|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
10.10.2007 20:51:36   
DeMer
Atena: kako vstavis slikce semle notr?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
10.10.2007 20:52:43   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Vprašanje za vse:

Kaj date svojimuser posted image  za večerjo?

lp

Ob 19ih dobi kakšno kašico (rižolino, al pa kakšno drugo podobno kašico) iz 200ml mleka, pa tko gosto, da skor žlica pokonc notr stoji, potem pa kopanje itd., in ob 20ih flaša s 170 ml mleka in spanje!

Zdej študiram, da bi namesto kupljenih zadev (rižolino itd) naredila kar gres ali polento, pa zalila z mlekom! Bomo enkrat probal. Probala sem pa včeraj tud že ovsene kosmiče kuhane v vodi (da so se fajn spustil), potem pa sem jih precedila in zalila z mlekom, pa notri sem speštala eno banano! Vse je pojedla!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.10.2007 20:56:43   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Mal poglejte, kako se pri meni šajnata dve user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.10.2007 20:58:48   
DeMer
Zdej študiram, da bi namesto kupljenih zadev (rižolino itd) naredila kar gres ali polento, pa zalila z mlekom! Bomo enkrat probal. Probala sem pa včeraj tud že ovsene kosmiče kuhane v vodi (da so se fajn spustil), potem pa sem jih precedila in zalila z mlekom, pa notri sem speštala eno banano! Vse je pojedla

A ovsene kosmice si ji dala za vecerjo al vmes?

Aja, pa hud vic o moskih! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
10.10.2007 20:59:55   
ribicau
Jest mam pa dve vprašanji;

1. Danes sem čist nehala dojit. A lahko kakšen mastitis fašem user posted image ? Drugače sem do zdaj več ali manj dojila samo zjutraj, pa še to ne veliko!

2. A ima od katere user posted image  refluks? Naša Eva še vedno poliva/bruha, zdej pa to res ni več u redu in morm ukrepat!

...aja še eno vprašanje, kje ste vse (razen DeMer user posted image ) user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
10.10.2007 21:00:35   
ribicau

Zdej študiram, da bi namesto kupljenih zadev (rižolino itd) naredila kar gres ali polento, pa zalila z mlekom! Bomo enkrat probal. Probala sem pa včeraj tud že ovsene kosmiče kuhane v vodi (da so se fajn spustil), potem pa sem jih precedila in zalila z mlekom, pa notri sem speštala eno banano! Vse je pojedla

A ovsene kosmice si ji dala za vecerjo al vmes?

Aja, pa hud vic o moskih! user posted image user posted image user posted image

Za večerjo! Sem kr bolj gosto naredila!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
10.10.2007 21:06:14   
DeMer
Jest mam pa dve vprašanji;

1. Danes sem čist nehala dojit. A lahko kakšen mastitis fašem ? Drugače sem do zdaj več ali manj dojila samo zjutraj, pa še to ne veliko!

Tud jest pocasi ukinjam dojenje. Oz ga je Mark kr sam zacel. Dojila sva se zjutraj. No danes se nisva, ampak ni nic narobe. Tud jaz cvikam na kaksen mastitis, ker sem ga ze imela, ampak za enkrat OK.

Nas nic ne bruha, je gorenjec, se tisto kar se mu dvigne, nazaj poje. :)

Bi bilo pa fino, da P omenis to.

Drgac, pa ja KJE STE????

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
10.10.2007 21:08:07   
DeMer
AHA, vidim vas, se ze zbirate.

IN ZUR SE LAHKO ZACNE!!!!!

Otroci pa pridni in spat!

user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
10.10.2007 21:12:22   
visnjaaa
Evo mene!

Hvala za ideje...ma jaz ne vem več, kaj bi mu dala za večerjo. Bom jutri nabavla ovsene kosmiče, pa malo novih kašič, ki se mešajo z vodo...mogoče mu bodo pa zdaj dobre, ker mu do sedaj niso šle dol.....

kruh se mu še zatika, se kr neki dav, tako, da to še ne pride u poštev, kar  je Eva1 predlagala.....ka je tamala, a? Sem te klicala, pa te nisem dobila.

Aha pa še to  kakšno mleko jim dajete?

lp

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
10.10.2007 21:14:42   
DeMer
Aha pa še to kakšno mleko jim dajete?

Jaz mu kasice zmesam kr z adaptiranim mlekom. Sem se pa prov danes pogovarjala s prijateljicam in so rekle, da one gres, polento, ... kuhajo kr na 1,6 alpskemu mleku. Hm, jest se ne upam.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
10.10.2007 21:15:59   
atena777

DeMer bučna juhca je uspela!user posted image user posted image Jo je tok zmazal. Potem sem mu dala še piro pa sojo, pa zelenjavo skup zmiksano je vse zmazal!
Večerno kašico je pa preskočil, ker je prej v posteljo padel. Pri nas sta za večerjo običajno: dojenje + dve večerni flaški od hipa. Kašica mu ne gre (razen zjutraj), ker se hoče crkljat na dojki ali flaški..

Ribicau res hud vic!

Visnjaaa kaj pa ti zaj, a bos tudi dojenje kenslala pocasi, da vecerni obrok pripravljas...

Malecka_Mateja sem zaj...me je Kolumbo razsvetlila, da gremo v Čateške šele naslednji teden, do takrat pa bo Tjaša že zdrava in lahko prideta!

Pikecpokec kje so fotke????

Margit kdaj pa se pol dobimo, ker se nismo danes?

Danes se mi nič ne da, grem kr spat. Sem zdejle imela ful enih opravkov preko interneta...ne vem kaj bi rez njega..pa računalničarji gor ali dol...že za vrtec sem ful hitro dobila pregled nad stanjem v Lj. in da sem malo poizvedbe poslala - vse po mejlu. To je prava stvar!

Drugace pa a so vasi M. pridni al ga kej srejejo? Moj je bil danes izrazito priden,seveda ko sem pa takooo dobro kosilo skuhala...Bucna juhica, kokoska v pecici,...

Kje je pa Kolumbo? Jo je Maj cist zmatral, ker si ritm rihta nazaj user posted image user posted image .

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
10.10.2007 21:17:22   
visnjaaa
No pa še to sem pozabla, glede mastitisa se kr pazite....če boste mele trde joške, si morte po malem ven siskat.

Ja Demer se šajnajo zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V Čatežkih se jaz ne bom kopala, ker vedno fašem glivice, pa tud Nejca ne bi rada izpostavljala, tako da ni problema. Če ima katera veliko željo, se bo šla pa mal namočt.user posted image

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.10.2007 21:23:03   
atena777
Demer saj res, sliko lahko naložiš na več načinov:

na strani www.shrani.si (te lepo pelje skozi proces..)

ali http://www.slikomat.com/

Bravo za dve zvezdici! :=)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
10.10.2007 21:23:28   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Visnjaaa kaj pa ti zaj, a bos tudi dojenje kenslala pocasi, da vecerni obrok pripravljas...

Pa ni govora....jaz sem strašna dojiljauser posted image user posted image user posted image user posted image ... midva se dojima kadar se mu zahoče.....ma sigurno še 5x na dan...tako mal za povrh in da dobi tekočino, ker smrkuc ne pije druga kot samo iz zize no pa včasih navadno vodo.

Atena777 kakšen hipp si prej omenla po flaški, dej mi prosim povej....
Pa ti spi potem celo noč, ko tisti hipp spije? A se še dojita ponoč?
Kaj je to hippovo mleko, al kaj? Kje ga kupiš?

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.10.2007 21:25:18   
atena777
Visnjaaa danes sem zasledila, da kako rizevega mleka ne do 1.leta (forum alergije).
Jaz mu dajem Hippovo nacht flasche. Novalac-a ne more videt, pa ga ne morem z ničemer zakamuflirati...
Včasih pa dam, kadar kam grem in more drug nahranit, vrečke aptamila...

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.10.2007 21:26:26   
visnjaaa
Ribicau moj user posted image  še tud bruha pa kaj pol.....sej bo nehu....nekje do 1 leta ponavadi refluks izgine, tako da nič bat.

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
10.10.2007 21:28:45   
atena777
Pa ni govora....jaz sem strašna dojilja ... midva se dojima kadar se mu zahoče.....ma sigurno še 5x na dan...tako mal za povrh in da dobi tekočino, ker smrkuc ne pije druga kot samo iz zize no pa včasih navadno vodo.

Atena777 kakšen hipp si prej omenla po flaški, dej mi prosim povej....
Pa ti spi potem celo noč, ko tisti hipp spije? A se še dojita ponoč?
Kaj je to hippovo mleko, al kaj? Kje ga kupiš?

lp

eh klinc mi spi celo noč. Ponavadi se dojima (bolj crkljava 1-3x na noč). Tukaj gre bolj za to, da bi on spal pri meni in me okrog prnese, ker jaz med dojenjem zaspim.
Hippovo zadevo kupim v Muellerju. Čak grem po pakungo..
Eh shit, ravn dans vrgl stran pakungo..
Piše pa gor Gute schlaff, je modre barve, z žitaricami, narediš pa kot mleko, pa spije ga čez navrtane luknje po tvojem receptu.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.10.2007 21:31:26   
ribicau

Aha pa še to  kakšno mleko jim dajete?

lp

Mi mamo Pregomin, ker je alergična na KM! Tko da kupujemo kašice, ki se mešajo z mlekom.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.10.2007 21:33:05   
DeMer

Hvala za instrukcije.

No, kaj ve pravite na kravje mleko oz alpsko? Kdaj, kolk mastno?
Ah, mormo Kolunbo pocakat, da kaj pametnega pove okoli tega. user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.10.2007 21:34:40   
ribicau

No pa še to sem pozabla, glede mastitisa se kr pazite....če boste mele trde joške, si morte po malem ven siskat.

lp

Jest mam take ko dve pomivalki! Me je tole dojenje čist shiralo user posted image !

Vam pa morm povedat, da sem si dons že privoščila enga indijančka, pa normalni pire krompir (z margarino, kislo smetano...), pa špinačo z mlekom, kislo smetano...joj kolk paše! Morm zdej pazit na overdose mleka, da ne bo z mano kej narobe user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.10.2007 21:36:58   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Visnjaaa danes sem zasledila, da kako rizevega mleka ne do 1.leta (forum alergije).
Jaz mu dajem Hippovo nacht flasche. Novalac-a ne more videt, pa ga ne morem z ničemer zakamuflirati...
Včasih pa dam, kadar kam grem in more drug nahranit, vrečke aptamila...

pa-pa

A res? Jest sem pa že razmišljala, da bi ji kakšen  puding iz riževega mleka kupila, ker ji pač ne morem dat normalnega, nobenega jogurta, nobene skute....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.10.2007 21:37:16   
metuljčica27
Lepo pozdravljene!

Glede kopanja v Čatežkih! Naju tudi ne bo! Greva z atijem žurirat 19. pa mislim, da ne bom ravno za v družbo. Ker sem se odločila, da si bom orng privoščla! Tako da bom 20. POČIVALA!!! Joj, komaj čakam.

Atena777 za kaki šoping pa vedno. Le zmenit se moramo.

V torek sva šle z Žano z atijem v LJ, samo se nam je modilo v MB. Zraven pa sva šle le zato, ker žana nenormalno uživa v vožnji. No, vsaj drugače je! Takrat pa se je skoraj celo pot iz LJ drla in to tak, da groza. Ma zmešalo se mi je skoraj. Kr domov naju je raje peljal, pa je raje sam šel v MB. Nevem ,kaj ji je bilo! Doma pa vse ok!

Kje pa je kaj Lulu?

Malečka_mateja kdaj gremo na kavo?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.10.2007 21:37:40   
atena777
Plonkam z drugega foruma, kjer imamo tudi eno zagnano:

Glede mleka tud po knjigah različno piše. V nekaterih svari, da kravje mleko škoduje pred prvim letom, v večini piše, da se odsvetuje, ker nima dovolj železa, v nekaterih pa piše, če je dosti ostalega lahko tudi kravje, samo zalit ga je treba z vodo, ker ima preveč beljakovin in je preobremenilno za ledvica. V eni knjigi je še celo recept kako lahko že od 4. meseca dalje otroku daješ kravje mleko in ga mešaš z vodo, dodaš pa tudi nekaj laktoze, če se prav spomnim user posted image .

papa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 10.10.2007 21:41:30 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.10.2007 21:38:56   
ribicau

Ribicau moj user posted image  še tud bruha pa kaj pol.....sej bo nehu....nekje do 1 leta ponavadi refluks izgine, tako da nič bat.

lp

Men se zdi, da bi zdej pa mogl bit že mal boljš...kakšen dan nič ne bruhne, kakšen dan pa jo skoz preoblačim! Včeraj sem ji dala za malico borovnice in hruško....pol je pa spila še dober dcl kompota, v katerem so se kuhale borovnice in hruške....a si predstavljaš njene cunje? Joj smo namakali in prali. K sreči sem vse ven spravla!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.10.2007 21:40:29   
ribicau

Hvala za instrukcije.

No, kaj ve pravite na kravje mleko oz alpsko? Kdaj, kolk mastno?
Ah, mormo Kolunbo pocakat, da kaj pametnega pove okoli tega. user posted image user posted image

Če bi že dala (pa če seveda ne bi bla alergična), bi ji dala 3,5, pa bi ga rajš mal zalila z vodo! Ampak pomojem bi še mal počakala!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.