|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
5.10.2007 23:14:17   
ribicau
Me veselijo vaša mnenja glede dojenja.....človk kar lažje zadiha user posted image .

Zdej grem pa poskušat mal zaspat. Evo skoz poslušam prek baby phona, non stop jamra in se premetava, tko da najboljš, da se pobrem v sobo, drugač jutri ne bom funkcionirala SPLOH. Pa še sama sem user posted image !

Lahko noč punce!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.10.2007 23:14:36   
pikecpokec
Evo me nazaj! sem bila na enem predavanju, pa moj tud, tko da je Gala dala babica spat, pa ni bil najbolj zadovoln. je kr neku joku pa naju iskal. bošček! jutr se bomo cel dan cartali!
atena: sej vem da programerji nimajo vsega doma, ampak sm probala, ker si še najbolj verjetna oseba za kej takega met. tko da zdej ne vem kje bom dobila. aja, hodim pa na Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo, smer geodezija. in žal mi je ostal še sam izpit, ki ma najmanj veze z geodezijo, to je AOP (avtomatska obdelava podatkov). in morm nardit en konzolni program (v C++), en okenski program (v VB.net) in eno bazo podatkov (2 tabelci in neka navzkrižna poizvedovanja bla bla bla) user posted image .sej ne vem čist točn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa spat.
lahko noč!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
5.10.2007 23:17:47   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

in morm nardit en konzolni program (v C++), en okenski program (v VB.net) in eno bazo podatkov (2 tabelci in neka navzkrižna poizvedovanja bla bla bla) user posted image .sej ne vem čist točn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svašta,dosti zahtevajo dandanes od gradbenikov.Upam, da boš našla koga na pomoč,jaz trenutno sem v hibernate mode,vse povezave z IT svetom izklopljene (hvala bogu).

Tudi jaz počasi odhajam v Svet sanj!

bye bye

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
5.10.2007 23:20:41   
pikecpokec
geodetov, draga moja, geodetov! ne nas z gradbinci mešat, prosim lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.10.2007 23:20:59   
malecka_mateja
atena sej veš morem jih mal zbudit da kaj napišejo na naš forum!user posted image user posted image

jaz tud grem v mižule ker moj že gnnjavi!pa še manikerko mam jutri ob 8!jojojo kdo se bo vstal!sej bo!

lahko noč punce!Mirnonoč vsem!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.10.2007 23:24:53   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

geodetov, draga moja, geodetov! ne nas z gradbinci mešat, prosim lepo user posted image user posted image user posted image

oh pardon, sem še kolebala al čem prvo ali drugo napisat ali oboje, pa sem rekla nč kr' po kmečk napiš bo najbolj! No vglavnem kaj bojo pa geodeti zdej programiral po tanovem? Strašno izobražena družba bomo postali!

Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.10.2007 23:25:45   
Margit
Atena pa res ste že na 118 strani.
Kolumbo je čist not padla. V prevod mislim.
Kaj bi na forumu Dojenje, rekli glede dojenja, pa jaz raje ne bi. Jaz temu reče zbujanje slabe vesti.
Zdaj pa res odhajam.

Pa fino se spočijte.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.10.2007 23:27:32   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

atena sej veš morem jih mal zbudit da kaj napišejo na naš forum!user posted image user posted image

jaz tud grem v mižule ker moj že gnnjavi!pa še manikerko mam jutri ob 8!jojojo kdo se bo vstal!sej bo!

lahko noč punce!Mirnonoč vsem!papa

ooo kako se enim gode, kar manikirje dobijo na dom!
Jaz pa moram na tržnico po zelenjavo, pa iz Mark&spencerja so me klical, da so bodiji prišli, ki se jim rezervirala pred 1 mesecem (mislim to čakaš ko v vojni na moko), pa po ribe...od mojega pukl je še vedno fuč tako,da tudi jaz imam svoje vrste AREST in ne morem pridit tolažit vaju Ribicau in Kolumbo.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.10.2007 23:33:49   
atena777
Atena pa res ste že na 118 strani.
Kolumbo je čist not padla. V prevod mislim.
Kaj bi na forumu Dojenje, rekli glede dojenja, pa jaz raje ne bi. Jaz temu reče zbujanje slabe vesti.
Zdaj pa res odhajam.

Pa fino se spočijte.

Kolumbo glih kar čekira RR in se ji bo prevod zaradi tega zavlekel do 2:00.

Nisem nič omenjala foruma za dojenje, razen LULU forumašice, ki je prva liga za konstruktivne komentarje - nič teženja!user posted image user posted image
LA Leche League pa so bili malo okregani, da preveč forsirajo dojenje.

Zdaj pa konec te teme, ker Ribicau je nehala dojiti pred 2 uramiuser posted image user posted image user posted image   in v znak spoštovanja sedaj pssst!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
5.10.2007 23:35:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.10.2007 23:46:21   
atena777
Zdej pa so vse šle, konec žurke!user posted image user posted image

Bodite v cvetju! Kolumbo, želim ti da ti prevod članka ne bo delal preveč preglavic in ga hitro končaš!

Ribicau, da se hitro pozdravita z Evo in da ti ne bo preveč dolgčas čez vikend!
Malecka_M da zapeljes ze 10.000 svojega moza z novimi nohti!
Margit da Matic hitro okreva in da se tudi ti spočiješ!
Visnjaaa da bi bila vec na netu, zvezdice so se dalec!
PikecPokec da najdes ta VB.NET in naredis ta izpit in postanes super geodetka!
DeMer, da svojemu kupis knjigo Čiščenje nereda in da bo imel največji red v vasi!
LULU, da bi ti internet delal! 
Jasna81, da bi našla dobro vadbo z dojenčki!

brez idej...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   [Brisano sporočilo]
5.10.2007 23:46:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2937
   [Brisano sporočilo]
5.10.2007 23:48:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2938
5.10.2007 23:50:28   
atena777
Pikecpokec tut pri nas na faksu smo mel en ubijalski predmet: Računalniška orodja v živinoreji ( tole še Atena ne sprogramira ), da ne govorim od pravilni rabi slovnice in lektorstva pa engliš pa dojč...brez tega pr nas ni diplome...
Kam ste zdej zginle, jst mam še cajt

Kolumo ti si čista nočna ptica...
In da te vidimo jutri spet ob 7.30 na netu, ja potem pa nimam več besed- sem za v penzijo. jaz bi spala do 9h.
Jutri bo ziher ob 8.50 malecka_mateja tukaj gor in bo sminkirala z novimi nohti...jaz upam, da bom spala. Ribe lohk se mal pocakajo..

Lahko noc!

Neposredna povezava do sporočila: 2939
5.10.2007 23:52:41   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Atena, nisi mi še "odgeslirala" gesla za klikuser posted image user posted image user posted image

a to so se zadnji poskusi, da ti RR dela druzbo med pisanjem članka.

Ti nimam pojma kako bi ti ogeslirala klik, najboljš da na NLB pokličeš, da resetirajo. V najslabšem primeru boš mogla pridit v Lj. na matično enoto in ga osebno dvignt. Jaz sem na SKB in ne poznam protokolov NLB.

Lahko pa poskusiš roj,.dan Maja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
5.10.2007 23:54:56   
atena777
LAHKO NOČ - ZDAJ PA ZARES!!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 1:44:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.10.2007 9:23:38   
atena777

Evo pol dveh je ura...mi je ratal zrihtat pol ure prejuser posted image user posted image user posted image ...sam ne grem še spat, fotr še ni poklical.....najboljš da se spravm delat predstavitev za diplomo vsaj ene 10 slajdov...bo kr uredu...se še javim nič bat!....odkar mam otroka sm neverjetno naspidirana..

dobra si Kolumbo! Ni panike, da ne bi zmogla nove službe! Take rabjo!

Jest pa sem mislila, da bo Malecka_Matrja ze tukaj gor napisala celo Odisejado - pa nic!
Midva sva hotela v BTC po nakupih, pa lije kot iz skafa...

se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 10:08:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.10.2007 10:41:02   
pikecpokec
Jau, kak ščije! bomo pa vsaj spali user posted image . kaj kuhate dans? mi bomo meli pango (ena riba) pa blitvo in krompir. to bo še gal z veseljem jedu (upam). zdej pa grem iz vrečk stvari ven zložit, sm bla glih mal v šopingu. Matr, a veste da liter alpskega mleka stane že skor 1 euro?!?!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.10.2007 11:11:58   
atena777
ATENA PRIDITA Z DAVIDOM NA KAVICO, BO ČAS HITREJE MINIL

Kolumbo hvala za povabilo,prišla bi z največjim veseljem,samo, da bi kdo namesto mene pospravil user posted image . Se že bočno premikamo po stanovanju user posted image user posted image .
Če ponudba nima omejenega roka trajanja potem se bo že našel en dan user posted image user posted image . Mogoče celo jutri,če ti bo še treba družbo delat ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.10.2007 12:02:52   
pikecpokec

Pikecpokec tut pri nas na faksu smo mel en ubijalski predmet: Računalniška orodja v živinoreji

user posted image user posted image user posted image user posted image
No, tale je pa še boljša!! A pol kravam sprogramiraš kolk mleka nej kateri dan dajo?user posted image user posted image user posted image Dobra fora!
Sej ne bom zgubljala besed o šolske sistemu, sam eni predmeti so RES neuporabni!

Na primer, geodeti mormo bit strokovnjaki za:
- terensko delo (je fajn za kako poletno prakso-mal barve dobiš pa skoz si zuni; ne bi pa to delala celo življenje)
- preračun koordinat in razne druge izračune (jaoo, jaooo!!!)-ne znam NIČ več
- GPS sisteme (uporabno, sam zaenkrat še nimam dinarčkov za kak fajni GPS)
- razne računalniške programe (Access, VB.net, C++, Matlab, Geos, AutoCad) user posted image
- GIS (geografski informacijski sistem)

no, to je od tehnike, ostalo pa še:
- zakonodaja
- ekonomika poslovanja
- urejanje prostora
- vrednotenje nepremičnin

enido zadnji dve alineji me res zanimata, vse ostalo je pa kr neki. tko da če kira rabi kej o nepremičninah-vprašite strokovnjaka user posted image . sam ne še zdej-morm najprej se k diplomi spravit

Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 12:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.10.2007 12:03:31   
pikecpokec
zdej grem pa kuhat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.10.2007 14:18:27   
ribicau
Hoj!

No naj vam povem, da je bla tamala ob sedmih zjutrej, pa do osmih na joški, zato da je zaspala do 9ih user posted image . Jest sem bla ubita od noči! Vstala sem pomojem 20x....skoz en jok, pa skoz se je premetavala revca, k je bla odkrita sem jo itak skoz pokrivala, ob treh sva za pol ure okrog hodile, da sem ji čaj pogrela, pa uspel mi je kakšno kapljico fiziološke ji u nos stisnt....no pol me pa okrog 5ih začne v trebuhu zvijat in ugante.....ja ta rdeča teta je prišla user posted image user posted image user posted image  - po vsej tej neprespani noči, me je še šraufal kuser posted image . U glavnem, zdej tamala spi že 20 min, kar pomeni, da imam še 5-10 min časa za računalnik, potem pa nova runda! Pa molim, da bi kaj dež ponehal, da bi šla lahko s tamalo mal ven! Zdele me pa še ena muha jebe klele in jo bom u prafaktorje spravla, če ne spizdi takoj stranuser posted image user posted image user posted image ! Upam, da bo moj takoj po regati pršu domov, ker če ne bom spet tko nastrojena ko sam user posted image ! Mu ne bo za žvet!

Ajde

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.