ribicau
|
Zdravo bejbe! Najprej se zahvaljujem DeMer in Ateni777 za slikice. Super so! Zdej pa poročam. V torek je mojega zvil, pomojem je staknil trebušno gripo al nekej tacga, pa je bil v dveh dneh OK. Včeraj pozno popoldne, pa z Evo prideva domov in sem se je tko čudno počutila. Ful sem bla utrujena, pa kr nekej mi je blo slabo.... u glavnem, sem tko bruhala, pa še drisko sem fasala, da sem se sama sebi smilila. Pol se je pa še tamla celo noč zbujala, ker se je očitno prehladila in ji je ful iz noska teklo, pa jasno, ni mogla dihat in se je jokala. Zjutraj sem bla čist izmučena od nespanja, pa od virusa, ki sem se ga pomojem od mojega nalezla....za popiz ! Pol smo šli pa na en sprehod, ker je moj popoldan v službi in sem se kr boljš počutila. Tko sva potem s tamalo ble cel dan zunaj. Zdej pa tamla spi, pa vmes jamra, moj je šel na en dobrodelni koncert, jutri gre btw jadrat, jest pa visim na računalniku . Ej babnice, a ma mogoče katera telefonsko številko od trgovine Neža (trgovina s spodnjim perilom), v centru Supernova v Kranju. Na internetu je ne najdem, jest mam pa še za 75 eur bonov, ki so mi "propadli" v septembru, pa jih morm nekako podaljšat, če ne se bom u rit ugriznila. Dojit bom pa jest pomojem počasi končala. Tamala vse skup nič ne popije, skoz bradavico spušča, pa ščipa me, pa še to se samo še zjutraj matrava, čez dan itak nimam šans. Se mi zdi brez veze za dva požirka na dan, da mam jest strogo dieto brez mleka in mlečnih izdelkov. A mam prou? Rečte ja, da ne bom imela slabe vesti. Vidm, kolk ste vse pridne z rekreacijo! Svaka vam čast!
|