|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.10.2007 22:41:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
5.10.2007 22:43:03   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Miskm, da nas Mateja malecka opazujeuser posted image user posted image user posted image

al pa bere user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2902
5.10.2007 22:45:05   
DeMer
al pa bere

Ampka smo prehitre.... user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
5.10.2007 22:46:14   
DeMer
Ne ne, to je "fiksen števec" na vseh postih kaže trenutno stanje objavljenih postov uporabnika, če boš objavila še en post, bo na vseh postih pokazal 76..

Pa res. Sme se ze ustrasla, da ne steje...

Neposredna povezava do sporočila: 2904
5.10.2007 22:46:55   
DeMer
Demer sej vem da se ti gre za zvezdice piši piši, sej bo počas kr na enkrat 100ka

Kako pa je s temi zvezdicami?

Neposredna povezava do sporočila: 2905
5.10.2007 22:49:49   
malecka_mateja
pazite se me opazuje vasuser posted image user posted image user posted image

babe a ste čist zmešane kak lahko tolk nappišete brez men pol pa jaz rabim dve uri da preberem!user posted image user posted image user posted image mal heca!mariaj sej nevem kaj naj komnetiram če ste tolko napisale!
margit hvala za čistilne nasvete!user posted image user posted image user posted image

demar zvezdico drugo dobiš pri 100 mislim da pol pa dalje nevem!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
5.10.2007 22:50:42   
Margit
Verjetno malecko_matejo in visnjo mal net zaj...

Ej atena a je t2 dobr?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
5.10.2007 22:50:58   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Demer sej vem da se ti gre za zvezdice piši piši, sej bo počas kr na enkrat 100ka

Mislim da je

0-99 user posted image

100-499 - user posted image user posted image

500 - 999 - user posted image user posted image user posted image

1000 - 1999 user posted image user posted image user posted image user posted image

2000 + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUPE PIŠTE; DA BO IMELA POVPREČNA FEBRUARKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zvezdic! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
5.10.2007 22:52:35   
Margit
Poglej jo Malecko_matejo! Kako je s Tjašo? Jest pa mogoče v torek grem čez vaš konec :)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
5.10.2007 22:52:50   
malecka_mateja
margit moj net je ok sam ni cajta pol pa se še vi tak razpišete te pa je joj!user posted image user posted image user posted image

ja atena tako nekako so zvezdice ja!user posted image user posted image user posted image

kolumboa si že prevdla???user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
5.10.2007 22:55:19   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Verjetno malecko_matejo in visnjo mal net zaj...

Ej atena a je t2 dobr?

Meni je ok, mojemu,k pa neke igrce prek neta špila pa ne user posted image user posted image .
Ringaraja ful dobr dela preko T-2.Pa slike s srečanj tut lepo pošljem user posted image user posted image . Mal heca.
Veš kako je. Ugodno je - 20 EUr naročnina, zame, k ga ne rabim toliko je ok. Moj prisega na SIOL. In nekateri kritizirajo SIol, drugi pa T-2 (sploh tisti, ki čakajo na priključek). TO je bil res suffer, priključek dobiti. Sedaj ni težav pri sami uporabi. Za RR bo ok!user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
5.10.2007 22:56:03   
malecka_mateja
tjaša ok!user posted image user posted image spi ko polh!

res prideš potem pa če boš mela čas lahko se zmenimo za kavico??a prideš šoping delat???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
5.10.2007 22:57:23   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Mislim da je

0-99 user posted image

100-499 - user posted image user posted image

500 - 999 - user posted image user posted image user posted image

1000 - 1999 user posted image user posted image user posted image user posted image

2000 + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUPE PIŠTE; DA BO IMELA POVPREČNA FEBRUARKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zvezdic! user posted image user posted image user posted image

atena midve vsa na dobri potiuser posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
5.10.2007 22:58:18   
Margit
Punce lepo se imejte. Jaz grem spat. Se slišimo jutri. Baje bo deževalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
5.10.2007 22:59:18   
atena777

Punce lepo se imejte. Jaz grem spat. Se slišimo jutri. Baje bo deževalo. user posted image

Kaj pa je sedaj to kar naenkrat?Žur se je šele začel. Vidiš, da je zbrana vsa elitna družba, tam zgoraj...

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
5.10.2007 22:59:54   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

res prideš potem pa če boš mela čas lahko se zmenimo za kavico??a prideš šoping delat???user posted image

Ne verjetno bom mimo vas letela. Me sestra heca da greva v IKeo. Bom videla.

Neposredna povezava do sporočila: 2916
5.10.2007 23:00:50   
ribicau

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Matica in Evo, da se čimprej pozdravita!

Ribicau user posted image user posted image za 8 mesecev dojenja!
BTW našemu seznamu manjkajo rojstni dnevi dojenčkov!

Mi2 se še nekaj trudiva dojiti, čeprav tudi že bolj butično izgleda. Se bova malo pomatrala še naprej zato, ker je mine všeč, vsaj zvečer. Imaš pa prav Ribicau, če te to preveč obremenjuje nima smisla, da se matraš, razen če ne boš preveč pogrešala user posted image . Mi imamo nočno flaško že kar nekaj časa in je majka. Čez dan se pa dojiva kakor pade - niti noče ne vem kaj veliko popiti,največ 5 minut vleče in še to vedno bolj na eno dojko...Saj jaz sem tudi že hotela obupati,pa pride dan,ko se pa rad spet malo podoji...Karkoli se boš odločila bo za Evico ok!

Margit in Kolumbo, no kdaj sta mislili priti v Lj.?

A se že kaj veselite Čateških?

Ne da me obremenjuje, samo mislim, da ni fora dojenja, če se otrok igra z joško user posted image . Za igrat so igrače, jošk ma pa otrok za papat, ampak naša to ne razume več!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.10.2007 23:02:01   
Margit

Kaj pa je sedaj to kar naenkrat?Žur se je šele začel. Vidiš, da je zbrana vsa elitna družba, tam zgoraj...

Vidim ja. user posted image  Ampak nekam veliko je že ura. Tamala pa od kar je v vrtcu vstane tam nekje med sedmo in osmo. Potem pa sem jaz čist adijo. Se skup ne sestavim tja do popoldneva.
Sej vas bom še mal prebrala. user posted image  Grem najprej pod tuš.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
5.10.2007 23:02:23   
malecka_mateja
margit zaj si me sam razrajcalauser posted image user posted image user posted image user posted image no če pa bo kaj časa pa lahko prideta obe na kavo!ni panike!ne grizem!

kolumbo kje si??

pogrešam našo mutiko???le kje je????

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
5.10.2007 23:03:45   
ribicau

O za ta Vita center pa sem že slišala. A pa ni bilo OK??
A samo mae telovadijo, al tud kej otročke zanimiarjo?

Ble sta 2 vaji, pri katerh so sodelovali tudi dojencki. In se to sta bili zelo butasti. Zgleda tako, da mame skacejo, kukr ena aerobika, user posted image pa gledajo in se cudijo, kaj se mamam dogaja, ko pa se navelicajo, pa plezalci zacnejo pohod, uni k pa se se ne znajo premikat, pa zacnjejo sitnart.

Ja DeMer sej men se je to zdel, zato pa nisva prišli user posted image !

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
5.10.2007 23:04:52   
malecka_mateja
ribicau ti dam čisto prav!user posted image user posted image joška ni za igranje!tudi naša je to delal in potem se je sama odstavla!tako da ti kr lepo počasi pa bo!sej že veliko drugega je!ni pa panike da bi se obbremenjevala s tem sej pa si zelo dolgo dojila in vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
5.10.2007 23:04:58   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Ne da me obremenjuje, samo mislim, da ni fora dojenja, če se otrok igra z joško user posted image . Za igrat so igrače, jošk ma pa otrok za papat, ampak naša to ne razume več!

Matic je isto začel delat. Zato pa smo zadevo ukinili. Zdaj se pa s stekleničko igra. Pa naj se. Z joško se ne bo :) Moje mnenje. In tud zdaj zjutraj spije po celi noči mogoče ene 100ml mleka. Zvečer pa rukne ene 300-350. Če pa mu naredim za večerjo kakšno polento, potem pa mu čez kakšno uro dam še ene 150 ml mleka. In that's it. Ni ravno ljubitelj mleka. Tak imam občutek.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
5.10.2007 23:05:10   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

ba, brez besed! Nimam pojma kaj bi rekla na tole, še sama si ne znam odgovoriti na taka vprašanja!Zanimivo bi bilo kaj bi rekli pri La Leche League.
Sigurno pa bo kaj zanimivega povedala mati visnjaaa in LULU (zagnana forumašica na temi dojenje user posted image )

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
5.10.2007 23:10:37   
ribicau
Jest sem pa zdele eno uro že imela žurko. Evi se tko nos baše, da ne more spat. Fora je v tem, da ona skoz spi na trebuhu in ji zato tolk bolj iz nosa teče! Itak da nobena stvar ne pomaga proti temu, ker ne pusti, da ji kaj k nosu prinesem. Pol sem jo pa v naročju potolažila, pa je eno uro pri meni spala. U bistvu je imela občutek, da spi na trebuhu, je pa bla s trebuhom name naslonjena, pa obraz je imela v strop obrnjen, to je blo pa OK. Zdej sem jo padala nazaj v poseljico, pa bomo vidli, kolko časa bo zdržala, predno se obrne okrog. MIslim, da bom današnjo noč več na nogah, kot ne user posted image . Joj, kolk se mi smili, kar neha dihat, ko ima vse zabasano, pa kar iz posteljice se dvigneuser posted image !

Mojga itak še ni domov, pomojem bo že jutri, ko pride user posted image .

Kolumbo spet midve, ki sva jutri same doma user posted image . Ju bova mogle mal u roke vzet, pa kakšno čez rit dat a ne? Sej če ne bi bla Eva vsa prehlajena, pol bi vaju še povabila v Kr na kakšen kofi, tko pa zdej to odpade user posted image !

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
5.10.2007 23:11:45   
atena777
Aha vidim, da ste odprle kampanjo "Bradavica ni igrača".
No bom razmislila,če ima David kakšne take znake... Ima nekakšne znake, čeprav čisto neke svoje fore, ampak saj pravim jaz še kar neki vztrajam, na konc se znam pa znajdit tam na forumu, kako prekiniti dojenje po 24 mesecih....na pomoč!

Malecka_mateja me smo tukaj, kaj klices v temo user posted image user posted image , ce nikogar ni! Ali pa morda zacne delovati telepatija in pridejo vse gor? Ti to obvladas a? bela magija...

Kar se pa zvezdic tice, vidis Kolumbo koliko jo samo se loci do 4 zvezdic!!! Mene se kar nekaj. Ampak trend OK user posted image

Margit obvezno pridi stuširana se pokazat in prebrat ter poročat kako je bilo!To bos pa dolgo manjkala, ziher bomo ze na 118 strani!user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.