič prespal noč ne da bi mu blo treba na vsake tolko dudo v usta tiščat.user posted image

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.10.2007 14:00:08   
malecka_mateja
ja jaz sem tui bolj zato da gremo raje malo po čatežkah al pa kaj!pa bog ve kako vreme bo!se bomo še prehladili??nevem no moje mnenje!pa tudi če smo notri!ma nevem meni je vseeno!
jaz bi raje bla na luftu kot pa not zaprta v bazenih!

jaz naši že od nekdaj dajemeeno žlico kaše v večerno flašo da je bolj nitostno sam še vedno ma ob 7 budnico!tako da se en obremenjujem s tem!itak ma flašo samo še zjutraj in zvečer ampak to večerno flašo bomo počasi nadomestili z normalnim večernim obrokom!amapk bomo še malo počakali!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.10.2007 14:30:44   
Darca_k
Pozdravljene tiste, ki imate februarčke in februarčice.
Tudi mi imamo takšnega korenjaka.
Danes sem odkrila ta vaš forum in sem se odločila, da se vam malo oglasim.
Sem iz MB in kot sem videla je ime Maj postal kar pogost, sploh pri februarčkih hahaha.
Naš Maj se je rodil 07.02.2007 v MB bolnišnici.
Drugače pa je kar priden korenjak s podobnim ritmom kot vaši.

Vesela sem, da ste naredile ta forum in verjamem, da bo še zanimivo debatirati z vami...
Škoda le, da niste v Čatežu ta vikend (13.), ker bomo z babico in dedkom veselo čofotali in vam pripravljali teren za vaše srečanje user posted image ...
Lepo se mejte in upam, da se lahko pridružim vašim debatam, ker kar paše, ko vidiš da nisi edina 'hišna pomočnica', nočni čuvaj, dvakratni kuhar z včasih zahtevnimi gosti... Pa hkrati ponosna na svojega malčka, ki vsak dan odkrije kaj novega...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.10.2007 15:06:25   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k

Naš Maj se je rodil 07.02.2007 v MB bolnišnici.

Darca_k dobrodola med nami, juhuuuu Maj 7.2. tako kot naš ati! Mogoče pa še clo on pride na srečanje user posted image user posted image , da malo spozna na isti dan rojeneuser posted image user posted image

Midva sva pa iz vrtca, mogoče dobimo januarja v vrtcu blizu babi.
Sicer sem pa ko munjena sedaj študirala TIS, pošiljala prošnje, tiskala vloge,..
ma nekaj se bo že našlo!

Se beremo!

user posted image 27 vidim te user posted image !

p.s. Danes bo pri nas bučna juha, morem hitr recept najdt, tati pride ob 17h že na kosilo!

Pa-pa

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 15:17:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
10.10.2007 15:31:25   
DeMer
.s. Danes bo pri nas bučna juha, morem hitr recept najdt, tati pride ob 17h že na kosilo!

Atema buca juha: na bucnem olju poprazis hitro na veliko narezano cebulo, dodas na kocke narezano buco, nekaj casa dusis, zalijes z vodo, s palicnim podrk..... in juha gotova. Aja, zabimbe: sol, muskatov orescek, mogoce petrcil za dekoracijo.
DOBR TEK!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.10.2007 15:48:30   
DeMer
A je mogoca kera za na Zbilje jutri okoli 10h? Jest grem V Soro, pol pa, ce bo vreme ok, se na Zbilje na kaksno kavico. No sporocte, ce mam kaksna cas.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.10.2007 15:58:29   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

A je mogoca kera za na Zbilje jutri okoli 10h? Jest grem V Soro, pol pa, ce bo vreme ok, se na Zbilje na kaksno kavico. No sporocte, ce mam kaksna cas.

Uf midva z Davidom sva na Pilatesu. Pa drugic. Hvala za recept, sem pa vidla da bom mogla na zbilje it kupit buco od unih kmetov na poti do jezera, ker so me na eko trznici nategnili so mi prodali bud+co, ki je not zelena...sej mi moj ne bo verjel, da je to juha iz tapravih buc...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.10.2007 17:29:55   
visnjaaa
Vprašanje za vse:

Kaj date svojimuser posted image  za večerjo?

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.10.2007 17:38:29   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Vprašanje za vse:

lp

Ponavadi dobi kako mlečno kašico (tisto ki se kr z vodo zmeša) - trenutno keksovo al pa neko polnozrnato z okusom sadja. pol ga gremo počasi umit in v pižamo spravit, pol pa še ene 200 ml mleka po flaši pa spat! s tem da kašice ne poje glih velik-je bolj za malo doštukat, da bolš spi. ker rižolino po flaši mu pa ni šel glih najboljšuser posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.10.2007 19:08:27   
eva1

Vprašanje za vse:

lp

Mlečno kašico, skuto/jogurt..kruhek+smetanov namaz(al neki tašnega), kruh+ topleni sirček...če je kruh dam še čaj zraven-ga kr po slamci pije...sicer te pa pokličem zvečer!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.10.2007 19:35:59   
Bubilu

Vprašanje za vse:

lp

Flaško pa not riževe kosmiče.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.10.2007 20:48:17   
DeMer
Vprašanje za vse:

Kaj date svojim za večerjo?

Nas dobi ob 7h pirine ali ovsene ali rizeve ali ... kosmice (4 velike zlice) zalite s 150 mleka. Pol sledi kopanje, in po kopanju pa se flaska 150 ml (vcasih manj).

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.10.2007 20:50:38   
DeMer
Mal poglejte, kako se pri meni šajnata dve user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.