atena777
|
Novice: Davidu je zrasla prva dvojkica zgoraj in jaz tega že dva nisem opazila! Ni čudn, da je cmizdil celo noč, jaz pa sem se spraševala kaj bi mu lahko bilo! Vrtca še vedno nimamo! Danes sem bila prvič na Pilatesu brez in je bilo super! Moj je našel novo igrco: http://www.ffk-wilkinson.com/ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kvaj dej ni nobene na matineji A zdej si pa v matinejo padla,ko morš slide pripravljat? Če boš rabila še kake napotke kako narediti backup načrt za predstavitev,mi povej. Mislim, da bom morala res priti na Zbilje pred tvojim zagovorom, sicer si bom še očitala, da te nisem posvarila pred Murphy-em v IT svetu . No kot sem že povedala, sem bila v tem času na Pilatesu samo za ženske brez in je bilo osvežujoče. Kr ni mi šlo v glavo, da mi ni treba, ko iz avta izstopim še vozička iz prtljažnika dvigovat! What a feeling! IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Atena ma očitno polno škatlco Ja itak,nisem pozabla sem dve nabavila, da ne bom vsakič dol laufala...Sam sem pa kofe pozabla kupit,k bo zjutri spet svinčena glava...BOm mogla še preden RR zakurblam zjutri laufat spet do najboljšga soseda... IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SISTER PEACE PEACE Šele v drugo je lajtnga potegnla kva si hotla s tem povedat. JA SISTER!!! PIS! PIS! IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo no jst sm pa čist hin, tastar mi je popravu tko da mam mal več dela kot sem upala, no pa ni tok zelo hudo ene 2 dni si bo treba cajta uzet. Bravo, bravo, samo tako naprej, pa brez treme! No čist mal lohk, da bo bolši zagovor! Pa nč na ata bit jezna,dober je da Maja pomirka,svaka čast, veš on je še iz tistih cajtov,k mladi očkoti niso bli nč vključeni v baby business in res super, da ti je pripravljen pomerkat in to sam. Al si se hecala? IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica Joj, točno atena 777, kako se kaj počutiš v oni dolgi srajčki.Kakšni so bili kaj komentarji tvojega? Moram ti reči, da se počutim 5 let mlajšo, 5 kil bolj suho, 5x bolj kulsko in da bi tisto reč kar naprej gor nosila, ker je fajn še za dojiti, pa ker je fajn, ko me David popacka s svojimi kašicami, se lepo s krpico dol očisti, pa je za vse vremenske razmere, če mi je vroče jo slečem in sem spet spet čisto v novi preobleki, ker imam spodaj kavbojke oblečene in majico.. Tudi moj je bil zelo zadovoljen, čeprav si je ko me je spoznal postavil za cilj, da iz moje garderobe prežene črno barvo. In mu je uspelo. Tak, da to je sedaj eden redkih kosov črne nazaj, ki sem ga prav pogrešala! Super vizažistka si, kdaj gremo spet v šoping? In mamice! Žurirat ga že ga hodite kaj? ej morem ti rečt, da me je začelo ravno tisti dan, ko sem se iz Celja vračala navijati, da bi šla s kolegico ven. Sedaj sem pomislila, da ti kaki Party wodoo izvajaš . Če ne bi živela v tistem daljnem Mariboru bi ga šli lahko kdaj skup žurat. Pa kaj večkrat pridi na RR, te pogrešamo tu gor! No vsaj za srečanja si res pridna! IZVIRNO SPOROČILO: DeMer KJe pa je danes Atena? Je sploh ni bilo se. Hm.... al Eeee zdej si me pa dobila. Cel dan se potepam naokoli! Ampak mislim, da sem neko agendo tudi podala zjutraj, da se ne bom za posodo sekirala...: In kaj pomeni ? IZVIRNO SPOROČILO: Kolumbo Demer jst sm mu danes dala žabice ker sva šla zgodej od doma, pa sm pol ugotovila, da tut če jih nebi mel, nekje sm brala da je boljš da otroka mau zebe k da mu je toootalno vroče....za enkrat se dobr džimo...trkam....moja svakinja tamalga že od nekdaj oblač ziher za en pulover več kot jaz, pa je tamau skoks prehlajen Huh! Hoja po ozki brvi bi se temu reklo. Čeprav moram priznati, da sem jaz isto taktiiko ubrala pa brez, da bi mi kdorkoli kaj prišepnil, ker sem ugovotila, da je David čist po tatiju, ker se veliko poti in če je njemu samo malo vroče je čist moker v glavo..Sploh pa sedaj ko dirka po vseh štirih, je čist pregret v kratkih rokavih. Se pa strinjam s teboj malecka_mateja da so ful pozn začeli kuriti in se David tudi ni in ni mogel pozdraviti, skos je imel se smrklja v nosku, pa kasljal je, ravno zaradi nizkih temperatur. IZVIRNO SPOROČILO: Kolumbo Demer vidm nov avatar pa ni nč nereda na mizi Tale avatar mi je tudi najprej ko sem prišla na RR v oči padel-sem že mislila, da je ena nova k ful zvezdice nabira . Ker sem bila malo utrujena od Pilatesa sem najprej zagledala nekaj gremlinu (grozna vesoljska pošast iz filma) podobnega, potem sem pa vse piksle prov skup zložila in sem videla da nekdo vneto v monitor gleda . TO ni bila kritika Avatarja DeMer, da ne bi prosim narobe razumela! Samo utrujenost! IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Danes nas pa Kolumbo zgodaj zapusca. Mogoce si se premisli. . Premisli ne, ampak grem stavit, da ne bo zdržala dolg, da ne bi prišla mal pofirbcat spet na RR! Sej še ni COmpa preselila v klet se mi zdi, pa še diplomo more retuširat...
< Sporočilo je popravil atena777 -- 9.10.2007 23:12:35 >
|