|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
6.10.2007 15:41:13   
DeMer
Mamice februarckov in februarcic!
Vidim, da imate super zlate in pridne otrocice, ker lahko takole dolgooooooo v noc klepetate in se zabavate. Vidi pa se, da so vasi user posted image poskodovani oz bolani oz odsotni, ker drugace bi ze kaj drugega pocele zvecer, npr. user posted image . user posted image

No, kdaj naslednje srecanje? ZA nas Catez odpade, ker imamo v nedeljo krst in bo panika v soboto.

Drugace bom pa v cetrtek v okolici Medvod, grem po sveco v Soro, tako da c boste kje okoli Zbilj hodile, sporocte, pa se dobimo.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
6.10.2007 15:43:08   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Margit

Objave: 149
Status: prisoten Na žalost.
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Na žalost.user posted image

Kako se selite, a se niste šele vselili?

Margit kaj ti obvladaš tele pucarkse zadeve!!Bravo user posted image user posted image . Bi morala svojo firmo odpret in za bogataše pucat domove, to bi obogatela! Jaz te bom še kar kaj vprašala, da bo imela moja pomočnica dovolj dobra navodila, ker jaz nimam pojma o teh stvareh. Vem samo, da je nek cilit dober za kamen na ploščicah, pa mr.muscolo odmaši odtoke, ko se tolko zamašijo...aja btw s čim pa po tleh čistiš, ploščice?Ali imate povsod parket?! Jaz s tisto gobo
(modro) in je katastrofa. TO moraš potem ožemati in se prah gor nabere in potem če ožameš v umivalnik se zamaši, če pa v WC školjko je pa nerodno (kot pri AJETO). No vglavnem tole od krp nisem nič štekala, tako, da bi te rpsila, če bi lahko to še malo opisala, al pa kr na srečanje prinesla user posted image

Hvala ker si se potrudila. Joj neki sem se spomnila!

Brez komentarja user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
6.10.2007 15:43:41   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KAM SO PIČILE ŠTAJERKE??????????????

Na Amis ali na kabelsko bombo nest... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
6.10.2007 15:45:59   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Demer sej vem da se ti gre za zvezdice piši piši, sej bo počas kr na enkrat 100ka

Kako pa je s temi zvezdicami?

Mislim da je

0-99 user posted image

100-499 - user posted image user posted image

500 - 999 - user posted image user posted image user posted image

1000 - 1999 user posted image user posted image user posted image user posted image

2000 + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUPE PIŠTE; DA BO IMELA POVPREČNA FEBRUARKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zvezdic! user posted image user posted image user posted image

Če bi ve čveke bile že na čveku v pričakovanju, bi imele res že toliko zvezdic user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
6.10.2007 15:50:13   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Ne da me obremenjuje, samo mislim, da ni fora dojenja, če se otrok igra z joško user posted image . Za igrat so igrače, jošk ma pa otrok za papat, ampak naša to ne razume več!

ba, brez besed! Nimam pojma kaj bi rekla na tole, še sama si ne znam odgovoriti na taka vprašanja!Zanimivo bi bilo kaj bi rekli pri La Leche League.
Sigurno pa bo kaj zanimivega povedala mati visnjaaa in LULU (zagnana forumašica na temi dojenje user posted image )

user posted image

Moj se tudi samo igra z njo... no, Jani se tudi samo še igra user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
6.10.2007 16:03:48   
LuLu
Torej, ojla vsem skupaj, ja, internet mi ne dela...
Zdaj sem pri starcih, pa mi malega zabavajo, jaz pa berem in berem in berem... mater ste se razpisale user posted image nič, zmanjkalo cajta za pisanje. Internet mi še vedno ne dela,
malecka_mateja, ko bo lepo vreme se slišima, pa bubilu tudi..
atena777, da... v vsem se s tabo strinjam user posted image
drugič se spet javim... pa ne me preveč šinfat, vse gor ostane user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
6.10.2007 16:37:07   
malecka_mateja
atena nisem mela včeraj manikure ampak sem danes ob 8 že bila pri njej!pa smo danes to porihtali in zato nisem mogla zjujutraj na RR!user posted image user posted image moji nohti so prečudoviti!
z dragim sem se tudi pocartala!

mi mamo no kao malo vročine 37,4 pa mislim da zatoi ker zobek zgornji prebija!upam da nebo kaj hujšega!
zdaj že dve urci spi!user posted image user posted image user posted image jaz pa sem malo z njo!user posted image user posted image
v glavnem še malo in grem na rojstni dan!user posted image user posted image ati pa bo malo čuval!user posted image user posted image user posted image
torej to je to!grem se malo rihtat!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 17:01:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
6.10.2007 17:47:24   
ribicau
No tko, ati je klicou iz Izole, da so "srečno" prispeli! Kaj to pomeni....da so bli z jadrnico čisto na boku, da jih je v Savudrijo nesl, da je kobilica od jadrnice že gledala iz vode, da je eden od ekipe zlezel na jambor in prerezal štrik, da je jadro odneslo, drugače bi bla še večja ****rija, kot je bila (z eno besedo, čisto bi se prevrnil, ne samo, da so bli na pol u vodi)! U glavnem ostali člani so ostali na barki, un ki je pa prerezal štrik, pa je padel v morje in je potem priplaval do njih! user posted image user posted image user posted image  tkole sem besna zdele. Pa sem rekla, a tkole vi reskirate, doma pa žene, pa otroke....itd, on pa men samo jah dej no dej, sej ni blo tko hudo. Ne to je pa too much! Jest na robu živčnega zloma, ker sem vedla da je huda burja napovedana, pa do pol šestih še ni klical, da so na pomolu....pol pa s takimi. Se bom samo odselila, ker mam pa res dost tega. Ne vem zakaj bi se živcirala, če se mi ni treba, pa pucala za tremi, če lahko samo za dvema. Od tretjega tko nimam nč!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 18:33:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
6.10.2007 18:38:41   
ribicau

RIBICAU, VIDM DA SVA SPET OBE NA ISTEMuser posted image user posted image user posted image .....moj je že 14 dni v kopru, sploh ne vem zakaj sploh hodi domou spat, bom šla do njegove šefice na govorilno uro, pa ji bom trajno nardila gratis, če ga ne bo takoj domou spustilauser posted image user posted image user posted image ....aja, drugač loh pa zdele še tvojga naloži, k sta glih na istem koncuuser posted image user posted image user posted image ......se bo boljš k bo zima jst pravm...

....če verjameš, da bo boljš, ko bo zima, takrat bo pa kej drucga, boš vidla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
6.10.2007 20:01:40   
visnjaaa
Končno!  Menda mi bo uspelo! Me internet jebe do konca....user posted image

No kot prvo vam morem povedat, da sem dobila menzo....5 dni je lilo iz meneuser posted image .
Nejc se še vedno joška kot novorojenček ponoči in podnevi....obseden je z zizam...sej men to ni problem, ker uživam v dojenju, samo naspala bi se že enkrat rada.

Za čateške predlagam, da se prestavijo, ker jih kr neki ne more pridit...in jaz morem obvezno spoznat Kolumbo, ker take seka ven, da je vredna ogledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ostale tud seveda.

Vidim, da okrng čvekate....sej jaz večkrat pišem pa me pol ven vrže...sej upam, da mi bo zdele tole ratal...čene  bom tale laptop zabrisala direkt čez okn.

Malecka_mateja upam, da je s Tjašo vse o.k.

No naj vam še to povem, da je Nejc pravi pizdek....preden zaspi, sej ni važno al podnevi al ponoči vztraja in stoji v postelji tud po pol ure...pol pa ko ga noge več ne držijo pa še sedi in kr sede zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Po vseh štirih pa pride tud vse povsod.   Matr tud smeti ne smem ven nest, ker siguno kako ušpila.

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
6.10.2007 20:03:34   
visnjaaa
Ratal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
6.10.2007 21:23:11   
DeMer
No, kje ste danes? Upam, da vas ni vreme prevec uspavalo. user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
6.10.2007 21:57:01   
DeMer
Vidim, da samo jaz danes tlele gor visim. user posted image

Moj user posted image tlele zraven neki tipka, ker mu ravno gre, jest pa pr svojmu racunalniku sedim in cakam na zur na RR.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
6.10.2007 22:05:55   
DeMer
DEMER, KO BOŠ ŠLA U SORO POKLIČ, PA GREMO NA KAVO

Kolumbo, verjetno bo to v cetrtek. Odvisno od vremena.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
6.10.2007 22:31:01   
atena777
Taziva ura za februarcice se bliza, pa sem rekla morem mal prej dons gor prit, da vse preberem in morem rečt, da ste me prav nasmejale vse!
Ribicau sočustvujem s teboj, tudi jaz sem danes šizila, ker samo pucam, kuham, nabavljam,Pedenam spredi in zadi tamalga pa tavelkga in sem čist user posted image ,pol pa rabm en mal pomoči k Davida kopam, da bi si en stol pod rit dala, pa moj pravi, ne moreeem počakiii še mal (in to zarad k...h igrc...user posted image user posted image user posted image user posted image .
A jaz pa lohk vse zmorem,...tri vrečke nesem v roki, pa še marelo, pa še voziček peham pred sabo,a pukl me že boli, pa hitr škočm za šporget in že kuham dvoje kosil, eno za Davida , ribo za naju, pa potem na koncu slišim še;...a boš tako sladico pripravila kot včeraj, ko da sem stroj.......... ej draga moja Kolumbo verjemi, da sem mislila nate in sem se prokleto skesala, ker nisem kar k tebi na obisk prišla in se fajn imela,saj tole matranje itak ni nikoli dosti cenjeno. huh, kar odleglo je malo!

Visnjaaa:
...in jaz morem obvezno spoznat Kolumbo, ker take seka ven, da je vredna ogleda...
..mater ko na borzi z belim blagom user posted image user posted image . Sam res to Kolumbo se splača spoznat user posted image user posted image . Neki posebnga!
Visnjaaa:
...pol pa ko ga noge več ne držijo pa še sedi in kr sede zaspi
...a svašta!
LULU
Če bi ve čveke bile že na čveku v pričakovanju, bi imele res že toliko zvezdic user posted image

LULU jest sm migrirala iz drugega nicka, pa ti morem povedati, da zdej dosti bolj čvekam kot sem v nosečnosti, tm mam povprečno 280 postov. Tle bo pa kmal 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Teb pa samo internet ne dela, da jih imaš user posted image user posted image user posted image , ali je možek tok strasten  user posted image user posted image .

Kolumbo:

ŠKODA  da ne pridetauser posted image ...jutri bo očka doma, potem pa spet cele dneve služba tko, da ponudba velja ves naslednji teden do petka user posted image

OK, si bom pribeležila user posted image .
Kolumbo:
Tamau je spet "ušel" pod kavč in ugotavla kako bi razšraufal noge od kavča....mislm da se je zagozdu in da ne more ven, ker je en alarmuser posted image

ha ha tole mi je fuuuul znano user posted image user posted image . Mi obrnemo stol od mojga narobe, da zagradimo mizo, kjer je DEŽELA kablov. Potem skuša odšraufati kosecsa od stola. Zagozdi se pa čist povsod, prov hecn, da ne znajo ven priti,če not znajo. Rikverc ne gre brez vzvratnih ogledal, ne?
PikecPokec:
če kira rabi kej o nepremičninah-vprašite strokovnjaka user posted image . sam ne še zdej-morm najprej se k diplomi spravit

super, bom dala v dolgotrajni spomin! user posted image user posted image

RIBICAU
No naj vam povem, da je bla tamala ob sedmih zjutrej, pa do osmih na joški, zato da je zaspala do 9ih user posted image .

...mogoče je zavohala, da se je mami odločla nehat dojit...pa je akcijo zagnala! user posted image

Demer: No, kdaj naslednje srecanje? ZA nas Catez odpade, ker imamo v nedeljo krst in bo panika v soboto.

Naslednje srecanje, ce prav razumem v Cateskih naj bi bilo 20.10?

Demer: Drugace bom pa v cetrtek v okolici Medvod, grem po sveco v Soro, tako da c boste kje okoli Zbilj hodile, sporocte, pa se dobimo.

Ce bo lepo vreme se zna zgoditi tudi z najine strani kaj na to temo. Margit je nekaj omenjala sredo za Lj. No bomo se na vezi glede tega.

No in sedaj upam,ko objavim ta POST se vas bo kar trlo na forumu user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 22:44:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 22:48:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2969
6.10.2007 22:49:15   
atena777
Jest grem en stroj obesti, ker vidim, da je skor skupinska gospodinjska in potem pridem nazaj. Jupiii, februarke se zbirajo! sem čakala, pa čakala, pa že misla da ne bom dočakala...

Neposredna povezava do sporočila: 2970
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 23:02:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
6.10.2007 23:04:25   
atena777
No jaz sem obesla žehto,se je moj celo pridružil pri obeanju p.(izgleda slaba vest),sedaj pa se odpravlja spat. On bi masažo,...tut jest bi...
No morem masirat, da se mu hrbet pozdravi in bo lahko spet kaj Davida nosil, ker sicer bom jest  kmal hin...
Lepo se imejte...
Vas preberem jutri!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
6.10.2007 23:07:09   
atena777

evo me nazaj, kuhna je tip top, sam še kopalnica in coteuser posted image

kako vam rata tip top? meni je neverending story pa sem na sam na 40 m2 - ve pa mate bajte...
Pa jasna81 tudi zadnjič idilično opisuje, še krofi so na mizi...
ja to je pri meni že kar redkost, da je vse idealno...

Želim vam en party time, jaz pa imam sedajle na urniku masage, ati si obeta tudi user posted image user posted image , ga imam na sumu...
no skratka uživite!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 23:11:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
7.10.2007 8:04:10   
visnjaaa
Dobro jutro!

Kavica je za mano, zdej pa grem v šoping....ker ko odprem moj hladilnik, je notri samo še malo megle, pa še te bo zmanjkalo, ker ga kr naprej odpirajo.user posted image

Ker je bil včeraj cel dan dež, so otroc samo mljackal, so pojedli kot ponavadi pojejo v 2 dneh.. nimam pojma kaj je blo to v luftu.

Nejc se je zbuju celo noč, kr neki je jamru, pa se v sanjah joku, kr neki....sem tako, kot bi me cug povozu.

Atena777 matr si se razpisala....user posted image user posted image user posted image user posted image  vredna pohvaleuser posted image user posted image user posted image

Kaj velja pol za Čateške 20.10.2007?

Kje si Malecka_mateja?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.